Telefonumu kurcalayan görümcem

Gerçekten çok kızgınım. Görümceni ne kadar minnoş biri gibi yazmışsın, ben biliyorum öyle olmadığını.
Bak bende kavga ve küsmelere dayanamam yumuşak davranırım yakınlarıma. Ama seninki artık başka bişey haline geldi. Kendi değerini bil artık kuzum.

Sakın bu mesajı gönderdim demeyin. Haklıyken haksız olacaksınız. Neden bu kadar mahcupsunuz?

"Telefonumu izinsiz karıştırmana anlam veremedim. O an bana mesaj da gelse açıp okuman doğru değildi. Sonuçta 5-10 cevapsız arama yok ki acil bir durum olsun. Kaldı ki eşimle olan konuşmalarımı okumana yorum bile yapmıyorum. Arada eşim olmasa gerçekten çok daha büyük tepki verirdim. Onun hatrına susuyorum.

Arkandan kötü bir şey söylediğimi düşünüp ağlamışsın ama keşke tüm iyi niyetinle kendine ve annene kopyasını gönderdiğin mesajları daha dikkatli okusan. Emin ol kendi kayınvalidenden yandığın dertlerin yarısı bile yok. Hani kendi annene anlattığın, konuştuğun şeyler var ya onlardan bahsediyorum. Benim yazdıklarım bu kadar büyütülecekse senin konuştuklarını duysalar kahrolurlar.

Bebek konusunda da hassas olduğumu bilerek bundan sonra bu konuda şaka dahi olsa bir şey söylememeni rica ederim.

Olan olmuş herkes hata yapar. Bir daha mahrem alanıma girilmezse böyle tatsızlık yaşanmaz. İyi günler."

Yazın gönderin hatasını anlasın. Cahilliği yapan siz değilsiniz o.

Bende görümcenin öyle minnoş olmadığını yazdım ama ısrarla çok iyi diyor kendisi

Atma mesaj felan Allah aşkına inceldiği yerden kopsun sen suçlu feln değilsin

On numara bir mesaj olmuş. Kopyalayıp gönderin.

Bunu gonderiyorum simdi. Ama söyle bana kin tutulacak olursa terslenecek olursa ben yikiliyorum kötü biri gibi olmaya dayanamıyorum :/

Neden telefonunuza sifre koymassinizki en azindan boyle insanlardan nasibinizi almazdnz yaptigi cok yanlis ve ayip ama kendi sucuni ortmek icin sizi sucluyor alttan almayin o nasil hesap sorduysa sizde sorun ve araniza mesafe koyun.

Bunu gonderiyorum simdi. Ama söyle bana kin tutulacak olursa terslenecek olursa ben yikiliyorum kötü biri gibi olmaya dayanamıyorum :/

Sınırlarınızın olması sizi kötü biri gibi yapmaz. Emin olun kendi çocuğundan kendi başı da ağrıyordur. Kardeşi bile bela demiş siz kötü bir şey söylememişsiniz. Mesajları okumuş bir de kendine ve annesine göndermiş. Üste çıkmak için de ağlamış. Zaten annenizin durumu acil olsa mesaj atmaz arardı. Hangimiz mesajla uğraşırız ki çok önemli bir şey olduğunda?
Dilerseniz mesajı biraz yumuşatın abla vs yazın ama haksız gibi durmayın. Siz kendinizi nasıl görürseniz onlar da öyle görür. Haklısınız ve bunu bilin. Kendisi de kayınvalidesinin arkasından sizin yanınızda atıp tutuyormuş. Durum öyleyken size laf etmesin. Eşinizle olan konuşmaları okumak çok büyük terbiyesizlik. Suç bastırmak için ağlamış etmiş mağduru oynamış. Mesafe koyun bir süre.

Hem belki biraz mesafe koyunca vakitli vakitsiz gidip gelmeleri de azalır. Bir taşla iki kuş

Birde özür mü diliyorsubuz

Bunu duyuru olarak en üstte koymak lazım

Abla ben ilaçlardan dolayı alınganlık yaptım anneme söyledim oda zaten gereksiz alınmılsın deyince ben hatalı düşündüğümü anlayıp konuyu açmadım.senib telefonumu karıştırman özelime girip okumanı ben doğru bulmuyorum. Bence her ikimizde hatalıyız ben bundan sonra alındığı şeyleri direk sana sorup cevabını senden alacagım sende lütfen telefonumu karıştırma bu daha doğru bir mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…