Ne yapacağımı bilmiyorum

Lütfen lütfen bez bırakmasını vs beklemeden işe girip çocuğu da kreşe verin. Yavrum 1 yasında, kim bilir minicik bedeni nasıl rahatsız midesi bulanıyor ve kusuyor. Karşısında kocaman bi yetişkin sinirle oyuncağını parcalıyor. 😢 herseyi anlıyorlar. Bunu bebeğinize yaşatmayın. Tuvalet eğitimi sırasında oraya buraya kaçırırsa dayak bile atabilir. Kadın size çocuğunu da al git demiş daha ne desin
Şuan çok minik kreşe vermeye cesaret edemiyorum ki devlet kreşleri zaten 3 yaşında alıyor 😔 evden yapılacak bir iş bulursam ya da onu yanımda götürebilirsem olur ama başka türlüsü şuan zor

Ne olursa olsun Şu an sen ve bebeğin için en güvenli yer ailenin evi..annen de şöyle düşünüyordur, hem evlenirken bizi dinlemedi,şimdi bebeğiyle gelmiş düzenimi bozuyor diye düşünüyordur..boşver kulak asma, insanın başına hayatta herşey gelebiliyor..çalışsan bile hem kira,kreş v.s masrafları karşılaman mümkün değil..ama asla başka biriyle evlenme gibi bir yanlışa düşme..bulduğun her vakit kpss için ders çalış..

Ne olursa olsun Şu an sen ve bebeğin için en güvenli yer ailenin evi..annen de şöyle düşünüyordur, hem evlenirken bizi dinlemedi,şimdi bebeğiyle gelmiş düzenimi bozuyor diye düşünüyordur..boşver kulak asma, insanın başına hayatta herşey gelebiliyor..çalışsan bile hem kira,kreş v.s masrafları karşılaman mümkün değil..ama asla başka biriyle evlenme gibi bir yanlışa düşme..bulduğun her vakit kpss için ders çalış..
Düzenimi kurmadan ve iyice yaralarımı sarmadan evlenmeyi düşünmüyorum bunun için çok uzun bir zaman gerek

X