Tek başına tatil

Size 3 günlük tatil yazıyorum . Asla şımarıklık değil. Babalarına bırakın geldiği zaman, başka güveneceğiniz insanlar var mı bilemem. Ama babaları olsa çok daha iyi olur. Sıkılmak ne kelime, ilaç gibi gelir. En küçüklerin yaşı 3 diye 3 gün dedim. Yalnız tatili sevmiyorsanız lütfen bunun öğrenilebilir olduğunu anlayın. İnsanın buna ihtiyacı var. Kitaplarla, dizilerinizle gidin. Etrafı izleyin, insanları gözlemleyin ya da sadece gökyüzüne bakıp yatın. Siz yeterince kalabalıksınız, yalnızlık ihtiyaçtır bazen. Ve bunu arada yapın. Babaları da çocuklarla tek kalmanın nasıl olduğunu anlasın.

Hic simariklik degil. Ikizde varsa gercekten cok zor oluyor bir takim seyler.
Insan bir iki gun kendi kendine oturmak kafa dinlemek istiyor. Esiniz gelsin, onunla konusun bir iki gunlugune bir yerlere gidin. Cok iyi gelecektir. Asla simariklik olarak da dusunmeyin.
Cocuk bakimi gercekten cok zor bir is ve insanin limitlerini asiri zorluyorlar zaman zaman,

Nereyi önerirsin tek gitmek için? Çok da pahalı olmasın yeşil pasaporta uygun..
aaa yesil pasaportun mu var?
ay ne yapacaksin o zaman dubaiyi:)
bence tam noel pazarı zamani, avrupanin bana göre ennn guzel günleri baslamak uzere. o yüzden hristiyan bir ulkeye gitmeni oneririm.
uygun derken skyscanner sitesini ac ulke sehrini sec gidilecek yere her yeri isaretle, tarihini belirsiz ya da hangi ay istersen genis zamanla onu isaretle. en uygun biletleri bulursun
ben bu noel pazari icin sana budapesteden bir bilet buldum mesela
wizzair ile 3000 tl gidis donus. ama bir sirt cantasiyla gidiyorsun. ucuz yollu havayolu sirketi oldugi icin. zaten birkac günlük tatil coluk yok cocuk yok. cok da esyaya gerek yok bence :))
budapeste coookk guzel bir sehir. kopruleri, nehirleri, kaleleri... gercekten harika. acikcasi ben cogu avrupa ulkesinden daha cok sevmistim. ama budapesteye kanin isinmazsa viyana da iki bucuk saat mesafede. oraya da ugrayabilirsin.
avrupada sehirlerarasi ulasim cok kolay. sadece otobusun kalkacagi yere emin olman gerekiyor. o yuzden internetten almani degil gidip otogardan almani öneririm (bir kere sevgilim budapesteden otobusle gelecekti. bilette yazan yere gitti ama otobus falan goremedi. sordu etti yok yani. en sonunda kaçtı arabasi:) ucuz diye otobus bileti almisti olmayinca hem o yandi hem de son saniye ucak bileti aldi turkiyeye )
bak budapeste soyle bir yer bunu ben cekmistim fi tarihinde:))
su resim de netten parlemento binasi ve yuruyebilecegin kopru:)
nette kucuk bir arastirma yaptim noel pazari nasil diye, gayet de guzelmis

bence degerlendir. ben shengen olayindan tiksindigim icin 2017 ocaginda kapattim o defteri. nerede vizesiz ulke var ona gidiyorum. ama imkanım olsa macaristana, çekyaya, ispanyaya, italyaya ve ispanyaya tekrar gitmek isterdim

Esiniz sorun cikarmayacaksa gidin gerçi çıkarsa da zorlayın.nereye gittiğiniz değil ortamdan uzaklaşmak önemli beraber gidelim ben çocuklara bakarım sen dinlen derse de inanmayın ya tek ya hiç diyin

Bence gayet haklisiniz. Kolay degil bulundugunuz durum. Küçük off vermeler gucunu daha iyi toplamaniza fayda verir. Anneniz veya kardesiniz yokmu arada size yardımcı olabilecek?

Simariklik hiç değil ama akliniz cocuklarda kalmayacak mi? Esiniz tek basina 3 cocugu cekip cevirebilecek mi?

Kaygilanacaksaniz esinizin yanina birini ayarlayip oyle gidin, kaygiyla tatilden hiç keyif alamazsiniz.

Iyi eglenceler

Harikasın ya.. wizz Air in mantığını seviyorum aslında. Fiyatları da makul oluyor. Dubai uçakları da ucuzdu epey..esim dönsün de bı konuşayım. Daha önce bul bir yer git demişti. Çok samimi olduğum arkadaşlarım var biri filandiyada biri Belçika da oralarda aklımda. Gitmezsem.olmayacak artık ya. Hayal kurayım bakalım

Bence gayet haklisiniz. Kolay degil bulundugunuz durum. Küçük off vermeler gucunu daha iyi toplamaniza fayda verir. Anneniz veya kardesiniz yokmu arada size yardımcı olabilecek?
Herkesin kendi yoğunluğu o kadar çok ki. Kimseden birşey istemiyorum. Biz de herkes çok çocuklu ve çalışan annem garibim kime yetsin. Günlük yardıma değil cidden bir kaç gün bütün işten güçten ayrı durmaya ihtiyacım var.

Simariklik hiç değil ama akliniz cocuklarda kalmayacak mi? Esiniz tek basina 3 cocugu cekip cevirebilecek mi?

Kaygilanacaksaniz esinizin yanina birini ayarlayip oyle gidin, kaygiyla tatilden hiç keyif alamazsiniz.

Iyi eglenceler
Hiç kalmaz benim aklım ya hayatta tutsun yeter. Yemek uyutma vs işlerinde iyidir. İlgilenir de. Ev dağılır anca ama o da umurum da değil. Çok teşekkürler. Hepimize böyle güzel ara vermeler nasip olsun lütfen allahim..

Esiniz sorun cikarmayacaksa gidin gerçi çıkarsa da zorlayın.nereye gittiğiniz değil ortamdan uzaklaşmak önemli beraber gidelim ben çocuklara bakarım sen dinlen derse de inanmayın ya tek ya hiç diyin

O gezip durduğu için ben de o gitmeden önce ve sonra canına okuduğum için bir an önce bir yer bul git modunda. Bir tek arabamı satmıştım yenisini alamadım henüz. Onu ayarlayip elimdeki paraya göre gitmem lazım

Kiz ben neden eşimsiz bir yere gitmek istemiyorum beni düzeltin ya beni doğru yola sokun

Bu arada Dubai on numara seçenek ama bu aralar oralarda birtakım garip hava olayları oluyor diye okudum (tabi komplo teoriside olabilirler, okuduğum sayfalara pek güvenemedim) iyice araştırıp öyle gidin.

Yalnız ve bol dağıtmalı bir tatile benimde ihtiyacım var o sebeple duanızı aldım kabul ettim

Çocuklara bakacak ve maddi İmkanınız varsa gidin... Oğlana ileride yatırım olsun diye diye oturuyoruz biz, siz gezin...

bosver yaaa arkadaşla tatil guzel ama tek ve kafa dinlemek de guzel. yillarin zaten coluk cocuga ayak uydurmakla gecmis . esinle dostunla gideceksin ona ayak uyduracaksin. hic gerek yok . yalniz tatil enn guzeli boyle zamanlarda
en basiti belki bir sokak müzisyeni seni etkileyecek. oturup o bitirene kadar kalmak, sonrasinda bir iki cumle kurmak isteyeceksin ama arkadasin sıkılacak, hadi hadi - bu son sarki sonra gidelim falan diyecek. ya da o kibarligindan bir sey diyemeyecek sen o sıkıldı diye kalkacaksin sonuna kadar dinlemeden
ya da onikiye kadar uyumak isteyeceksin hazir cocuk sesi olmayinca. arkadasinsa yeni bir ulkeye gelmişken gezmek isteyecek, seni uyandiracak vs vs vs...
yalnizlik mukemmel olur bence senin icin. podcast seviyorsan indiririsin kulakliginla dinlersin cok sıkılırsan ki niye sıkılacasin bes günde

Tek sıkıcı olabilir. Güzel yerleri sevdiğiniz insanlara da göstermek, sohbet ederek yemek yemek istersiniz ama yerlere yatan 3 küçük çocukla değil elbet. Sizi anlıyorum. Kardeşiniz, arkadaşınız veya eşinizle gitseniz daha güzel olur.
2 kişiden fazla tatile gidince is hizmetcilige kayıyor hep

Ay ne sıkılması? Tek basimayken duz duvara baksam sikilmam Gecen sene bir sinav icin Ankara'ya gitmistim. Otel odasinda hicbir sey yapmadan uzanmak bile nimet gelmisti. Esim biz de gelelim demisti de yok aman sakin ne gerek var demistim

ama tek tatillerde güzel yerleri gösterdiğin, yürürken konuştugun kişi kendin oluyorsun:))) insan kendini en iyi yollarda yalnızken taniyor bence

İnanılmaz haklı bir istek, umarım yaparsınız. Eğer çok sevdiğiniz arkadaşlarınız varsa onlarla da güzel olur aslında. Benim de hayalim böyle bir tatil

Anladim. Bi cozum bulursunuz eminim. Inşallah kafanizi dinleyebileceginiz bi durum veya tatil olusur.

Bu hayatta baba olmak varmış. İstediği gibi yurtdışına gidiyor çocuksuz bekar gibi oh belli zamanlarda sıfır sorumluluk.
Geç bile kaldınız varsa önden boşluk gidin ve sık sık gidin.
Öyle 5-10 yılda bir 2-3 gün değil. Gidebileceğin her tatili değerlendirin/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…