Tanışma + Kız İsteme + Söz + Nişan HEPSİ BİR ARADA ! Napıcam ben :(

Tesettürlüysen demişsin o elbiseyi nasıl giyeceksin merak ediyorum :)
Kendi düğünün için memnun kaldığın bi düğün fotocusu tavsiye etmişsin burda. Bize bekarım dedin ama :)
Asıl bomba
Fotocunun adı da görüldüğü üzere gizem şansa bak :) seninle aynı yaşlarda. kadın hem psikolog hem fotocu.sevgilisi 45 yaşlarında dans eğitmeni bi adam :)
Nasıl bi ruh halindesin bilemiyorum ama beni aşureye çevirdin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, tatlım sevecek başka adam mı bulamadın* Koskoca memlekette neden senden hem statü hem maddiyat hem dış görünüş olarak pasif biriyle beraber olmak istiyorsun ki* hemde bu kadar olumsuzluğa karşı.. yerinde olsam asla böyle bir iliskinin içine kendimi atmazdım. yol yakınken geri dön, çook yıpranır kendını duvarlara vurursun vallaha

Aynı yaştayız seninle. Bence dinlemen gereken tek kişi annen. Bana gore de kararını bir daha gözden geçir.

Taa 2013 te düğünden bahsetmiş 5 yil sonrasının düğününü mü hesaplıyormus çok pis oltaya gelmişiz. Zaten cevap falan da vermiyor. Tebrikler iyi yakalamissiniz yalnız. Sizi ayakta alkışlıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
E ama daha önce evlenmiş. Ve tesettürlüyüm demiş.
Ve anlattığı karakter birebir o fotoğrafçının hayatı
Ben bilemedim valla devrelerim yandı

Cidden anlatılanların arasında adamda olumlu özellik göremedim resmen

Kiyafeti iade et ve koşarak uzaklaş adamdan

E ama daha önce evlenmiş. Ve tesettürlüyüm demiş.
Ve anlattığı karakter birebir o fotoğrafçının hayatı
Ben bilemedim valla devrelerim yandı
O halde bi kac kişiliğe bürünmüş demekki
Bi kac sayfa mesajlarını okudum hep psikolojik tavsiyelerde bulunmuş konu acan üyelere
Anlayan açıklasın bu kadarını nladım

O halde bi kac kişiliğe bürünmüş demekki
Bi kac sayfa mesajlarını okudum hep psikolojik tavsiyelerde bulunmuş konu acan üyelere
Anlayan açıklasın bu kadarını nladım
Şöyle ki
O mesajlarında sayfasının reklamını yapmış olabilir belki de attı düğünüm var ben de tesettürlüyüm diye :)
Her halükarda yalan söylüyor
Eğer bugünkü yazdıkları doğruysa koşarak uzaklaşın derim. Tango mango bi çekim oluşmuş ama geçici
Bu kadar olumsuzluğa rağmen seviyorum deyince ben de çok yakışıklı bişey sandım. Ama bu yaşından daha büyük gösteriyor adam çökmüş resmen.

Yaş farkı fazla bence ... senin istediğini o istemez ,onun istediğini sen istemezsin, kısaca ortak paydada bulusamayacagin bir evlilik olacak ve çok sikilacaksin .. kırk üç yaşındaki amcama bakıyorum ,çoluk çocuk ,hayat telasi derken iyice asosyal olmus ..

Bir yüzük alamıyor ,çocuğu da var .. nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz ?

Evet reklam yapmış ta olabilir
Hadi bu konu doğru varsayalım (bence inandırıcılığını çoktan kaybetti)
Atladigim biyer var adamı nasıl buldunuz yada nerde geçti adı resmi de bu yorumu yaptınız çökmüş diye anlamadım

Adını, sayfasını kendi vermiş zaten :)
Sayfaya girince pat diye çıkıyor profil fotoğrafı üstelik etiketli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…