bence karsilikli mahvetmissiniz gününüzü, olan gariban cocuga olmus. yaninizda ettiginiz kavgalari, guzel bir sey yaparken s.cip batirmalarinizi hep hatırlayacak.
esinle arandaki bir seyler zaten bitmis. muhtemelen dolup taştığın için bu haldesindir. esinin senden daha kotu bir es olduguna da eminim. ama su an konu acan sensin o yuzden senin yanlışlarini soylemek istiyorum
doğum günümün olduğu gün yemeğe gidecektik bana söylediği yer insanların günlük yemeğe gittiği yer bana göre
neyse yemeğe gideceğiz.ben beğenmedim seçtiği yeri. Sonra bana dedi ki tamam sen de bir yer. Bende söyledim.
Sonra hazırlanıyoruz falan dedim ben bir yere gitmiyorum bu kadar laf yaptın gitmem dedim.
dedim ki hediye aldın mı tabiki almadın dedim.
Bende dedim sen eski sevgilini Unutmadın
arabadan indim ağladım baya.
Geri bindim arabaya saçma sapan şeyler söylüyor.
şu hareketleriniz normal mi? beraber bir gun gecirmeye tahammülünüz yoksa bosanin, maasi iyiymis guzel bir nafaka öder, sen de calisirisin gecinirsiniz. deger mi su sacma sapan seyleri yasamaya?
madem bosanamiyorsun, devam ediyorsun o zaman bu tavirlar ne? bosanamiyorsan cocugun yaninda kavgalar etmektense az iletisim kur. bunca bir yere varmayacak kavgalar etme.
en basindan beri boyle suclayici bir dili olan kadinla / adamla kim niye plan yapmak istesin? pahali mekan sectin de sanki tadini cikarttin. ne oldu onca direttigine degdi mi?
"hediye aldin mi? almamissindir" diye kavga cikartiyorsun, goturecegi yere begenemdin diye kavga cikartiyorsun. bir hediye alsa muhtemelen uyduruk bulur yine kavga cikartirdin. esini savunamam, bes para etmez. ama sen de kendini iyi bir eş sanma. ömür törpüsüsün. psikolojin bozuk belli sacma sapan davraniyorsun.
luks restoran diye israr etmeler
adam laf soktu diye (sanki cok ilginc. senin kocan hep böyle. ilk defa mi duydun? memnun olmayacagi laf soyleyecegini zaten biliyorsun)
gitmem diye diretmeler. yine de arabaya binme, arabada adami kiskirtma, inerken inmem diye diretme, sonra inme , adami biraz daha kiskirtma, aglayarak arabaya geri binme, sonra inme, luks restoranda yemek yeme - kapanis
sen cok mu normalsin?
yazik, olan iki psikolojisi bozuk ebeveynin arasinda pinpon gibo savrulan cocuga olmus. inan ki çocuklar unutamiyorlar boyle gergin gunleri. su an ona rolmodel oluyorsunuz. ileride ayril baris iliskiler yasarsa mimari sizsiniz