Sagol canm cok sagol :)Evet canım , iki çizgi eşit kalinlikta olduğunda pozitif demektir yani 36 saat içinde yumurtlayacaksın demek sabret göreceksin cift cizgiyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canm cok sagol :)Evet canım , iki çizgi eşit kalinlikta olduğunda pozitif demektir yani 36 saat içinde yumurtlayacaksın demek sabret göreceksin cift cizgiyi
Ne demek guzel haberlerini aliriz umarım yakındaSagol canm cok sagol :)
Merhaba bişey sormak istiyorum, gebeligimin 5. Haftasinın icindeyim nasipse, sizinde ilk haftalarda ara ara belli belirsiz açık kahverengi lekeleriniz oldu mu acaba?Ne demek guzel haberlerini aliriz umarım yakında
Guzelim ins minik misafirin gelir bu tarz seyleri bende yasadim bir kac gun daha bekle dijital testler var 20 liraya adetten iki gun once yapabiliyosun bi dk kesin sonuc ondan al ve yap umurim istedigin gbi cikarMerhabalar :) öncelikle bütün hamileler bebişlerinizi sağ salim kucaklarınıza alırsınız inşallah, henüz bebiş sahibi olamayan bizler de en kısa zamanda minik misafirlerimizin haberini alırız inşallah :)
Biz eşimle 2 aydır bebek için uğraşıyoruz. 21 haziranda adetim başladı ve 27sinde bitti. adet sonrası ilişkiye başladık, 6-12 temmuz arası yumurtlama haftamdı o haftayı da iyi değerlendirdik.
şu an aşırı iştah açıklığı, gün içinde sürekli devam eden hafif mide bulantısı ve mide huzursuzluğu, 2 gündür sadece göğüsucunda hassasiyet, acı ve dünden itibaren göğsümün genelinde bir ağırlık, ağrı, damar belirginliği, koyu idrarla birlikte sık idrara çıkma, gün içinde nadiren olan kasık batması ve aşırı yorgunluk, uyku ve de ne kadar su içersem içeyim daimi ağız kuruluğu mevcut. adetime 5 gün var. test için erken mi bilmiyorum, sizce hamile kalmış olma ihtimalim var mı?
beklemek o kadar zor ki inşallah vardır inşallah :)Guzelim ins minik misafirin gelir bu tarz seyleri bende yasadim bir kac gun daha bekle dijital testler var 20 liraya adetten iki gun once yapabiliyosun bi dk kesin sonuc ondan al ve yap umurim istedigin gbi cikar
Bende boyle heyecanliydim hep girip bakardim biri cvp vermismi acaba diye hamile oldugumu ogrendigimde havalara uctum allahim o mutlulugu herkese nasip etsin insbeklemek o kadar zor ki inşallah vardır inşallah :)
amiiinnnn, Allah size de sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)Bende boyle heyecanliydim hep girip bakardim biri cvp vermismi acaba diye hamile oldugumu ogrendigimde havalara uctum allahim o mutlulugu herkese nasip etsin ins
Amin cnm ins :)amiiinnnn, Allah size de sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Bi sikintin olursa ozelden msj atabilirsin yardimci olursam ne alaamiiinnnn, Allah size de sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
çok teşekkür ederim samimiyetiniz için, olmazsa iş çıkışı bir test alıp en azından içimi rahatlatayım birazBi sikintin olursa ozelden msj atabilirsin yardimci olursam ne ala
Ne demek olabilir bi deneçok teşekkür ederim samimiyetiniz için, olmazsa iş çıkışı bir test alıp en azından içimi rahatlatayım biraz
Amiiin :) faydam olsun istedim canim sevindim böyle düşünmene
Laboquick marka kullanmistim canim