Nafaka diye bir şey var? Bu çocuğu siz kendi kendinize yapmadınız herhalde, babası kreşini öder siz de ev ve diğer masraflarını karşılarsınız.Vermiyorum kizimi. Sen verirmisin kızını 1 saat birine.
Tamam bosan bak kendi başına. İnşallah böyle birsey yaşamazsin. Arkanda ailen varsa hiç zor değil. Ama kimsen yoksa nasıl karsiliyacaksin sana soruyorum? 15 bin kreş 15 bin kira
E tm koca bul hemen , elin herifi de seni bekliyordu çocuğunla, seni kullanıp hizmetçisi yapar ancak ...Günümüzün ev hanımları klavye bekçileri.. suan ise girdiğimde aldığım maaş 25 bin evin kiras 15 cocugumu kreşe verirsem 15 bin TL. Siz çocuğunuzu sırf bu yüzden babaya verirmiydiniz o babanın ve ailesinin ne kadar kötü olduğunu bildiğiniz halde cocugununuz öyle bir ortamda büyümesine size düşman yetişmesini istermiydiniz. Kizimi yanıma alacağım suan kiradayim zaten kendime ait bi düzenim var. Bunu sonra düşünüyorum. Bundan 25 sene önce annesi bakmış bilmem ne, annesinin bırakacak bir annesi yakını vardır çocuğunu. Benim kimsem yok! Suan 25 sene önceki şartlar yok ,sadece kreş masrafı 15 bin. Hey yavrum hey, cocugu kreşe ver kendin çalış diyenler. Tamam vereyim evin kirası ni da sen öde. Boş yapmayin
Tamam işte babasında kalsın, sende istediğin adamla evlen. Elalemin adamıyla yaşayacağına babasının yanında mis gibi yaşasın çocukBurda kocasızlik başına vurmuş diye yorum yapanlar. Çocuğunuzu alın,elektriği suyu ,mutfak ihtiyacı, giyim vs ihtiyacı herseyi size ait olan bir evde 1 ay yaşayabilin. Hepiniz klavye delikanlisisiniz. Ben 16 yaşımdan beri babasız büyüdüm ,hem calistim hem okudum. Suan 2 senedir kendim çalışıp eşimden ayrı bir evde yaşayabiliyorum. Kızm her hafta sonu benimle kızımın ihtiyaclarini karsiliyorum. Zaten ben bunu tek başına başarabilirim.
Ama bunu istemiyorum. Siz ailesiz kaldiniz mi? Ben ailesi olsun birileri olsun cevresi olsun istiyorum. Kızıma zarar verecek bir zihniyette olan biriyle zaten birlikte olamam. Kızım ve kendim için hem maddi hem manevi bizi destekleyecek bir ailede büyütmek istiyorum.
Aday varmış. Adayın aileside destekliyormuş. Maddi durumuda çok iyiymiş adayın.Tabi boşandınız diye ömür boyu bekar kalmak durumunda değilsiniz evlenmek istiyorsanız evlenilirsiniz fakat anladığım kadarıyla evlenecek aday yok. Evlilik fikri var aklınızda aday yok. Umarım kızınız içinde kendiniz içinde iyi biriyle hayatınızı birleştirirsiniz. Bu kararı verirken acele etmeyin ince eleyip sık dokuyun
Ortalık kendi çocuğuna bakmayan adamlarla dolu. Neden senin çocuguna sponsor olsun ki?E tm koca bul hemen , elin herifi de seni bekliyordu çocuğunla, seni kullanıp hizmetçisi yapar ancak ...
Babanızın evinde sıcak yuvasınizdan yazıp durmayın. Kocanizin parasını yiyip, gelip burda milletin hayatı hakkında klavye delikanliligi yapmayın.
Yapan nasıl yapıyor, bildiğim birsürü kadın var bu şekilde, gerekirse 1+1 evde yaşar çalışır bakarsın çocuğuna...Vermiyorum kizimi. Sen verirmisin kızını 1 saat birine.
Tamam bosan bak kendi başına. İnşallah böyle birsey yaşamazsin. Arkanda ailen varsa hiç zor değil. Ama kimsen yoksa nasıl karsiliyacaksin sana soruyorum? 15 bin kreş 15 bin kira
İşte bunu anlasa , NATO mermer NATO kafa...Ortalık kendi çocuğuna bakmayan adamlarla dolu. Neden senin çocuguna sponsor olsun ki?
Mesele evlenmeniz değil, evlenip mutlu olmaya her kadının hakkı var illa ömür billa tek kalın demiyor size kimse. Aman neyse ne desek boş anlamak istemiyorsunuz. Bazısı sadece yaşayarak anlar.Cocugumu düşünmediğimi nerden çıkardınız? Kadın kadının düşmanı derlerdi de inanmazdım. Ayrıca çocuğumun yanından 1 saniye ayrılmayan bir anneyim. Cocugum için canımı veririm. 4 çocukla evlenenip mutlu olanlar var. Sana zararı ne bunun?
Babamın sıcak yuvasımı keşke babam olmasaydıBabanızın evinde sıcak yuvasınizdan yazıp durmayın. Kocanizin parasını yiyip, gelip burda milletin hayatı hakkında klavye delikanliligi yapmayın.
Su an fabrikaya girsen cok daha fazlasını alırsın, nasıl bir üniversite mezunu ki 25 bin tl alıyorsun?Günümüzün ev hanımları klavye bekçileri.. suan ise girdiğimde aldığım maaş 25 bin evin kiras 15 cocugumu kreşe verirsem 15 bin TL. Siz çocuğunuzu sırf bu yüzden babaya verirmiydiniz o babanın ve ailesinin ne kadar kötü olduğunu bildiğiniz halde cocugununuz öyle bir ortamda büyümesine size düşman yetişmesini istermiydiniz. Kizimi yanıma alacağım suan kiradayim zaten kendime ait bi düzenim var. Bunu sonra düşünüyorum. Bundan 25 sene önce annesi bakmış bilmem ne, annesinin bırakacak bir annesi yakını vardır çocuğunu. Benim kimsem yok! Suan 25 sene önceki şartlar yok ,sadece kreş masrafı 15 bin. Hey yavrum hey, cocugu kreşe ver kendin çalış diyenler. Tamam vereyim evin kirası ni da sen öde. Boş yapmayin
Ya ben buna çok gülüyorum...bir Allah'ın kulu da demiyor mu adamın maddi durumu çok iyiyse beni napsin?Aday varmış. Adayın aileside destekliyormuş. Maddi durumuda çok iyiymiş adayın.
Kullanacak napacak...Ya ben buna çok gülüyorum...bir Allah'ın kulu da demiyor mu adamın maddi durumu çok iyiyse beni napsin?
Yazarım ama banlanırım muhtemelen sonra canım sıkılıyor sizsiz kalıncaYa ben buna çok gülüyorum...bir Allah'ın kulu da demiyor mu adamın maddi durumu çok iyiyse beni napsin?
Ya sert yazdım olmadı, yumuşak tavır takındım olmadı. Yok arkadaş kadın bana taktı hahshshshs sığınma evi ve kreş dedim diye bela okudu bana resmen başına gelsin diye hahshshs evlen kız evlennnnnnnYa ben buna çok gülüyorum...bir Allah'ın kulu da demiyor mu adamın maddi durumu çok iyiyse beni napsin?
Tacize tecavüze uğrayabilir, şiddet görebilir. Niye? Anası şey derdine düstüğü için.Ne geliyormuş basina
Bende çenemi tutayım, ban is loadingYazarım ama banlanırım muhtemelen sonra canım sıkılıyor sizsiz kalınca
Annem siteye üye olsa evlende gör ebeni yazardı.Ya sert yazdım olmadı, yumuşak tavır takındım olmadı. Yok arkadaş kadın bana taktı hahshshshs sığınma evi ve kreş dedim diye bela okudu bana resmen başına gelsin diye hahshshs evlen kız evlennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?