- 30 Mart 2019
- 464
- 512
-
- Konu Sahibi bilemedimya
Tektass bir simge buda kadının hakkı bence alsın direttt ha eşyaları kendi beğenip alacaksa kendi kendine evlensin
sebep bu desem insanlar beni kınar
Aynen şimdiden bunlara diyosa ilerde herseye derdeme.
anlaşamıyoruz mutsuz olacağımı anladım de.
zira artık ceptesin ve değişmiş.
evlendiğinde bundan on katı fazla gereksiz diyecek herşeye.
bana durumum yok dese utandırmamak için ya ben onları beğenmiyorum der istemezdim bile
Asla evlenme. Hayatın zindan olacak.Ben anlaşarak ve aşık olarak nişanlandım. onu çok seviyordum hatta o kadar seviyordum ki hiç bir eksik umurumda olmuyordu çünkü dünyada en iyi anlaşabileceğim insanın o olduğunu düşünüyordum . Ne onunla evlenince hiç istemediğim kötü bir şehre yerleşeceğim,ne tahsili olmaması, ne annesine yakın oturmam gerektiği ve haftanın en az iki üç gününde bana geleceğini, ne de oraya taşınınca iş bulmakta zorlanacağım belki de bulamayacağım gerçeğini gözüm görmüyordu. Ailem de başta karşı çıktı, aylarca ailemle aram bozuldu. evet sonra sonra alıştılar ve hatta tanıyınca sevdiler ama yine de çektim o sıkıntıları. Neyse işte her şeyi kısmen yoluna koyduk nişanlandık sonra nişanlım hiç maddi sıkıntısı olmamasına rağmen maddi konuları dert etmeye, her şeyin en ucuzu olsun demeye başladı bana şunu isteme bunu alamam. nişan elbiseni ucuz al altına giyeceğin ayakkabın yok mu zaten, bindallıya ne gerek var, ucuz gelinlikler de var, tek taşa o kadar para veremem. istediğim tek taşta onun kazancına göre gerçekten çok ucuz. bozdurunca değeri düşüyormuş tek taşın yahu ben neden tek taşımı bozdurayım böyle bir mantık olabilir mi? altın taksa sorun yok bir tek çünkü altın yatırım ben senin yatırım aracın mıyım? madem her şeyi mantığıyla yapacağız ben neden böyle mantıksız bir evlilik yapıyorum. hani uğruna bütün hayatımı değiştireceğim aşk nerede. alyansımı bile beğendiğim yerden almadığı için küçük geldi ve yüzüksüz geziyorum ne zamandır. başlarda bu konu beni bu kadar üzmüyor bu kadar takıntı etmiyordum ama bi haftadır kendi kendimi yiyorum sürekli saatler süren ağlamalarım var. ve sorun ettiğimi ağladığımı bilmesine rağmen içimi rahatlatacak şeyler söylemiyor hatta daha da üzüyor. Madem tek taş istiyorsun istediğin yüzüğü al para göndereyim eşya bakmaya da gelmiyorsun hiç bir şeye de karışmayacaksın dedi. böyle bir adamla ömür geçer mi düşünüyorum artık. Ben senin için istediğim hayattan vazgeçtim yüzükten eşyadan evden vazgeçsem ne olacak dedim. beni biraz anladı haklısın dedi o kadar ama ben yatışamadım yüreğim sıkışıyor. bu olanlar çok büyük şeyler değil ama hak etmiyorum bence bu tavrı ve sonrasında olmadığım biri gibi davranmaktan korkuyorum bana isteme dedikçe istemek istiyorum ve yemin ederim aylar önce onunla iki sedirde yine otururdum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum belki de ben haksızım belki de boşuna üzülüyorum inanın bilmiyorum. Aileme de derdimi açamıyorum çünkü başta istemedikleri bir yola çıktım. Bana maddi beklentin mi var demeyin lütfen gerçekten karşımdakinin imkanlarını zorlayacak şeyler istemiyorum. Kırıldığım şey de istediğimin olmaması değil bana verilen tepkiler beni mutlu etmek istememesi. canın sağolsun gönlün kalmasın demiyor.
Her yüzük büyütülemiyor maalesef. Ayrıca onu Da beğendiğinden almamış ki.Maddi açıdan yettiğine emin misiniz? Belki dışarıdan siz öyle görüyorsunuzdur. Sürekli tek taş pırlanta al diyen insana para göndereyim sen al demek karşılıklı gelişen bir olay. İstediğiniz maddiyat olduğu için cevabı da bu olmuş. Yüzük size küçük geldiyse büyütülür kuyumcuda. Neden büyütmediniz ? Bu süreçte maddiyat sadece karşıdan mı çıktı? Nişanı siz mi üstlendiniz, karşı taraf mı ? Onun yüzüğünü siz mş aldınız kendisi mi ?
Bana olayda çok da masum değilsiniz gibi geldi.
Merak ettim seninle bu şekilde konuşan bir adamın tam olarak hangi özelliği hayatın boyunca anlaşabileceğin tek insan olacağı izlenimini oluşturdu sende?Ben anlaşarak ve aşık olarak nişanlandım. onu çok seviyordum hatta o kadar seviyordum ki hiç bir eksik umurumda olmuyordu çünkü dünyada en iyi anlaşabileceğim insanın o olduğunu düşünüyordum . Ne onunla evlenince hiç istemediğim kötü bir şehre yerleşeceğim,ne tahsili olmaması, ne annesine yakın oturmam gerektiği ve haftanın en az iki üç gününde bana geleceğini, ne de oraya taşınınca iş bulmakta zorlanacağım belki de bulamayacağım gerçeğini gözüm görmüyordu. Ailem de başta karşı çıktı, aylarca ailemle aram bozuldu. evet sonra sonra alıştılar ve hatta tanıyınca sevdiler ama yine de çektim o sıkıntıları. Neyse işte her şeyi kısmen yoluna koyduk nişanlandık sonra nişanlım hiç maddi sıkıntısı olmamasına rağmen maddi konuları dert etmeye, her şeyin en ucuzu olsun demeye başladı bana şunu isteme bunu alamam. nişan elbiseni ucuz al altına giyeceğin ayakkabın yok mu zaten, bindallıya ne gerek var, ucuz gelinlikler de var, tek taşa o kadar para veremem. istediğim tek taşta onun kazancına göre gerçekten çok ucuz. bozdurunca değeri düşüyormuş tek taşın yahu ben neden tek taşımı bozdurayım böyle bir mantık olabilir mi? altın taksa sorun yok bir tek çünkü altın yatırım ben senin yatırım aracın mıyım? madem her şeyi mantığıyla yapacağız ben neden böyle mantıksız bir evlilik yapıyorum. hani uğruna bütün hayatımı değiştireceğim aşk nerede. alyansımı bile beğendiğim yerden almadığı için küçük geldi ve yüzüksüz geziyorum ne zamandır. başlarda bu konu beni bu kadar üzmüyor bu kadar takıntı etmiyordum ama bi haftadır kendi kendimi yiyorum sürekli saatler süren ağlamalarım var. ve sorun ettiğimi ağladığımı bilmesine rağmen içimi rahatlatacak şeyler söylemiyor hatta daha da üzüyor. Madem tek taş istiyorsun istediğin yüzüğü al para göndereyim eşya bakmaya da gelmiyorsun hiç bir şeye de karışmayacaksın dedi. böyle bir adamla ömür geçer mi düşünüyorum artık. Ben senin için istediğim hayattan vazgeçtim yüzükten eşyadan evden vazgeçsem ne olacak dedim. beni biraz anladı haklısın dedi o kadar ama ben yatışamadım yüreğim sıkışıyor. bu olanlar çok büyük şeyler değil ama hak etmiyorum bence bu tavrı ve sonrasında olmadığım biri gibi davranmaktan korkuyorum bana isteme dedikçe istemek istiyorum ve yemin ederim aylar önce onunla iki sedirde yine otururdum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum belki de ben haksızım belki de boşuna üzülüyorum inanın bilmiyorum. Aileme de derdimi açamıyorum çünkü başta istemedikleri bir yola çıktım. Bana maddi beklentin mi var demeyin lütfen gerçekten karşımdakinin imkanlarını zorlayacak şeyler istemiyorum. Kırıldığım şey de istediğimin olmaması değil bana verilen tepkiler beni mutlu etmek istememesi. canın sağolsun gönlün kalmasın demiyor.
Bence biraz daha düşünün emin olun o alamadıklarınız içinizde kalacakBen anlaşarak ve aşık olarak nişanlandım. onu çok seviyordum hatta o kadar seviyordum ki hiç bir eksik umurumda olmuyordu çünkü dünyada en iyi anlaşabileceğim insanın o olduğunu düşünüyordum . Ne onunla evlenince hiç istemediğim kötü bir şehre yerleşeceğim,ne tahsili olmaması, ne annesine yakın oturmam gerektiği ve haftanın en az iki üç gününde bana geleceğini, ne de oraya taşınınca iş bulmakta zorlanacağım belki de bulamayacağım gerçeğini gözüm görmüyordu. Ailem de başta karşı çıktı, aylarca ailemle aram bozuldu. evet sonra sonra alıştılar ve hatta tanıyınca sevdiler ama yine de çektim o sıkıntıları. Neyse işte her şeyi kısmen yoluna koyduk nişanlandık sonra nişanlım hiç maddi sıkıntısı olmamasına rağmen maddi konuları dert etmeye, her şeyin en ucuzu olsun demeye başladı bana şunu isteme bunu alamam. nişan elbiseni ucuz al altına giyeceğin ayakkabın yok mu zaten, bindallıya ne gerek var, ucuz gelinlikler de var, tek taşa o kadar para veremem. istediğim tek taşta onun kazancına göre gerçekten çok ucuz. bozdurunca değeri düşüyormuş tek taşın yahu ben neden tek taşımı bozdurayım böyle bir mantık olabilir mi? altın taksa sorun yok bir tek çünkü altın yatırım ben senin yatırım aracın mıyım? madem her şeyi mantığıyla yapacağız ben neden böyle mantıksız bir evlilik yapıyorum. hani uğruna bütün hayatımı değiştireceğim aşk nerede. alyansımı bile beğendiğim yerden almadığı için küçük geldi ve yüzüksüz geziyorum ne zamandır. başlarda bu konu beni bu kadar üzmüyor bu kadar takıntı etmiyordum ama bi haftadır kendi kendimi yiyorum sürekli saatler süren ağlamalarım var. ve sorun ettiğimi ağladığımı bilmesine rağmen içimi rahatlatacak şeyler söylemiyor hatta daha da üzüyor. Madem tek taş istiyorsun istediğin yüzüğü al para göndereyim eşya bakmaya da gelmiyorsun hiç bir şeye de karışmayacaksın dedi. böyle bir adamla ömür geçer mi düşünüyorum artık. Ben senin için istediğim hayattan vazgeçtim yüzükten eşyadan evden vazgeçsem ne olacak dedim. beni biraz anladı haklısın dedi o kadar ama ben yatışamadım yüreğim sıkışıyor. bu olanlar çok büyük şeyler değil ama hak etmiyorum bence bu tavrı ve sonrasında olmadığım biri gibi davranmaktan korkuyorum bana isteme dedikçe istemek istiyorum ve yemin ederim aylar önce onunla iki sedirde yine otururdum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum belki de ben haksızım belki de boşuna üzülüyorum inanın bilmiyorum. Aileme de derdimi açamıyorum çünkü başta istemedikleri bir yola çıktım. Bana maddi beklentin mi var demeyin lütfen gerçekten karşımdakinin imkanlarını zorlayacak şeyler istemiyorum. Kırıldığım şey de istediğimin olmaması değil bana verilen tepkiler beni mutlu etmek istememesi. canın sağolsun gönlün kalmasın demiyor.
Her yüzük büyütülemiyor maalesef. Ayrıca onu Da beğendiğinden almamış ki.
Mesele maddiyat değil adamın sallamaması
Kesinlikle ayrilinBen anlaşarak ve aşık olarak nişanlandım. onu çok seviyordum hatta o kadar seviyordum ki hiç bir eksik umurumda olmuyordu çünkü dünyada en iyi anlaşabileceğim insanın o olduğunu düşünüyordum . Ne onunla evlenince hiç istemediğim kötü bir şehre yerleşeceğim,ne tahsili olmaması, ne annesine yakın oturmam gerektiği ve haftanın en az iki üç gününde bana geleceğini, ne de oraya taşınınca iş bulmakta zorlanacağım belki de bulamayacağım gerçeğini gözüm görmüyordu. Ailem de başta karşı çıktı, aylarca ailemle aram bozuldu. evet sonra sonra alıştılar ve hatta tanıyınca sevdiler ama yine de çektim o sıkıntıları. Neyse işte her şeyi kısmen yoluna koyduk nişanlandık sonra nişanlım hiç maddi sıkıntısı olmamasına rağmen maddi konuları dert etmeye, her şeyin en ucuzu olsun demeye başladı bana şunu isteme bunu alamam. nişan elbiseni ucuz al altına giyeceğin ayakkabın yok mu zaten, bindallıya ne gerek var, ucuz gelinlikler de var, tek taşa o kadar para veremem. istediğim tek taşta onun kazancına göre gerçekten çok ucuz. bozdurunca değeri düşüyormuş tek taşın yahu ben neden tek taşımı bozdurayım böyle bir mantık olabilir mi? altın taksa sorun yok bir tek çünkü altın yatırım ben senin yatırım aracın mıyım? madem her şeyi mantığıyla yapacağız ben neden böyle mantıksız bir evlilik yapıyorum. hani uğruna bütün hayatımı değiştireceğim aşk nerede. alyansımı bile beğendiğim yerden almadığı için küçük geldi ve yüzüksüz geziyorum ne zamandır. başlarda bu konu beni bu kadar üzmüyor bu kadar takıntı etmiyordum ama bi haftadır kendi kendimi yiyorum sürekli saatler süren ağlamalarım var. ve sorun ettiğimi ağladığımı bilmesine rağmen içimi rahatlatacak şeyler söylemiyor hatta daha da üzüyor. Madem tek taş istiyorsun istediğin yüzüğü al para göndereyim eşya bakmaya da gelmiyorsun hiç bir şeye de karışmayacaksın dedi. böyle bir adamla ömür geçer mi düşünüyorum artık. Ben senin için istediğim hayattan vazgeçtim yüzükten eşyadan evden vazgeçsem ne olacak dedim. beni biraz anladı haklısın dedi o kadar ama ben yatışamadım yüreğim sıkışıyor. bu olanlar çok büyük şeyler değil ama hak etmiyorum bence bu tavrı ve sonrasında olmadığım biri gibi davranmaktan korkuyorum bana isteme dedikçe istemek istiyorum ve yemin ederim aylar önce onunla iki sedirde yine otururdum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum belki de ben haksızım belki de boşuna üzülüyorum inanın bilmiyorum. Aileme de derdimi açamıyorum çünkü başta istemedikleri bir yola çıktım. Bana maddi beklentin mi var demeyin lütfen gerçekten karşımdakinin imkanlarını zorlayacak şeyler istemiyorum. Kırıldığım şey de istediğimin olmaması değil bana verilen tepkiler beni mutlu etmek istememesi. canın sağolsun gönlün kalmasın demiyor.
Şekerim benim tanıdığım genç yakışıklı , orta halli bi işi olan adam kendinden baya büyük evde kalmış bi Kadınla evlendi.. kadın buna iki tane düğün yaptırdı bütün evini arabasını bu uğurda harcadı .. yetmedi üstüne kredi çekti Boğazına kadar borca battı..,sırf bu açgözlü kadını doyurabilmek için.. emin ol böylesi kıymetli oluyor hiçbir şey istemeyince mal gibi kalıyorsun ortada !!Ben anlaşarak ve aşık olarak nişanlandım. onu çok seviyordum hatta o kadar seviyordum ki hiç bir eksik umurumda olmuyordu çünkü dünyada en iyi anlaşabileceğim insanın o olduğunu düşünüyordum . Ne onunla evlenince hiç istemediğim kötü bir şehre yerleşeceğim,ne tahsili olmaması, ne annesine yakın oturmam gerektiği ve haftanın en az iki üç gününde bana geleceğini, ne de oraya taşınınca iş bulmakta zorlanacağım belki de bulamayacağım gerçeğini gözüm görmüyordu. Ailem de başta karşı çıktı, aylarca ailemle aram bozuldu. evet sonra sonra alıştılar ve hatta tanıyınca sevdiler ama yine de çektim o sıkıntıları. Neyse işte her şeyi kısmen yoluna koyduk nişanlandık sonra nişanlım hiç maddi sıkıntısı olmamasına rağmen maddi konuları dert etmeye, her şeyin en ucuzu olsun demeye başladı bana şunu isteme bunu alamam. nişan elbiseni ucuz al altına giyeceğin ayakkabın yok mu zaten, bindallıya ne gerek var, ucuz gelinlikler de var, tek taşa o kadar para veremem. istediğim tek taşta onun kazancına göre gerçekten çok ucuz. bozdurunca değeri düşüyormuş tek taşın yahu ben neden tek taşımı bozdurayım böyle bir mantık olabilir mi? altın taksa sorun yok bir tek çünkü altın yatırım ben senin yatırım aracın mıyım? madem her şeyi mantığıyla yapacağız ben neden böyle mantıksız bir evlilik yapıyorum. hani uğruna bütün hayatımı değiştireceğim aşk nerede. alyansımı bile beğendiğim yerden almadığı için küçük geldi ve yüzüksüz geziyorum ne zamandır. başlarda bu konu beni bu kadar üzmüyor bu kadar takıntı etmiyordum ama bi haftadır kendi kendimi yiyorum sürekli saatler süren ağlamalarım var. ve sorun ettiğimi ağladığımı bilmesine rağmen içimi rahatlatacak şeyler söylemiyor hatta daha da üzüyor. Madem tek taş istiyorsun istediğin yüzüğü al para göndereyim eşya bakmaya da gelmiyorsun hiç bir şeye de karışmayacaksın dedi. böyle bir adamla ömür geçer mi düşünüyorum artık. Ben senin için istediğim hayattan vazgeçtim yüzükten eşyadan evden vazgeçsem ne olacak dedim. beni biraz anladı haklısın dedi o kadar ama ben yatışamadım yüreğim sıkışıyor. bu olanlar çok büyük şeyler değil ama hak etmiyorum bence bu tavrı ve sonrasında olmadığım biri gibi davranmaktan korkuyorum bana isteme dedikçe istemek istiyorum ve yemin ederim aylar önce onunla iki sedirde yine otururdum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum belki de ben haksızım belki de boşuna üzülüyorum inanın bilmiyorum. Aileme de derdimi açamıyorum çünkü başta istemedikleri bir yola çıktım. Bana maddi beklentin mi var demeyin lütfen gerçekten karşımdakinin imkanlarını zorlayacak şeyler istemiyorum. Kırıldığım şey de istediğimin olmaması değil bana verilen tepkiler beni mutlu etmek istememesi. canın sağolsun gönlün kalmasın demiyor.
Bence adam cimri herşeyim ucuzu nedir ya insan söylemeye utanır böylece hayat gecermiBen anlaşarak ve aşık olarak nişanlandım. onu çok seviyordum hatta o kadar seviyordum ki hiç bir eksik umurumda olmuyordu çünkü dünyada en iyi anlaşabileceğim insanın o olduğunu düşünüyordum . Ne onunla evlenince hiç istemediğim kötü bir şehre yerleşeceğim,ne tahsili olmaması, ne annesine yakın oturmam gerektiği ve haftanın en az iki üç gününde bana geleceğini, ne de oraya taşınınca iş bulmakta zorlanacağım belki de bulamayacağım gerçeğini gözüm görmüyordu. Ailem de başta karşı çıktı, aylarca ailemle aram bozuldu. evet sonra sonra alıştılar ve hatta tanıyınca sevdiler ama yine de çektim o sıkıntıları. Neyse işte her şeyi kısmen yoluna koyduk nişanlandık sonra nişanlım hiç maddi sıkıntısı olmamasına rağmen maddi konuları dert etmeye, her şeyin en ucuzu olsun demeye başladı bana şunu isteme bunu alamam. nişan elbiseni ucuz al altına giyeceğin ayakkabın yok mu zaten, bindallıya ne gerek var, ucuz gelinlikler de var, tek taşa o kadar para veremem. istediğim tek taşta onun kazancına göre gerçekten çok ucuz. bozdurunca değeri düşüyormuş tek taşın yahu ben neden tek taşımı bozdurayım böyle bir mantık olabilir mi? altın taksa sorun yok bir tek çünkü altın yatırım ben senin yatırım aracın mıyım? madem her şeyi mantığıyla yapacağız ben neden böyle mantıksız bir evlilik yapıyorum. hani uğruna bütün hayatımı değiştireceğim aşk nerede. alyansımı bile beğendiğim yerden almadığı için küçük geldi ve yüzüksüz geziyorum ne zamandır. başlarda bu konu beni bu kadar üzmüyor bu kadar takıntı etmiyordum ama bi haftadır kendi kendimi yiyorum sürekli saatler süren ağlamalarım var. ve sorun ettiğimi ağladığımı bilmesine rağmen içimi rahatlatacak şeyler söylemiyor hatta daha da üzüyor. Madem tek taş istiyorsun istediğin yüzüğü al para göndereyim eşya bakmaya da gelmiyorsun hiç bir şeye de karışmayacaksın dedi. böyle bir adamla ömür geçer mi düşünüyorum artık. Ben senin için istediğim hayattan vazgeçtim yüzükten eşyadan evden vazgeçsem ne olacak dedim. beni biraz anladı haklısın dedi o kadar ama ben yatışamadım yüreğim sıkışıyor. bu olanlar çok büyük şeyler değil ama hak etmiyorum bence bu tavrı ve sonrasında olmadığım biri gibi davranmaktan korkuyorum bana isteme dedikçe istemek istiyorum ve yemin ederim aylar önce onunla iki sedirde yine otururdum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum belki de ben haksızım belki de boşuna üzülüyorum inanın bilmiyorum. Aileme de derdimi açamıyorum çünkü başta istemedikleri bir yola çıktım. Bana maddi beklentin mi var demeyin lütfen gerçekten karşımdakinin imkanlarını zorlayacak şeyler istemiyorum. Kırıldığım şey de istediğimin olmaması değil bana verilen tepkiler beni mutlu etmek istememesi. canın sağolsun gönlün kalmasın demiyor.