• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonumu kurcalayan görümcem

Abla günaydın. Dün öğrendim mevzuyu. Ben çocuk konusunda çok alınganım malesef cahilligime düşüncesizligime ver. Orda misafirler varken biz çocuğu bu evde ona bırakmayız ki alır gideriz o evin içinde dönsün dursun demene cahilligimden dolayı alındım. Belki de o anki psikolojiyle alındım. Ben esimle 5senedir beraberim biliyorsun 2 sene bitti evlilik sürecimzde. 7 sene Hep hayalini kurmuştum bebeğin . Olmayınca, doktorlar olmaz deyince insan daha çok kiymetlendiriyor çok büyütüyor gözünde. Herşey oymuş gibi geliyor alıp gideriz ona bırakmayız demene alındım. Şimdi düşünüyorum gülünecek birşey sacmalamısım yersiz yere alinganlik etmisim ama ilaçların etkisiyle alınganlık sinirlilik çok fazla oluyormuş. Sana konustugumun doğru olduğunu savunmuyorum orda yazılanların seni kırdığını biliyorum. Üzgünüm . Kardesinle konuşmamızı da okumuşsun ben demistim o gün ablanlari aksam yemeğe cagiricam die çok yorgunum ben bu akşam çağırma dinlencem demişti . Çağırdığımı söylediğimde ondan öyle dedi ama biliyorsun kardeşinin laflarını sozlerini neler diyor bana bile. Bende aman nolacak dursalar deyip kapattım konuyu. Kendinden pay biç illaki kaynvaldenin gorumcenin arkasından biseyler diyor herkes hatta onu gec annenin babanin bile arkasindan deniyor illaki ama bu senin onları sevmediğin anlamına gelmiyor. Orda Ben senin yüzüne diyemedim alındığımı . Kırılırsın üzülürsün yanlis anlarsin diye. O gun telefonu emaneten vermiştim ama aklıma gelmedi mesajlara bakacağın bende senin şifreni biliyorum ama öz ablam bile olsa eşiyle konuşmalarına bakmam her türlü şey olabilir diye. Olan olmuş yapacak bisey yok. Sen inanmayabilirsin belki ama Allah biliyor benim içimden ne geçtiğini seni sevip sevmedigimi isteyip istemediğimi. Abla kardeş birbirlerinin hatalarını örtmeli. Evet hatalarım var dusuncesizliklerim var ama bende zamanında küçüklüğümü bildim senin arkamdan dediğini görmezden gelip ben geldim sana. Sende affet beni. Bazen insan cahillik edebiliyor gözü kararabiliyor. Psikolojim yerinde değil benimde gulumsedigime bakma

Bu mesaj nasıl sizce
Yazmayın Bu mesajı niye kendinizi bu kadar ezdinizde ezdiniz . Telinizi kurcalayıp fi tarihine kadar okuyan o .özel hayat ihlali terbiyesizliktir onunda sizden özür dilemesi lazım niye bu kadar alttan alıp cahilim suyum buyum diye diye ezdiriyorsunuz kendinizi . Eşek saatimmis kocamla dertlesmisim senin kurcalayacagini bilememişim demek çok daha iyi olur :) o buna layık çünkü ama tabi aile dinamiginizi en iyi siz bilirsiniz ona göre yazın fakat kendinizide böyle cahil pasif göstermeyin naçizane önerim

Günaydın hanımlar. Gorumcem normalde çok iyi bir insandır karışmaz ,gelip gitmez, kendine bisey alsa bana da alır. Ama DEVAMLI görüşmek ister hep çağırır suraya gidiyoruz sende gel anneme gidiyoruz sende gel vs vs ve geleceği nadir zamanlarda da saygı duymaz hasta misin uykusuz musun bilse bile gelir. Buda Beni çok sıkıyor. Evime misafir geldiği birgün misafirler dedi ki "efulim evin ne kadar temiz toplu çocuğun olunca hicbiryer böyle kalmaz" görümcem de dediki "çocuğu olsa Ona bırakan kim kendi dönsün dursun evin içinde biz alır gideriz". Orda O an ne diyeceğimi bilemedim sustum ve akşamında annemle mesajlasp ona anlattım . "Böyle dedi çok sinirim bozuldu bisey de diyemedim canım sıkıldı kime ne benim çocuğumdan delirecem bigun beni şimdiden böyle sıkan kadın yiğeni olunca neler yapar olmayan cocugun sahiplenmesini yapiyolar sık bogaz ediyolar" yazdım. Annemde "aman efulim dert ettiğin kafaya taktiğin şeye bak annem kim kimin çocuğunu istemedikten sonra alabilir he de geç şakasına demiştir" yazdı. Eşimle de O gün konuştuk. Gorumcemin cocuklar yaramaz olduğu icin misafirin olduğu gün akşam kalın deme yorgunum demişti. Bende mesajla "ablanlara akşam kalın dedim" yazdım esim "Gine bela ettin basımıza:KK70:" yazdı. "Aman nolacak sanki kalsinlar" yazdim. Aradan biraz gecince "Kafam ağrıdı hem bagira bagira konuşuyor misafirler hemde cocuklar 1 dk bile durmadi :KK70: " yazdım . Neyse tüp bebek tedavisi goruyordum bu olayin 5 gun sonrasinda yumurta toplama günü yanımda görümcem gelmek istedi bende çağırdım. Ameliyathaneye girdigimde telefonumu mecbur disarda bıraktım ve tee 5 gun oncesine kadar esimle olan annemle olan butun mesajlarımı okumuş. Ben bakacagini tahmin etmemistim. Kaynvaldeme ağlamış ben bunlara napiyorum sadece yakın olmak istiyorum beni böyle görüyorlar falan die. Kaynvaldem de bana anlatırken ağladı. Kaynpederim de "senin gorumcen oyle karışan kötü kıskanç biri değil kızım kadın kadının dedikodusunu yapar bu böyledir keşke madem konuştuysan o mesajları silseydin" dedi. Bende dedim ki "Benim çocuğum olmadığı için çok aradığım için çocuk konusunda alıngan cahil davranabiliyorum benim elimden alıp gidecekmiş falan ya " dedim. Tamam kirdigimin farkındayım ama Onun benim annemle özellikle eşimle belki de ozel olan mesajlarimi okuması ne?
Bence haklisin ama seni bastirmaya calisiyorlar telefon karistirmak ne demek birde mesajlari okumak hic iyi niyet degil

Gorumce habersiz mesaj okuyup suc işlemiş, Yuzune tamamen bakılmamayı hakedıyor su saatten sonra..

Ama siz napmıssiniz, alıngan ve cahil olabileceğinizi soylemıssiniz insanlara.
Kızınız iyi bırı olsa ozelımı hele de ben icerde acılı agrılı islem gorurken beni dusunup bunu akıl etmezdi dememıssınız

Niye boylesin , hakkını savunmak yaptıkları ayıbı yuzlerıne vurmak varken nedir kendine cahıl demek anlamıyorum

Bundan sonra gorumce size naparsa yapsın, haketmıs olacaksınız malesef.
Kolay gelsin.

Bence iyi olmuş. Cevabını duymak istemeyeceğin soruyu sormayacaksın derler. Sizin özelinizi okumaya karar verdiyse okuduklarından sizi sorumlu tutamaz. Yaptığı çok ayıp üstüne üstlük özelinizi karıştırması normalmiş gibi cümle aleme duyurması daha da ayıp. Zaten yazdıklarınızda da çok ters bir şey yokmuş. İyi tarafından bakarsanız en azından nasıl düşündüğünüzü anlamış böylece. Ona göre davransın bundan sonra.

Eşinize de şaşırdım doğrusu
Size zaten şaşırdım.çocuklar büyüyünce yeter ki biri baksin da iki dakika kafa dinleyim dersiniz.insanlari durduk yere soğutmayın kendinizden

Bence iyi olmuş. Cevabını duymak istemeyeceğin soruyu sormayacaksın derler. Sizin özelinizi okumaya karar verdiyse okuduklarından sizi sorumlu tutamaz. Yaptığı çok ayıp üstüne üstlük özelinizi karıştırması normalmiş gibi cümle aleme duyurması daha da ayıp. Zaten yazdıklarınızda da çok ters bir şey yokmuş. İyi tarafından bakarsanız en azından nasıl düşündüğünüzü anlamış böylece. Ona göre davransın bundan sonra.
Aynen oyle:)

Esiniz de olmasa cig cig yer bunlar sizi.
Eşim beni benden bile çok savunur her zaman saolsun. O gün bana kendi eliyle yemek yedirdi görümcem çekemedi hatta(mesajları okumuş o zaman) biz kaç doğuma girdik kaç kez narkoz aldık abartmasanız mi dedi eşimde dedi ki "abartırım ben, ben ona kiyamam o benim gözümün bebeği" dedi

Eşim beni benden bile çok savunur her zaman saolsun. O gün bana kendi eliyle yemek yedirdi görümcem çekemedi hatta(mesajları okumuş o zaman) biz kaç doğuma girdik kaç kez narkoz aldık abartmasanız mi dedi eşimde dedi ki "abartırım ben, ben ona kiyamam o benim gözümün bebeği" dedi

Normali bu zaten de anormal olan sizin surekli bir ozur modunda dolasmaniz.

eşiniz nasıl başımıza bela sardın der inanılmaz gerçekten.Büyük ayıp. ama ne olursa olsun kimsenin mesajlarınıza bakmaya hakkı yok.bu hoş görülecek bir şey değil. ama eşinizin yaptığı çok kırıcı ben görümcenin yerinde olsam asla bir daha sizinle (eşiniz ve siz) muhatap olmam keza sizin yerinizde olsam görümceyle muhatap olmam.yani ilişkiniz çok büyük darbe almış nasıl toparlarsınız bilemiyorum.

Normali bu zaten de anormal olan sizin surekli bir ozur modunda dolasmaniz.
Bu benim yapım sanırım. Tek onlara karşı değil kimseye karşı "kötü biri" olarak algılanmak istemedigim için. Aman Herşey güzellikle olsun tatlılıkla olsun yumuşaklık olsun. Herkesle iyi anlaşayım kafasindayim

Back