- Konu Sahibi Badeligunler
canım üzme kendini rabbim bekletiyor öyle bir zamanda veriyor ki o zman anlıyorsun doğru zamanı mesala ben 5 aydır istiyordum olmadı üzüldüm ama isyan etmedim bu ay denizliye atandım artık eşimle ayrı yaşayacaktık ve yumurtlama günlerinde belki denk gelmeyecekti bende bari aşılama yaptırak dedik garantisi daha fazla diye adetim bitti 1 hafta sonra eşim gitti yumurtlama günüme denk gelmedi hesaplamaya göre ama erken yumurtluyormuşum meğerse. rabbim nasip etti hemde tam zamanında. tayin sansımız yoktu ama şimdi 6-7 ay sonra onun yanındayım. ama eşimin gittiği gece çok ağladım rabbim eşim yanımda yok bari bebeğim benimle olsun ki mücadele vereyim dedim şükürler olsun duam kabul oldu inşş sağlıkla sorunsuz kucağıma aldığım günleride görürürüm.kızlar hayırlı olsun hamileliğiniz Allah sağlıklı bir bebek versin ve sağlıklı bir bebek nasip etsin size.
böyle haberleri okuyunca hamile olanlar adına çook seviniyorum ama kendi adıma bir üzüntü kaplıyor içimi sizin yaptıklarınızı bende yaptım aylarca ama olmayınca olmuyor işte sizin hissettiğiniz güzel duyguları ben ne zaman hissedeceğim
seninde söylediğin gibi duygu bambaşka. çift çizgi görmek harika 5 aydır görmeyince ben inanamadım önce. meryem süresini okudun mu ben okudum 1 ay sonra hamile kaldım. dualarım hep sizinleydi hala sizinle