- Konu Sahibi Badeligunler
-
teşekkür ederım canım ılk ogrendıgımde doktor 1 veya 2 haftalık bırsey demıstı tam adet olacağım gun test yapılmıştı ve degerım 294.7 dı
benim son bat 24 ağustos 26 yada 28 günde bir olurdum 19 ya da 21 de olmam lazımdı ben 21 de kan tahlili yaptırdım 203.98 çıktı yumurtlamam da 5-6 eylül arası düşük mü değer korkum var salı tekrar yaptıracağım
4 ay önce hormon testi yaptırdım hiçbir sorunum çıkmamıştı. rabbim inş bebeğimi bize bağışlar. salı gününü iple çekiyorum. bir sürü test yaptıracağız o günyok canım ya bence dusuk degıl egerkı bır hormon problemın yoksa değer yüksek ben ılk cocugumda adet gorecegım gun 210.0 dı doktor bıraz suphelı bı kac gun sonra tekrar yapalım dedı ama 200 uzerındekı değerler genelde pozıtıf çıkıyor demıstı ınsallah senınkıde pozıtıf olur canım
masallah canim ya cok tebrik ederim ne guzel Allah kolay dogum nasib etsin bebegine kavusmana az kalmis cok guzel masallah sagsalim kucagina al evladini insallahhamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum. rabbim sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin inş.bebek hasreti çeken arkadaşlarada rabbim en kısa zamanda nasip eder inş. benim 7 yıl olmadı hemde hiç bir sorunum olmadığı halde dr diyordu her sağlıklı kadın gibi her ay gebe kalma şansın var ama er olur ama geç olur orasını yalnız allah bilir diyordu.onca tedavi 2 kez aşılama ve en son mayısta tüp bebek olucaktı ki şubat 29 hamile olduğumu öğrendim size tavsiyem biliyorum zor ama stres yapmayın hiç aklınıza gelmeyen bir anda oluyor galiba tedaviye başlıcam diye okadar konsantre olmuştumki artık kendiliğinden falan beklemiyordum rabbim ol deyince oluyor.zamanı gelmeden ne yaparsan yap olmuyor asla isyan etmeden bol bol dua ve akışına bırakın derim rabbim isteyen hasretle bekleyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inş.
canım benim ben ilk öğrendiğimde 6.96 ydı değerim korkma salı günü değerinin nasıl da yükseldiğini göreceksin bak boşuna kuruntu yapıyorsun benim adetten 2 gün sonra 178 çıkmıştı yani seninki dah yüksek canım sıkma canını boşuna strese sokma bebişinibenim son bat 24 ağustos 26 yada 28 günde bir olurdum 19 ya da 21 de olmam lazımdı ben 21 de kan tahlili yaptırdım 203.98 çıktı yumurtlamam da 5-6 eylül arası düşük mü değer korkum var salı tekrar yaptıracağım
içimi rahatlattın sağol cnm sen keseyi gördün mü kalp atışalrını duyabildin mi. bir başka sorumda şu ben salı günü görebilir miyim kesyi rabbim nasip edersecanım benim ben ilk öğrendiğimde 6.96 ydı değerim korkma salı günü değerinin nasıl da yükseldiğini göreceksin bak boşuna kuruntu yapıyorsun benim adetten 2 gün sonra 178 çıkmıştı yani seninki dah yüksek canım sıkma canını boşuna strese sokma bebişini
güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım sizin gibi insanların varlığı içimi rahatlatıyor çünkü insanı en iyi aynı şeyi yaşayanlar anlıyor inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelir bebeğim.Batım hiç gelmez inşallah:)
hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum. rabbim sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin inş.bebek hasreti çeken arkadaşlarada rabbim en kısa zamanda nasip eder inş. benim 7 yıl olmadı hemde hiç bir sorunum olmadığı halde dr diyordu her sağlıklı kadın gibi her ay gebe kalma şansın var ama er olur ama geç olur orasını yalnız allah bilir diyordu.onca tedavi 2 kez aşılama ve en son mayısta tüp bebek olucaktı ki şubat 29 hamile olduğumu öğrendim size tavsiyem biliyorum zor ama stres yapmayın hiç aklınıza gelmeyen bir anda oluyor galiba tedaviye başlıcam diye okadar konsantre olmuştumki artık kendiliğinden falan beklemiyordum rabbim ol deyince oluyor.zamanı gelmeden ne yaparsan yap olmuyor asla isyan etmeden bol bol dua ve akışına bırakın derim rabbim isteyen hasretle bekleyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inş.
içimi rahatlattın sağol cnm sen keseyi gördün mü kalp atışalrını duyabildin mi. bir başka sorumda şu ben salı günü görebilir miyim kesyi rabbim nasip ederse
canım ben geçen cuöa gittiğimde vajinal ultrasonla gördüm kesemi 5.6mm idi tabi daha kalp atışı falan duyamadık bebişi bile göremedik drum da daha 4 haftalık bile görünmüyo demişti be de küçük diye üzülmüştüm...dün tekrar gittim yani ptesi günü kesemiz 11.86 mm olmuş ama yine göremedik bebişi...2 günde baya büyümüş haftasına yetişmiş kuzum...2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım
canım küçük bi bilgi geçeyim sana tam zamanında gitmiş olursun doktora..kesen hergün 2yada 3 mm büyür.. senin cumadan pazartesiye tam olarak 2 mm lik büyümlerin olmuş.. şimdi 11 mm e 2şer şer ekleyip 16mm e gidelim çünkü o zaman vajinal usg ile embriyon görünüceko zaman salı 13mm çarşamba 15mm perşembe 17mm perşembeye inşallah görürsün minnoşunu
canım bilerek geç gideceğim kalp atışını da duyayım diye..erken gidince bu sefer de kalbini ne zaman duyacağım stresini yaşamak istemiyorum,hem o zamana kadar ilaçlarım da bitmiş olur yenisini verir dr... bu arada senin bekleyiş de başladı demi
kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum
canımm çok sevindim tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip ets,n inşallah
canım bilerek geç gideceğim kalp atışını da duyayım diye..erken gidince bu sefer de kalbini ne zaman duyacağım stresini yaşamak istemiyorum,hem o zamana kadar ilaçlarım da bitmiş olur yenisini verir dr... bu arada senin bekleyiş de başladı demi
iyi bakalım o mucizevi sesi duyarsın biran öncepıt pıt pıt pıt bende bekliyorum beklenmeyen bat 8 ekim hayırlısı olsun
kızlar müjde ile döndüm bebeğim benimleymiş bugün dr gittim sorun yok dedi (bu arada doktorumu değiştirdim )keseyi gördük haftama göre de kese boyutumda iyiymiş. dr ne dış gebelik dedi ne de kimyasal gebelik dedi gayet normal gebelik. sevincimden ne yapacağımı bilemedim inannamadım içimde hala korku var ama artık umudum da var. bana dua edin. rabbim bir kez daha yüzüme güldü.
İnanmıyorummm süper bi haber buuudualarım seninle canım böyle kaybettiğini sanıp tekrak kazanmanın tadıda başka olmuştur eminim. Ne güzelolmuş maşallahh sanada mercimeğinede :)) ne kdarlıkken gördün keseyi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?