Peki zamanla sizin sorunlarınız çözüldü mü? Evliliğiniz yoluna girdi mi? Aynı şeyleri yaşadığınız için soruyorum.Tecrubeyle sabit eve gelseler de konusacak bir sey olmadigini aranizda çözebiceginizi söyleyin. Benim evlilik sorunlarim ailelere cok yansidi esim de seninki gibi her seyi annesine yetistiriyordu aile toplantilari bilmem ne oluyordu. Hiç tadi yok bu durum sizi daha çok çikmaza sokar. Aileler karisinca daha da büyür sorunlariniz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tartıştık evden gitti
- Konu Sahibi autumn7
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kesinlikle aynen dediğiniz gibi üzerime saldırılıyormuş gibi hissediyorum bunalıyorum . Babasından zaten çekiniyorum bir de tüm mahremiyetin ortalığa serilmesi tam bi rezillik.Yoo gayet de güzel tepki vermişsiniz, "görürsün seni babama şikayet etcem görcen sen" diyen bi süt kuzusuna az bile. Kimseyi sizin evinize getirip üstünüze salamaz bu konuda bi sınır çizin önce, eş ailesi karşısında ezilmek yerine "siz neden bizim her tartışmamızda kalkıp buraya gelip evliliğimize kariisyosunuz?" Diye cikisabilirsiniz
Bir zamanlar iyi bir fikirdi herşeyi bırakıp gelmek öyle söyleyeyim. Okudum sonuçta dedim ben her yerde iş bulurum dedim. Türkiye de çok daha iyi fırsatlar çıkar karşıma dedim. Eşimi seviyorum onun olduğu her yerde yaşarım yeter ki o Yanımda olsun dedim. Ailemi arada ziyaret eder özlemimi gideririm dedim ama şuan gözüme iyi bi fikir olarak görünen herşeyin birer hata olduğunu anlıyorum ne yazık ki. O kadar kolay olmuyormuş..Bu kadar emek verdiğin herşeyi nasıl bu kadar kolay bırakıp gelebildin başka bir ülkeye?? Bu çok çok yanlış bi karar bana göre sürekli buna değip değmediğini sorguluyorsun bana göre.
Aşk bi parça da mantığı içinde barındırmalı bana göre
Surekli kavga ediyorsunuz mutsuzsunuz vs bahaneleriyle bosanmamizi istediler nerdeyse bosaniyorduk. Sonra baristik, o gunden beri ailesine anlatmiyor kendi aramizda kaliyor sorunlarimiz. Senin eş nasil vazgecer bilemem laftan anlamaz bunlar ders alacaklar illa.Peki zamanla sizin sorunlarınız çözüldü mü? Evliliğiniz yoluna girdi mi? Aynı şeyleri yaşadığınız için soruyorum.
Gelmedi Aramadım arasam da açmaz zaten, sinirlidir.Gelmedi mi kocanız hala eve..? Aradınız mı?
Başlangıçta fevri davranan sizsiniz acaba mesaj mı atsanız gel sakince konuşalım uzatmayalım gibisinden...Gelmedi Aramadım arasam da açmaz zaten, sinirlidir.
Bizimkiler de tam tersi boşanmayın diye diretiyorlar. Ben bi kaç kere canıma tak etti ne olacaksa olsun boşanalım madem dedim iki aile de istemiyor karşı çıkıyorlar. Eşim de istemiyor. Sakinleşince oturup insan gibi konuşunca bende istemiyorum. Sizin bunu başarmanıza çok sevindim biz ne oluruz bilemiyorum...Surekli kavga ediyorsunuz mutsuzsunuz vs bahaneleriyle bosanmamizi istediler nerdeyse bosaniyorduk. Sonra baristik, o gunden beri ailesine anlatmiyor kendi aramizda kaliyor sorunlarimiz. Senin eş nasil vazgecer bilemem laftan anlamaz bunlar ders alacaklar illa.
Nasılsınız peki soğudu mu içiniz?Surekli kavga ediyorsunuz mutsuzsunuz vs bahaneleriyle bosanmamizi istediler nerdeyse bosaniyorduk. Sonra baristik, o gunden beri ailesine anlatmiyor kendi aramizda kaliyor sorunlarimiz. Senin eş nasil vazgecer bilemem laftan anlamaz bunlar ders alacaklar illa.
Bir zamanlar iyi bir fikirdi herşeyi bırakıp gelmek öyle söyleyeyim. Okudum sonuçta dedim ben her yerde iş bulurum dedim. Türkiye de çok daha iyi fırsatlar çıkar karşıma dedim. Eşimi seviyorum onun olduğu her yerde yaşarım yeter ki o Yanımda olsun dedim. Ailemi arada ziyaret eder özlemimi gideririm dedim ama şuan gözüme iyi bi fikir olarak görünen herşeyin birer hata olduğunu anlıyorum ne yazık ki. O kadar kolay olmuyormuş..
Büyükşehirlerden birine taşınmayı önerin bence çünkü iş bulmanız lazım hem böyle çat kapı gelecek mesafede olmazlar hem de zaten çalışınca bu üzerinizdeki agresiflik de gider, şuan ücretsiz izinde evdeyim annelik izninden dolayı bazen inanılmaz depresifleşiyorum işe dönmeyi istiyorum.
Oturup makulce konuşun o da sizin için bi adım atsın.
O zaman da yüz buluyor. Bir kez alttan alınca her zaman astarını istiyor. Bende kendimi ezik hissediyorum böyle olunca. Zaten ne dersem diyeyim yapmayacak. Gel konuşalım desem sırf inat olsun diye yine gelmez. İsterse annesinde kalsın kendi bileceği iş.Başlangıçta fevri davranan sizsiniz acaba mesaj mı atsanız gel sakince konuşalım uzatmayalım gibisinden...
Ayniyim ben içim soguk artik isinamiyorum. Kendi de farkinda sen ayrilmak istiyorsun hazirlik yapiyorsun anliyorum falan diyor. Yuz yuze bakacak hal kalmayinca duzelmesinin anlami olmuyormus.Nasılsınız peki soğudu mu içiniz?
Çok konuştum başka bi şehire taşınmayı ama konusu bile tekrar açılmayacak şekilde reddetti malesef.Büyükşehirlerden birine taşınmayı önerin bence çünkü iş bulmanız lazım hem böyle çat kapı gelecek mesafede olmazlar hem de zaten çalışınca bu üzerinizdeki agresiflik de gider, şuan ücretsiz izinde evdeyim annelik izninden dolayı bazen inanılmaz depresifleşiyorum işe dönmeyi istiyorum.
Oturup makulce konuşun o da sizin için bi adım atsın.
Ama ben kafa yaşındsm bahsetmiştim yavrucum :) burdan 15 görünüyorsun 25 değilHaklısın ablacım senin yaşına göre daha bebe sayılırız biz ama ne yapalım kısmet
Çok konuştum başka bi şehire taşınmayı ama konusu bile tekrar açılmayacak şekilde reddetti malesef.
Başka şehirlerde de kendi şehrinde de iş başvuruları yap ister gelir evlilik için bi toparlanma sürecine girer ister ailesinin dizinin dibinde yaşar. Şu yakınlıkta götüremiyorsunuz belli ki.
Anlasin biraz da o tutuşsun, siz az aglamadiniz. Öyle zamanında artislik yapıp yapıp sonra tamam ben düzeldim demekle olmuyo o işlerAyniyim ben içim soguk artik isinamiyorum. Kendi de farkinda sen ayrilmak istiyorsun hazirlik yapiyorsun anliyorum falan diyor. Yuz yuze bakacak hal kalmayinca duzelmesinin anlami olmuyormus.
Babamı getireceğim ona anlat mı çocuk bu yaa valla hiiiç çekilmez . Sizin yaptığınız da hoş değil böyle küçük şeyler için huzursuzluk çıkarmak falan. Ama ailesine anlatması çok gülünç bir şey. Ben çok soğurdum. Yetişkin bir insan karısıyla sorununu tek başına çözemeyecek kadar aciz güçsüz olmamalı yani
Hadi öyle olsun :)Ama ben kafa yaşındsm bahsetmiştim yavrucum :) burdan 15 görünüyorsun 25 değil
Öfke kontrol problemin var ve de kisisel bozuklup sonun iyi değil depresyondasin belli yardim al en azindan sevdiklerini kirmamak adina ve lutfen duzelene kadar cocuk yapma cunku daha sonrasinda sinirini cikaracagin ve travma yasatacagin bir birey olacakOmg omg çok büyük bi iş yaptın omg alkışta ister misin omg
8 sayfanın hepsini okuyamadım ama durumunuza çok üzüldüm. Ben tepkinizi çok normal karşıladım ben de aynısını yapardım ben de iş yaparken dokunmasına sinir olurum özellikle bulaşık yıkarken ya da bişey doğrarken illet olurum. O da bağırmıcaktı haksız çünkü rahat dursa çorba dökülmücekti sizi anladım ben benim gibi bi anda parlayıp sönüyorsunuz sanırım. Eminimki orda bağırıp sonra unutacaktınız. Eşinizin alttan alması lazımdı. Başka şeylerde de siz alttan alıyorsunuzdur illaki. Karşılıklı olcak şeyler sonuçta. Ama annesine yetiştirmesi çok kötü. Hem de baya kötü.. Sakın etkilenme ama bunu tekrar tekrar yapıyorsa büyük ihtimal boşardım ben. Çünkü sen kocanla evlisin kaynananla değil. Ailelerin her şeyi bilmesi büyük sıkıntı. Ona bunu anlatın. Aslında ben o kaynana olsam oğlum bana bize bunları anlatma git gönlünü al karının derdim. Karı koca arasında olur böyle şeyler ben de babana çok bağırırım o da bana bunlar normal şeyler evlilik bu deseydi keşke.. Toplaşıp ev basmak çok saçmaaa ya bir de babama anlatırsın yazmış Allahım ölecemm yerinde olmak istemezdim ama sana çok üzüldüm kocanı da seviyorsun inşaAllah en kısa zamanda kocan olgunlaşır ve sorunları düzeltirsiniz. Sen de sinirlerine hakim olursun inşaAllah:)
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.