• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonumu kurcalayan görümcem

Telefonunuzdakı mesajları okumaya cesaret edıp, hatta okuduğunu bile gizlemeye gerek duymıcak kadar fazla samımı olmussunuz.. Yaptıgı şey cok yanlıs, eşler bile birbirinizin telefonu alıp kurcalamazken, ona ne oluyor.. Ama ona sorsanız efulım için bu sorun deıldı diyebilir, haddındennfazla yuzgoz oldugunuz ııcn..

kp ne tatlıymış. kadın kadının arkasından konuşur bari silseydin demesi. :KK70: olur öyle şeyler. abartılcak bişey yok. duymasakda ne kadar ıyı olsakta eltı,kv,görümce arkadan konuştuklarını bılıyoruz sonuçta.ağlamak vs abartılmış. kızarsın ve geçer. her ıkı tarafda haksız.

Günaydın hanımlar. Gorumcem normalde çok iyi bir insandır karışmaz ,gelip gitmez, kendine bisey alsa bana da alır. Ama DEVAMLI görüşmek ister hep çağırır suraya gidiyoruz sende gel anneme gidiyoruz sende gel vs vs ve geleceği nadir zamanlarda da saygı duymaz hasta misin uykusuz musun bilse bile gelir. Buda Beni çok sıkıyor. Evime misafir geldiği birgün misafirler dedi ki "efulim evin ne kadar temiz toplu çocuğun olunca hicbiryer böyle kalmaz" görümcem de dediki "çocuğu olsa Ona bırakan kim kendi dönsün dursun evin içinde biz alır gideriz". Orda O an ne diyeceğimi bilemedim sustum ve akşamında annemle mesajlasp ona anlattım . "Böyle dedi çok sinirim bozuldu bisey de diyemedim canım sıkıldı kime ne benim çocuğumdan delirecem bigun beni şimdiden böyle sıkan kadın yiğeni olunca neler yapar olmayan cocugun sahiplenmesini yapiyolar sık bogaz ediyolar" yazdım. Annemde "aman efulim dert ettiğin kafaya taktiğin şeye bak annem kim kimin çocuğunu istemedikten sonra alabilir he de geç şakasına demiştir" yazdı. Eşimle de O gün konuştuk. Gorumcemin cocuklar yaramaz olduğu icin misafirin olduğu gün akşam kalın deme yorgunum demişti. Bende mesajla "ablanlara akşam kalın dedim" yazdım esim "Gine bela ettin basımıza:KK70:" yazdı. "Aman nolacak sanki kalsinlar" yazdim. Aradan biraz gecince "Kafam ağrıdı hem bagira bagira konuşuyor misafirler hemde cocuklar 1 dk bile durmadi :KK70: " yazdım . Neyse tüp bebek tedavisi goruyordum bu olayin 5 gun sonrasinda yumurta toplama günü yanımda görümcem gelmek istedi bende çağırdım. Ameliyathaneye girdigimde telefonumu mecbur disarda bıraktım ve tee 5 gun oncesine kadar esimle olan annemle olan butun mesajlarımı okumuş. Ben bakacagini tahmin etmemistim. Kaynvaldeme ağlamış ben bunlara napiyorum sadece yakın olmak istiyorum beni böyle görüyorlar falan die. Kaynvaldem de bana anlatırken ağladı. Kaynpederim de "senin gorumcen oyle karışan kötü kıskanç biri değil kızım kadın kadının dedikodusunu yapar bu böyledir keşke madem konuştuysan o mesajları silseydin" dedi. Bende dedim ki "Benim çocuğum olmadığı için çok aradığım için çocuk konusunda alıngan cahil davranabiliyorum benim elimden alıp gidecekmiş falan ya " dedim. Tamam kirdigimin farkındayım ama Onun benim annemle özellikle eşimle belki de ozel olan mesajlarimi okuması ne?
Ne hakla okuyor oda versin telefonu ki bilir sizin hakkınızda neler söylüyordur ayıp yaotığı birde okuduğu şeylerin utanmadan hesabını soruyor

Yuh! Telefonunu karıştırmış bir de gördüklerini söylüyor utanmıyor? Kocamla özel konuşmamı okumuşsun başka şeyler görmediğine dua et diyip hiç açıklama yapmamak lazım.

bu yuzden telimi ablam dahi istese özel konuşmalarımı silip veriyorum. kendimden başka kimseye guvenmem bu konuda. görumcen tamamen doğru söyluyor bana göre, şimdi tel elimde olsa annene yazacak olsam o attığın mesajı görsem eşinle de mesajlarını okuyabilirdim,doğru demiyorum yaptığı ama insan hakkında konuşulan bir şey görunce acaba kardeşime de beni kesti mi der yani.

Abla günaydın. Dün öğrendim mevzuyu. Ben çocuk konusunda çok alınganım malesef cahilligime düşüncesizligime ver. Orda misafirler varken biz çocuğu bu evde ona bırakmayız ki alır gideriz o evin içinde dönsün dursun demene cahilligimden dolayı alındım. Belki de o anki psikolojiyle alındım. Ben esimle 5senedir beraberim biliyorsun 2 sene bitti evlilik sürecimzde. 7 sene Hep hayalini kurmuştum bebeğin . Olmayınca, doktorlar olmaz deyince insan daha çok kiymetlendiriyor çok büyütüyor gözünde. Herşey oymuş gibi geliyor alıp gideriz ona bırakmayız demene alındım. Şimdi düşünüyorum gülünecek birşey sacmalamısım yersiz yere alinganlik etmisim ama ilaçların etkisiyle alınganlık sinirlilik çok fazla oluyormuş. Sana konustugumun doğru olduğunu savunmuyorum orda yazılanların seni kırdığını biliyorum. Üzgünüm . Kardesinle konuşmamızı da okumuşsun ben demistim o gün ablanlari aksam yemeğe cagiricam die çok yorgunum ben bu akşam çağırma dinlencem demişti . Çağırdığımı söylediğimde ondan öyle dedi ama biliyorsun kardeşinin laflarını sozlerini neler diyor bana bile. Bende aman nolacak dursalar deyip kapattım konuyu. Kendinden pay biç illaki kaynvaldenin gorumcenin arkasından biseyler diyor herkes hatta onu gec annenin babanin bile arkasindan deniyor illaki ama bu senin onları sevmediğin anlamına gelmiyor. Orda Ben senin yüzüne diyemedim alındığımı . Kırılırsın üzülürsün yanlis anlarsin diye. O gun telefonu emaneten vermiştim ama aklıma gelmedi mesajlara bakacağın bende senin şifreni biliyorum ama öz ablam bile olsa eşiyle konuşmalarına bakmam her türlü şey olabilir diye. Olan olmuş yapacak bisey yok. Sen inanmayabilirsin belki ama Allah biliyor benim içimden ne geçtiğini seni sevip sevmedigimi isteyip istemediğimi. Abla kardeş birbirlerinin hatalarını örtmeli. Evet hatalarım var dusuncesizliklerim var ama bende zamanında küçüklüğümü bildim senin arkamdan dediğini görmezden gelip ben geldim sana. Sende affet beni. Bazen insan cahillik edebiliyor gözü kararabiliyor. Psikolojim yerinde değil benimde gulumsedigime bakma
Eski konuları okumayı severim 😄
Şaka bir yana başta iyi diye övdüğünüz görümce gerçekten iyi olsa ne annenizle mesajlarınızı okur nede o yetmez gibi eşinizle olan mesajları okuyup, ekran görüntülerini annesine almaz. Öyle cici minnoş bir görümce yok zaten ortada.
Eşinizin sizi savunması da güzel olmuş.
Yok artık. Sakinliğinizi şaşkınlıkla karşılıyorum. Telefonunuzu karıştırıp, özel mesajlarınızı okumasına sinirlenmediniz mi, “tamam, kırdığımın farkındayım” yazmışsınız bir de. Siz onu kırmadınız, o terbiyesizin teki. Birinin özelini karıştırmak o kişiyle ilişkiyi kesme sebebidir, net bilgi. Haklı gibi gidip anne babasına ağlamış bir de, pes diyorum.
Yazdıklarınızda da haksız değilsiniz ayrıca, “çocuğu olsa ona bırakan kim kendi dönsün dursun evin içinde biz alır gideriz” demek münasebetsizliktir. Sen kimsin de alıp alıp götürüyorsun başkasının çocuğunu? En doğal hakkı gibi konuşmuş, siz de cevabını vermemişsiniz. Böyle diyen birinin ağzının ortasına tuvalet terliğiyle vuracaksın, bak bir daha söyleyebiliyor mu?
“Aman niyeti kötü değil, zaten size sormadan alamaz kimse” falan diye minnoş düşünceler beslemiyorum ben bu konuda. Gayet kötü niyetli bir cümle. Birinin bu fikri aklında taşıması, bir bebeği anneden alıp alıp gitmenin iyi bir şey olduğunu düşünmesi ve bunu ağzını yaya yaya söylemesi o insanın son derece saygısız olduğunu gösterir.
Zaten üzüldüğünüzden annenize anlatmışsınız ki son derece haklısınız.
Lütfen dik durun biraz.
Siz böyle minnoş minnoş devam ederseniz, çocuğunuzu da onlar büyütürler, siz de rahat edersiniz, şayet istediğiniz buysa.
Acilen ilişkinize ya ciddi bir sınır koymanızı ya da tamamen kesmenizi öneririm. Size de genel olarak insan ilişkilerinde sınırlarınızı net belirlemenizi tavsiye ederim.
Aslında haklısınız koskoca kadının telefonu karıştırması çok yanlış hiç üzülmeyin bence o suçlu
😲😲😲 ben şok ben iptal çocuğu bir başkasının emzirmesi yazısından sonra gözüm karardı okuyamiyorum gerisini 😱
Bu mesaj nasıl sizce

Mesafe candır gerisi heyecan derler. 3 görümcem var 7 yılda uğraşa uğraşa arama keskin bir mesafe koydum . Ayni şekilde erkek kardesimin eşiylede mesafeliyim.

Evet. Onuda görmüş onada alınmış ama şöyle demiş kiii "kardeşimin hatrı için durdum orda" sonra kaynvaldem de demiş ki "kızım Onun bi ucu da senin kardeşin konuyu kapat uzatma" . Yani bide ağladığı için anlatırken benim kızım elinde ne varsa sana vermeye çalıştı oturalim kalkalım gezelim edelim istedi içinde bi kötülük yok biz sana bisey yapmadık evine gelen seni sıkan bi insan değiliz ki bize sık boğaz ediyolar sıkıyorlar demissin kafami agrittilar demissin dedi . Asla kendimi hakli göremedim orda çünkü ben yazdıklarımı bile unutmuşum. Ayrıca eşimle yazılanları okuduğunu da sonradan anlıyorum eve gelince. Üzüldüm dedim ki kendi kendime annemden mesaj gelince meraklanmasın die açmış üstte de bunları görmüş neler yazdım acaba diye suçlandım baya

Canım okadar meraklı insan olmasaydı duymazdı da işitmezdi de. Ne var yani kim konuşmuyor ki ben kendi kardeşimle ilgili de canım sıkılsa konuşurum eşimle. Yine benim kardeşim tabii. Her şeyi böyle didiklemek mi lazım? Birinin konuşmasını hele de eşiyle olanı okumak en büyük rezillik. Utanmadan bir de sil demiş kayınbabanız. Yerinizde olsam bu insanlardan uzak dururdum. Hem arsız hem utanmazlar. Sizi sindirmişler. İstemediğinizde görüşmek zorunda da değilsiniz. Haftanın her günü görüşmek isteyen insanlarmış zaten önceki konunuzda yazıyor. Mesafeli olun.

Abla günaydın. Dün öğrendim mevzuyu. Ben çocuk konusunda çok alınganım malesef cahilligime düşüncesizligime ver. Orda misafirler varken biz çocuğu bu evde ona bırakmayız ki alır gideriz o evin içinde dönsün dursun demene cahilligimden dolayı alındım. Belki de o anki psikolojiyle alındım. Ben esimle 5senedir beraberim biliyorsun 2 sene bitti evlilik sürecimzde. 7 sene Hep hayalini kurmuştum bebeğin . Olmayınca, doktorlar olmaz deyince insan daha çok kiymetlendiriyor çok büyütüyor gözünde. Herşey oymuş gibi geliyor alıp gideriz ona bırakmayız demene alındım. Şimdi düşünüyorum gülünecek birşey sacmalamısım yersiz yere alinganlik etmisim ama ilaçların etkisiyle alınganlık sinirlilik çok fazla oluyormuş. Sana konustugumun doğru olduğunu savunmuyorum orda yazılanların seni kırdığını biliyorum. Üzgünüm . Kardesinle konuşmamızı da okumuşsun ben demistim o gün ablanlari aksam yemeğe cagiricam die çok yorgunum ben bu akşam çağırma dinlencem demişti . Çağırdığımı söylediğimde ondan öyle dedi ama biliyorsun kardeşinin laflarını sozlerini neler diyor bana bile. Bende aman nolacak dursalar deyip kapattım konuyu. Kendinden pay biç illaki kaynvaldenin gorumcenin arkasından biseyler diyor herkes hatta onu gec annenin babanin bile arkasindan deniyor illaki ama bu senin onları sevmediğin anlamına gelmiyor. Orda Ben senin yüzüne diyemedim alındığımı . Kırılırsın üzülürsün yanlis anlarsin diye. O gun telefonu emaneten vermiştim ama aklıma gelmedi mesajlara bakacağın bende senin şifreni biliyorum ama öz ablam bile olsa eşiyle konuşmalarına bakmam her türlü şey olabilir diye. Olan olmuş yapacak bisey yok. Sen inanmayabilirsin belki ama Allah biliyor benim içimden ne geçtiğini seni sevip sevmedigimi isteyip istemediğimi. Abla kardeş birbirlerinin hatalarını örtmeli. Evet hatalarım var dusuncesizliklerim var ama bende zamanında küçüklüğümü bildim senin arkamdan dediğini görmezden gelip ben geldim sana. Sende affet beni. Bazen insan cahillik edebiliyor gözü kararabiliyor. Psikolojim yerinde değil benimde gulumsedigime bakma

Bu mesaj nasıl sizce
Bu kadar mesaj boşa yazılmış Efuli, madem böyle bir mesaj atacaktın konu niye açtın? Konu özre kadar gider dedim, yanıltmadın beni 🥴

Canım okadar meraklı insan olmasaydı duymazdı da işitmezdi de. Ne var yani kim konuşmuyor ki ben kendi kardeşimle ilgili de canım sıkılsa konuşurum eşimle. Yine benim kardeşim tabii. Her şeyi böyle didiklemek mi lazım? Birinin konuşmasını hele de eşiyle olanı okumak en büyük rezillik. Utanmadan bir de sil demiş kayınbabanız. Yerinizde olsam bu insanlardan uzak dururdum. Hem arsız hem utanmazlar. Sizi sindirmişler. İstemediğinizde görüşmek zorunda da değilsiniz. Haftanın her günü görüşmek isteyen insanlarmış zaten önceki konunuzda yazıyor. Mesafeli olun.
Bu yorumnzdan önceki yorumuma bakar misiniz

Valla açık konuşucam en azından görümce patavatsız ama neyse o söyler...burda arkadan iş çeviren konumundasınız bravo...O hatalı evet sizle kalkmış destek olmak için hastaneye gelmiş,oturup evinde kahvesini içmemiş...pes diyorum size...

Bu mesaj nasıl sizce
Neden bu kadar ezilip büzüldün kendini suçlu pozisyona düşürdün ben anlayamadım doğrusu koskoca kadın el alemin telefonunu kurcalamamalı öğrensin önce

Bu mesaj nasıl sizce

Arkadaşım niye bu kadar kırılıp dökülüyorsun. İnsanları başına çıkarıyorsun? Biraz akıllı davran ve çek kendini geriye. O gün söylediğin cümle beni saymıyorsun izlenimi verdi de. Ne demek o evde dolansın dursun? Haddini bilmeyen bir cümle bu anlamıyor musunuz? Siz temizlikçi misiniz o evde? Biz alır gezdiririz o da evini temizler de diyebilirdi. Söylemek var söylemek var. Bu kadın iyi niyetliyse de size saygısı yok. Özelinizi okuyup bir de anlatacak kadar pişkinleşmiş. Neyi affediyor mesela? Siz desenize eşimle konuşmamı okuman senin hatan, o gün alındım ve konuştum de yaptığın hoş değildi zaten de. Ne hakla mesajımı okudun, ekran görüntüsü attın de çekinme ya bir hesap sor.... Sor ki insanlar yatak odana, telefonuna uzanmasın rahatça. Siz böyle yaparak çocuğunuz olunca da koruyamazsınız. Güçlü, net olun.

Görümcenin yaptığı emanete hıyanet etmek.
Kadın o kadar utanmaz ki okumus bir de üste çıkmış. Siz de hala alttan alıp "Cahilligime ver." diyorsunuz. Baş cahil görümce zaten. İyi çıkarın tepenize bu gidişle daha neleri karıştırır.

Ama yaptığının yanlış bisey olduğunu da yazdım?
Evet mesajın çok büyük bir kısmı özrün ve açıklamaların üzerine 2-3 satır da yanlış yaptığını yazabilmişsim neyse ki. Ezilip büzülmüşsün resmen mesajda, neyi affediyor, sizin mesajlarınız da birşey yok, affedecekse kardeşini affetsin, eşinizin yerine bile açıklama yapmışsiniz.
Ne hakla mesajımı okursun diyemiyor lafı boşa dolandırıyorsun. Daha çok saygısızlık yapılır sana böyle

Bu mesaj nasıl sizce
Ay yok artık!!! Yetmez. Ayaklarına kapanın, diz çökün. Bu kadar sayfa boşuna yazı yazılmış.

Günaydın hanımlar. Gorumcem normalde çok iyi bir insandır karışmaz ,gelip gitmez, kendine bisey alsa bana da alır. Ama DEVAMLI görüşmek ister hep çağırır suraya gidiyoruz sende gel anneme gidiyoruz sende gel vs vs ve geleceği nadir zamanlarda da saygı duymaz hasta misin uykusuz musun bilse bile gelir. Buda Beni çok sıkıyor. Evime misafir geldiği birgün misafirler dedi ki "efulim evin ne kadar temiz toplu çocuğun olunca hicbiryer böyle kalmaz" görümcem de dediki "çocuğu olsa Ona bırakan kim kendi dönsün dursun evin içinde biz alır gideriz". Orda O an ne diyeceğimi bilemedim sustum ve akşamında annemle mesajlasp ona anlattım . "Böyle dedi çok sinirim bozuldu bisey de diyemedim canım sıkıldı kime ne benim çocuğumdan delirecem bigun beni şimdiden böyle sıkan kadın yiğeni olunca neler yapar olmayan cocugun sahiplenmesini yapiyolar sık bogaz ediyolar" yazdım. Annemde "aman efulim dert ettiğin kafaya taktiğin şeye bak annem kim kimin çocuğunu istemedikten sonra alabilir he de geç şakasına demiştir" yazdı. Eşimle de O gün konuştuk. Gorumcemin cocuklar yaramaz olduğu icin misafirin olduğu gün akşam kalın deme yorgunum demişti. Bende mesajla "ablanlara akşam kalın dedim" yazdım esim "Gine bela ettin basımıza:KK70:" yazdı. "Aman nolacak sanki kalsinlar" yazdim. Aradan biraz gecince "Kafam ağrıdı hem bagira bagira konuşuyor misafirler hemde cocuklar 1 dk bile durmadi :KK70: " yazdım . Neyse tüp bebek tedavisi goruyordum bu olayin 5 gun sonrasinda yumurta toplama günü yanımda görümcem gelmek istedi bende çağırdım. Ameliyathaneye girdigimde telefonumu mecbur disarda bıraktım ve tee 5 gun oncesine kadar esimle olan annemle olan butun mesajlarımı okumuş. Ben bakacagini tahmin etmemistim. Kaynvaldeme ağlamış ben bunlara napiyorum sadece yakın olmak istiyorum beni böyle görüyorlar falan die. Kaynvaldem de bana anlatırken ağladı. Kaynpederim de "senin gorumcen oyle karışan kötü kıskanç biri değil kızım kadın kadının dedikodusunu yapar bu böyledir keşke madem konuştuysan o mesajları silseydin" dedi. Bende dedim ki "Benim çocuğum olmadığı için çok aradığım için çocuk konusunda alıngan cahil davranabiliyorum benim elimden alıp gidecekmiş falan ya " dedim. Tamam kirdigimin farkındayım ama Onun benim annemle özellikle eşimle belki de ozel olan mesajlarimi okuması ne?
Valla ben sunu bilirim derimde hep gorumcen sana guzel yaklasmis gelip gitmesi gelmese ozamnda laf edersiniz ve arkasindan kafam agridi vs sozler hic guzel bise deil dediginiz sey o sizi bilmis size geliyo sizde arkasindn bole biseler diyosunuz he bide onami koycazki cocugu biz bakariz dediginde keske benimde yanimda kaynanam olsadz gorumcem olsada alsa biraz baksalarda bende evimi temizlesem derim bn herzamn onlardn ne zarar gelcekki ayriyeten bizim gelin suan 2 cocuklu bas edemiyince kendi getirip anneme koyarki sen bk ben evimi temizlicem ve bn hergun ararim az uzakda oyurdugum icin ac kamerayi gorcem yigenimi diye o halalik duygusu bi bambaska farkli seviyosun yani zamani geldiginde onlara ihtiyac duyuyosun

Bu mesaj nasıl sizce
Bu mesaj az kalmış bence. Evine gidip diz çökmeye ve beni affet diye yalvarmaya ne dersin?

Back