Tatar Paylasim Alani

ayyy tesekkur ederim karmencim o umutla yasiyorum insallah donerim dileklerin icin sagol canim gorusuruzzzz

canim arkadas listene girdim ahancikta arkadasinim hic istemez olurmuyum lutfen benimle ilk yazisan sensin biliyorsun optum gorusuruz:lepi:

dilberaycım sav bolasın öpemen seni kal savlukman
dilberaycım sağolasın öpüyorum seni kal sağlıkla

karmen katesin arkadaşım aruvmusun..bırşey aytacakman sağa men arkadaşın tatarcasını bilemayman sen aytsan da üyrensem..barmı cokmu onuda bilemayman ama tatarca yazıp turaekende arkadaş kelimesi bek türkçe kala gibi kele mağa

karmen nasılsın arkadaşım iyimisin..birşey söyliycem sana ben arkadaşın tatarcasını bilmiyorum sen söylesende
öğrensem...varmı yokmu onuda bilmiyorum ama tatarca yazarken arkadaş kelimesi pek türkçe kalıyor gibi geliyor bana

Son düzenleme:
musrancım aruvman sende aruvsundur inş. Men arkadaştın anlamın kadam dep bilemen. sende bır soraştır bakam undaymı eken. mende soraştırayım. aydı kayırlı keşeler.

musrancım aruvman sende aruvsundur inş. Men arkadaştın anlamın kadam dep bilemen. sende bır soraştır bakam undaymı eken. mende soraştırayım. aydı kayırlı keşeler.

mende aruvman kadam savbolasın....men de arkadaşnı kadam dep bileedim ama işimge bır kurt tüştü nedense yanlış bola gbi kele edi mağa..niyse toğra eken o zaman ...gene de bır soraştırayım..

bende iyiyim arkadaşım saolasın...bende arkadaşı kadam diye biliyordum ama içime bir kurt düştü nedense yanlış oluyor
gibi geliyordu bana...neyse doğruymuş o zaman...genede bir araştırayım..

men bek süyünemen bilesinmi mınday tatarca aytışmakka...heş men aytmaz edım tatarcanı..kerşi gene aytamam heralde yazışıp turaekende bek aruvman ama aytmaga kelgende ongaramam dep tüşünemen telaffuzzum bek aruv tuğul niyse adi koruşurmuz kene hoşçakal

ben pek seviniyorumbiliyormusun böyle tatarca konuştuğumuza..hiç ben konuşmazdım tatarcayı..gerçi gene konuşamam heralde yazışırken pek iyiyim ama konuşmaya gelince beceremem diye düşünüyorum telaffuzum pek iyi değil neyse hadi konuşuruz yine hoşçakal

Son düzenleme:
musran gı bacım ne diyoki karmen bi babyın anayın hayrına tercüme et

canım benim yaaa biz kaptırdık yine karmenle kusura bakmayın ben kendi yazdıklarımı yeniden düzenleyim altlarına yazayım olurmu karmeninkinide açıklarım

musrancım iyiyim sende iyisindir inşallah.ben arkadaşın anlamını kadam diye biliyorum.sende bir sor bakalım ölemiymiş...bende araştırayım...haydi hayırlı geceler.

merhabalar

havalar soğudu üşüyorum , giydim çorapları eşofmanları oturuyorum. Umarım sizler de iyisinizdir.

Sevgiler

buralarda soğudu kızlar üşüdüm bugün uzun kolluluarı giydim,dilberay çabuuukkk gel bacım emi?Musran teşekkür birtanem....

merhabalar

havalar soğudu üşüyorum , giydim çorapları eşofmanları oturuyorum. Umarım sizler de iyisinizdir.

Sevgiler

ebrucum inan bizde senden farklı sayılmayız..:1no2:bak lale buralarda soğudu dediğine göre (antalya) kış artık geldi demektir.daha eylülde adından söz ettirmeye başladı...yerimseniben

buralarda soğudu kızlar üşüdüm bugün uzun kolluluarı giydim,dilberay çabuuukkk gel bacım emi?Musran teşekkür birtanem....

ne demek lalecim....halka hizmet hakka hizmettirkaydirigubbakcemile3

şaka bir yana umarım bu yazdıklarımızla faydalı oluyoruzdur.....

sizlerde yazın bişeyler ....olup olmadığını göstermiş olursunuz ... en azından nasılsın iyimisin i ketesin aruvmusun diye yazın hoşçakal savlukman kal dep yazın

niyse öpemen sizlerni aruv karanız özünüzge
neyse öpüyorum sizleri iyi bakın kendinize

savlukman kalınız
sağlıkla kalın

canim ablam insallah allah kismet ederse obur ayin ortalarina ordayim birsey cikmassa hadi optummm.musrancim karmencim nasilsiniz hanimlar iyimisiniz allah iyilik versin gorusmek uzere herkez iyi baksin kendine bak kis geliyo colugunuza cocugunuza dikkat edin nezle grip yayginlasiyor saglikla kalinnnnn.süprizzzzz

hanımlar ketemisiniz aruvmusunuz ?tuğra ekenmi musran,karmen yetişin hadi aruv karanız özünüzge....

vaaavvvvv lale kız bayağa gelişmeler var sende... amanın bende bir işe yaramayacak bu kadar kendimi yoruyorum falan derken şook oldum vala.. tebrikler lale hadi çözdün bu işi.

musran kadam eskişerde suvukalarda başlagandır yaa bir ay boldu eskişerden kelgenim sagındım bee..
közümde tütüydü bek sagınaman koyümdü, şerdı. özünüzge aruv karanız kızlar. sitosman saraydı bilmegen karasın bakalım erkez bilgen kişisine sorsun kadiy aytıladı eken bir üyrensin bakam.

musran akadaşım eskişehirde soğuklar başlamıştır ya bir ay oldu eskişehirden geldiğim özledim.. gözümde tütüyorçok özledim köyümü, şehri. kendinize iyi bakın kızlar. sitosman sarayı bilmeyenler baksınlar bakalım herkes bilen birilerine sorsum nasıl söyleniyor öğrensin bakalım.

SİTOSMAN SARAY SALDIRGAN 5

Sitosman saray saldırgan ay boydan (da) boyga
Nışanımda yok edíñ ay, hoş keldíñ toyga, asabay
Ekí (de) şomak (budan) balasın ay aydadım sazga (tuzga)
Kelínşekníñ yosmasın ay, deníşmem kızga, asabay.
Sitosman saray saldırgan ay töbesí şíşe
Oynap külgen künlerím ay, esíme tüşe,asabay.
(Caşlıgımda şekkenlerin esime tüşe, asabay):
Sitosman saray saldırgan ay, elli kulaş
Birge ösken akran tenmen, körmedim kuwnaş, asabay.
Sitosman saray saldırgan ay, köşesi kırık
Caşta, kartta kuwnak yok ay, boynımız buruk, asabay.

demek özümüze dönüyoruz valla kanımızda var da naparsın tembellikten öğrenmemişiz teşekkür ederim canım savlukman kalınız

laleee harikasın tebrik ediyorum seni.....men aruv sayılırman kadam sende aruvsundur inşallah
ben iyi sayılırım arkadaşım sende iyisinidir inşallah..

karmen kadam eskişehirde suvuklar başlayalı bek çok boldu..men üşütgemen bile...hastamann(hasta nüzül müydü tam bilmiyorum) catıp turdum bugün butün kun..niyse bayramga dek aruv bolurman heralde...
karmen arkadaşım eskişehirde soğuklar başlayalı çok oldu..ben üşütmüşüm bile...hastayım(........................)yatıp durdum bugün bütün gün...neyse bayrama kadar iyi olurum heralde

siyt osman saraya ben bayılırım..teknoloji şuan uygun olsada söylesem hep beraber söylesydik ne güzel olurdu....karmen bostorgay kuşnu da bilirsin sen onuda çok severim ben....

kısslaaarr aruv karanız özünüzge savlukman kalınız...(artık bunun türkçesini yazmıyorum:)))

günaydın arkadaşlar hayırlı günler , hayırlı kandiller diliyorum hepinize

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili arkadaslar sofraniz afiyetli paraniz bereketli kararlariniz isabetli yuvaniz muhabbetli kalbiniz merhametli bedeniniz sihhatli yuzunuz mutlu kandiliniz kutlu olsun:1hug:

Arkadaşlar merhaba,

Kandilinizi & Bayramınızı kutlarım.

Yarın işe gidiyorum , işlerimi toparlarsam erkenden yola çıkacağız yoksa pazar kısmetse yola çıkacağız.

Sevgilerimle

kızlar oleyyyyyyyyy ankaraya gidecektim yarın biletimi iptal ettim istanbula kızlarımın yanına gidiyorum kısmetse uzun yıllardan sonra ilk defa çocuklarımla bayram yapacağım hepinize kocaman sevgilerimle.....

kızlar selam
ne güzel herkes sevdikleriyle bayram geçirecek..
şehir dışına çıkan arkadaşlarım hayırlı yolculuklar diliyorum...
lale senin adına çok sevindim....sevincin öyle güzel anlaşılıyorki mesajından herşey gönlünce olsun...

hepimizin bayramını kutluyorum şimdiden...

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…