Tekrar evlilik düşünüyorum ?

Nafaka diye bir şey var? Bu çocuğu siz kendi kendinize yapmadınız herhalde, babası kreşini öder siz de ev ve diğer masraflarını karşılarsınız.

E tm koca bul hemen , elin herifi de seni bekliyordu çocuğunla, seni kullanıp hizmetçisi yapar ancak ...

Tamam işte babasında kalsın, sende istediğin adamla evlen. Elalemin adamıyla yaşayacağına babasının yanında mis gibi yaşasın çocuk

Aday varmış. Adayın aileside destekliyormuş. Maddi durumuda çok iyiymiş adayın.

Babanızın evinde sıcak yuvasınizdan yazıp durmayın. Kocanizin parasını yiyip, gelip burda milletin hayatı hakkında klavye delikanliligi yapmayın.

Hemen evlenmelisiniz. Evlenmek için Hala neyi beklediğinizi anlayamadı benim gibi çoğu üye. Artı hemen bir çocuk daha yapmalısınız hemmmmmmen ama. Sakın korunmayın bak.

Konu sahibinin biz üyelerden vermemizi istediği cevap.

Yapan nasıl yapıyor, bildiğim birsürü kadın var bu şekilde, gerekirse 1+1 evde yaşar çalışır bakarsın çocuğuna...

Mesele evlenmeniz değil, evlenip mutlu olmaya her kadının hakkı var illa ömür billa tek kalın demiyor size kimse. Aman neyse ne desek boş anlamak istemiyorsunuz. Bazısı sadece yaşayarak anlar.
Size yeni eşinizle mutluklar kızınızada hayatında bol şans diliyorum.

Babanızın evinde sıcak yuvasınizdan yazıp durmayın. Kocanizin parasını yiyip, gelip burda milletin hayatı hakkında klavye delikanliligi yapmayın.
Babamın sıcak yuvasımı keşke babam olmasaydı aynen kocamın parasını yerken bu satırları yaziyorum sana koş evlen kız ben arkandayim

Su an fabrikaya girsen cok daha fazlasını alırsın, nasıl bir üniversite mezunu ki 25 bin tl alıyorsun?

Siz bu kafayla daha çok evlenir ve boşanırsınız. Üniversite mezunuyum diyorsunuz ama verdiğiniz cevaplar hiç aklı selim bir insanın vereceği tarzda cevaplar değil. Umarım kızınız için en hayırlısı olur. Belki de babasında kalması en doğrusu ve hayırlısıdır..
Ayrıca sürekli aile ortamında büyümesinden bahsediyorsunuz da siz eşinizi bile çocuk olana kadar tanıyamamışsınız, boşanmışsınız, uzakta olan birine nasıl güvenip evlenecek, çocuğunuzu da yanınıza alacaksınız? Allah akıl, fikir versin size.

Ya ben buna çok gülüyorum...bir Allah'ın kulu da demiyor mu adamın maddi durumu çok iyiyse beni napsin?
Ya sert yazdım olmadı, yumuşak tavır takındım olmadı. Yok arkadaş kadın bana taktı hahshshshs sığınma evi ve kreş dedim diye bela okudu bana resmen başına gelsin diye hahshshs evlen kız evlennnnnnn

Yazarım ama banlanırım muhtemelen sonra canım sıkılıyor sizsiz kalınca
Bende çenemi tutayım, ban is loading
Ama akıl var mantik var be bibi, insan bu kafaya ulaşmak için ya bisey kullanıyor olmalı ya da IQ olarak ortalamanın altında falandır.
Çok parası olup çocuğuna da sana da bakarım diyen adamda da bir b.kluk ararım.

Ya sert yazdım olmadı, yumuşak tavır takındım olmadı. Yok arkadaş kadın bana taktı hahshshshs sığınma evi ve kreş dedim diye bela okudu bana resmen başına gelsin diye hahshshs evlen kız evlennnnnnn
Annem siteye üye olsa evlende gör ebeni yazardı. Ay annemi de üye mi yapsam, bazen ayarsız oluyor ama dedikleri hep çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…