Tekrar evlilik düşünüyorum ?

Sen evlen birak kızın babasının yanında kalsın...

Başka şehirde yaşayan adamla ne kadar zaman geçirdiniz? Hiç mi haberlerde üvey babalarla ilgili çıkan tecavüz, cinayet haberlerini görmüyorsunuz? Ben 7 yıl çıktığım (mezuniyetten sonra da aynı şehirde yaşadığım) üniversiteden sınıf arkadaşım olan biriyle evlendim. Ne zaman aynı eve girdik, evlendik tanıyamadığımı gördüm, yürütemedik ve boşandık. Nasıl bir cesaret var sizde maşallah Hem 2. evliliğiniz olacak hem de küçük bir kızınız var. Sizin yoğurdu üfleyerek yerken armudun sapı üzümün çöpü diyip o hassasiyetle seçmeniz lazım.

Benim yaşadığım yerde eski eşim ve ailesinden başka tanıdığım yok. Ayrıca ailesi pislik bir aile. Eski eşimin israrli takipten suç dosyası var hakkima. Ben burda belki bir aracin altında kalacağım,belki gumburtuye gideceğim. CAN güvenliğim bile yok. Siz ne biliyorsunuz ne yaşadığımı? Bir annem olsaydı zaten istemezdim yada baba evim olsaydı. Bir sofrada yalnız başına her akşam yemek yemenin ne demek olduğunu biliyor musunuz? Ben bunu zaten 20 senedir yapıyorum. Ama karşımda güvenilir biri var. Her türlü ailesiyle destekleyen. Kızımı bir adamla aynı ortamda tabiki tutmam yanimdan ayırmam. Karşı tarafa ne kadar güvenirsem guveneyim....

Yanlış yoldasın...

Peki ya adam umduğunuz gibi değilse? Evet dediğiniz gibi olsa ne güzel olur. Ama ya değilse? Şuanki sıkıntınız çerez kalır.

Bence kızınızı istiyorsunuz ama hem yeternce güçlü değilsiniz hem de içinizde kocaya dair bir çok ukde kalmış.

Kızınızı yanınıza almadan önce iyice adamı tanıyın. Hemen evlenmeyin. Veya evlenin ama kızınızın olduğu eve evlenmeyin. Çocuk yapmadan (bu çok önemli) tanıyın önce. Kurulu düzeninize getirin çocuğu yeni eş adayı umduğunuz gibi çıkarsa. Şu şartlarda babada kalması çok daha iyi. İnsanlara asla güvenmiyorum şahsen. Çocuğum riske atabileceğim bir varlık değil. Sizin de değildir. Önce hayatınızı yoluna sokun sonra kızınızı alırsınız. Sizin kafanız çok karışık.

Babamızın evindeki sıcak yuvamız sana mı battı milletin kocasının parasını sen mi yiyeceksin ayrıca tabiki karısı yiyecek boş konusma
O zaman boş konuşma sen benim gibi 3 yaşındaki çocuğunun tüm ihtiyaçları evinin ihtiyaclarni tümünü karsila birde çocuğuna mutlu bir anne ol. Market alışverişini kendin yap, eve gel yemeğini kendin yap, elektrik su hepsini karsila. 1 ay bunu yap bakiyim boş konuşma

İnşallah babayla kalır elin adamından iyidir ...

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Konu çocuk olunca herkes çocuğun annesinin yanında kalmasının daha doğru olduğuna inanıyor ancak gerçek pekte öyle değil. Annesinin evlenince, eşi ve sonradan olan çocuklarıyla ilgilendiği için onları unuttuğunu, annelerinin onları evde fazlıklik olarak gördüğünü söyleyen bir çok konu var burada. Bazısı da çocuk yüzünden evlenemdiği için çocuğu suçluyor yada çocuğu bunun için özellikle cezalandırıyor.

Bunları yıllarca yapan birsürü kadın var burda hemde çoğu boşanmış ne diyorsun sen yaaa...

Son düzenleme:
Benim kızım fazlalık değil basimizin tacıdır. Her kafadan bir ses. Artık susun

Her türlü ailesiyle destekleyen derken? Yani adam sizi biliyor, küçük kızınızı biliyor, eski eşinizin takıntılı olduğunu biliyor, buna göğüs gererim demiş, adamın ailesi de evet oğlum yaparsın demiş. Bilmiyorum bana geçmedi.

Ben senin gibi düşüncesiz bir anne olmazdım emin ol her şeyimle yeterdim çocuğuma.Her şey maddiyat karşılamak değil elin adamı kızını gerçekten sever mi sanıyorsun onun gerçek babası değil ne kadar aile olabilir ona ?

Kocasızlıktan tutuşmuş bir yerlerin boşşş konuşmaya devam et

Çok afedersin ama bir tarafına zor geliyor çalışmak didinmek , sana göre evlilik bir konfor ama yanılıyorsun, madem beğenmedin git evlen bize dert anlatma ...

Şöyle durumda evlatlarınızı bahane olarak kullanmayın.
Bir dinlenin zaten zorlu bir süreçten geçiyorsunuz ne bu acele?

Kocasız kalamayan kadın sendromu. Çocuk bahane, neyseki babasındaymış

Yahu evlenmek ne zamandan beri ayıp oldu? Suan klavye karşısında bunları konuşmak o kadar kolay ki. Tek basima mücadele etmek benim hayatımın tümü bundan ibaret. Kızım bana geldiginde eski eşim tarafindan desteklenmeyecegim. Ayrıca israrli takipten suç dosyası var yani ailecek Baskı kurmaya çalışıyorlar. Tek basima hayat kurmamı engelliyorlar. Evlenip mutlu olan bir sürü insan var kimse de dememiş ki evet mutlu olabilirsin bu kadarmı içiniz kara olmuş. İnşallah yaşadıklarımı yasamazsiniz

Benim annem de evlenmedi 3 çocuğuna baktı, derdi koca bunun ...
Benim annemde öyle hemde bundan 25 sene öncesinin Türkiyesinde. Konu sahibi kocasız kalmak istemiyor çalışmayacak evcilik oynayacak, zora gelemediği için elin adamıyla el kadar kızını aynı eve sokacak.
Ev iş bulamazlar koca bulurlar sonra müge anlıya bunca insan nasıl çıkıyo diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…