Tatar Paylasim Alani

herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Herkes çok çok iyi anlaşılan, musracım geçmiş olsun canım kendine dikkat et.

Lalecim çok sevindim çocuklarına kavuşacaksın, çocuklarınla iyi bir bayram geçirmen dileğimle.

epinizdi öpemen. savkulman kalnız.

teşekkürler istanbuldayımbugün mutsuzum dönüyorum hasret özlemyine kalın savlukman

selam arkadaşlar nasılsınız uzun zaman oldu yahu yazışmayalı :)))

umarım sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmişsinizdir....

hayırlı günler diliyorum

selamlar & sevgiler

Heyy kızlar nasılsınız bakalım...bir tek lalecim üzgün... lalecim bak sana ne diyeceğim çocuklarının sağlığı sihati yerindemi önemli olanda bu.. ama tabii bize böyle demek kolay üzülme canım yaa... inş. bir gün hep yanında olurlar. hepinize kokulu öpücükler. savlukman kalnız.

nasilsinizzzz kizlarrr bayram nasil gecti herkez umarim iyidir artik yazisiriz seri halde hanimlar tatilde bitti hadi goruyum sizi ha gayret opuyorum hepiniziiiiiiihihoyyythihoyyyt

selam bolsun menım tatar apakaylarıma
selam olsun benim tatar hanımlarıma

katesiniz aruvmusunuz kıdırgıman geşgen bır bayram sınrasında men aruvman Allahıma şükür
nasılsınız iyimisiniz gezmakle geçen bir bayram sonrasında ben iyiyim Allahıma şükür

dilberay kadama katılaman adiniz bayram tatil bitti endi sık sık yazışacakmız , beklep turaman men mında
dilberay arkadaşıma katılıyorum hadi bayram tatil bitti artık sıksık yazışacağız , bekleyip duruyorum ben burda

öpemen epiniznı kalınız savlukman
öpüyorum hepinizi kalın sağlıkla

Selma kizlar benimde babam tatar annem boşnak eşim tatar bende geldim araniza lirmisiniz merzifonda oturuyorum

arkadaşlar aruvmusunuz inşallah bende dün direk yoldan gelince işbaşı yaptım allahıma şükür iyiyim umarım hepizin bayramı güzel geçmiştir allaha emanet ediyorum hepinizi iyi günler

tırtıl kurabiye .....sen istedikten sonra neden almayalım aramıza hoşgeldin sefalar getirdin....güzel paylaşımlarda buluşmak üzere.......

laleee hayırlı işler kolay gelsin...eski bayramlar kadar olmasada güzel geçti benim bayramım da....

kızlaar hepinize sevgilerimi gönderiyorum

aruv karanız özünüzge :)):))))

Arkadaşlar merhaba,

Bayram çok güzel geçti , 1 gün edirne'de kaldık kayınvalidemler orda yaşıyorlar ama oralı değiller , baba rize anne erzincanlı eşimin

ordan da benimkiler için altınoluk'a geçtik , arkadaşlarım da geldi hep birlikte kaz dağlarında turlar yaptık , köyleri dolaştık , gözlemeler yedik ve tv'lerden de seyretmişinizdir seller fırtınalar atlattık...

Hiç istanbul'a gelmek istemeden de olsa ekmek parası için ne yapalım döndük kürkçü dükkanına...

Artık büyükşehir hayatı bizi boğuyor biran önce emekli olmak istiyoruz , resmi olarak zor ama bakalım ekonomik krizde çıktı belki sepetlerler bir gün , daha kredi borçları da var ama üfff .. kafanızı şişirdim biraz galiba ...

İşte böyle daha adapte olamadım biraz da hastayım sinüzlerim ve ciğerlerim dolu dolu hönk hönk , bakalım yarın dr'a gidecem .

Hepinizi çok öptüm ,

savlukman kalın :) oldu mu musran doğru söyledim mi ??

harikasın ebru oldu hemde misss gibiiiii..

geçmiş olsun arkadaşım hem atlattığınız felaket için hemde rahatsızlığın için dikkat et kendine...ama bu arada anladığım kadarıylada çok güzel bir tatil geçirmişsin ne mutlu sana iyi gelmiştir eminim...

aydııı aruv kara özüne savlukman kal

sağol canım , bugün doktora gittim bronşit ve sinüzit olmuşum , 1 torba da o ilaç verdi 2 günde rapor , bakalım içip duruyorum ilaçları

aydıı aruv kara özüne savlukman kal (tam manası ne ola ki ?))

Sevgiler

geçmiş olsun canım yaa dikkat et özelliklede bronşite aman haaa...

kaydirigubbakcemile3aydı aruv kara özüne savlukman kal
haydii iyi bak kendine sağlıkla kal yerimseniben

günaydın arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben pek giremiyorum nete şu aralar. herkes iyidir inş. ebrucum sende ben yazana kadar iyi olmuşsundur sanırım aman bu aralar havalara pek güven oluyor dikkat et kendine.
tırtıl kurabiye sende hoşgeldin aramıza. epınız sav bolup savlukman kalnız.

merhaba kızlar burasını ilk defa görüyorum bende tatarım annemde babamda tatar yani tam bi tatarım hehhe :))) aranıza alırmısınız benide :)

black devil hoşgeldin canım...artık aramızdasın :)))))

kızlar kaydasınız coytuldunuz ,uğramagasınız işş...aruvsunuzdur inşallah..esinize tüşkende mına cerke bişiyler yazın bolmazmı...

kızlar nerdesiniz kayboldunuz,uğramamışsınız hiç...iyisinizdir inşallah...aklınıza geldiğinde
buraya birşeyler yazın olmazmı...

aruv karanız özünüze savlıkman kalın
iyi bakın kendinize sağlıkla kalın

ben arada uğruyorum ama kadınlar kulubü sitesi içerisinde kaybolup gidiyorum. güzel bir site değil mi arkadaşlar.
işte size bir kaç tane atasözü inş. faydalı olurum.

Ata Sözleri
Dönyanı su alsa , ürdekke ni kaygı.
(Dünyayı su alsa, ördeğe ne kaygı)

Kişige çokır kazıma.üzin tüşersin.
(Kişiye çukur kazma ,kendin düşersin)

Altın cirde yatmas,yahşılık yulda kalmas.
(Altın yerde yatmaz(durmaz alınır),iyilik yolda kalmaz)

Yahşı belen yörisen,citersin moratka,naçar belen yörisen,kalırsın oyatka.
(İyilerle yürüsen,erişirsin murada,kötülerle yürüsen,kalırsın canavar ininde)

Tökirme kuyıga,suvın içersin.
(Tükürme kuyuya,suyunu içersin)

Cumart malın üzi aşar,saran malı sarannın üzin aşar.
(Cömert, malını kendisi yer ,cimrinin malı cimriyi yer)

Kişininki belen cumart bulma.
(Başkasının malıyla cömert olma)

Yüz som akçan bulgançı,yüz dustın bulsın.
(Yüz altın paran olmaktansa,yüz dostun olsun)

Dus dustın közgisi
(Dost dostunun aynasıdır)

Geyipsiz dus izlegen,dussız kalır.
(Kusursuz dost bulmak isteyen,dostsuz kalır)

Sır dustı küp bulır,sır totkan bir bulır.
(Sır dostu çok olur,sırrını tutan bir olur)

Dusından ayrılasın kilse, küterge bir.
(Dostundan ayrılmak istersen,söz verdiğin halde beklet)

Sugış bitkeç,batır kübeyir.
(Savaş bitince,yiğitler çoğalır)

Ayudan kurıkkan urmanga barmas.
(Ayıdan korkan ormana gelmez.)

Yarap turır ga katın alma, Yarap turır ga öy salma.
( İdare eder )diye kadın alma(evlenme), ( İdare eder ) diye ev yapma.

Cılıysı kilgen bala atasının sakalı bilen uynıy.
(Ağlaması gelen çocuk,babasının sakalıyla oynar(çeker).)

Uyından uymak tuva.
(Oyundan sakatlık çıkar)

Avılnı makta,şeherde tur.
(Köyünü öv,şehirde dur.)

savlukman kalnızzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…