tek taş almaması belki de gözümü açtı

Aksine bunlar çok büyük şeyler gözün açılmışken boşver oda senin kadar seni sevse bunları görmez sen mutlu ol diye her şeyi yapar ama o senin aşkından faydalanma peşinde

Bence tektas cok onemlidir alınmalı ve bence adam evlenmcede ne gerek vara asırı devam edıcek ve kesinlkle tahsil onemli !! Ben uc üni btirdim okumayı cok severm kocam hic sevmez liseyi benm zorumla dısardan bıtrdı ve smdi dıyorumki neden bu kritrlere daha once bakmadım ? Neden evlendkten snrs ugrasamn gene benim ? Galiba salagımm lıtfen siz akıllıca davrnın tahsile bakın ozellkle bakın

Kendisini ezik hissetiği için sizi ezip üste çıkmak istiyor. Bence ailenize kalbinizi açın vr yol yakınken dönün. Nişanlılık en cok nazın cekildiği dönemdir evlenince herşey cpk daha kötüye gider şimdiden böyleyse

Balık baştan kokmus gibi sonrasında pismanlik duyacağın birşey yapma iyice düşün taşın tart biç ona göre adım at... ilerde evlenip cocuk sahibi olduğunda daha sıkıntı...

Tavsiyem istihare duası olurdu iyiyse yakınlaştırır,hakkınızda hayırlı değilse kalben uzaklaştırır.

Aileniz bazı şeyleri görmüş. Yol yakınken dönün. Hiç basit şeyler değil

Aşk evliliği yapmak istiyorsunuz sanırım..
Aşk bunun neresinde bir değil bin düşünün isterseniz???
Aşık olan insan sevdiğinin bir dediğini iki etmez, elinden geleni hatta daha da fazlasını yapar (yapmalı da) bence...
İyi düşünün derim ben, hayata bir kere geliyorsunuz sonuçta....

iki defa yaptım ama Allah affetsin kabul olmadı galiba benim niyetim komik rüyalar gördüm.

Rüyada da mesaj verilebilir ama rüya olmasını istediğiniz için bilinç altındakileri de gösterebilir.Yani rüya değil içinize doğan his aslolan eğer hayırsızsa huzursuzluk bunaltı hissedersiniz mesela ve 7 ye kadar yolu var.

Adam tektaşı bozdurunca fiyati düşer derdinde gelinliği nasıl bozduracak?

Gelinlik dediğin bir gün giyiliyor. Mesela benim gelinlik evde boşuna yer kaplamakla meşgul şuan ama tektasimi hala takıyorum ve hatırası çok tatlı.

Konu Sahibi, tektaş dediğini adamın kendisinin düşünüp alması ve evlilik teklif ederken takmasi lazımdı. Bu kadar ağzınla isteyip, bunca tantana olduktan sonra alsa bile o tektaşla mutlu mu olacaksın?

Bu adamın tutumu, davranislari ağır sinyal, sadece tektaď mevzusu değil ilerde daha çok canını sıkacak haberin olsun.

ya ben onun bana benim hayalimden bile daha iyisini alıp getireceğinden harika bir şekilde teklif edeceğinden o kadar emindim ki istemedim sadece bir iki mesaj vermiştim o kadar almam dememişti o zaman. baktım hiç konusu geçmiyor bi iki istedim umursanmadım umursanmadıkça zoruma gitti.

kızlar eskiden cimri bir adam değildi nişanlanınca bi anda böyle oldu. ailesinden etkilendiğini düşünüyorum.

yani aile biraz eksik olmuş ailesinden ya da çevresinden. bi de benim ailemin hiç bir beklentisi olmadı ne altın konuşuldu ne başka bir şey. burdaki düğünü de biz yapacağız dedik mesela onlar sormadan.

ya gerçekten ne mezunu olduğu önemli değil hala ben saatlerce sıkılmadan konuşabiliyorum bence bu her şeyden önemli, bi kaç gündür kendi de pişman beni böyle üzdüğüne çünkü gerçekten soldum hiç yüzüm gülmüyor. beni çok kırdı. ben bi koltuğa bir yüzüğe gitmiyorum ki benle pazarlığını yapıyor. alamam dese üstemem ne gerek varmış mantıklı düşünecekmişim o zaman kendini sorgulatıyor.

Kac kurtar kendini vallaha kaç kurtar nolursun elinde olan birşey at yüzüğünü neyi varsa kargoya ver yüzleşme bile gençliğini sevincini hayallerini bir kütük için çöpe atma

Bence sen vazgec sorun ailesindede degil resmen nisanlinda yanj

Her zaman diyorum yine diyecegim, nişanlilik tanima sureci.
Nişan oldu diye evlenmek zorunda degilsiniz, ilerde daha cok uzulünmesin diye bu sureci koymuşlar.

Size verilen deger sifir, istedikleriniz her bayanin istedigi seyler.

Siz cok sey istemiyorsunuz, olmasi gereken seyleri istiyorsunuz.

Tektaşi zaten kendi dusunmesi lazimdi hadi dusunememiş, soylemissiniz laf kalabaligi yapmiş.

Bence bu insanla evlilik kararini tekrar gozden geçirin..

Sana yaptıkları çok büyük şeyler. Hiç azımsama. Para göndereyim al ama eşya bakmaya gelmiyorsun !!! Hayırdır ? Ben senşn çocuğunmuyum, insan çocuğuyla böyle konuşmuyor. Hadsiz. Böyle bir adamla evlenirsen hayatın boyu ağlarsın. Umarım böyle saygısız bir adamla evlenmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…