Tek başına tatil

Yok yok şımarıklık değil. Benim güvenip bırakacak kimsem yoktu. Hala da yok. Dediğiniz gibi canlarını sağ etsin ama biri olsaydı en azından bir gün tek kafayı dinlemek isterdim

Demek sizin elinize böyle fırsat gecseeee... Sizi eşiniz de göndermez zaten.

Esim beni bıraktı Las Vegas ta su an. Sizin zannettiginiz gibi bir hayatımız yok yani. Her yere gidebilir o da ben de. Nefsimiz şaşırtmasın da ne alaka yani

Benimkiler kalır bence ya. Annemde de kalmışlardı babaannede de..

Haftada 4-5 gün tek başıma aksamlari yürüyüşe çıkıyorum o bile öyle iyi geliyor ki

Arap emmilerin de ne tadına bakılır sanırsın konu sahibesi biskolata erkeklerine gidiyor

Mutlu anne mutlu cocuk ben de tek basima ya da kiz arkadaslarimla tatiller yaparim, cok iyi gelir, cocuklardan once kendimizi dusunmeliyiz, biz iyi olacagiz ki onlar da iyi olsun.

Uzun ( 5 6 günlük) bir seyahat için bence de 3 yaşındakiler çok küçük. Ama 2/3 günlük bir kaçamak çok güzel olur

Noluyor sana be Neler yapmışım neler????Sen ne ima etmeye çalışıyorsun ahlak bekçisi!Şeytan asıl sensin.Hatta şeytan senin önünde ceketini ilimler!O zaman bekardim,kaldı ki evliyken de eşimsiz bir benelux turu da yaptım:)

Eger boyle bir sansiniz varsa kesinlikle tek tatile cikin derim. İnanin sikilmazsiniz ve kendinzle basbasa kalip tum stresten uzaklasinca yenilenip gucunuzu toplarsiniz. Biz de insaniz arada boyle kacamaklar yapilmali. Cunku hc bir sekilde bu sansimiz olmuyor normal sartlarda. Kesinlikle gidin benim yerime de tatil yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…