- 27 Ekim 2024
- 254
- 644
- 18
Boşandığınızı nereden biliyorlar, yalnız yaşadığınızı niye öğreniyorlar? Ya siz tam olarak ne anlatmak istiyorsunuz? Dünyada çalışan tek kişi sizmişsiniz gibi millete fırça atıyorsunuz. Kendinizi onaylatmaya konu açmışsınız.Noldu kıskandın
Neyi izliceksin hayırdır? Abdestinde namazında bir insanın inşallah günahını almıyorsundur . Ayrıca hyat televizyonda izlediğinden ibaret değil. Ben sadece iş kafasında olan ,kimseyle samimiyete girmeyen biri olduğum halde , her iş ortamında sırf boşanmış olduğum için herkesle diyalog kurabilecek biriymişim gibi bir algı var. Erkekler rahatça sizle konuşmaya arkadaşlık kurmaya çalışır. Birde yalnız yaşadığınızı öğrendiklerinde. Oysaki bu benim kudretimde olan Bi durum değil babamı annemi kaybetmişim. Benim hayatımda bir erkeğin olması, bana sahip çıkması, bana destek olması sizi neden bu kadar sinir etti? Kızımın kendine ait bir odası bir ortamı olacak. Sizin içiniz o kadar kötü ki, kizima sahip cikip destek olacak birine bu iftirayı attınız. Umarım içiniz rahattır.
Velayeti ben vermedim babasına. Ben bosanma aşamasında magdur edildim gidecek yerim yoktu. Babası alıp götürdü suan kendi evim var ve calisiyorum kızım geri gelecek.bilmediginiz şeye burnunuzu sokmayinDışardan birini tutup eve getirince aile olunmuyor yalniz, önce bunu anlamaniz gerekir. Siz daha cok doğurur, cok evlenirsiniz bu düşünceyle.
Ha ben kizinizin cok umrunuzda oldugunu da düşünmüyorum, velayeti vermissiniz iftira mittira zirvaliyorsunuz.
Valla abdestli namazli nelerrr yapanlar var akliniz durur:) kriterlerinizden cikarin bunu yani.Noldu kıskandın
Neyi izliceksin hayırdır? Abdestinde namazında bir insanın inşallah günahını almıyorsundur . Ayrıca hyat televizyonda izlediğinden ibaret değil. Ben sadece iş kafasında olan ,kimseyle samimiyete girmeyen biri olduğum halde , her iş ortamında sırf boşanmış olduğum için herkesle diyalog kurabilecek biriymişim gibi bir algı var. Erkekler rahatça sizle konuşmaya arkadaşlık kurmaya çalışır. Birde yalnız yaşadığınızı öğrendiklerinde. Oysaki bu benim kudretimde olan Bi durum değil babamı annemi kaybetmişim. Benim hayatımda bir erkeğin olması, bana sahip çıkması, bana destek olması sizi neden bu kadar sinir etti? Kızımın kendine ait bir odası bir ortamı olacak. Sizin içiniz o kadar kötü ki, kizima sahip cikip destek olacak birine bu iftirayı attınız. Umarım içiniz rahattır.
Ne tür yorumlar istiyorsanız konunuzda belirtin ki insanlar ona göre yorum yapsın. İnsanlar düzgün tavsiyeler veriyor, beğenmiyor olabilirsiniz ama yedi sülalenize küfredilmiş gibi tepki vermeye ne gerek var.Sığınma evi mi . Ya böyle uzaktan konuşmak ne kadar kolay. Kızımın babasının yanında durumu gayet iyi. Ben cocugumu sığınma evinde neden büyüteyim? Ayrıca ben üniversite mezunu çalışabilir durumdayım. Kızımı aile ortamında büyütmek istiyorum diyorum. Yani derdim siginmak degil
Ne zaman boşandinda ne zaman sevgili yaprin evleniyorsun peki?Velayeti ben vermedim babasına. Ben bosanma aşamasında magdur edildim gidecek yerim yoktu. Babası alıp götürdü suan kendi evim var ve calisiyorum kızım geri gelecek.bilmediginiz şeye burnunuzu sokmayin
Sen çocuğuna sahip çıkmamışsın onu babasına vermişsin. Ayrıca ben kendi annemi örnek verdim (gurur duyduğum ve bir üye daha benzerinş yazdığı için) okuma yazman varsa anlarsın. 25 sene öncesinin Türkiyesinde 2,5 yaşında çocukla boşanmış çalışmış koca peşinde koşmamış bir kadın. Senin gibi erkeksiz var olamayan kadınlar anlayamaz tabiki.Sen 3 yaşındaki bir çocukla tek başına ev gecindirdin mi? Kes sesini şimdi. Kızım benden niye utanıyor. O bana sahip çıkmayan sırf bosanacagim diye kucağımdan alıp giden bbasindan utansın. Siz varya coookk kötü insanlarsınız babası bba olsaydı kiziyla beni destekleseydi. Sessiz sakin evinde çocuğuyla ilgilenen bir anneydim. BENCE BABASNDAN UTANMALI, ONA SAHIP CIKAN BIRINDEN DEGIL
BEN COCUGUMU BABASNA VERMEDIM KACIRDI COCUGUMU. KES SESINISen çocuğuna sahip çıkmamışsın onu babasına vermişsin. Ayrıca ben değil kendi annemi örnek verdim okuma yazman varsa anlarsın. 25 sene öncesinin Türkiyesinde 2,5 yaşında çocukla boşanmış çalışmış koca peşinde koşmamış bir kadın. Senin gibi erkeksiz var olamayan kadınlar anlayamaz tabiki.
Herkes kötü bi sen çok iyisin, çalıştığında tüm erkekler peşine dolanıp seni ağına düşürmeye çalışıyor. Forumda bir sürü boşanmış kadın var aslanlar gibi çalışıp çocuklarına bakıyor.
Hayat bu kocanın garantisi yok bende bi kız annesiyim çok şükür evladımada yeterim, elin adamına muhtaç etmem
Of git evlende rahatla. Anasının düşünmediği çocuk için biz endişeleniyoruz.BEN COCUGUMU BABASNA VERMEDIM KACIRDI COCUGUMU. KES SESINI
Babası ve babasının ailesi kızınıza kötü mü davranıyor? O zaman konuyu öyle açın da öyle yorum yapalım.Günümüzün ev hanımları klavye bekçileri.. suan ise girdiğimde aldığım maaş 25 bin evin kiras 15 cocugumu kreşe verirsem 15 bin TL. Siz çocuğunuzu sırf bu yüzden babaya verirmiydiniz o babanın ve ailesinin ne kadar kötü olduğunu bildiğiniz halde cocugununuz öyle bir ortamda büyümesine size düşman yetişmesini istermiydiniz. Kizimi yanıma alacağım suan kiradayim zaten kendime ait bi düzenim var. Bunu sonra düşünüyorum. Bundan 25 sene önce annesi bakmış bilmem ne, annesinin bırakacak bir annesi yakını vardır çocuğunu. Benim kimsem yok! Suan 25 sene önceki şartlar yok ,sadece kreş masrafı 15 bin. Hey yavrum hey, cocugu kreşe ver kendin çalış diyenler. Tamam vereyim evin kirası ni da sen öde. Boş yapmayin
Tamam kız babasında kalsın, siz yıldırım nikahıyla evlenin. Böyle dememiz bekleniyor sanırım.Sen küçük bir çocukla tek başına kaç gün yaşadın? Kimsen yokken, maddi manevi tek başına hem çalışıp hem çocuğa bakabilmek ne demek biliyormusun? Çalışsam çocuğumun yanında olmayacağım, çalışmasan hiçbir gelirim yok baba maaşından başka. Ayrıca sadece maddiyat mi hersey? Tek başına boşanmış,bakımlı bir kadının her ortamda dikkat çektiğini, tek derdim calismakken birilerinin surekli tanismaya konusmaya yeltenmesi, yanimda bir kız çocuğuyla basima birsey gelecekmi korkusu.Kizimi 5 dakika biryere birakip ekmek almaya bile gidememek.Ayni sofrada oturup yemek yiyebileceğin, ailecek destekleyecek birileri varken .... yasamadiginiz bilmediginiz şeyleri elestirmeyin
Cocugumu düşünmediğimi nerden çıkardınız? Kadın kadının düşmanı derlerdi de inanmazdım. Ayrıca çocuğumun yanından 1 saniye ayrılmayan bir anneyim. Cocugum için canımı veririm. 4 çocukla evlenenip mutlu olanlar var. Sana zararı ne bunun?Of git evlende rahatla. Anasının düşünmediği çocuk için biz endişeleniyoruz.
Yeni kocanla mutluluklar şimdiden
Vermiyorum kizimi. Sen verirmisin kızını 1 saat birine. İnsan olTamam kız babasında kalsın, siz yıldırım nikahıyla evlenin. Böyle dememiz bekleniyor sanırım.
Tamam koş evlen haydi!
Bir kıza öz babası dışında kimse babalık yapamaz, o ihtimal milyonda birdir. Kızınız için en iyi baba kendi babasıdır. Tek başınıza bu kadar zorluk yaşıyorsanız eski kocanızla barışın madem.Burda kocasızlik başına vurmuş diye yorum yapanlar. Çocuğunuzu alın,elektriği suyu ,mutfak ihtiyacı, giyim vs ihtiyacı herseyi size ait olan bir evde 1 ay yaşayabilin. Hepiniz klavye delikanlisisiniz. Ben 16 yaşımdan beri babasız büyüdüm ,hem calistim hem okudum. Suan 2 senedir kendim çalışıp eşimden ayrı bir evde yaşayabiliyorum. Kızm her hafta sonu benimle kızımın ihtiyaclarini karsiliyorum. Zaten ben bunu tek başına başarabilirim.
Ama bunu istemiyorum. Siz ailesiz kaldiniz mi? Ben ailesi olsun birileri olsun cevresi olsun istiyorum. Kızıma zarar verecek bir zihniyette olan biriyle zaten birlikte olamam. Kızım ve kendim için hem maddi hem manevi bizi destekleyecek bir ailede büyütmek istiyorum.
Vermiyorum kizimi. Sen verirmisin kızını 1 saat birine.Tamam kız babasında kalsın, siz yıldırım nikahıyla evlenin. Böyle dememiz bekleniyor sanırım.
Tamam koş evlen haydi!
Tamam bosan bak kendi başına. İnşallah böyle birsey yaşamazsin. Arkanda ailen varsa hiç zor değil. Ama kimsen yoksa nasıl karsiliyacaksin sana soruyorum? 15 bin kreş 15 bin kiraBir kıza öz babası dışında kimse babalık yapamaz, o ihtimal milyonda birdir. Kızınız için en iyi baba kendi babasıdır. Tek başınıza bu kadar zorluk yaşıyorsanız eski kocanızla barışın madem.
Ayrıca burada kimse klavye delikanlısı değil. Siz nereden biliyorsunuz buradaki insanların tek başına cocuk büyütmediğini?
Ayrıca bir yetişkinin düzenli bir işi varsa bir tanecik çocuğa bakmak o kadar zor değil.
Insallah benim yaşadığım durmu Allah yaşatmaz sana..Senin kendine hayrın yok çocuğa nasıl bakıcaksın? Rahat bırak da babasının yanında kalsın
Gelince görürsünüz... insanlara cirlamayi bırakın. Universite mezunu olabilirsiniz ama mantıklı düşünme sıfır. Nasıl güvenip 3 yaşındaki çocuğu hiç tanımadığınız adamla aynı eve sokma planları yapiyorsunuz? Bırakın babasinda kalsın, her çocuk anne ile büyümek zorunda değil.Ne geliyormuş basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?