Eşim hapse girer mi?Bu süreci yaşamış olan var mı?

Tabi ellerindeki her şeyi delil olarak sunacaklardır kazanmak için siz de mutlaka bir avukatla takip edin süreci çünkü dosyanın detaylıca incelenip ona göre hareket edilmesi gerekiyor. Kaçırılmaması gerek birçok itiraz süresi var şu an pek teknik konulara giremiyorum tabi. Burada önemli olan nokta eşinizin karşıdaki saldırıyı önlerken orantılı hareket edip etmemiş olmasıdır yani hakim şuna bakacaktır eğer eşiniz orda saldırganı itmeseydi bu durumdan kurtulabilecek miydi kurtulamayacak mıydı ? Sizin kendinizi müdaafa ederken dayanak noktanız burası olmalı. Eğer ben onu itmeseydim beni daha çok yaralayacaktı kendimi korumak için mecbur kaldım ve ittim diyecek ayrıca hiçbir alet bıçak vs kullanmadı yani burda orantıyı bozacak bir durum yok örneğin eşiniz kendimi koruyayım diyerek karşıdaki adamı bıçaklasaydı durum farklı olurdu burda amaç artık kendini korumak olmaktan çıkıp karşı saldıraya geçmek şeklinde değerlendirildi. Umarım anlatabilmişimdir. Hakim tüm deliller toplandıktan sonra bunları değerlendirecektir. Ayrıca yaşlarının küçük olmasını bence sıkıntı etmeyin çünkü tam ehliyetsiz sayılan zihinsel engelli bireylere karşı dahi meşru müdafaa hakkımız var.
Karşı tarafta öyle videolar var bunu kendi avukatımıza sunabilir miyiz demek istemiş,yanlış anlamışsınız ☺️

Karşı tarafta öyle videolar var bunu kendi avukatımıza sunabilir miyiz demek istemiş,yanlış anlamışsınız ☺️
Videoların olayla ilgisi olmadığı için faydası olacağını düşünmüyorum aksine hesap gizli şekilde paylaşılıyorsa kişisel verilerin delil olarak kullanılması yasak

Back