tek taş almaması belki de gözümü açtı

Bütün bu olanlar birer işaret,
Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum eğer evlenmeden önce kafanızda tek bir soru işareti dahi kalsa evlenmeyin...
Değişmiyorlar, hatta daha kötü oluyor. Evlilik stresi şudur budur olur demeyeceğim. Çünkü insanları en iyi stres sıkıntıda olduğu zamanlar tanır, gerçek yüzünü görürsünüz. Bu adam bildiğin cimri ve size para harcamaktan kaçınıyor.

Canım benim de aynen senin gibi içimi kemiren sorular vardı, ama o kadar çok seviyordum ki aptal aşık olmuştum. Eşimle aile yapıları maddi, kültür vb. farklılıklarımız vardı, evi ailesiyle yakındı vb.. bunlar benim içimi kemiriyordu ama bir taraftan da seviyorum; yarı yolda bırakamam diyordum. Evlendik inan o kadar büyük huzursuzluklar oldu ki anlatamam daha yeni yeni biraz biraz düzeldik. Diyeceğim o ki kendine çeki düzen versin ya da tamamen bitir.

başta hiçbirşeyi görmeyen gözler, şimdi neden görmeye başladı...

Valla o nişan öncesiydi canım. Nisan oluyor bozuluyorlar sen bi de nikah olsun da öyle gör. Her iddiasına varım pişman olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…