• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide yerine kendini koyan görümce

Ev depremden önce kayınpederinmiş galiba

Şimdi de o mu yaptı acaba sordum onu görmedi
Belki yine kayınpederin evi olabilir

Konu sahibi kızgınlıktan o da bizle yaşayacak dedi sanırım
Koltuğu o seçtiği için

eşi ödeyecekmiş eşinin ödediği koltuğu bile seçmesine izin vermemişler

Kayınpeder de diyebilirdi kızına biz ne alaka o kullanacak sonuçta
Ama kimse konu sahibini umursamıyor çok üzücü😔
Depremden sonra ev teslimleri nasıl oluyor bilmiyorum. Evi yıkılana devlet hibe mi veriyor yoksa uygun krediyle mi veriliyor. Eğer krediyi konu sahibinin eşi ödeyecekse kayınpederin kalmasına gerek yok bence.

O eş annesi olmadığından kardeşine sahip çıkacak kayınpeder görümce sizle oturacakmis zaten eeee cocukda var kavga etseniz ne etmeseniz ne bosanirsınız en olmadı konu buraya kadar gider konu sahibi ona göre boşanmaktan korkunuz yoksa hodri meydan bence öyle çünkü nihayeti görüneni

Depremden sonra ev teslimleri nasıl oluyor bilmiyorum. Evi yıkılana devlet hibe mi veriyor yoksa uygun krediyle mi veriliyor. Eğer krediyi konu sahibinin eşi ödeyecekse kayınpederin kalmasına gerek yok bence.
Yıkılan ev kimin adınaysa ona TOKİ konutları gibi evler yapıldı onlar veriliyor ama bir yada iki yıl sonra ödeme yapılacak. Ev babanın adına olacak adamın değil

Parasını versinler gidip siz seçin bunu neden kabul etmiyorlar. Ayrıca şunu da diyeyim kocanızla iyi anlaştığınıza emin değilsiniz biraz daha düşünün

Ben olsam alırım kp görümceyi karşıma bu konuyu konuşurum.Eş olmasın yalnız.Bu işin sizi üzdüğünü vb anlatırım.Kadın belki iyilik yaptığını zannediyordur koltuk almakla
O almıyorsa daha güzel işte.Yinede al iksini karşına.Evimin eşyasının ben beğenip almak istiyorum sizde lütfen karışmayın diyeceksiniz.Bizde hep böyle içinde kalıyor kimse kimseye birşey söylemiyor ama arkadan konuşuluyor.

Bende ona şaşırıyorum işte sanki 6 yıldır başka bi adamla yaşıyomuşum gibi hiseettim.
Erkek tarafı yaptığı saygısızlıkları "ben aslında sizin iyiliginizn için" cümlesiyle birde masum suratla erkeklere anlatıyor o erkeklerde bu deccallere inanıyor Sen hakkını aradığında da kötü gelin oluyor.
Eşim ödücek ama mecbur kayınpederde yine benle yaşayacak ya onun seçmesi lazımmış galiba görümcemde bizle yaşamaya karar vermiş
Ben resti çektim ama gelsin beraber yaşayın dedim ben yokum eğer onun aldıklarını bu eve koyarsan diye. Temizliğe yardıma çağırdım asla gelmem dedi. Ama başka herşeye benden önce koşuyor.
Boşanma gibi bir düşüncen yoksa sende masumu oyna mağdura yat.
Ayrıca Görümce bekarsa onun babasıyla yaşaması daha mantıklı degilmi ev üstüne ev olmaz alsın babasını yeni ev kurşun ikinci el mobilyalarla ?

Merhaba arkadaşlar. Artık o kadar doldum ki yine yazmak istedim. Eşimle çok güzel bir evliliğimiz var ama ailesiyle artık yanyana bile gelmeye tahammülüm yok. Daha öncede yazmıştım. Depremde evim yıkıldı konteynerdeyim diye. Kayınpederim benimle yaşıyor. Kayınvalidem evlenmeden vefat etmişti. Şimdi gelelim konuya. Evet artık bir evim var ikinci çocuğuma hamileyim. Görümcem güya beni yormak istememişte o yüzden benim evime kayınpederimle beraber mobilya almaya karar vermişler. Ben çok aşırı sinirlendim kimisine basit gelebilir ama ben evlendiğimden beri eşimin babasının evinde yaşıyorum. Yıkılan evimde ki hiç birşeyi ben almamıştım hep kayınvalidemin eskileriydi. Benim evim benim hakkım değil mi ya evimi istediğim gibi dayayıp döşemek. Bu yüzden bugün eşimle baya kavga ettik. Ve ilk defa beni suçladı ben abartıyo muşum da falan filandamış. Akşamda görümcem çağırmış yemeğe bende dedim ben gelmem. Eşim de dediki zaten seni değil beni tek çağırdı. Bende hiç birşey demedim evden kovdum aklını toplamadan gelme dedim. Çıktı gitti ve ben hâlâ sakinleşemedim. Aşırı sinirliyim. Eşime olan sinirimi az önce bebeğime kızarak çıkardım. Bu seferde onun vicdan azabanı çekiyorum. Çok kötüyüm ya. Bana bi akıl verin bu süreci nasıl yönetmeliyim.
Eşya sizin eve alınıyor alışverişe görümceyle çıkılıyor ve akşam sadece abisi ya da erkek kardeşini yemeğe davet ediyor hayırdır bu ne hadsizlik

Merhaba arkadaşlar. Artık o kadar doldum ki yine yazmak istedim. Eşimle çok güzel bir evliliğimiz var ama ailesiyle artık yanyana bile gelmeye tahammülüm yok. Daha öncede yazmıştım. Depremde evim yıkıldı konteynerdeyim diye. Kayınpederim benimle yaşıyor. Kayınvalidem evlenmeden vefat etmişti. Şimdi gelelim konuya. Evet artık bir evim var ikinci çocuğuma hamileyim. Görümcem güya beni yormak istememişte o yüzden benim evime kayınpederimle beraber mobilya almaya karar vermişler. Ben çok aşırı sinirlendim kimisine basit gelebilir ama ben evlendiğimden beri eşimin babasının evinde yaşıyorum. Yıkılan evimde ki hiç birşeyi ben almamıştım hep kayınvalidemin eskileriydi. Benim evim benim hakkım değil mi ya evimi istediğim gibi dayayıp döşemek. Bu yüzden bugün eşimle baya kavga ettik. Ve ilk defa beni suçladı ben abartıyo muşum da falan filandamış. Akşamda görümcem çağırmış yemeğe bende dedim ben gelmem. Eşim de dediki zaten seni değil beni tek çağırdı. Bende hiç birşey demedim evden kovdum aklını toplamadan gelme dedim. Çıktı gitti ve ben hâlâ sakinleşemedim. Aşırı sinirliyim. Eşime olan sinirimi az önce bebeğime kızarak çıkardım. Bu seferde onun vicdan azabanı çekiyorum. Çok kötüyüm ya. Bana bi akıl verin bu süreci nasıl yönetmeliyim.
Eşya sizin eve alınıyor alışverişe görümceyle çıkılıyor ve akşam sadece abisi ya da erkek kardeşini yemeğe davet ediyor hayırdır bu ne hadsizlik

Back