- 14 Aralık 2024
- 533
- 1.044
- 28
ne kadar taniyosunuz yeni eş adayini boşanalı ne kadar oldu ortada is yok bir ev yok ama yeni eş adayini hemen bulmussunuz yahu hicmi gormuyosunuz olup bitenleri bari siz biraz evli kalin iyibi taniyin yeni eşi sonra alin kiziniziBabası başkasıyla evlenirse ben kabul edecek miyim? Ben kız çocuğu annesiyim ve onun muhakemesini yaptim tabiki kizima zarar verecek biriyle böyle birsey düşünmem.
Vallahi ben yazıcaktımKocasızlık zor geldi yanıp tutuşuyorum demiyor da.Madem üni mezunusun çalış o zaman dediğiniz gibi.Aklımızla dalga geçer gibi konuşuyorlar resmen
Aynen kanka.Sen küçük bir çocukla tek başına kaç gün yaşadın? Kimsen yokken, maddi manevi tek başına hem çalışıp hem çocuğa bakabilmek ne demek biliyormusun? Çalışsam çocuğumun yanında olmayacağım, çalışmasan hiçbir gelirim yok baba maaşından başka. Ayrıca sadece maddiyat mi hersey? Tek başına boşanmış,bakımlı bir kadının her ortamda dikkat çektiğini, tek derdim calismakken birilerinin surekli tanismaya konusmaya yeltenmesi, yanimda bir kız çocuğuyla basima birsey gelecekmi korkusu.Kizimi 5 dakika biryere birakip ekmek almaya bile gidememek.Ayni sofrada oturup yemek yiyebileceğin, ailecek destekleyecek birileri varken .... yasamadiginiz bilmediginiz şeyleri elestirmeyin
Elin adamı kızına baba olmaz , kızınla güzel bir hayat kursan olmaz mı, ille de bir koca mı lazım, bir kızım var kurban ederim ona tüm erkekleri, bu devirde asla güvenmem, neden kocasız yapamıyorsun yazık değil mi o kız çocuğuna, burda birsürü örnekleri var kadın evleniyor haliyle tekrar cocuk yapıyor e adam da b..k çıkıyor, kadın kalıyor 2 çocukla, yani bu döngüye girmeye gerek var mı değer mi, şimdiki erkeklerin de kalitesi ortada yani ...Kızlar benim 3 yaşında kızım var, bosanma sırasında ev tutma iş bulma aşamasında olduğum için, ben babamı 17 yaşımda annemide 6 sene önce kanserden kaybettim. Kizimin geçici velayeti babaya verildi, babası da çocuğum tümden onda kalsın diye kızım yanimda yokken darp raporu falan aldı büyük bir iftiraya uğradım. Yakında büyük ihtimalle kızım yanıma gelecek...
Ben biriyle tanıştım farklı şehirde yaşıyor.
Ailesi olmayan biriyim. Yani kızım yanıma geldiğinde maddi manevi zorlanacagim. Buna rağmen kızımı babasına bırakmayacağım. Tek basima çocuk büyütmek inanin istemiyorum. Çünkü ben 16 yaşından beri babasızim,annem de çalışırdı. Bu durumdan o kadar bunaldim ki. Eşimle bosanacagimi bilseydim inanin çocuk yapmazdım. Ben kizimi aile ortamında büyütmek istiyorum. Tekrardan bir duzen kurup evlenmeyi düşünüyorum.
Çocuğu olup evlenenler bana akıl verebilir mi?
İş bul çalış kızına bak , evlenme...Ne kadar büyük bir kelime !! Evliliğimdeki sorun çocuk doğduktan sonra başladı. Annen baban ve evin yokken, tek başına hayat yaşamanın ne demek olduğunu biliyor musun sen? Ben cocuk bakmak için evlenmeyi düşünmüyorum ayrıca.
Benim annem de evlenmedi 3 çocuğuna baktı, derdi koca bunun ...Vallahi ben yazıcaktımsanırım derdi koca yada bizi trollüyor
Benim çok yakınım var 20 yaşındaydı eşi ile boşandığında kendisi çalıştı kızı o zaman 2 yaşlarındaydı şuan tek başına kızı ile yaşıyor çokta mutlu. Herşeyini kendi yaptı onunda ailesi yok. Yapmak isteyen yapıyor.
Senin bişey yapasım yok. Kocayı maddi olarak istemiyorsan ne diye istiyorsun kii al kızını yaşa ama bence alma babasın da kalsın sen kendi kafanı topla
Biz boşuna konuşuyoruz o desteklenmek istiyor...İş bul çalış kızına bak , evlenme...
Ahhh bacım teyzem 4 erkek çocuk büyüttü tek başına. Şimdi zor geliyor 1 tane çocuk büyütmekBenim annem de evlenmedi 3 çocuğuna baktı, derdi koca bunun ...
Çocuğunuz için bir şey yapmak istiyorsanız hemen evlenmeyinKızlar benim 3 yaşında kızım var, bosanma sırasında ev tutma iş bulma aşamasında olduğum için, ben babamı 17 yaşımda annemide 6 sene önce kanserden kaybettim. Kizimin geçici velayeti babaya verildi, babası da çocuğum tümden onda kalsın diye kızım yanimda yokken darp raporu falan aldı büyük bir iftiraya uğradım. Yakında büyük ihtimalle kızım yanıma gelecek...
Ben biriyle tanıştım farklı şehirde yaşıyor.
Ailesi olmayan biriyim. Yani kızım yanıma geldiğinde maddi manevi zorlanacagim. Buna rağmen kızımı babasına bırakmayacağım. Tek basima çocuk büyütmek inanin istemiyorum. Çünkü ben 16 yaşından beri babasızim,annem de çalışırdı. Bu durumdan o kadar bunaldim ki. Eşimle bosanacagimi bilseydim inanin çocuk yapmazdım. Ben kizimi aile ortamında büyütmek istiyorum. Tekrardan bir duzen kurup evlenmeyi düşünüyorum.
Çocuğu olup evlenenler bana akıl verebilir mi?
Allah akıl fikir versin sana , o kiz çocuğunu umarım sana vermez babası, telef olacak çocuk...Ne geliyormuş basina
Annem evlenseydi bu kadar huzurlu bir çocukluk yasayamazdık, istediğimiz okullara gittik , meslek sahibi olduk , annem erkek sineği bile yaklaştırmadı psikolojimiz, düzenimiz bozulmasın diye , hem de okul okumamış bir kadındı, yazık vallahi ...Ahhh bacım teyzem 4 erkek çocuk büyüttü tek başına. Şimdi zor geliyor 1 tane çocuk büyütmek
Başında bir erkek olmadan aile olunmuyor mu?Burda kocasızlik başına vurmuş diye yorum yapanlar. Çocuğunuzu alın,elektriği suyu ,mutfak ihtiyacı, giyim vs ihtiyacı herseyi size ait olan bir evde 1 ay yaşayabilin. Hepiniz klavye delikanlisisiniz. Ben 16 yaşımdan beri babasız büyüdüm ,hem calistim hem okudum. Suan 2 senedir kendim çalışıp eşimden ayrı bir evde yaşayabiliyorum. Kızm her hafta sonu benimle kızımın ihtiyaclarini karsiliyorum. Zaten ben bunu tek başına başarabilirim.
Ama bunu istemiyorum. Siz ailesiz kaldiniz mi? Ben ailesi olsun birileri olsun cevresi olsun istiyorum. Kızıma zarar verecek bir zihniyette olan biriyle zaten birlikte olamam. Kızım ve kendim için hem maddi hem manevi bizi destekleyecek bir ailede büyütmek istiyorum.
Telef olacak diyen. Niye telef oluyor mesela? Sartlarim gayet iyi kızımın telef olacağı biryerde niye büyüteyim? Sen gel ben sana bir kahve yapayım telef olacağı yerdeAllah akıl fikir versin sana , o kiz çocuğunu umarım sana vermez babası, telef olacak çocuk...
Aynen öyle ya... şimdi ki duruma bak birdeAnnem evlenseydi bu kadar huzurlu bir çocukluk yasayamazdık, istediğimiz okullara gittik , meslek sahibi olduk , annem erkek sineği bile yaklaştırmadı psikolojimiz, düzenimiz bozulmasın diye , hem de okul okumamış bir kadındı, yazık vallahi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?