• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonumu kurcalayan görümcem

Günaydın hanımlar. Gorumcem normalde çok iyi bir insandır karışmaz ,gelip gitmez, kendine bisey alsa bana da alır. Ama DEVAMLI görüşmek ister hep çağırır suraya gidiyoruz sende gel anneme gidiyoruz sende gel vs vs ve geleceği nadir zamanlarda da saygı duymaz hasta misin uykusuz musun bilse bile gelir. Buda Beni çok sıkıyor. Evime misafir geldiği birgün misafirler dedi ki "efulim evin ne kadar temiz toplu çocuğun olunca hicbiryer böyle kalmaz" görümcem de dediki "çocuğu olsa Ona bırakan kim kendi dönsün dursun evin içinde biz alır gideriz". Orda O an ne diyeceğimi bilemedim sustum ve akşamında annemle mesajlasp ona anlattım . "Böyle dedi çok sinirim bozuldu bisey de diyemedim canım sıkıldı kime ne benim çocuğumdan delirecem bigun beni şimdiden böyle sıkan kadın yiğeni olunca neler yapar olmayan cocugun sahiplenmesini yapiyolar sık bogaz ediyolar" yazdım. Annemde "aman efulim dert ettiğin kafaya taktiğin şeye bak annem kim kimin çocuğunu istemedikten sonra alabilir he de geç şakasına demiştir" yazdı. Eşimle de O gün konuştuk. Gorumcemin cocuklar yaramaz olduğu icin misafirin olduğu gün akşam kalın deme yorgunum demişti. Bende mesajla "ablanlara akşam kalın dedim" yazdım esim "Gine bela ettin basımıza:KK70:" yazdı. "Aman nolacak sanki kalsinlar" yazdim. Aradan biraz gecince "Kafam ağrıdı hem bagira bagira konuşuyor misafirler hemde cocuklar 1 dk bile durmadi :KK70: " yazdım . Neyse tüp bebek tedavisi goruyordum bu olayin 5 gun sonrasinda yumurta toplama günü yanımda görümcem gelmek istedi bende çağırdım. Ameliyathaneye girdigimde telefonumu mecbur disarda bıraktım ve tee 5 gun oncesine kadar esimle olan annemle olan butun mesajlarımı okumuş. Ben bakacagini tahmin etmemistim. Kaynvaldeme ağlamış ben bunlara napiyorum sadece yakın olmak istiyorum beni böyle görüyorlar falan die. Kaynvaldem de bana anlatırken ağladı. Kaynpederim de "senin gorumcen oyle karışan kötü kıskanç biri değil kızım kadın kadının dedikodusunu yapar bu böyledir keşke madem konuştuysan o mesajları silseydin" dedi. Bende dedim ki "Benim çocuğum olmadığı için çok aradığım için çocuk konusunda alıngan cahil davranabiliyorum benim elimden alıp gidecekmiş falan ya " dedim. Tamam kirdigimin farkındayım ama Onun benim annemle özellikle eşimle belki de ozel olan mesajlarimi okuması ne?
Üzülerek okuyordum ki sonunda sevindim.Görümcen senin gerçek yüzünü görmüş.Ayrıca sana bebek olunca yorulursun dediklerinde görümcen moralin bozulmasın diye sana moral vermiş.Sen kocanla ve annenle kadını çekiştirmişsin.Görümcenin telefonundaki mesajları okuması çok ayıp bir de okuduğunu da belli etmiş.Ama sonuç olarak artık sana bir daha güvenemez bi yandan iyi olmuş.Ben olsam bana samimiyetsiz davranan yüzüme gülüp arkamdan konuşan bi insanın bu yüzünü görseydim kendimi şanslı sayardım.

Bu benim yapım sanırım. Tek onlara karşı değil kimseye karşı "kötü biri" olarak algılanmak istemedigim için. Aman Herşey güzellikle olsun tatlılıkla olsun yumuşaklık olsun. Herkesle iyi anlaşayım kafasindayim
İnsanlardan sürekli onay beklemek,
'herkesle iyi anlaşayım, herkes beni iyi bilsin, sevsin' diye düşünmek sağlıklı bir bakış açısı değil.
Niye böyle düşünüyorsunuz?
Bu sorunun cevabına odaklanmazsanız benzeri durumlar yaşamaya devam edersiniz.
Kriz yönetme beceriniz çok zayıf.
Kişisel sınırlarınızı çizemiyorsunuz.
Arkasından konuştuğunuz birinin yüzüne çok samimisiniz.
Bunlar üzerinde düşünün derim.
Anne olmak istiyorsunuz, evlat yetiştireceksiniz, ona böyle mi rol model olacaksınız?

Son düzenleme:
Fazla samimi olmuşsunuz inşallah bu olaydan sonra birbirinize mesafe koyarsiniz

Hatalı çekemeyen durumda olmuşsunuz çocuğunuzu alıp giderim demesinde bişey yok keşke hepimizin çocuğu alıp götürecek yakınları olsa.
İkincisi abisinin onu istemediğini de okumuş mu.oyleyse çok iyi olmuş ...ne zaman gelip ne zaman gideceğini ne zaman kalması gerejtigini biraz bilir artık belki.
Üçüncüsü telefonunuzu karıştırması çok çirkin....ne münasebet kocamla belki sanal seks yapıyorum onuda mi gorceksin .yerini bil deseydin

'herkesle iyi anlaşayım, herkes beni iyi bilsin, sevsin' diye düşünmek sağlıklı bir bakış açısı değil.
Anne olmak istiyorsunuz, evlat yetiştireceksiniz, ona böyle mi rol model olacaksınız?
Allahım kitap cümleleri gibi konusuyorsunuz bayildim

Allahım kitap cümleleri gibi konusuyorsunuz bayildim
Kuzum, konuyu, görümcenin ve konu sahibinin tutumunu arkadaşlar zaten çok güzel yorumlamışlar, ben de olayın arka planına odaklanayım dedim.
Niye'sini bilmediğimiz hiç bir sorunu kalıcı olarak çözüme kavuşturmak mümkün değil.

Arkasından konuştuğunuz birinin yüzüne çok samimisiniz.
Bilmiyorum. Herkesle aram iyi olsun diye çabalıyorum. Insanların yüzüne kırıldığımi belli edip cevabını veremiyorum cekiniyorum üzülecek mi yanlış anlayacak mi beni kötü mu görecek diye. Ama artık içime de atamıyorum. Rahatlatmak için anlatma ihtiyacı duyuyorum. Evet yüzüne karşı samimiyim. Ve aslında gerçekten samimiyim sorana derim hep, görümcem çok iyidir arkadaş gibidir die. Ben kendi kardeşime de kızsam biriyle paylaşırım onla paylaşamam icimde yaşarım. Ki arkasından konuşmak derken hakaret de etmedim.

Başkasının telefonuna bakarsan daha neler görürsün. :D
Eşinizle özel bir konuşmanız yoktur inşallah. :D

Kayınpederinize benim telefonumdaki mesajı silerim silmem kimseyi ilgilendirmez deseydiniz. Kayınvalideniz de ağlayacağına kızına özele müdahale etmemeyi öğretseydi. Sizin en büyük hayatınız da sınır çizememek. Madem yakın olmak istemiyorsunuz olmayın. Şu mecbur hem istememek hem yapmak hem konuşmak olayını anlamıyorum. Kimse kafanıza silah dayamıyor ya. Görümcenize gelince yaptığı terbiyesizlik

Gorumcem iyidir,bize nadiren gelir ama hep arar sorar bir yerlere cagirir diyen sizsiniz.

Kalkip kadini esinize cekistiren az birazda sinir etmeye yonelik mesaj atanda sizsiniz.

Olmadik konuyu mevzu yapan bir yegenimiz olsunda biz anasina bile birakmayiz diyen (ki cocuk buyutmus kadinlar bayilmiyor cocuga lafin gelisi demistir)iyi niyeti kotu alan mevzu yapanda sizsiniz.

Kadin meseja denk gelince (ben o kisimda muallakta kaldim pek oyle kimseye sifrenizi vericek yapiniz yok sizin ama hadi oldu bakti)
Aglayan yine sizsiniz.
Kalbinizi kirmak istemem ama artniyetli siz gorunuyorsunuz onunki hadsizlik kendini bilmezlik terbiyesizlik olmus.

Belkide gercekten amaci o degildi kendisiyle ilgili birsey gorunce bakti

Neyse gelip gitmez artik mesafesini bilir kadin,sizi baz almasada kardes tarafindan istenmemek zoruna gitmistir.Ben en cok ona alinirdim mesela.

Deger verseydiniz bise olur gorur falan uzulur diye silerdiniz zaten silmediginize gore kadindan oyle birsey beklemiyorsunuz,oyle biri degil belliki.Onunda onune cikmis iste.

Zamanla unutulur duzene biner cok takilmayin.kendi tedavinize bakin.

Bilmiyorum. Herkesle aram iyi olsun diye çabalıyorum. Insanların yüzüne kırıldığımi belli edip cevabını veremiyorum cekiniyorum üzülecek mi yanlış anlayacak mi beni kötü mu görecek diye. Ama artık içime de atamıyorum. Rahatlatmak için anlatma ihtiyacı duyuyorum. Evet yüzüne karşı samimiyim. Ve aslında gerçekten samimiyim sorana derim hep, görümcem çok iyidir arkadaş gibidir die. Ben kendi kardeşime de kızsam biriyle paylaşırım onla paylaşamam icimde yaşarım. Ki arkasından konuşmak derken hakaret de etmedim.
Herkesle aram iyi olsun diye niye kendinizden ödün veresiniz ki ortada bir yanlış varsa elbette sizde ona göre tavır takınacaksınız bırakın sizi sevmeyen sevmesin siz doğru bildiğiniz çizgiden şaşmamaya bakın insanlar ne şekilde dusunmek istiyorsa o sekilde anliyor zaten sizde boşverin herkesi cekistirmeyi herkes kendi hayatiyla ilgilensin zira insanin kendi dertlerinden baskasiyla ugrasmaya kafası kalmıyor bak sizde bebek icin ugrasiyor mussunuz

Benim anlamadığım telefonunuzda şifre yok mu? Şifresiz ve içinde bahsettiğiniz mesajların olduğu telefonu ne cesaretle görümceye verebildiniz? Şifre varsa görümceniz bu şifreyi nereden biliyor? Telefonunuzun şifresini bilecek kadar yüz göz olduysanız açıp mesajlarınızı okumasına şaşırmayın.

Amiin saolun. Olmadi bizim tedavi. Bide böyle şeylerle uğraşmak yoruyor:/
Yeri geliyor eşimizin arkasından bile konuşuyoruz ki o bir anlık sinir oluyor , telefon kurcalamak ta neymiş ben de bir görümceyim ama hiç böyle bir şeyi yapmayı bırakın aklıma getirmeyi ucundan bile geçirmedim. Duruşunu bozma alttan alma , kafanı da takma ben de tüp bebek tedavisi görüyorum bizim moral bozukluğuna değil , bolca morale desteğe ihtiyacımız var Rabbim herkesin kalbine göre versin :KK200:

O telefonu eline alıp karıştırıp içinde yazanları okuyacak kadar yüzsüzse okuduğu şeyden de rahatsız olup zırlamayacak. En sevmediğim şey özel hayatın böyle kurcalanması.

Gorumceniz sandığınız gibi biri değil, kayinvalideniz ve kayinpederiniz de o kadar komik ki hangisi daha komik seçemedim! Mesajlarınızı gördü diye neden ağlıyor kvniz? Kayinpederiniz hele? Peki sizin tavirlariniz ?? Abooo:silah: Ben burada sinirlendim..

Neden? Yanlış yapıyorsunuz ...ikiniz de biz gelin görümce değil "kız kardeş gibiyiz" şeklinde davranacagiz diye sınırını bilmeyen veya yüze ayrı arkadan ayrı bir ilişki biçiminde samimi olmayan davranışlarla ilerliyorsunuz.Ne sizin gorumcenizin arkasından annenize ,eşinize gorumceniz hakkında yorum yazmanız doğru ..ne onun misafirlerinize bu şekilde konuşması, sizin özel eşyanızı kurcalamasi doğru! bu iletişim tarzıyla ileride çok daha büyük sorunlar yaşarsınız.
Gelinle gorumceden kız kardes olmayacağını, sıfrenın zaten onune gelenin telı karıstırmaması ıcın kondugunu bırgun hepimiz ogrenecegız. Insallah tabi. Bı ufak umudum var benım 😂

görümcenize yüz vermeye gelmiyor resmen
belki annenizle ailevi bir durum konuştunuz, kendi ailenizle alakalı, onları ilgilendirmeyen

belki eşinizle müstehcen açık saçık şeyler konuştunuz, hatta belki bi fotoğraf attınız kocanız sonuçta
ne hakla okuyor???

bide bunları kv ye anlatıp herkesi size düşman etmek istiyor heralde

Back