Yok yok şımarıklık değil. Benim güvenip bırakacak kimsem yoktu. Hala da yok. Dediğiniz gibi canlarını sağ etsin ama biri olsaydı en azından bir gün tek kafayı dinlemek isterdimMerhaba hanımlar...
Biri 10 diğer ikisi 3 buçuk yaşında üç çocuğum var. Eşimse son iki yıldır işi dolayisiyla üç dört ayda bir 10 gün kadar yurtdışı görevlerine gidiyor. Şimdi de yine yok. Ve ben tek başıma üç çocuğu okullarına bırakıp sonra kendim işe gidiyorum. İşten çıkıp yine üç çocuğu toplayıp eve geliyorum. Sabah kahvalti, çocukları hazırlama, akşam yemek yap, yedir, çocuklarla vakit geçirme, öz bakimlari, ödevler, uyut derken canım çıktı son 5 gündür.
Esim evdeyken her seyi birlikte yapıyoruz ama ben de kendi başıma bir yerlere gitmek istiyorum o kadar bunaldım ki.
İkizlerden biri de herseye ama herşeye ağlıyor. Ama böyle ağlama yok yerlere atıyor kendini. Gerçekten kimsesiz bir tatil istiyorum.
Bu haftanın sonunda üç çocukla alanyaya gideceğim eşimde dönüşte oraya gelecek. Ama ben tek tatil istiyorum ya. Çok bunaldımAllah yavrularımızın canına saglik versin de simariklik mi ediyorum. cildirmama ramak kalıyor. Bir de şimdi esimle aramızda saat farkı çok. Çocuklar istedikleri her zaman babalarina ulaşamıyor o yüzden de sinir olmuş durumdayim.
Dubai ye çok ucuz uçak biletleri oluyor. Tek gitsem Şubat tatilinde sıkılır miyim? Tek tatil yapanlar nasıl hissediyor.
İç dökmek istedim biraz.
Demek sizin elinize böyle fırsat gecseeee... Sizi eşiniz de göndermez zaten.Sen şuna eşimi aldatmak,başka şeylerin tadına bakmak istiyorum ama açığa çıkmamak için tatili bahane ediyorum desene? Neden yurt dışı mesela? İnsan çocuğundan neden sıkılır bir kere. Allah böyle kişilere fırsat vermesin inşallah
Esim beni bıraktı Las Vegas ta su an. Sizin zannettiginiz gibi bir hayatımız yok yani. Her yere gidebilir o da ben de. Nefsimiz şaşırtmasın da ne alaka yaniNeden eşinle değil de tek başına gittin mesela? Neler yaptığını da yazsaydın keşke. Eşin seni bırakıp Almanya Rusya falan yapsa konu açarsın boşanma sebebi mi diye. Sizin gibilerin seviyesi şeytanları aştı number one baba vallahi number one yaniii
Benimkiler kalır bence ya. Annemde de kalmışlardı babaannede de..3 yaşındakiler çok küçük henüz o kadar ayrı kalmanız için.
Sabah çıkıp akşam gelin tek bi yerlere gidin kafa dağıtın.
Ben ara ara yapıyorum bunu.
Ama 3.5 yaşındaki kızım gündüz değilde gece beni arıyor istiyor hala.
Bilemedim.Siz daha iyş bilirsiniz
Haftada 4-5 gün tek başıma aksamlari yürüyüşe çıkıyorum o bile öyle iyi geliyor kiKesinlikle. Güzel bir tatil yapın sonra buraya da yazın bize de fikir olsun. Heveslenen olsun bı adım olsun valla. Ek olarak ben zumbaya yürüyüş grubuna falan katoldım. Sevdiğiniz deyler varsa hobiniz eşiniz geldiğinde çocukları ona bırakıp yapın. Kendimize bakmalıyız. Günün sonunda çocuklar 18 olup evden uzaklaşacak biz geçen yıllara yanacağız. Kendi benliginizi de unutmazsak çocuklara da içten içe suç bulmayız . Kişisel tespitim bu yönde. Haftada bir iki saat kendine vakit ayırsa insan kimse ölmez yani
Sen şuna eşimi aldatmak,başka şeylerin tadına bakmak istiyorum ama açığa çıkmamak için tatili bahane ediyorum desene? Neden yurt dışı mesela? İnsan çocuğundan neden sıkılır bir kere. Allah böyle kişilere fırsat vermesin inşallah
Noluyor sana beNeden eşinle değil de tek başına gittin mesela? Neler yaptığını da yazsaydın keşke. Eşin seni bırakıp Almanya Rusya falan yapsa konu açarsın boşanma sebebi mi diye. Sizin gibilerin seviyesi şeytanları aştı number one baba vallahi number one yaniii
Eger boyle bir sansiniz varsa kesinlikle tek tatile cikin derim. İnanin sikilmazsiniz ve kendinzle basbasa kalip tum stresten uzaklasinca yenilenip gucunuzu toplarsiniz. Biz de insaniz arada boyle kacamaklar yapilmali. Cunku hc bir sekilde bu sansimiz olmuyor normal sartlarda. Kesinlikle gidin benim yerime de tatil yapinMerhaba hanımlar...
Biri 10 diğer ikisi 3 buçuk yaşında üç çocuğum var. Eşimse son iki yıldır işi dolayisiyla üç dört ayda bir 10 gün kadar yurtdışı görevlerine gidiyor. Şimdi de yine yok. Ve ben tek başıma üç çocuğu okullarına bırakıp sonra kendim işe gidiyorum. İşten çıkıp yine üç çocuğu toplayıp eve geliyorum. Sabah kahvalti, çocukları hazırlama, akşam yemek yap, yedir, çocuklarla vakit geçirme, öz bakimlari, ödevler, uyut derken canım çıktı son 5 gündür.
Esim evdeyken her seyi birlikte yapıyoruz ama ben de kendi başıma bir yerlere gitmek istiyorum o kadar bunaldım ki.
İkizlerden biri de herseye ama herşeye ağlıyor. Ama böyle ağlama yok yerlere atıyor kendini. Gerçekten kimsesiz bir tatil istiyorum.
Bu haftanın sonunda üç çocukla alanyaya gideceğim eşimde dönüşte oraya gelecek. Ama ben tek tatil istiyorum ya. Çok bunaldımAllah yavrularımızın canına saglik versin de simariklik mi ediyorum. cildirmama ramak kalıyor. Bir de şimdi esimle aramızda saat farkı çok. Çocuklar istedikleri her zaman babalarina ulaşamıyor o yüzden de sinir olmuş durumdayim.
Dubai ye çok ucuz uçak biletleri oluyor. Tek gitsem Şubat tatilinde sıkılır miyim? Tek tatil yapanlar nasıl hissediyor.
İç dökmek istedim biraz.