Ne yapacağımı bilmiyorum

Ilanlara bakarsaniz aslinda hepsi yatalak olmuyor
Yatalak olanlar zaten ilanda yaziyor
Birçok yaşlı yalniz yaşadigi icin bakima muhtaç olabiliyor yemek, temizlik vs..
Yani demem o ki bir araştirin
Yatalak olmayan yaşlı bakiciligi bulabilirsiniz
Öyle olabilir Araştırmam lazım ❤️

Şimdi şöyle söyleyeyim, çok zor sınavlar küçük cocuklara rağmen alınabiliyor mu evet alınabiliyor. Örneklerini de çok gördüm çevremde, biri de benim. Gerçekten çok zor bir terfi sınavını çocuğum çok küçükken kazandım, 3000 civarı kişiden ilk 35'e kalmam gerekiyordu ve başardım..ama yalan yok ailem destek verdi çocuk bakımında. Çocuktan tamamen elimi çekmedim tabii, geceleri çocuğumu uyuttuktan sonra çok ders çalıştığımı, ertesi gün sabahın köründe işe gittigimi bilirim. Tabii çok gayretli olunmali ve uykusuzluk/yorgunluğa direnmek gerekiyor. Elbette ki destek birinin olması çok iyi olur ama şu an bir desteğiniz yok belli ki..Ama sizin de şöyle bir artınız var, şu an bir işte çalışmıyorsunuz. Dolayısıyla bebekten arta kalan tüm zamanı ders çalışarak geçirmeniz gerekiyor..Takviye/destekleyici iyi bir vitamin almanız size güç katacaktır. Çok kafaya takarsaniz ve zamanı iyi değerlendirebilirseniz neden olmasın.
Çocuğum bazen geceleri bile yatmıyor bazen de bende onunla sızıp kalıyorum çünkü çok yorucu yaramaz bir çocuk gece yanından kalksam bile uyanıyor 😔

Ilanlara bakarsaniz aslinda hepsi yatalak olmuyor
Yatalak olanlar zaten ilanda yaziyor
Birçok yaşlı yalniz yaşadigi icin bakima muhtaç olabiliyor yemek, temizlik vs..
Yani demem o ki bir araştirin
Yatalak olmayan yaşlı bakiciligi bulabilirsiniz
A arzu9898 bence yaşlı bakıcılığı olmaz canım..Bu devirde kimseye güven olmaz çünkü yaşlı da olsa...Neler duyuyoruz. Senin kesinlikle bebek kreşe alınana kadar evden çalışman lazım aman diyim annene bırakma 1saat bile bırakma... Evden yapabileceğin işleri araştır benim aklıma çağrı operatörlüğü geldi en temizi o bence hatta aracı koyabileceğin birileri yok mu bu iş için..İlla ki alım yapıyorlardır. Yada bebeği uygun fiyata bırakabileceğin bir akraban yok mu teyzen mesela..Aslında öyle birsey olsa 1yıllığına kreşe gidene kadar

A arzu9898 bence yaşlı bakıcılığı olmaz canım..Bu devirde kimseye güven olmaz çünkü yaşlı da olsa...Neler duyuyoruz. Senin kesinlikle bebek kreşe alınana kadar evden çalışman lazım aman diyim annene bırakma 1saat bile bırakma... Evden yapabileceğin işleri araştır benim aklıma çağrı operatörlüğü geldi en temizi o bence hatta aracı koyabileceğin birileri yok mu bu iş için..İlla ki alım yapıyorlardır. Yada bebeği uygun fiyata bırakabileceğin bir akraban yok mu teyzen mesela..Aslında öyle birsey olsa 1yıllığına kreşe gidene kadar
Teyzemler uzaklar bize bir de sık sık Hatay'da torunları var onlara bakmaya gidiyor onun için olmaz çağrı merkezi işi olabilir ama bilgisayarım yok onun içinde

Teyzemler uzaklar bize bir de sık sık Hatay'da torunları var onlara bakmaya gidiyor onun için olmaz çağrı merkezi işi olabilir ama bilgisayarım yok onun içinde
Bilgisayarın olmadığını belirt avans çekip bilgisayar alabilirsin durumunu anlat öncelikle

Bazı çağrı merkezleri kendi bilgisayar kulaklığını veriyor. Bakıcı da olsa evde sonuçta aynı evde olursunuz en azından güvenli olur. Arkadaşım girmişti çağrı merkezine 2 hafta eğitim aldı sonra evdeydi. Genel bi şirkette farklı farklı alanlarda işte market operatör banka gibi başka başka ilanlar vardı arkadaşım araştırırken iş ilanı sitelerine bakarsanız kesin görürsünüz. Öğretmen olduğunuzu düşünürsek diksiyonunuz da iyidir diye düşünüyorum. Bence iyi bi seçenek olabilir. Bi araştırın

Bazı çağrı merkezleri kendi bilgisayar kulaklığını veriyor. Bakıcı da olsa evde sonuçta aynı evde olursunuz en azından güvenli olur. Arkadaşım girmişti çağrı merkezine 2 hafta eğitim aldı sonra evdeydi. Genel bi şirkette farklı farklı alanlarda işte market operatör banka gibi başka başka ilanlar vardı arkadaşım araştırırken iş ilanı sitelerine bakarsanız kesin görürsünüz. Öğretmen olduğunuzu düşünürsek diksiyonunuz da iyidir diye düşünüyorum. Bence iyi bi seçenek olabilir. Bi araştırın
En çok aklıma yatan bu oldu. En azından bir süreliğine

Annelik bu değil, 1 yaşında bebekle boşanan kızına bunu yapmak değil ne kadar kızgın olursa olsun. Hele 1 yaşında ki bebeğe tahammül edememek, o bebek en tatlı en sevimli aylarında. Size tavır alsın da bebeğin ne suçu var? Genç kızlar zaten böyle toksik ebeveynlerden kurtulmak için yanlış seçimler yapıyor, ufacık ilgi göstereni seviyor zannediyor.

Annelik bu değil, 1 yaşında bebekle boşanan kızına bunu yapmak değil ne kadar kızgın olursa olsun. Hele 1 yaşında ki bebeğe tahammül edememek, o bebek en tatlı en sevimli aylarında. Size tavır alsın da bebeğin ne suçu var? Genç kızlar zaten böyle toksik ebeveynlerden kurtulmak için yanlış seçimler yapıyor, ufacık ilgi göstereni seviyor zannediyor.
Çok değişti o kadar değişti ki taniyamiyorum resmen açıkçası ayrılmadan önce böyle değildi onlara güvenerek ayrılmadım ama yinede hayal kırıklığı yaşadım özür dilemediği için böyleyim demiş diledim ama değişir mi bilmiyorum

Çok değişti o kadar değişti ki taniyamiyorum resmen açıkçası ayrılmadan önce böyle değildi onlara güvenerek ayrılmadım ama yinede hayal kırıklığı yaşadım özür dilemediği için böyleyim demiş diledim ama değişir mi bilmiyorum
Nasıl biriyle evlendiniz? Ben sizin konunuzdaki yorumlarınızdan saçma sapan birine aileyi ezip geçecek biri izlenimi almadım. Herkes hata yapar, boşanmak çok yaygın neyini affedemiyor?

Nasıl biriyle evlendiniz? Ben sizin konunuzdaki yorumlarınızdan saçma sapan birine aileyi ezip geçecek biri izlenimi almadım. Herkes hata yapar, boşanmak çok yaygın neyini affedemiyor?
Eski eşim önceden iyi bir insandı ailesi de öyle iyiydi benim üzerime titrerdi hamile kaldıktan sonra çok değişti başka başka alemlere daldı bizi unuttu 😔 aslında ben de mantıksız biri değildim ama eski eşimin gerçekten samimi olduğunu düşündüm ailem ise ben öğretmenlik mezunuyum eşim lise mezunu uzman çavuş o yüzden istemediler ben ısrar edip onları ikna ettim şimdi olgunlaştım ağır şeyler yaşadım anne oldum duygularım değil mantığım ön planda ama iş işten geçti galiba affedemiyorlar

X