• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonumu kurcalayan görümcem

Abla günaydın. Dün öğrendim mevzuyu. Ben çocuk konusunda çok alınganım malesef cahilligime düşüncesizligime ver. Orda misafirler varken biz çocuğu bu evde ona bırakmayız ki alır gideriz o evin içinde dönsün dursun demene cahilligimden dolayı alındım. Belki de o anki psikolojiyle alındım. Ben esimle 5senedir beraberim biliyorsun 2 sene bitti evlilik sürecimzde. 7 sene Hep hayalini kurmuştum bebeğin . Olmayınca, doktorlar olmaz deyince insan daha çok kiymetlendiriyor çok büyütüyor gözünde. Herşey oymuş gibi geliyor alıp gideriz ona bırakmayız demene alındım. Şimdi düşünüyorum gülünecek birşey sacmalamısım yersiz yere alinganlik etmisim ama ilaçların etkisiyle alınganlık sinirlilik çok fazla oluyormuş. Sana konustugumun doğru olduğunu savunmuyorum orda yazılanların seni kırdığını biliyorum. Üzgünüm . Kardesinle konuşmamızı da okumuşsun ben demistim o gün ablanlari aksam yemeğe cagiricam die çok yorgunum ben bu akşam çağırma dinlencem demişti . Çağırdığımı söylediğimde ondan öyle dedi ama biliyorsun kardeşinin laflarını sozlerini neler diyor bana bile. Bende aman nolacak dursalar deyip kapattım konuyu. Kendinden pay biç illaki kaynvaldenin gorumcenin arkasından biseyler diyor herkes hatta onu gec annenin babanin bile arkasindan deniyor illaki ama bu senin onları sevmediğin anlamına gelmiyor. Orda Ben senin yüzüne diyemedim alındığımı . Kırılırsın üzülürsün yanlis anlarsin diye. O gun telefonu emaneten vermiştim ama aklıma gelmedi mesajlara bakacağın bende senin şifreni biliyorum ama öz ablam bile olsa eşiyle konuşmalarına bakmam her türlü şey olabilir diye. Olan olmuş yapacak bisey yok. Sen inanmayabilirsin belki ama Allah biliyor benim içimden ne geçtiğini seni sevip sevmedigimi isteyip istemediğimi. Abla kardeş birbirlerinin hatalarını örtmeli. Evet hatalarım var dusuncesizliklerim var ama bende zamanında küçüklüğümü bildim senin arkamdan dediğini görmezden gelip ben geldim sana. Sende affet beni. Bazen insan cahillik edebiliyor gözü kararabiliyor. Psikolojim yerinde değil benimde gulumsedigime bakma

Bu mesaj nasıl sizce

Sakın bu mesajı gönderdim demeyin. Haklıyken haksız olacaksınız. Neden bu kadar mahcupsunuz?

"Telefonumu izinsiz karıştırmana anlam veremedim. O an bana mesaj da gelse açıp okuman doğru değildi. Sonuçta 5-10 cevapsız arama yok ki acil bir durum olsun. Kaldı ki eşimle olan konuşmalarımı okumana yorum bile yapmıyorum. Arada eşim olmasa gerçekten çok daha büyük tepki verirdim. Onun hatrına susuyorum.

Arkandan kötü bir şey söylediğimi düşünüp ağlamışsın ama keşke tüm iyi niyetinle kendine ve annene kopyasını gönderdiğin mesajları daha dikkatli okusan. Emin ol kendi kayınvalidenden yandığın dertlerin yarısı bile yok. Hani kendi annene anlattığın, konuştuğun şeyler var ya onlardan bahsediyorum. Benim yazdıklarım bu kadar büyütülecekse senin konuştuklarını duysalar kahrolurlar.

Bebek konusunda da hassas olduğumu bilerek bundan sonra bu konuda şaka dahi olsa bir şey söylememeni rica ederim.

Olan olmuş herkes hata yapar. Bir daha mahrem alanıma girilmezse böyle tatsızlık yaşanmaz. İyi günler."

Yazın gönderin hatasını anlasın. Cahilliği yapan siz değilsiniz o.

Gerçekten çok kızgınım. Görümceni ne kadar minnoş biri gibi yazmışsın, ben biliyorum öyle olmadığını.
Bak bende kavga ve küsmelere dayanamam yumuşak davranırım yakınlarıma. Ama seninki artık başka bişey haline geldi. Kendi değerini bil artık kuzum.
Bende görümcenin öyle minnoş olmadığını yazdım ama ısrarla çok iyi diyor kendisi 🤷

Görümce görmeyeyim seni ömrümce :KK70:
Deme kız ben de görümceyim
bc1f576012b55f718dac76abae60f73c.gif

Abla günaydın. Dün öğrendim mevzuyu. Ben çocuk konusunda çok alınganım malesef cahilligime düşüncesizligime ver. Orda misafirler varken biz çocuğu bu evde ona bırakmayız ki alır gideriz o evin içinde dönsün dursun demene cahilligimden dolayı alındım. Belki de o anki psikolojiyle alındım. Ben esimle 5senedir beraberim biliyorsun 2 sene bitti evlilik sürecimzde. 7 sene Hep hayalini kurmuştum bebeğin . Olmayınca, doktorlar olmaz deyince insan daha çok kiymetlendiriyor çok büyütüyor gözünde. Herşey oymuş gibi geliyor alıp gideriz ona bırakmayız demene alındım. Şimdi düşünüyorum gülünecek birşey sacmalamısım yersiz yere alinganlik etmisim ama ilaçların etkisiyle alınganlık sinirlilik çok fazla oluyormuş. Sana konustugumun doğru olduğunu savunmuyorum orda yazılanların seni kırdığını biliyorum. Üzgünüm . Kardesinle konuşmamızı da okumuşsun ben demistim o gün ablanlari aksam yemeğe cagiricam die çok yorgunum ben bu akşam çağırma dinlencem demişti . Çağırdığımı söylediğimde ondan öyle dedi ama biliyorsun kardeşinin laflarını sozlerini neler diyor bana bile. Bende aman nolacak dursalar deyip kapattım konuyu. Kendinden pay biç illaki kaynvaldenin gorumcenin arkasından biseyler diyor herkes hatta onu gec annenin babanin bile arkasindan deniyor illaki ama bu senin onları sevmediğin anlamına gelmiyor. Orda Ben senin yüzüne diyemedim alındığımı . Kırılırsın üzülürsün yanlis anlarsin diye. O gun telefonu emaneten vermiştim ama aklıma gelmedi mesajlara bakacağın bende senin şifreni biliyorum ama öz ablam bile olsa eşiyle konuşmalarına bakmam her türlü şey olabilir diye. Olan olmuş yapacak bisey yok. Sen inanmayabilirsin belki ama Allah biliyor benim içimden ne geçtiğini seni sevip sevmedigimi isteyip istemediğimi. Abla kardeş birbirlerinin hatalarını örtmeli. Evet hatalarım var dusuncesizliklerim var ama bende zamanında küçüklüğümü bildim senin arkamdan dediğini görmezden gelip ben geldim sana. Sende affet beni. Bazen insan cahillik edebiliyor gözü kararabiliyor. Psikolojim yerinde değil benimde gulumsedigime bakma

Bu mesaj nasıl sizce
Atma mesaj felan Allah aşkına inceldiği yerden kopsun sen suçlu feln değilsin

Sakın bu mesajı gönderdim demeyin. Haklıyken haksız olacaksınız. Neden bu kadar mahcupsunuz?

"Telefonumu izinsiz karıştırmana anlam veremedim. O an bana mesaj da gelse açıp okuman doğru değildi. Sonuçta 5-10 cevapsız arama yok ki acil bir durum olsun. Kaldı ki eşimle olan konuşmalarımı okumana yorum bile yapmıyorum. Arada eşim olmasa gerçekten çok daha büyük tepki verirdim. Onun hatrına susuyorum.

Arkandan kötü bir şey söylediğimi düşünüp ağlamışsın ama keşke tüm iyi niyetinle kendine ve annene kopyasını gönderdiğin mesajları daha dikkatli okusan. Emin ol kendi kayınvalidenden yandığın dertlerin yarısı bile yok. Hani kendi annene anlattığın, konuştuğun şeyler var ya onlardan bahsediyorum. Benim yazdıklarım bu kadar büyütülecekse senin konuştuklarını duysalar kahrolurlar.

Bebek konusunda da hassas olduğumu bilerek bundan sonra bu konuda şaka dahi olsa bir şey söylememeni rica ederim.

Olan olmuş herkes hata yapar. Bir daha mahrem alanıma girilmezse böyle tatsızlık yaşanmaz. İyi günler."

On numara bir mesaj olmuş. Kopyalayıp gönderin.

:super::KK9:

Bunu gonderiyorum simdi. Ama söyle bana kin tutulacak olursa terslenecek olursa ben yikiliyorum kötü biri gibi olmaya dayanamıyorum :/

Günaydın hanımlar. Gorumcem normalde çok iyi bir insandır karışmaz ,gelip gitmez, kendine bisey alsa bana da alır. Ama DEVAMLI görüşmek ister hep çağırır suraya gidiyoruz sende gel anneme gidiyoruz sende gel vs vs ve geleceği nadir zamanlarda da saygı duymaz hasta misin uykusuz musun bilse bile gelir. Buda Beni çok sıkıyor. Evime misafir geldiği birgün misafirler dedi ki "efulim evin ne kadar temiz toplu çocuğun olunca hicbiryer böyle kalmaz" görümcem de dediki "çocuğu olsa Ona bırakan kim kendi dönsün dursun evin içinde biz alır gideriz". Orda O an ne diyeceğimi bilemedim sustum ve akşamında annemle mesajlasp ona anlattım . "Böyle dedi çok sinirim bozuldu bisey de diyemedim canım sıkıldı kime ne benim çocuğumdan delirecem bigun beni şimdiden böyle sıkan kadın yiğeni olunca neler yapar olmayan cocugun sahiplenmesini yapiyolar sık bogaz ediyolar" yazdım. Annemde "aman efulim dert ettiğin kafaya taktiğin şeye bak annem kim kimin çocuğunu istemedikten sonra alabilir he de geç şakasına demiştir" yazdı. Eşimle de O gün konuştuk. Gorumcemin cocuklar yaramaz olduğu icin misafirin olduğu gün akşam kalın deme yorgunum demişti. Bende mesajla "ablanlara akşam kalın dedim" yazdım esim "Gine bela ettin basımıza:KK70:" yazdı. "Aman nolacak sanki kalsinlar" yazdim. Aradan biraz gecince "Kafam ağrıdı hem bagira bagira konuşuyor misafirler hemde cocuklar 1 dk bile durmadi :KK70: " yazdım . Neyse tüp bebek tedavisi goruyordum bu olayin 5 gun sonrasinda yumurta toplama günü yanımda görümcem gelmek istedi bende çağırdım. Ameliyathaneye girdigimde telefonumu mecbur disarda bıraktım ve tee 5 gun oncesine kadar esimle olan annemle olan butun mesajlarımı okumuş. Ben bakacagini tahmin etmemistim. Kaynvaldeme ağlamış ben bunlara napiyorum sadece yakın olmak istiyorum beni böyle görüyorlar falan die. Kaynvaldem de bana anlatırken ağladı. Kaynpederim de "senin gorumcen oyle karışan kötü kıskanç biri değil kızım kadın kadının dedikodusunu yapar bu böyledir keşke madem konuştuysan o mesajları silseydin" dedi. Bende dedim ki "Benim çocuğum olmadığı için çok aradığım için çocuk konusunda alıngan cahil davranabiliyorum benim elimden alıp gidecekmiş falan ya " dedim. Tamam kirdigimin farkındayım ama Onun benim annemle özellikle eşimle belki de ozel olan mesajlarimi okuması ne?
Neden telefonunuza sifre koymassinizki en azindan boyle insanlardan nasibinizi almazdnz yaptigi cok yanlis ve ayip ama kendi sucuni ortmek icin sizi sucluyor alttan almayin o nasil hesap sorduysa sizde sorun ve araniza mesafe koyun.

Bunu gonderiyorum simdi. Ama söyle bana kin tutulacak olursa terslenecek olursa ben yikiliyorum kötü biri gibi olmaya dayanamıyorum :/

Sınırlarınızın olması sizi kötü biri gibi yapmaz. Emin olun kendi çocuğundan kendi başı da ağrıyordur. Kardeşi bile bela demiş siz kötü bir şey söylememişsiniz. Mesajları okumuş bir de kendine ve annesine göndermiş. Üste çıkmak için de ağlamış. Zaten annenizin durumu acil olsa mesaj atmaz arardı. Hangimiz mesajla uğraşırız ki çok önemli bir şey olduğunda?
Dilerseniz mesajı biraz yumuşatın abla vs yazın ama haksız gibi durmayın. Siz kendinizi nasıl görürseniz onlar da öyle görür. Haklısınız ve bunu bilin. Kendisi de kayınvalidesinin arkasından sizin yanınızda atıp tutuyormuş. Durum öyleyken size laf etmesin. Eşinizle olan konuşmaları okumak çok büyük terbiyesizlik. Suç bastırmak için ağlamış etmiş mağduru oynamış. Mesafe koyun bir süre.

Hem belki biraz mesafe koyunca vakitli vakitsiz gidip gelmeleri de azalır. Bir taşla iki kuş 😂

Bu mesaj nasıl sizce
Birde özür mü diliyorsubuz

Bunu duyuru olarak en üstte koymak lazım :super:

Abla ben ilaçlardan dolayı alınganlık yaptım anneme söyledim oda zaten gereksiz alınmılsın deyince ben hatalı düşündüğümü anlayıp konuyu açmadım.senib telefonumu karıştırman özelime girip okumanı ben doğru bulmuyorum. Bence her ikimizde hatalıyız ben bundan sonra alındığı şeyleri direk sana sorup cevabını senden alacagım sende lütfen telefonumu karıştırma bu daha doğru bir mesaj

Back