Telefonumu kurcalayan görümcem

Yazmayın Bu mesajı niye kendinizi bu kadar ezdinizde ezdiniz . Telinizi kurcalayıp fi tarihine kadar okuyan o .özel hayat ihlali terbiyesizliktir onunda sizden özür dilemesi lazım niye bu kadar alttan alıp cahilim suyum buyum diye diye ezdiriyorsunuz kendinizi . Eşek saatimmis kocamla dertlesmisim senin kurcalayacagini bilememişim demek çok daha iyi olur :) o buna layık çünkü ama tabi aile dinamiginizi en iyi siz bilirsiniz ona göre yazın fakat kendinizide böyle cahil pasif göstermeyin naçizane önerim

Bence haklisin ama seni bastirmaya calisiyorlar telefon karistirmak ne demek birde mesajlari okumak hic iyi niyet degil

Gorumce habersiz mesaj okuyup suc işlemiş, Yuzune tamamen bakılmamayı hakedıyor su saatten sonra..

Ama siz napmıssiniz, alıngan ve cahil olabileceğinizi soylemıssiniz insanlara.
Kızınız iyi bırı olsa ozelımı hele de ben icerde acılı agrılı islem gorurken beni dusunup bunu akıl etmezdi dememıssınız

Niye boylesin , hakkını savunmak yaptıkları ayıbı yuzlerıne vurmak varken nedir kendine cahıl demek anlamıyorum

Bundan sonra gorumce size naparsa yapsın, haketmıs olacaksınız malesef.
Kolay gelsin.

Bence iyi olmuş. Cevabını duymak istemeyeceğin soruyu sormayacaksın derler. Sizin özelinizi okumaya karar verdiyse okuduklarından sizi sorumlu tutamaz. Yaptığı çok ayıp üstüne üstlük özelinizi karıştırması normalmiş gibi cümle aleme duyurması daha da ayıp. Zaten yazdıklarınızda da çok ters bir şey yokmuş. İyi tarafından bakarsanız en azından nasıl düşündüğünüzü anlamış böylece. Ona göre davransın bundan sonra.

Eşinize de şaşırdım doğrusu
Size zaten şaşırdım.çocuklar büyüyünce yeter ki biri baksin da iki dakika kafa dinleyim dersiniz.insanlari durduk yere soğutmayın kendinizden

Aynen oyle:)

Esiniz de olmasa cig cig yer bunlar sizi.
Eşim beni benden bile çok savunur her zaman saolsun. O gün bana kendi eliyle yemek yedirdi görümcem çekemedi hatta(mesajları okumuş o zaman) biz kaç doğuma girdik kaç kez narkoz aldık abartmasanız mi dedi eşimde dedi ki "abartırım ben, ben ona kiyamam o benim gözümün bebeği" dedi

Normali bu zaten de anormal olan sizin surekli bir ozur modunda dolasmaniz.

eşiniz nasıl başımıza bela sardın der inanılmaz gerçekten.Büyük ayıp. ama ne olursa olsun kimsenin mesajlarınıza bakmaya hakkı yok.bu hoş görülecek bir şey değil. ama eşinizin yaptığı çok kırıcı ben görümcenin yerinde olsam asla bir daha sizinle (eşiniz ve siz) muhatap olmam keza sizin yerinizde olsam görümceyle muhatap olmam.yani ilişkiniz çok büyük darbe almış nasıl toparlarsınız bilemiyorum.

Normali bu zaten de anormal olan sizin surekli bir ozur modunda dolasmaniz.
Bu benim yapım sanırım. Tek onlara karşı değil kimseye karşı "kötü biri" olarak algılanmak istemedigim için. Aman Herşey güzellikle olsun tatlılıkla olsun yumuşaklık olsun. Herkesle iyi anlaşayım kafasindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…