Böyle bir komşunuz oldu mu?

Sadece komşu olsa neyse kapıyı kaparım dışarda kalır ama kiracınız olmasaymış daha iyiymiş. Anahtar alıp vermek ne alaka çok saçma

Annengil ne dedi? Eşinin kiracısıgil dediyse eğer sen de eşingile söyleseydin, neden görümcengille kaynanangili karıştırdın demedi mi sana kimse? En son kim dedi, ne dedi, neden dedi?
😃😃😃 Dediler çok var farkındayım. Karşı komşum kayinvalidemin kiracısı annemgil dediğim kayinvalidem onlara durumu anlattım onu demek istedim😃

Ya bize veriyor yetmeyor evimin anahtarini istiyor kaç kere istedi vermedim ben eşimin haberi yok dedim eşim alıyor çok kızıyorum ona ama o iyi niyetli daha da veremez zaten bitti yani
Ne münasebet anahtar istemek,anahtar vermek Kendini sizin hâminiz sanıyor galiba.Fazla yüz verilmiş ne eşiniz ne de ailesi bu kadına sınır çizmemiş.Mesafe koyun esinize söyleyin anahtar falan almasın.Ben sevmem böyle muhabbetleri

komsuya vereceginiz cevap; biz cocugumuza zarar vermeyiz ama bu abuk subuk konusan insanlara saldirmayacagimiz anlamina gelmez :süslü:

Kaynananizgile de soylemeniz birsey degistirmez sonucta onlarin kiracisi yani siz sevmiyorsunuz diye cikaracak degiller
Gorumcenizgile de aktarmaniz birsey degistirmez haliyle
Esinizgile soyleyin o da cok muhattap olmasin komsunuzgille 😬😬

Hayırlı akşamlar hayırlı geceler herkese bizim karşı komşumuz eşimin kiracisi ben o apartmana gelin geldim yaklaşık iki sene oldu ancak karşı komşumun çok dengesiz ve yersiz lafları var eşimin ailesi "aman iyi ol kızım komşudur bir ihtiyacin olur o yardımcı olur" der her zaman ( Allah muhtaç etmesin su zamana kadar pek olmadı) ancak eşime bir ara evinin anahtarını vermiş bir durum olursa vs diye ben pek samimi değilim çünkü onu en başından çözdüm argo konuşması vs anahtarını bugün güzel bir dille kırmadan incitmeden söyledim ( bir ihtiyacın olursa verirsin ben evde pek durmayabilirim dedim) sonra oğlumu görmek istedi eşimin kucagindausi aldım uzaktan gösterdim çünkü pek haz etmiyorum ondan. Bana dediği cümleye bakar mısınız " annen baban sana birsey yaparlarsa beni bulurlar gibi birsey söyledi. Bende "AA bu nasıl cümle biz annesi babasiyiz evladım neden böyle birşey dedin dedim. Bana "çocuğunu aşağıya atanlar, çöpe atanlar var" dedi. Ben çok şaşırdım dedim "bu nasıl bir cümle sen nasıl konuşuyorsun" dedim. Bana "yanlış anlama" diyor. Bende dedim "çok yanlış konuşuyorsun kusura bakma" dedim. Kayınvalideme gittik ondan sonra baya sinirliydim ancak dışarıda yürümek bile gerginliğini atamadı. Sonra oğlum orda nerdeyse zarar gelecekti. Bende dedim " o kadın ne zaman görse bir zarar geliyor" dedim. Annemgil " kim o" dedi. "Karşı komşum anne dedim. Sonra o esnada durumu açıp annemegile gorumcelerime anlattım. Onlar bile şaşırdı. Dedim Anne ben görüşmüyorum artık bu saatten sonra engelledim de ayrıca haberiniz olsun beni sakın yanlış anlamayın durum bundan bundan ibaret dedim. Eşim keşke şuan demeseydin dedi angelledigini vs
Ama bence kiracilarinin nasıl biri olduğunu bilmelerini istedim. Çünkü çok ileri gitmişti. Aynı apartmandayiz illa kizabilirim coxugumdur ama sen duyabilirsin de bu şekilde konuşmaya senin hakkın yok ben çocuğuma bir kere argo konuşmadım yani
Arkadaşlar hala sinirliyim ya gerçekten siz benim yerimde olsani ne yapardınız haksız mıyım ama?
Siz zaten sevmemissiniz ama eşinizle samimi olması mi size bu negatif duyguyu yükledi ? Oglunuzu uzaktan göstermek vs bir de çocuk bu düşer kalkar her şey nazara mi bağlanacak ,anne babanın nazarı daha çok değiyor çocuğa. Ha siz yüz vermemisken kendince espiri yapması hoş olmamış o ayri.

Siz zaten sevmemissiniz ama eşinizle samimi olması mi size bu negatif duyguyu yükledi ? Oglunuzu uzaktan göstermek vs bir de çocuk bu düşer kalkar her şey nazara mi bağlanacak ,anne babanın nazarı daha çok değiyor çocuğa. Ha siz yüz vermemisken kendince espiri yapması hoş olmamış o ayri.
Eşimi kıskanacak olsa idim konuşmasına müsade etmezdim. Kendisi kapıyı açıp oğluma yaklaşmadi ki onu konuşma esnasinda ki durumu söyledim buna takilmaniz ilginç aslında
Nazar konusunda biz bunun bilincindeyi ki hep la havle çekeriz ama her kadının gördüğünde olmasınin sonucunda bunu düşünmesi insanın çok normal
Ben kendince bunun espri olduğunu değil bilinçli bir şekilde söylendiğini düşünüyorum o kendince kıskançlığı dan kavga istedi ve haddini asmaya çalıştı ki bizim ona desteğimiz oldu durumu çok iyi olan biri değil ama nankör insan olarak örnek verilecek bir cahil bence

Sizin anahtarınızı mesela hangi bahane ile istiyor çok şaşırdım
Hamileydim. Bana diyor anahtar bende olsun bir durum olursa gelirim yanına. Alt komşumun kızı vardı o dedi" yok canım kayınvalidesi gorumceleri var zaten yakın" dedi bende taraftar değildim eşimi araya koydum olmaz dedim

komsuya vereceginiz cevap; biz cocugumuza zarar vermeyiz ama bu abuk subuk konusan insanlara saldirmayacagimiz anlamina gelmez :süslü:

Kaynananizgile de soylemeniz birsey degistirmez sonucta onlarin kiracisi yani siz sevmiyorsunuz diye cikaracak degiller
Gorumcenizgile de aktarmaniz birsey degistirmez haliyle
Esinizgile soyleyin o da cok muhattap olmasin komsunuzgille 😬😬
😃😃 Tamm ama güzel cevapmis işte o esnada şaşkınlık ve sinirle fazla ilerletmedim yoksa kendisinin çocuklarına baş bas bahirip argo konuşmasından vurmasını bilirdim de eşime kayonvalideme dua etsin bir de cahille cahil olursam aynı seviyeye düşerim diye sustum aslında ama çok üzüldüm ve çok sinirlendim durumu pek iyi değil devlet yardım ediyor bizde yeri geldi iyi kötü yardım ettik ama edep her insanda olmaz imiş bunu bilemedik iste

Hayırlı akşamlar hayırlı geceler herkese bizim karşı komşumuz eşimin kiracisi ben o apartmana gelin geldim yaklaşık iki sene oldu ancak karşı komşumun çok dengesiz ve yersiz lafları var eşimin ailesi "aman iyi ol kızım komşudur bir ihtiyacin olur o yardımcı olur" der her zaman ( Allah muhtaç etmesin su zamana kadar pek olmadı) ancak eşime bir ara evinin anahtarını vermiş bir durum olursa vs diye ben pek samimi değilim çünkü onu en başından çözdüm argo konuşması vs anahtarını bugün güzel bir dille kırmadan incitmeden söyledim ( bir ihtiyacın olursa verirsin ben evde pek durmayabilirim dedim) sonra oğlumu görmek istedi eşimin kucagindausi aldım uzaktan gösterdim çünkü pek haz etmiyorum ondan. Bana dediği cümleye bakar mısınız " annen baban sana birsey yaparlarsa beni bulurlar gibi birsey söyledi. Bende "AA bu nasıl cümle biz annesi babasiyiz evladım neden böyle birşey dedin dedim. Bana "çocuğunu aşağıya atanlar, çöpe atanlar var" dedi. Ben çok şaşırdım dedim "bu nasıl bir cümle sen nasıl konuşuyorsun" dedim. Bana "yanlış anlama" diyor. Bende dedim "çok yanlış konuşuyorsun kusura bakma" dedim. Kayınvalideme gittik ondan sonra baya sinirliydim ancak dışarıda yürümek bile gerginliğini atamadı. Sonra oğlum orda nerdeyse zarar gelecekti. Bende dedim " o kadın ne zaman görse bir zarar geliyor" dedim. Annemgil " kim o" dedi. "Karşı komşum anne dedim. Sonra o esnada durumu açıp annemegile gorumcelerime anlattım. Onlar bile şaşırdı. Dedim Anne ben görüşmüyorum artık bu saatten sonra engelledim de ayrıca haberiniz olsun beni sakın yanlış anlamayın durum bundan bundan ibaret dedim. Eşim keşke şuan demeseydin dedi angelledigini vs
Ama bence kiracilarinin nasıl biri olduğunu bilmelerini istedim. Çünkü çok ileri gitmişti. Aynı apartmandayiz illa kizabilirim coxugumdur ama sen duyabilirsin de bu şekilde konuşmaya senin hakkın yok ben çocuğuma bir kere argo konuşmadım yani
Arkadaşlar hala sinirliyim ya gerçekten siz benim yerimde olsani ne yapardınız haksız mıyım ama?
Siz onu bunu boşverin anahtarları vermeyin kapı kilidini bi an evvel değiştirin kopyasını felan yaptırırlar ben sağlıklı bulmadım

Mental bir problemi var cok belli.cunku konusmalari cocukca geldi bana.
Anahtar alma verme mevzusuna asla girmeyin.

Noktalama işareti kullanmadığınız için anlamakta zorluk çektim. Ama herkesin vardır böyle bir komşusu. Genelde yaşlı teyzeler bu şekilde oluyor. Takılmayın bence.
Gördüğünüzde selam verin, iyi akşamlar, günaydın vs bitti.

Siz kadına uyuz olduğunuz için olayı abartmışsınız. Tabi kadın normal değil o başka mesele ama bu kadar abartılacak bir şeyde yok yani ortada.

Sen engellemeye bahane araamışsın karşı komşu ile küsmek de metanet ister yani alt falan da değil sürekli görüşülecek

X