Tatar Paylasim Alani

mınavılar katında aytmadan başka bildiğim tatarca cümle yok ne kadar isterdim öğrenmeyi suç bende 5 yılda eskişehirde yaşadım insan öğrenmezmi teşekkürler musrancığım hoşbuldum

lalecim eskişehirde tatarların yoğun olduğu bölgelerdemiydin
kırım ,atalar ,muttalip caddesi, ömerağa mahallesi bu taraflarda değilsen öğrenmen çok zordu arkadaşım

pek bişey kaybetmiş sayılmazsın burada birbirimize bu konuda yardımcı olacağız elimizden geldiğince sizler istekli olun yeterki

öpüyorum sevgiler

hani çarşamba pazarının orada dsi düğün salonu var çınarlı yol dsi sokakta oturdum hava hastanesi arkasında komşularım da vardı ama öğrenemedim adaları çok özledim tansaşın karşı tarafında çiğ börekçi vardı adını unuttum orada arada bi çiğ börek yerdim kanlıkavakta çayımı yudumlardım canım sıkılınca ah ahh valla pek özledim hele çarpayı(çarşamba pazarı)..selamlar...

sedefcik hoşgeldin aramıza..
Allah rahmet eylesin kayınvalidene mekanı cennet olsun..
sen öğrendinmi rahmetli kayınvalidenden bu börekleri yapmayı pek güzel olur hepside..

teşekkür ederim canım.ben kayınvalidemle 7.5 yıl beraber oturdum ve onun yaptığı hemen hemen bütün yemekleri öğrendim.hepside gerçekten çok lezzetli.
bursada yeni mahallede tatarlar çok diye biliyorum.varmı acaba içinizde bursalı olan?

iyiym musrancim ben daha cok gece kusuyum ancak gece firsat bulup yaziyorum bugunde bakiyim dedim biraz zamanim varken henuz yeteri kadar ogrenemedim ama yakinda biraz daha ogreniyim katilacagim simdi yazarsam komik olur yarim yarim hadi kal saglikla gorusuruz

ne güzelde anlatmışsın memleketimi arkadaşım...
eskişehir topiğinede uğrasana orada özlem giderirsin
eskişehirli olup başka memleketlerde yaşayanlar ,
eskişehirde bir süreliğinede olsa bulunmuş olanlar hoş sohbetler ediyoruz beklerim

kızlar sevgiyle kalın hepiniz tatarca yazışmalarınızı bekliyorum

günaydın bacuuuuuuuuum uyumadınmı bende sahurdan sonra yatmadım bilseydim girerdim nete bugün aryacağım seni telefonu duymadım deme kızlar herkese kocaman hayırlı sabahlar...

günaydın bacuuuuuuuuum uyumadınmı bende sahurdan sonra yatmadım bilseydim girerdim nete bugün aryacağım seni telefonu duymadım deme kızlar herkese kocaman hayırlı sabahlar...

gunaydin ablam nerelerdesin kac gundur gorusemiyoruz simdi istesindir arada goruselim ozledim kizlarrrr gunaydinnnn

selaaam aytaman hepinizge
selam diyorum hepinize

cok boldunuz apakaylar kaydasınız
yok oldunuz hanımlar nerdesiniz

öpemen hepinizni savlukman kalınız
öpüyorum hepinizi sağlıkla kalınız

Men mundamanda bı ekı tatarca yazıp atsanıza apakaylar kanı ne üyrendiniz karayık bakam.

Ben buradayımda bir iki tatarca yazıp atsanıza hanımlar hani ne öğrendiniz bakalım bakalım.

Savlukman kalnız.

musran ve karmen ben bunamışımmı ne aklımda tutmaya çalışıyorum apakay mınavı cönemek savlukman dan başka beceremiyorum öğrenmeyi b12 vitamini takviyesi lazım oda paklamaz beniya neyse teşekkürler kızlar çabalarınız birgün karşılığını görecek gayret etsemde ben biraz umutsuz vakaa ama kardeşimde gelişmeler var dilberayda yani hepinize kocaman öpücükler...

lalee cönemek ne demek onu bende bilmiyorum

ayrıca kendine haksızlık etme neden bu kadar umutsuzsun
bende unuttum sanıyordum ama buradaki bir kaç pratikle hatırlıyorum

biz çabalıyoruz sizlerde gayret ediyorsunuz hakkınızı yememek lazım...
siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bana çok eğlenceli geliyor

selamlar bolsun tüm tatar apakaylarına katesiniz aruvmusunuz
selamlar olsun tüm tatar hanımlarına nasılsınız iyimisiniz

uğrmagasınız bugün mında
uğramamışsınız bugün buraya

men aruvman şükür bizim mında havalar bek suğuk kış kele endı
ben iyiyim şükür bizim burda havalar pek soğuk kış geliyor artık

siznin yakta da suğuk barmı kızlar
sizin oralarda da soğuk varmı kızlar

gunaydin musrancim ben burdayim valla evde cocuklar yokken temizlige baslamadan bakiyim bizim hatunlar ne yazmis dedim havalar derken inan 1 haftadir kaloriferler yaniyor bizim burda cok soguk donuyoruz.zaten kac gun sicak goruyorsak ben her bahar geldiginde ohh be yaz geliyo diye sevinirim ama malesef hep baharda kalirim bir turlu yaz gelmez buralarda siz sanslisiniz doya doya yasiyorsunuz sicaklari turkiyem gibi varmi tasina topragina kurban neyse ben sulu gozum aglamadan isime bakiyim gorusmek uzereeee:a015:

canım ya kıyamam olsun Allah herşeyin hayırlısını versin sağlık olsun...dilberay ben seni arkadaş listeme eklemiştim farketmedinmi henüz kabul edilmemiş yada arkadaş olmak istemiyormusun...:)))

selamlar arkadaşlar nasılsınız
nasıl keyifler...

bu arada ebru nerdesiiinnn uğramaz oldun arkadaşım

hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum

jaliş benide duygulandırdın buralarda artık oralar gibi çok özleme demiyormuyum sana ablam....musran canım cönemek tüymek gibi birşey yok olmak yani kaçmak valla doğrumu bilmem ama teyzem çok kullanırdı

jaliş benide duygulandırdın buralarda artık oralar gibi çok özleme demiyormuyum sana ablam....musran canım cönemek tüymek gibi birşey yok olmak yani kaçmak valla doğrumu bilmem ama teyzem çok kullanırdı

bu sene gelmedimya ondan boyle ozlemlerim canim ablam ne kadar ozleme desende herkezin dogdugu buyudugu yer iste.misafirlik gibi birsey insan misafir oldugu evde nasil rahat ederse yabanci bir ulkede yasamakta ayni oyle bir duygu iste opuyorum ablam:çok üzgünüm:

canim arkadas listene girdim ahancikta arkadasinim hic istemez olurmuyum lutfen benimle ilk yazisan sensin biliyorsun optum gorusuruz:lepi:

Dilberaycım çok üzüldüm canım yaa evet insanın memleketi gibisi yok. allah özlediklerine biran önce kavuşturur inş.

eeee Kızlar benim bir ara yazdığım bilmecelere kimse cevap bulamadımı. Bu arada cönemek_ dönmek anlamına geliyor. Men bu gun koyge cönüyükmen (Ben bu gün köye dönücem.)

Aydı kızlar özünüzge aruv karanız. bak cılama dilberay sagınaman dep. Allah korusun üzülüp nüzül
bolursun.

Haydi kızlar kendinize iyi bakın. Bak ağlama dilberay özlüyorum diye. Allah korusun üzülüp hasta olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…