Tek başına tatil

Çocuklara bakacak ve maddi İmkanınız varsa gidin... Oğlana ileride yatırım olsun diye diye oturuyoruz biz, siz gezin...
Ayy yapmayın gerçekten. Ben mesela hep iyi gün parası biriktiririm misal maaştan bir gram oğlana bir gram benim tatile kafa dinlemeye diye
Mutlu anne mutlu çocuk demektir
Hayata bir kez geliyoruz yemeyip içmeyip gezmeyip kenara köşeye para atmanın anlamı yok kutu gibi evlere hapsolmayalım.
Geçen ay Disneyland için birikime başladım ki küçük küçük atıyorum hiç zorlamıyor

Ay gidin tek yaa. Benim de hayalim. Çocuk az büyüsün ben de yapıcam

Ay evet ya harika fikirler bunlar Allah'ım lütfen lütfen....

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar ya. İşte böyle birbirimizi destekleyip analigi saçını supurge etmekten çıkartacağız inşallah

Eşim çok karamsar, yıllık 2 tatile gidiyoruz. Da az geliyor bana, ara tatilde ankaraya gideceğiz. Eşime kalsa 1 gün gider döneriz. 3 güne zor ikna ettim ileride asgari ücret çalışırsa ne yapar diyor. Kafasını kullansın istiyorum ben. Yeterince yatırım yapıyorum çocuğa. Eğitimi için ilin en iyi okuluna gidiyor. Daha ne yapalım

Dubai tek başına gidilip de mutlu olunacak bir yer değil bence. Hem nereye gideceğinizi nasıl ayarlayacaksınız? Daha önce gitmişliğiniz var mı,tanıyor musunuz? Evet bildiğiniz yerse tamam. Ama ilk gidecekseniz asla uygun değil. 8-9 günlük Avrupa kültür turları oluyor,yalnız gitseniz dahi sorun olmaz,hem kafa dinler hem gezer hem de kendi başınıza sosyalleşebilirsiniz.

Hakediyorsun Ben de tek başıma İspanya'ya gitmiştim,çok güzeldi.Sizin de her şey gönlünüzce olsun ..
Neden eşinle değil de tek başına gittin mesela? Neler yaptığını da yazsaydın keşke. Eşin seni bırakıp Almanya Rusya falan yapsa konu açarsın boşanma sebebi mi diye. Sizin gibilerin seviyesi şeytanları aştı number one baba vallahi number one yaniii

Kafaniz piril piril.

Kiskandiniz mi?

3 yaşındakiler çok küçük henüz o kadar ayrı kalmanız için.
Sabah çıkıp akşam gelin tek bi yerlere gidin kafa dağıtın.
Ben ara ara yapıyorum bunu.
Ama 3.5 yaşındaki kızım gündüz değilde gece beni arıyor istiyor hala.
Bilemedim.Siz daha iyş bilirsiniz

Kafa tasınızı açıp bi bakmak lazım içinde beyin mi var sünger mi diye

Ben gidin derim. Çocuk klüpleri oluyor zaten o civardaki otellerde. Çokta ilgili oluyor ordaki çalışanlar. Arada veya çoğunlukla oranında desteğini alarsiniz.

Abla peki sana bir soru eşim bana sürekli çık gez dolaş hatta tatillere git diyor ben onunla gezmek olmak isterken o bireysel sekilde yapmamı istiyor peki nen napicam

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar ya. İşte böyle birbirimizi destekleyip analigi saçını supurge etmekten çıkartacağız inşallah
Kesinlikle. Güzel bir tatil yapın sonra buraya da yazın bize de fikir olsun. Heveslenen olsun bı adım olsun valla. Ek olarak ben zumbaya yürüyüş grubuna falan katoldım. Sevdiğiniz deyler varsa hobiniz eşiniz geldiğinde çocukları ona bırakıp yapın. Kendimize bakmalıyız. Günün sonunda çocuklar 18 olup evden uzaklaşacak biz geçen yıllara yanacağız. Kendi benliginizi de unutmazsak çocuklara da içten içe suç bulmayız . Kişisel tespitim bu yönde. Haftada bir iki saat kendine vakit ayırsa insan kimse ölmez yani

Aslında günübirlik turlar var. Sabah alıyo gecesine bırakıyo. Öyle bir şey düşünmez misiniz? İyi gelir. Çocukları bir günlüğüne birine bırakma imkanınız varsa süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…