- 29 Temmuz 2017
- 1.097
- 2.571
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Istanbul‘da 3 gün kaldim ve inanilmaz icim daraldi, bir iki gün gezmek icin güzel tabiki ama orda gercekten yasayamazdim, bunaldim resmen. Trafigi bile yetti banaAlmanya'dan Istanbula geldim. Ve buradaki karışıklık, kalabalık, insanlardaki nezaketsizlik tahammülsüzlük, trafik, vs. İş hayatı deseniz fena, özel sektör genel olarak kötü bir durumda burada bence kıyaslayınca. Almanya'da sahip olunan hakların keşke en azından yarısı olabilseydi burada, üstelik iyi de bir mesleğim olduğu halde durum böyle. Ha ben istanbul için konuşabilirim sadece, başka şehirlerde insanlar daha iyimiş aslında. İstanbul çok kalabalık, ben insanlardaki sıkıntıyı gerginliği buna bağlıyorum ve haklı da buluyorum biraz.
Aynen aynen..insan hakki deyince her kendine yontuyo.. karsiyi dusunen yok maalesef..
Iyide yurdumda bazi dilencilerde senden benden zengin :) duygularimiz somurule somurule duygusuz olduk..En cok bu zoruma gidiyor. Ve adaletsizlik. Ben yasadigim yerde dilenen cocuklar görmüyorum mesela, Türkiye’de her gördügümde icim o kadar kötü oluyor ki keske hepsine yardim edebilsem. Burda mesela zengin fakir denen birsey yok, cogu kisilerin hayatlari ayni gibi ama Türkiye‘de öyle degil ve orda anca paran olursa adamsin
Iyide yurdumda bazi dilencilerde senden benden zengin :) duygularimiz somurule somurule duygusuz olduk..
Aciz ac gozuz milletce.. bedava sirke baldan tatlidir.. bazi avrupa ulkesi de.. bazi garajlarda arabalar disarda durur hoc bisey olmaz. Turkiyede olsa ordaki arabalari calip 1 saate parcalayip satarlar.. bilmiyorum niye boleyiz
Benim tekrar başa dönme şansım olsaydı yapmazdım..Burada çok güzel bir hayatım,eşim,işim var Allaha çok şükür,gayet de iyi kazanıyorum ama dediğim gibi insan alıştığı düzeni zaman geçtikçe daha çok arıyor..Ailemin de orda olması büyük bir etken tabi..Hakkınızda hayırlısı ama bence hiç yapmayın..Okuyan herkese tesekkürler öncellikle. Ben yurtdisinda dogdum büyüdüm. Annem ile babam bir kac senedir temelli Türkiyeye dönmek istiyorlar fakat babam bana hep sen Türkiyede yapamazsin diyor. Cok safsin, seni kücücük cocuklar bile kandirir diyor mesela. Iyi niyetli olabilirim belki ama bu saf oldugum anlamina gelmez ki. Anlamiyorum yani. Türkiyeye her sene gidiyorum, tabiki sadece 1 ay kaldigim icin belki sadece iyi taraflarini görebiliyorum. Benim ne düsündügümü sorarsaniz ben de Türkiyede yasamak isterim ama babamla annemin dedikleri beni acikcasi biraz korkutuyor. Sizce gercekten Türkiyedeki yasam zor mu? Ilk basta zorlanabilirim elbet ama alisacagimi düsünüyorum. Sizin yorumlarinizi cok merak ediyorum belki aranizdan temelli Türkiyeye dönenler vardir.
Ben beni bildim bileli evet :)Ben anlamiyorum nasil böyle bi millet olduk? Insanlar hep mi bu kadar kötüydü?
hangi sehire gelmeyi düsünüyorsun? ben iki ülkede(Deu/Tr) de uzun süre yasamis insan olarak cok zor ama imkansiz degil diyorum ama alistigin rahatligi bulamayabilirsin...
En cok bu zoruma gidiyor. Ve adaletsizlik. Ben yasadigim yerde dilenen cocuklar görmüyorum mesela, Türkiye’de her gördügümde icim o kadar kötü oluyor ki keske hepsine yardim edebilsem. Burda mesela zengin fakir denen birsey yok, cogu kisilerin hayatlari ayni gibi ama Türkiye‘de öyle degil ve orda anca paran olursa adamsin
Çok iyi niyetlisin gerçekten
Dilenci çocuğa yardım edilmez
Paran çok olsa da edilmez
Köşe başlarında babaları ya da onları çalıştıran kişi oluyo zaten
Büyük çoğunluğu çete
Çocukları kullanarak duygu sömürüsü yapıyolar
Bi de üstüne suriyeli misafirler eklendi
Bazı muhitlerde sokakta yürümeye korkar olduk ankaranın göbeğinde.
Hangi rahatligi bulamayabilirim? Yorumlari okuyunca zaten daha cok olumsuz düsünmeye basladim... Eger dönersek Antalya gibi bi yerde yasariz sanirim
korkucak birşey yok Türkler en iyi milletlerden birisidir misafir perverdirler hoşturlar. Türk olduğum için her zaman gurur duyarim. Ayrıca kotu insan her yerde var. Ve son olarak benim ülkem bir başkadır..Okuyan herkese tesekkürler öncellikle. Ben yurtdisinda dogdum büyüdüm. Annem ile babam bir kac senedir temelli Türkiyeye dönmek istiyorlar fakat babam bana hep sen Türkiyede yapamazsin diyor. Cok safsin, seni kücücük cocuklar bile kandirir diyor mesela. Iyi niyetli olabilirim belki ama bu saf oldugum anlamina gelmez ki. Anlamiyorum yani. Türkiyeye her sene gidiyorum, tabiki sadece 1 ay kaldigim icin belki sadece iyi taraflarini görebiliyorum. Benim ne düsündügümü sorarsaniz ben de Türkiyede yasamak isterim ama babamla annemin dedikleri beni acikcasi biraz korkutuyor. Sizce gercekten Türkiyedeki yasam zor mu? Ilk basta zorlanabilirim elbet ama alisacagimi düsünüyorum. Sizin yorumlarinizi cok merak ediyorum belki aranizdan temelli Türkiyeye dönenler vardir.
Ben olsam gelmem ama geriden konuşması da kolay tabi. Oradaki şartları bilmeden burayla kiyaslayip gelme diyemem. Ama sartlarin iyiyse gelme. Türkiye de her acidan hayat zor. Kadinsan daha da zor.