Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen evlen birak kızın babasının yanında kalsın...Sığınma evi mi . Ya böyle uzaktan konuşmak ne kadar kolay. Kızımın babasının yanında durumu gayet iyi. Ben cocugumu sığınma evinde neden büyüteyim? Ayrıca ben üniversite mezunu çalışabilir durumdayım. Kızımı aile ortamında büyütmek istiyorum diyorum. Yani derdim siginmak degil
Yanlış yoldasın...Benim yaşadığım yerde eski eşim ve ailesinden başka tanıdığım yok. Ayrıca ailesi pislik bir aile. Eski eşimin israrli takipten suç dosyası var hakkima. Ben burda belki bir aracin altında kalacağım,belki gumburtuye gideceğim. CAN güvenliğim bile yok. Siz ne biliyorsunuz ne yaşadığımı? Bir annem olsaydı zaten istemezdim yada baba evim olsaydı. Bir sofrada yalnız başına her akşam yemek yemenin ne demek olduğunu biliyor musunuz? Ben bunu zaten 20 senedir yapıyorum. Ama karşımda güvenilir biri var. Her türlü ailesiyle destekleyen. Kızımı bir adamla aynı ortamda tabiki tutmam yanimdan ayırmam. Karşı tarafa ne kadar güvenirsem guveneyim....
O zaman boş konuşma sen benim gibi 3 yaşındaki çocuğunun tüm ihtiyaçları evinin ihtiyaclarni tümünü karsila birde çocuğuna mutlu bir anne ol. Market alışverişini kendin yap, eve gel yemeğini kendin yap, elektrik su hepsini karsila. 1 ay bunu yap bakiyim boş konuşmaBabamızın evindeki sıcak yuvamız sana mı battı milletin kocasının parasını sen mi yiyeceksin ayrıca tabiki karısı yiyecek boş konusma
İnşallah babayla kalır elin adamından iyidir ...
Bunları yıllarca yapan birsürü kadın var burda hemde çoğu boşanmış ne diyorsun sen yaaa...O zaman boş konuşma sen benim gibi 3 yaşındaki çocuğunun tüm ihtiyaçları evinin ihtiyaclarni tümünü karsila birde çocuğuna mutlu bir anne ol. Market alışverişini kendin yap, eve gel yemeğini kendin yap, elektrik su hepsini karsila. 1 ay bunu yap bakiyim boş konuşma
Benim kızım fazlalık değil basimizin tacıdır. Her kafadan bir ses. Artık susunKesinlikle bende öyle düşünüyorum. Konu çocuk olunca herkes çocuğun annesinin yanında kalmasının daha doğru olduğuna inanıyor ancak gerçek pekte öyle değil. Annesinin evlenince, eşi ve sonradan çocuklarıyla ilgilendiği için onları unuttuğunu, annelerinin onları evde fazlıklik olarak gördüğünü söyleyen bir çok konu var burada. Bazısı da çocuk yüzünden evlenemdiği için çocuğu suçluyor yada çocuğu bunun için özellikle cezalandırıyor.
Her türlü ailesiyle destekleyen derken? Yani adam sizi biliyor, küçük kızınızı biliyor, eski eşinizin takıntılı olduğunu biliyor, buna göğüs gererim demiş, adamın ailesi de evet oğlum yaparsın demiş. Bilmiyorum bana geçmedi.Benim yaşadığım yerde eski eşim ve ailesinden başka tanıdığım yok. Ayrıca ailesi pislik bir aile. Eski eşimin israrli takipten suç dosyası var hakkima. Ben burda belki bir aracin altında kalacağım,belki gumburtuye gideceğim. CAN güvenliğim bile yok. Siz ne biliyorsunuz ne yaşadığımı? Bir annem olsaydı zaten istemezdim yada baba evim olsaydı. Bir sofrada yalnız başına her akşam yemek yemenin ne demek olduğunu biliyor musunuz? Ben bunu zaten 20 senedir yapıyorum. Ama karşımda güvenilir biri var. Her türlü ailesiyle destekleyen. Kızımı bir adamla aynı ortamda tabiki tutmam yanimdan ayırmam. Karşı tarafa ne kadar güvenirsem guveneyim....
Ben senin gibi düşüncesiz bir anne olmazdım emin ol her şeyimle yeterdim çocuğuma.Her şey maddiyat karşılamak değil elin adamı kızını gerçekten sever mi sanıyorsun onun gerçek babası değil ne kadar aile olabilir ona ?O zaman boş konuşma sen benim gibi 3 yaşındaki çocuğunun tüm ihtiyaçları evinin ihtiyaclarni tümünü karsila birde çocuğuna mutlu bir anne ol. Market alışverişini kendin yap, eve gel yemeğini kendin yap, elektrik su hepsini karsila. 1 ay bunu yap bakiyim boş konuşma
Benim kızım fazlalık değil basimizin tacıdır. Her kafadan bir ses. Artık susun
Çok afedersin ama bir tarafına zor geliyor çalışmak didinmek , sana göre evlilik bir konfor ama yanılıyorsun, madem beğenmedin git evlen bize dert anlatma ...Size derdimi anlatacağıma dağa taşa anlatsaydim iyiydi. Ben bir anneyim kızım için hangi şartlar daha iyise onu yaparım. Güvenmediğim insanla zaten böyle birsey düşünmem. Herks kendi kalbinin ekmeğini yesin.
Kızlar benim 3 yaşında kızım var, bosanma sırasında ev tutma iş bulma aşamasında olduğum için, ben babamı 17 yaşımda annemide 6 sene önce kanserden kaybettim. Kizimin geçici velayeti babaya verildi, babası da çocuğum tümden onda kalsın diye kızım yanimda yokken darp raporu falan aldı büyük bir iftiraya uğradım. Yakında büyük ihtimalle kızım yanıma gelecek...
Ben biriyle tanıştım farklı şehirde yaşıyor.
Ailesi olmayan biriyim. Yani kızım yanıma geldiğinde maddi manevi zorlanacagim. Buna rağmen kızımı babasına bırakmayacağım. Tek basima çocuk büyütmek inanin istemiyorum. Çünkü ben 16 yaşından beri babasızim,annem de çalışırdı. Bu durumdan o kadar bunaldim ki. Eşimle bosanacagimi bilseydim inanin çocuk yapmazdım. Ben kizimi aile ortamında büyütmek istiyorum. Tekrardan bir duzen kurup evlenmeyi düşünüyorum.
Çocuğu olup evlenenler bana akıl verebilir mi?
Kocasız kalamayan kadın sendromu. Çocuk bahane, neyseki babasındaymışSığınma evi mi . Ya böyle uzaktan konuşmak ne kadar kolay. Kızımın babasının yanında durumu gayet iyi. Ben cocugumu sığınma evinde neden büyüteyim? Ayrıca ben üniversite mezunu çalışabilir durumdayım. Kızımı aile ortamında büyütmek istiyorum diyorum. Yani derdim siginmak degil
Benim annemde öyle hemde bundan 25 sene öncesinin Türkiyesinde. Konu sahibi kocasız kalmak istemiyor çalışmayacak evcilik oynayacak, zora gelemediği için elin adamıyla el kadar kızını aynı eve sokacak.Benim annem de evlenmedi 3 çocuğuna baktı, derdi koca bunun ...