mınavılar katında aytmadan başka bildiğim tatarca cümle yok ne kadar isterdim öğrenmeyi suç bende 5 yılda eskişehirde yaşadım insan öğrenmezmi teşekkürler musrancığım hoşbuldum
sedefcik hoşgeldin aramıza..
Allah rahmet eylesin kayınvalidene mekanı cennet olsun..
sen öğrendinmi rahmetli kayınvalidenden bu börekleri yapmayı pek güzel olur hepside..
dilberay katesin aruvmusun arkadaşım keşe boldu endigi alaa mındamız
dilberay nasılsın iyimisin arkadaşım gece oldu artık hala burdayız
üyrengesindir endi tatarca bikaş bişikiler aytmanı yazavuy sende bişiyler endi
öğrenmişsindir artık tatarca birkaç birşeyler söylemeyi yazıver sende birşeyler artık
bekliymiz sendende bişiyler
bekliyoruz sendende birşeyler
savlukman kal
sağlıkla kal
hani çarşamba pazarının orada dsi düğün salonu var çınarlı yol dsi sokakta oturdum hava hastanesi arkasında komşularım da vardı ama öğrenemedim adaları çok özledim tansaşın karşı tarafında çiğ börekçi vardı adını unuttum orada arada bi çiğ börek yerdim kanlıkavakta çayımı yudumlardım canım sıkılınca ah ahh valla pek özledim hele çarpayı(çarşamba pazarı)..selamlar...
günaydın bacuuuuuuuuum uyumadınmı bende sahurdan sonra yatmadım bilseydim girerdim nete bugün aryacağım seni telefonu duymadım deme kızlar herkese kocaman hayırlı sabahlar...
jaliş benide duygulandırdın buralarda artık oralar gibi çok özleme demiyormuyum sana ablam....musran canım cönemek tüymek gibi birşey yok olmak yani kaçmak valla doğrumu bilmem ama teyzem çok kullanırdı
canım ya kıyamam olsun Allah herşeyin hayırlısını versin sağlık olsun...dilberay ben seni arkadaş listeme eklemiştim farketmedinmi henüz kabul edilmemiş yada arkadaş olmak istemiyormusun...:)))
selamlar arkadaşlar nasılsınız
nasıl keyifler...
bu arada ebru nerdesiiinnn uğramaz oldun arkadaşım
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum