Hic simariklik degil. Ikizde varsa gercekten cok zor oluyor bir takim seyler.Merhaba hanımlar...
Biri 10 diğer ikisi 3 buçuk yaşında üç çocuğum var. Eşimse son iki yıldır işi dolayisiyla üç dört ayda bir 10 gün kadar yurtdışı görevlerine gidiyor. Şimdi de yine yok. Ve ben tek başıma üç çocuğu okullarına bırakıp sonra kendim işe gidiyorum. İşten çıkıp yine üç çocuğu toplayıp eve geliyorum. Sabah kahvalti, çocukları hazırlama, akşam yemek yap, yedir, çocuklarla vakit geçirme, öz bakimlari, ödevler, uyut derken canım çıktı son 5 gündür.
Esim evdeyken her seyi birlikte yapıyoruz ama ben de kendi başıma bir yerlere gitmek istiyorum o kadar bunaldım ki.
İkizlerden biri de herseye ama herşeye ağlıyor. Ama böyle ağlama yok yerlere atıyor kendini. Gerçekten kimsesiz bir tatil istiyorum.
Bu haftanın sonunda üç çocukla alanyaya gideceğim eşimde dönüşte oraya gelecek. Ama ben tek tatil istiyorum ya. Çok bunaldımAllah yavrularımızın canına saglik versin de simariklik mi ediyorum. cildirmama ramak kalıyor. Bir de şimdi esimle aramızda saat farkı çok. Çocuklar istedikleri her zaman babalarina ulaşamıyor o yüzden de sinir olmuş durumdayim.
Dubai ye çok ucuz uçak biletleri oluyor. Tek gitsem Şubat tatilinde sıkılır miyim? Tek tatil yapanlar nasıl hissediyor.
İç dökmek istedim biraz.
aaa yesil pasaportun mu var?Nereyi önerirsin tek gitmek için? Çok da pahalı olmasınyeşil pasaporta uygun..
Bence gayet haklisiniz. Kolay degil bulundugunuz durum. Küçük off vermeler gucunu daha iyi toplamaniza fayda verir. Anneniz veya kardesiniz yokmu arada size yardımcı olabilecek?Merhaba hanımlar...
Biri 10 diğer ikisi 3 buçuk yaşında üç çocuğum var. Eşimse son iki yıldır işi dolayisiyla üç dört ayda bir 10 gün kadar yurtdışı görevlerine gidiyor. Şimdi de yine yok. Ve ben tek başıma üç çocuğu okullarına bırakıp sonra kendim işe gidiyorum. İşten çıkıp yine üç çocuğu toplayıp eve geliyorum. Sabah kahvalti, çocukları hazırlama, akşam yemek yap, yedir, çocuklarla vakit geçirme, öz bakimlari, ödevler, uyut derken canım çıktı son 5 gündür.
Esim evdeyken her seyi birlikte yapıyoruz ama ben de kendi başıma bir yerlere gitmek istiyorum o kadar bunaldım ki.
İkizlerden biri de herseye ama herşeye ağlıyor. Ama böyle ağlama yok yerlere atıyor kendini. Gerçekten kimsesiz bir tatil istiyorum.
Bu haftanın sonunda üç çocukla alanyaya gideceğim eşimde dönüşte oraya gelecek. Ama ben tek tatil istiyorum ya. Çok bunaldımAllah yavrularımızın canına saglik versin de simariklik mi ediyorum. cildirmama ramak kalıyor. Bir de şimdi esimle aramızda saat farkı çok. Çocuklar istedikleri her zaman babalarina ulaşamıyor o yüzden de sinir olmuş durumdayim.
Dubai ye çok ucuz uçak biletleri oluyor. Tek gitsem Şubat tatilinde sıkılır miyim? Tek tatil yapanlar nasıl hissediyor.
İç dökmek istedim biraz.
Harikasın ya.. wizz Air in mantığını seviyorum aslında. Fiyatları da makul oluyor. Dubai uçakları da ucuzdu epey..esim dönsün de bı konuşayım. Daha önce bul bir yer git demişti. Çok samimi olduğum arkadaşlarım var biri filandiyada biri Belçika da oralarda aklımda. Gitmezsem.olmayacak artık ya. Hayal kurayım bakalımaaa yesil pasaportun mu var?
ay ne yapacaksin o zaman dubaiyi:)
bence tam noel pazarı zamani, avrupanin bana göre ennn guzel günleri baslamak uzere. o yüzden hristiyan bir ulkeye gitmeni oneririm.
uygun derken skyscanner sitesini ac ulke sehrini sec gidilecek yere her yeri isaretle, tarihini belirsiz ya da hangi ay istersen genis zamanla onu isaretle. en uygun biletleri bulursun
ben bu noel pazari icin sana budapesteden bir bilet buldum meselaEki Görüntüle 3499245
wizzair ile 3000 tl gidis donus. ama bir sirt cantasiyla gidiyorsun. ucuz yollu havayolu sirketi oldugi icin. zaten birkac günlük tatil coluk yok cocuk yok. cok da esyaya gerek yok bence :))
budapeste coookk guzel bir sehir. kopruleri, nehirleri, kaleleri... gercekten harika. acikcasi ben cogu avrupa ulkesinden daha cok sevmistim. ama budapesteye kanin isinmazsa viyana da iki bucuk saat mesafede. oraya da ugrayabilirsin.
avrupada sehirlerarasi ulasim cok kolay. sadece otobusun kalkacagi yere emin olman gerekiyor. o yuzden internetten almani degil gidip otogardan almani öneririm (bir kere sevgilim budapesteden otobusle gelecekti. bilette yazan yere gitti ama otobus falan goremedi. sordu etti yok yani. en sonunda kaçtı arabasi:) ucuz diye otobus bileti almisti olmayinca hem o yandi hem de son saniye ucak bileti aldi turkiyeye )
bak budapeste soyle bir yer bunu ben cekmistim fi tarihinde:))Eki Görüntüle 3499251
su resim de netten parlemento binasi ve yuruyebilecegin kopru:)Eki Görüntüle 3499250
nette kucuk bir arastirma yaptim noel pazari nasil diye, gayet de guzelmis
bence degerlendir. ben shengen olayindan tiksindigim icin 2017 ocaginda kapattim o defteri. nerede vizesiz ulke var ona gidiyorum. ama imkanım olsa macaristana, çekyaya, ispanyaya, italyaya ve ispanyaya tekrar gitmek isterdim
Herkesin kendi yoğunluğu o kadar çok ki. Kimseden birşey istemiyorum. Biz de herkes çok çocuklu ve çalışanBence gayet haklisiniz. Kolay degil bulundugunuz durum. Küçük off vermeler gucunu daha iyi toplamaniza fayda verir. Anneniz veya kardesiniz yokmu arada size yardımcı olabilecek?
Hiç kalmaz benim aklım yaSimariklik hiç değil ama akliniz cocuklarda kalmayacak mi? Esiniz tek basina 3 cocugu cekip cevirebilecek mi?
Kaygilanacaksaniz esinizin yanina birini ayarlayip oyle gidin, kaygiyla tatilden hiç keyif alamazsiniz.
Iyi eglenceler
Esiniz sorun cikarmayacaksa gidin gerçi çıkarsa da zorlayın.nereye gittiğiniz değil ortamdan uzaklaşmak önemli beraber gidelim ben çocuklara bakarım sen dinlen derse de inanmayın ya tek ya hiç diyin
Kiz ben neden eşimsiz bir yere gitmek istemiyorum beni düzeltin ya beni doğru yola sokunMerhaba hanımlar...
İç dökmek istedim biraz.
Bu arada Dubai on numara seçenek ama bu aralar oralarda birtakım garip hava olayları oluyor diye okudum (tabi komplo teoriside olabilirler, okuduğum sayfalara pek güvenemedim) iyice araştırıp öyle gidin.Hiç kalmaz benim aklım yahayatta tutsun yeter. Yemek uyutma vs işlerinde iyidir. İlgilenir de. Ev dağılır anca ama o da umurum da değil. Çok teşekkürler. Hepimize böyle güzel ara vermeler nasip olsun lütfen allahim..
bosver yaaa arkadaşla tatil guzel ama tek ve kafa dinlemek de guzel. yillarin zaten coluk cocuga ayak uydurmakla gecmis . esinle dostunla gideceksin ona ayak uyduracaksin. hic gerek yok . yalniz tatil enn guzeli boyle zamanlardaHerkesin kendi yoğunluğu o kadar çok ki. Kimseden birşey istemiyorum. Biz de herkes çok çocuklu ve çalışanannem garibim kime yetsin. Günlük yardıma değil cidden bir kaç gün bütün işten güçten ayrı durmaya ihtiyacım var.
Ay ne sıkılması? Tek basimayken duz duvara baksam sikilmamMerhaba hanımlar...
İç dökmek istedim biraz.
ama tek tatillerde güzel yerleri gösterdiğin, yürürken konuştugun kişi kendin oluyorsun:))) insan kendini en iyi yollarda yalnızken taniyor benceTek sıkıcı olabilir. Güzel yerleri sevdiğiniz insanlara da göstermek, sohbet ederek yemek yemek istersiniz ama yerlere yatan 3 küçük çocukla değil elbet. Sizi anlıyorum. Kardeşiniz, arkadaşınız veya eşinizle gitseniz daha güzel olur.
2 kişiden fazla tatile gidince is hizmetcilige kayıyor hep
İnanılmaz haklı bir istek, umarım yaparsınız. Eğer çok sevdiğiniz arkadaşlarınız varsa onlarla da güzel olur aslında. Benim de hayalim böyle bir tatilMerhaba hanımlar...
İç dökmek istedim biraz.
Anladim. Bi cozum bulursunuz eminim. Inşallah kafanizi dinleyebileceginiz bi durum veya tatil olusur.Herkesin kendi yoğunluğu o kadar çok ki. Kimseden birşey istemiyorum. Biz de herkes çok çocuklu ve çalışanannem garibim kime yetsin. Günlük yardıma değil cidden bir kaç gün bütün işten güçten ayrı durmaya ihtiyacım var.