Çok yanlış sularda yüzüyorsunuz diye bir söz var ya işte o sizin durumunuz . Öncelikle 3 yaşında çocuğunuzun bir yerinde darp izi olmadan nasıl kocanız darp raporu alsın. Acaba babadayken başına bir şey mi geldi çocuğunuz iyi mi o raporu nerden aldı? Bunları araştırıyor olmanız gerekmez mi? İkincisi vay be dedim . Ben nişan atmıştım 5 yıl kimseyle konuşamadım . Her şeye inancım gitti 7 yıl sonra anca biriyle konuşup evlene bildim. Siz hangi ara şehir dışından birini bu denli iyi tanıdınızda evleneceksiniz? Üçüncüsü yine vay be dedim kız bebeğiniz var bu ne rahat evlenme kararı? Adam kızınıza bir şey yapsa ne kadar tanıyorsunuz ? Ya da size bir şey yapsa ? Evlendikten sonra farklı şeylere zorlasa ? Yani bu gözü kör olmuş deli cesaretinize şaşırdım kaldım.Allah kızınızın geleceği için doğru olan neyse onu nasip etsinKızlar benim 3 yaşında kızım var, bosanma sırasında ev tutma iş bulma aşamasında olduğum için, ben babamı 17 yaşımda annemide 6 sene önce kanserden kaybettim. Kizimin geçici velayeti babaya verildi, babası da çocuğum tümden onda kalsın diye kızım yanimda yokken darp raporu falan aldı büyük bir iftiraya uğradım. Yakında büyük ihtimalle kızım yanıma gelecek...
Ben biriyle tanıştım farklı şehirde yaşıyor.
Ailesi olmayan biriyim. Yani kızım yanıma geldiğinde maddi manevi zorlanacagim. Buna rağmen kızımı babasına bırakmayacağım. Tek basima çocuk büyütmek inanin istemiyorum. Çünkü ben 16 yaşından beri babasızim,annem de çalışırdı. Bu durumdan o kadar bunaldim ki. Eşimle bosanacagimi bilseydim inanin çocuk yapmazdım. Ben kizimi aile ortamında büyütmek istiyorum. Tekrardan bir duzen kurup evlenmeyi düşünüyorum.
Çocuğu olup evlenenler bana akıl verebilir mi?
Başka şehre taşınıp orada hayat kuramıyor musunuz madem engel oluyorlar? Ayrıca çocuk size geldiğinde nafaka da almayacak mısınız?Yahu evlenmek ne zamandan beri ayıp oldu? Suan klavye karşısında bunları konuşmak o kadar kolay ki. Tek basima mücadele etmek benim hayatımın tümü bundan ibaret. Kızım bana geldiginde eski eşim tarafindan desteklenmeyecegim. Ayrıca israrli takipten suç dosyası var yani ailecek Baskı kurmaya çalışıyorlar. Tek basima hayat kurmamı engelliyorlar. Evlenip mutlu olan bir sürü insan var kimse de dememiş ki evet mutlu olabilirsin bu kadarmı içiniz kara olmuş. İnşallah yaşadıklarımı yasamazsiniz
Kes lanBenim annemde öyle hemde bundan 25 sene öncesinin Türkiyesinde. Konu sahibi kocasız kalmak istemiyor çalışmayacak evcilik oynayacak, zora gelemediği için elin adamıyla el kadar kızını aynı eve sokacak.
Ev iş bulamazlar koca bulurlar sonra müge anlıya bunca insan nasıl çıkıyo diyoruz.
Yakında Müge Anlı'da veya Esra Erol'da izleriz seni de , hadi bakalım...Yahu evlenmek ne zamandan beri ayıp oldu? Suan klavye karşısında bunları konuşmak o kadar kolay ki. Tek basima mücadele etmek benim hayatımın tümü bundan ibaret. Kızım bana geldiginde eski eşim tarafindan desteklenmeyecegim. Ayrıca israrli takipten suç dosyası var yani ailecek Baskı kurmaya çalışıyorlar. Tek basima hayat kurmamı engelliyorlar. Evlenip mutlu olan bir sürü insan var kimse de dememiş ki evet mutlu olabilirsin bu kadarmı içiniz kara olmuş. İnşallah yaşadıklarımı yasamazsiniz
Kes lan
Noldu kıskandın miYakında Müge Anlı'da veya Esra Erol'da izleriz seni de , hadi bakalım...
Tabi ki var. Ama evlenirsin olmaz baba evine dönersin, kendi evin barkın ve paran olur oraya dönersin. Çocuk olmaz başka şehirden iş bulur hatta belki yurtdışına gidersin. Sizin bunların hiçbirini yapacak alanınız yok. Bu nedenle ÇOK HASSAS VE SEÇİCİ olmak zorundasınız! Anlamadığınız bu yani. Yoksa kimse burada sizin mutsuzluğunuzdan beslenmiyor.Evlenip mutlu olan bir sürü insan var kimse de dememiş ki evet mutlu olabilirsin
Bu kadar zoruna gidiyosa konu açmayacaksın, bak biz annemizle gurur duyuyoruz senin kızın bizim yaşımıza gelince “annem koşa koşa koca peşine koştu elin adamına beni muhtaç etti” diyecek. Senden utanacak belkide.Yahu evlenmek ne zamandan beri ayıp oldu? Suan klavye karşısında bunları konuşmak o kadar kolay ki. Tek basima mücadele etmek benim hayatımın tümü bundan ibaret. Kızım bana geldiginde eski eşim tarafindan desteklenmeyecegim. Ayrıca israrli takipten suç dosyası var yani ailecek Baskı kurmaya çalışıyorlar. Tek basima hayat kurmamı engelliyorlar. Evlenip mutlu olan bir sürü insan var kimse de dememiş ki evet mutlu olabilirsin bu kadarmı içiniz kara olmuş. İnşallah yaşadıklarımı yasamazsiniz
Kes lan
Dışardan birini tutup eve getirince aile olunmuyor yalniz, önce bunu anlamaniz gerekir. Siz daha cok doğurur, cok evlenirsiniz bu düşünceyle.Benim annemde evlenmedi ben istemiyorum. Ben bir aile ortamı istiyorum. Bunu size sormayacagim
Bu kadar küçük çocuğu babasına verdiklerine göre bildikleride varmış. Kadında bilinç sıfırYakında Müge Anlı'da veya Esra Erol'da izleriz seni de , hadi bakalım...
Böyle bir hayatı kıskanmamak elde miNoldu kıskandın mi
Noldu kıskandınYakında Müge Anlı'da veya Esra Erol'da izleriz seni de , hadi bakalım...
Neyi izliceksin hayırdır? Abdestinde namazında bir insanın inşallah günahını almıyorsundur . Ayrıca hyat televizyonda izlediğinden ibaret değil. Ben sadece iş kafasında olan ,kimseyle samimiyete girmeyen biri olduğum halde , her iş ortamında sırf boşanmış olduğum için herkesle diyalog kurabilecek biriymişim gibi bir algı var. Erkekler rahatça sizle konuşmaya arkadaşlık kurmaya çalışır. Birde yalnız yaşadığınızı öğrendiklerinde. Oysaki bu benim kudretimde olan Bi durum değil babamı annemi kaybetmişim. Benim hayatımda bir erkeğin olması, bana sahip çıkması, bana destek olması sizi neden bu kadar sinir etti? Kızımın kendine ait bir odası bir ortamı olacak. Sizin içiniz o kadar kötü ki, kizima sahip cikip destek olacak birine bu iftirayı attınız. Umarım içiniz rahattır.Yakında Müge Anlı'da veya Esra Erol'da izleriz seni de , hadi bakalım...
Yani derdin koca mı?Sığınma evi mi . Ya böyle uzaktan konuşmak ne kadar kolay. Kızımın babasının yanında durumu gayet iyi. Ben cocugumu sığınma evinde neden büyüteyim? Ayrıca ben üniversite mezunu çalışabilir durumdayım. Kızımı aile ortamında büyütmek istiyorum diyorum. Yani derdim siginmak degil
Darp raporu varmış bu yüzden babaya vermişler...Bu kadar küçük çocuğu babasına verdiklerine göre bildikleride varmış. Kadında bilinç sıfır
Belki de siz abdestinde namazında olan bir sürü insanın günahını alıyorsunuzdur?Abdestinde namazında bir insanın inşallah günahını almıyorsundur .
Bütün konularınızı okudum hiç biri hayatın olağan akışına uymuyor. Çocuk asla sizde kalmamalı. Sizde evlenin. Çocuğun iyiliği içinde ondan uzak durun.Noldu kıskandın mi
Ya ne alaka kimse peşinizden koşmuyor, burda birsürü boşanan kadın var hepsi de gayet iffetiyle çalışıyor çocuklarına bakıyorlar, sen kendine sahip çıkamayacak kadar akılsız mısın ki bir erkeği başına çoban diye dikiyorsun, eskidendi o dul kadınların erkeklerden çektikleri şimdi toplumun yarısından fazlası boşanmış zaten , herşey sende bitiyor, kimse kolay kolay sana bulaşamaz, haddini bildirir geçersin, senin derdin başka işte, bu platformda hangi kadın boşandı diye peşine erkekler takıldı da evlenmek zorunda kaldı lütfen birisi yazsın Allah aşkınaNoldu kıskandın
Neyi izliceksin hayırdır? Abdestinde namazında bir insanın inşallah günahını almıyorsundur . Ayrıca hyat televizyonda izlediğinden ibaret değil. Ben sadece iş kafasında olan ,kimseyle samimiyete girmeyen biri olduğum halde , her iş ortamında sırf boşanmış olduğum için herkesle diyalog kurabilecek biriymişim gibi bir algı var. Erkekler rahatça sizle konuşmaya arkadaşlık kurmaya çalışır. Birde yalnız yaşadığınızı öğrendiklerinde. Oysaki bu benim kudretimde olan Bi durum değil babamı annemi kaybetmişim. Benim hayatımda bir erkeğin olması, bana sahip çıkması, bana destek olması sizi neden bu kadar sinir etti? Kızımın kendine ait bir odası bir ortamı olacak. Sizin içiniz o kadar kötü ki, kizima sahip cikip destek olacak birine bu iftirayı attınız. Umarım içiniz rahattır.
İnşallah yalandırDarp raporu varmış bu yüzden babaya vermişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?