Düştüğüm durum

Bişi dicem herkes eşine kızmış da kadında normal değil . Sen eşinle çocuğunla dısarı çıkmışsın arabadan inmiyorum inip ağlıyorum cart curt maskaramısınız elinizde çocuk sokaklar da bune haller . İkinizde bi terapiste gidin yoksa çocuğu hasta edeceksınız

Tam anlayamadım. Kadın adama eski sevgilini unutamadın demiş, adam da eski sevgilimi senin yüzünden unutamadım demiş. Yani adam eski sevgilisini unutamamış sonuç olarak. Değil mi?
Şaka yaptım demiş kadın diyince oda canını yakmak ıcın söylemiş güya ama sinir anında söylenen gerçeklik payı olandır

Merhabalar

3 gün önce doğum günümdü.ev kalabalıktı 12 yi geçince herkes geldi sarıldı kutladı o sadece sırtımı sıvasladı.Neyse insanlar gitti dedim bari sarılsaydın. Geldi zorla sarıldı.göstermelik mi yapayım dedi. Ben senin için ev işi yapıyorum gibi şeyler söyledi.doğum günümün olduğu gün yemeğe gidecektik bana söylediği yer insanların günlük yemeğe gittiği yer bana göre.eşimin maaşı gerçekten iyi.daha iyi yerlere gücü yetiyor.Neyse zaten yüzyüze kutlamadı o gün full uzak durdu benden hatta kardeşi bişey istemişti onu halletmeye gitti.(evden bişey almaya gitmesini istemişti) neyse yemeğe gideceğiz.ben beğenmedim seçtiği yeri. Sonra bana dedi ki tamam sen de bir yer. Bende söyledim. Kızıma diyor ki annen öyle yerlerde büyüdü mü o tarz bişey dedi. Sonra hazırlanıyoruz falan dedim ben bir yere gitmiyorum bu kadar laf yaptın gitmem dedim. Neyse zorla çıktık ettik yolda dedim ki hediye aldın mı tabiki almadın dedim. Herşeyin var sana ne alıcam diyor.benim çıldırttı çıldırttı. Yemek yiyeceğimiz yere gittik. Ay lanet yer dedi. Sonra ben çıldırdım tabi. İnmicem dedim . Kızımla ikisi indi sonra tekrar geldiler. Kimsenin oyuncağı olamam dedi. Bende dedim sen eski s. Unutmadın . Evet senin yüzünden dedi bana. Ben arabadan indim ağladım baya. Sonrada şaka yaptım diyor..Asla gönlümü almaya çalışmadı . Geri bindim arabaya saçma sapan şeyler söylüyor. Neyse en son bir yere gittik yemek yedik kalktık. Doğum günümü mahvetti

Şimdi de tüm suç benimmişmgibi kızıma lamse ediyor
Okuduklarındam anladığım kadarıyla birbirinizi sevmiyorsunuz üstelik saygı da duymuyorsunuz neden eski sevgilini unutamadın diyorsun ki ne gerek var yani bilerek can acıtmak için söylüyorsun eşin de altta kalmayıp senin yüzünden diyor eşini aklamıyorum ama siz çok konuşan her şeye karışan memnuniyetsiz bir tipe benziyorsunuz okuduğum kadarıyla

Her şey o kadar bağlantısız ki. Madem ikna olup gideceksin neden o kadar olay çıkarıyorsun. Eski sevgilinin o noktada konuyla ne ilgisi var? Bunu baş başa evde konuşmanız daha uygun olmaz mı o an çocuğun yanında restoran kapısında açılacak kadar basit bir konu mu? Eski sevgilisini unutamadığını bu kadar rahat dile getirmek de tuhaf. Bunu dile getiriyorsam kesinlikle şüphem yoktur. Şüphen yoksa hala neyin beklentisi içindesin o adamdan? Sence tek sorun doğum günü mü?

Yazdıklarınızı okurken ben bunaldım yahu. Tamam adam öküzdür ya da sevginiz bitmiştir bilmem ama siz de her adımda kavga Trip halindesiniz bu ne ergenler gibi. Bir de çocuk var yanınızda yeni yetme sevgililer gibi davranıyorsunuz. Eski sevgili muhabbeti boş yere açılmaz. Çok büyük sıkıntınız var demek ki. Durduk yere eşim bana eski sevgilimi söylese kocanizdan daha beter şeyler söyleyebilirim. Ama bununla ilgili yasanmisliginiz var be böyle bir cevap aldıysanız sizin evliliğiniz zaten bitmis

konularınıza şöyle bir göz attım da yazık çocuğa çok üzüldüm

bu kadar soruna rağmen eşinizden beklenti derdindesiniz hala.. komik gerçekten
hala ailenizde mi yiyorsunuz yemek çok yanlış
doğum gününüz orada mı kutlandı mesela

annenizle konuşun çocuğu kapıdan alıp bırakın... kolayınıza geliyor ailenizde yemek ama eşinize haksızlık

Tam anlayamadım. Kadın adama eski sevgilini unutamadın demiş, adam da eski sevgilimi senin yüzünden unutamadım demiş. Yani adam eski sevgilisini unutamamış sonuç olarak. Değil mi?
Öyle olmuş muhabbet. Ama ben sinir anında başka şey duymak için böyle cümle kurulmasından hoslanmiyorum nedense. Zaten kavga ediyoruz birbirimize de tahammülümüz yok belli ki çocuğun yanında ne bu konusmalar , udelik cocugu hakem gibi bak annen böyle böyle diye doldurmalar..

Öyle olmuş muhabbet. Ama ben sinir anında başka şey duymak için böyle cümle kurulmasından hoslanmiyorum nedense. Zaten kavga ediyoruz birbirimize de tahammülümüz yok belli ki çocuğun yanında ne bu konusmalar , udelik cocugu hakem gibi bak annen böyle böyle diye doldurmalar..
Doğru da değil zaten. Arada saygı yok belli ki. Bunu söyleyen kişi ne kendine saygı duyuyor ne de karşısındakine.

Ne kadar sacma sapan davraniyorsunuz cocugun önünde ya. Adam sizi sevmiyor işte ne olay yaratip yok arabadan inmeler yok geri binmeler, tutturmalar. Ya boşanin ya da adamin sevmedigini kabul edin beklentilerinizi birakin cocuk gibi davranmayin o cocugun önünde.

bence karsilikli mahvetmissiniz gününüzü, olan gariban cocuga olmus. yaninizda ettiginiz kavgalari, guzel bir sey yaparken s.cip batirmalarinizi hep hatırlayacak.
esinle arandaki bir seyler zaten bitmis. muhtemelen dolup taştığın için bu haldesindir. esinin senden daha kotu bir es olduguna da eminim. ama su an konu acan sensin o yuzden senin yanlışlarini soylemek istiyorum
doğum günümün olduğu gün yemeğe gidecektik bana söylediği yer insanların günlük yemeğe gittiği yer bana göre
neyse yemeğe gideceğiz.ben beğenmedim seçtiği yeri. Sonra bana dedi ki tamam sen de bir yer. Bende söyledim.
Sonra hazırlanıyoruz falan dedim ben bir yere gitmiyorum bu kadar laf yaptın gitmem dedim.
dedim ki hediye aldın mı tabiki almadın dedim.
İnmicem dedim .
Bende dedim sen eski sevgilini Unutmadın
arabadan indim ağladım baya.
Geri bindim arabaya saçma sapan şeyler söylüyor.
şu hareketleriniz normal mi? beraber bir gun gecirmeye tahammülünüz yoksa bosanin, maasi iyiymis guzel bir nafaka öder, sen de calisirisin gecinirsiniz. deger mi su sacma sapan seyleri yasamaya?
madem bosanamiyorsun, devam ediyorsun o zaman bu tavirlar ne? bosanamiyorsan cocugun yaninda kavgalar etmektense az iletisim kur. bunca bir yere varmayacak kavgalar etme.
en basindan beri boyle suclayici bir dili olan kadinla / adamla kim niye plan yapmak istesin? pahali mekan sectin de sanki tadini cikarttin. ne oldu onca direttigine degdi mi?
"hediye aldin mi? almamissindir" diye kavga cikartiyorsun, goturecegi yere begenemdin diye kavga cikartiyorsun. bir hediye alsa muhtemelen uyduruk bulur yine kavga cikartirdin. esini savunamam, bes para etmez. ama sen de kendini iyi bir eş sanma. ömür törpüsüsün. psikolojin bozuk belli sacma sapan davraniyorsun.
luks restoran diye israr etmeler
adam laf soktu diye (sanki cok ilginc. senin kocan hep böyle. ilk defa mi duydun? memnun olmayacagi laf soyleyecegini zaten biliyorsun)
gitmem diye diretmeler. yine de arabaya binme, arabada adami kiskirtma, inerken inmem diye diretme, sonra inme , adami biraz daha kiskirtma, aglayarak arabaya geri binme, sonra inme, luks restoranda yemek yeme - kapanis
sen cok mu normalsin?
yazik, olan iki psikolojisi bozuk ebeveynin arasinda pinpon gibo savrulan cocuga olmus. inan ki çocuklar unutamiyorlar boyle gergin gunleri. su an ona rolmodel oluyorsunuz. ileride ayril baris iliskiler yasarsa mimari sizsiniz

İnsan sevmediği insana özensiz davranır geliştirir kutladığıma dua et gibi.Sizde sorun çok sevmemenin çözümü malesef yok

Azıcık büyüyün.
Çocuğunuzun yanında ergen ergen tavırlar. Karı koca anne baba olduğunuzdan habersiz gibi davranmalar.
Eşinizin size karsı hali tavrı belli.
İlişkinizde eksik olan şeyleri doğum gününüzle mi tamamlayacaksiniz aklınizca?
Kızınızın yanında eski sevgili muhabbeti yapıyorsunuz birde, Allah akıl fikir versin.
Çocuk iki ergenin arasında kalmış, kimsenin umrunda değil.

Konu başlığı bile sinir bozucu.
Sizin düştüğünüz bir şey yok. Kendiniz istiyorsunuz bunları zaten. Bir şey oluyorsa kızınıza oluyor. Karı koca çocuğumuz var azıcık ağzımizdan ne çıkıyor bilelim, aklı başında davranalım yok. Babası bir yandan dolduruyor, siz bir yandan saçma sapan haller içerisindesiniz.

Seneler önce annem böyleydi.
Yemeğe gidilecek tantana çıkartır, tatile gidilecek illa her seferinde bavul toplayıp dönmeye çalışır, her pazar evde hır gür çıkartır.

Evet babamla evliydi, babam da saçma adamın tekiydi ama bu annemin huzursuz bir manyak olduğu gerçeğini hiç değiştirmedi.

Bugün birini ölse günler sonra fark ederim, annemle zaten 10 seneden uzundur görüşmüyorum. İkisi de saçma, aptal, şımarık, anne baba olmanın sorumluluğunu alamayan yarım akıllı tiplerdi.

Öyle yani yeri gelmişken paylaşayım istedim.

Seneler önce annem böyleydi.
Yemeğe gidilecek tantana çıkartır, tatile gidilecek illa her seferinde bavul toplayıp dönmeye çalışır, her pazar evde hır gür çıkartır.

Evet babamla evliydi, babam da saçma adamın tekiydi ama bu annemin huzursuz bir manyak olduğu gerçeğini hiç değiştirmedi.

Bugün birini ölse günler sonra fark ederim, annemle zaten 10 seneden uzundur görüşmüyorum. İkisi de saçma, aptal, şımarık, anne baba olmanın sorumluluğunu alamayan yarım akıllı tiplerdi.

Öyle yani yeri gelmişken paylaşayım istedim.
kesinlikle aynisini düşünüyorum. bizimkilerin arasi iyiydi ama kirk yilda bir piknige falan gideceksek annem yolda mutlaka çıkaracak bir kavga bulurdu. bir degil iki degil. yilda bir piknige gittiysek hepsinde yapardi. hic unutamiyorum guzel aktivitelerimizi p.ç ettigi günleri. o yüzden kendi başıma plan yapma cagimdan beri onunla ve onun gibi gergin insanlarla pazara bile gitmem

Küçücük kızın düştüğü durum üzücü. Ebeveyn olmayı bilmeyen iki kişinin arasında kalıp yaşından büyük sorumluluk yüklemişsiniz. Boşanmaya imkanınız yoksa kızınızı bu durumun içine düşürtmeyin bir dahaki sefere, çocuğa yazık.

Asiri toksik bir ciftsiniz. Cocuga uzuldum ben de herkes gibi. Kotu evliligin stresini neden kucucuk cocugun sirtina yukluyorsunuz? Kim bilir nasil uzuluyordur sizin yuzunuzden.
Kucukken yasanan stresli durumlar insanin hayatinda iz birakiyor. Hep hatirlayacak bunlari, yasadigi komforsuz anlari.

Back