Tekrar evlilik düşünüyorum ?

Çok yanlış sularda yüzüyorsunuz diye bir söz var ya işte o sizin durumunuz . Öncelikle 3 yaşında çocuğunuzun bir yerinde darp izi olmadan nasıl kocanız darp raporu alsın. Acaba babadayken başına bir şey mi geldi çocuğunuz iyi mi o raporu nerden aldı? Bunları araştırıyor olmanız gerekmez mi? İkincisi vay be dedim . Ben nişan atmıştım 5 yıl kimseyle konuşamadım . Her şeye inancım gitti 7 yıl sonra anca biriyle konuşup evlene bildim. Siz hangi ara şehir dışından birini bu denli iyi tanıdınızda evleneceksiniz? Üçüncüsü yine vay be dedim kız bebeğiniz var bu ne rahat evlenme kararı? Adam kızınıza bir şey yapsa ne kadar tanıyorsunuz ? Ya da size bir şey yapsa ? Evlendikten sonra farklı şeylere zorlasa ? Yani bu gözü kör olmuş deli cesaretinize şaşırdım kaldım.Allah kızınızın geleceği için doğru olan neyse onu nasip etsinsadece bebeğinize üzüldüm ve ona dua ediyorumEn hayırlısı olsun onun için inşallah

Başka şehre taşınıp orada hayat kuramıyor musunuz madem engel oluyorlar? Ayrıca çocuk size geldiğinde nafaka da almayacak mısınız?

Yahu evlenmek ne zamandan beri ayıp oldu? Suan klavye karşısında bunları konuşmak o kadar kolay ki. Tek basima mücadele etmek benim hayatımın tümü bundan ibaret. Kızım bana geldiginde eski eşim tarafindan desteklenmeyecegim. Ayrıca israrli takipten suç dosyası var yani ailecek Baskı kurmaya çalışıyorlar. Tek basima hayat kurmamı engelliyorlar. Evlenip mutlu olan bir sürü insan var kimse de dememiş ki evet mutlu olabilirsin bu kadarmı içiniz kara olmuş. İnşallah yaşadıklarımı yasamazsiniz
Kes lan

Yakında Müge Anlı'da veya Esra Erol'da izleriz seni de , hadi bakalım...

Evlenip mutlu olan bir sürü insan var kimse de dememiş ki evet mutlu olabilirsin
Tabi ki var. Ama evlenirsin olmaz baba evine dönersin, kendi evin barkın ve paran olur oraya dönersin. Çocuk olmaz başka şehirden iş bulur hatta belki yurtdışına gidersin. Sizin bunların hiçbirini yapacak alanınız yok. Bu nedenle ÇOK HASSAS VE SEÇİCİ olmak zorundasınız! Anlamadığınız bu yani. Yoksa kimse burada sizin mutsuzluğunuzdan beslenmiyor.

Buraya konu açıp sonra size sormayacağım, artık susun demek neyin kafası çok merak ediyorum.

Git evlen. Bak bakalım hayalindeki sıcak aile ortamını bulabilecek misin? Daha öncekinde olmamış ya, belki yine olmaz. Çocuğunu pinpon topu gibi oradan oraya oynatma. Babasında kalsın şimdilik.
Evliliğini oturtup eşine tam anlamıyla güvenince kızını da yanına alırsın.

Bunca dili senin için değil, 3 yaşındaki sabi için döküyoruz. Yoksa sen ne yaparsan yap. Bize ne!

Bir de çocuğun başına ne gelecekmiş diyor! Ya sabır.

Bu kadar zoruna gidiyosa konu açmayacaksın, bak biz annemizle gurur duyuyoruz senin kızın bizim yaşımıza gelince “annem koşa koşa koca peşine koştu elin adamına beni muhtaç etti” diyecek. Senden utanacak belkide.
Çocuğu babaya vererek iyi yapmışsın.

Benim annemde evlenmedi ben istemiyorum. Ben bir aile ortamı istiyorum. Bunu size sormayacagim
Dışardan birini tutup eve getirince aile olunmuyor yalniz, önce bunu anlamaniz gerekir. Siz daha cok doğurur, cok evlenirsiniz bu düşünceyle.

Ha ben kizinizin cok umrunuzda oldugunu da düşünmüyorum, velayeti vermissiniz iftira mittira zirvaliyorsunuz.

Noldu kıskandın
Neyi izliceksin hayırdır? Abdestinde namazında bir insanın inşallah günahını almıyorsundur . Ayrıca hyat televizyonda izlediğinden ibaret değil. Ben sadece iş kafasında olan ,kimseyle samimiyete girmeyen biri olduğum halde , her iş ortamında sırf boşanmış olduğum için herkesle diyalog kurabilecek biriymişim gibi bir algı var. Erkekler rahatça sizle konuşmaya arkadaşlık kurmaya çalışır. Birde yalnız yaşadığınızı öğrendiklerinde. Oysaki bu benim kudretimde olan Bi durum değil babamı annemi kaybetmişim. Benim hayatımda bir erkeğin olması, bana sahip çıkması, bana destek olması sizi neden bu kadar sinir etti? Kızımın kendine ait bir odası bir ortamı olacak. Sizin içiniz o kadar kötü ki, kizima sahip cikip destek olacak birine bu iftirayı attınız. Umarım içiniz rahattır.

Yani derdin koca mı?

Ya ne alaka kimse peşinizden koşmuyor, burda birsürü boşanan kadın var hepsi de gayet iffetiyle çalışıyor çocuklarına bakıyorlar, sen kendine sahip çıkamayacak kadar akılsız mısın ki bir erkeği başına çoban diye dikiyorsun, eskidendi o dul kadınların erkeklerden çektikleri şimdi toplumun yarısından fazlası boşanmış zaten , herşey sende bitiyor, kimse kolay kolay sana bulaşamaz, haddini bildirir geçersin, senin derdin başka işte, bu platformda hangi kadın boşandı diye peşine erkekler takıldı da evlenmek zorunda kaldı lütfen birisi yazsın Allah aşkına

Sen 3 yaşındaki bir çocukla tek başına ev gecindirdin mi? Kes sesini şimdi. Kızım benden niye utanıyor. O bana sahip çıkmayan sırf bosanacagim diye kucağımdan alıp giden bbasindan utansın. Siz varya coookk kötü insanlarsınız babası bba olsaydı kiziyla beni destekleseydi. Sessiz sakin evinde çocuğuyla ilgilenen bir anneydim. BENCE BABASNDAN UTANMALI, ONA SAHIP CIKAN BIRINDEN DEGIL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…