- Konu Sahibi Badeligunler
-
canım üzme kendini rabbim bekletiyor öyle bir zamanda veriyor ki o zman anlıyorsun doğru zamanı mesala ben 5 aydır istiyordum olmadı üzüldüm ama isyan etmedim bu ay denizliye atandım artık eşimle ayrı yaşayacaktık ve yumurtlama günlerinde belki denk gelmeyecekti bende bari aşılama yaptırak dedik garantisi daha fazla diye adetim bitti 1 hafta sonra eşim gitti yumurtlama günüme denk gelmedi hesaplamaya göre ama erken yumurtluyormuşum meğerse. rabbim nasip etti hemde tam zamanında. tayin sansımız yoktu ama şimdi 6-7 ay sonra onun yanındayım. ama eşimin gittiği gece çok ağladım rabbim eşim yanımda yok bari bebeğim benimle olsun ki mücadele vereyim dedim şükürler olsun duam kabul oldu inşş sağlıkla sorunsuz kucağıma aldığım günleride görürürüm.kızlar hayırlı olsun hamileliğiniz Allah sağlıklı bir bebek versin ve sağlıklı bir bebek nasip etsin size.
böyle haberleri okuyunca hamile olanlar adına çook seviniyorum ama kendi adıma bir üzüntü kaplıyor içimi sizin yaptıklarınızı bende yaptım aylarca ama olmayınca olmuyor işte sizin hissettiğiniz güzel duyguları ben ne zaman hissedeceğim
kızlar hayırlı olsun hamileliğiniz Allah sağlıklı bir bebek versin ve sağlıklı bir bebek nasip etsin size.
böyle haberleri okuyunca hamile olanlar adına çook seviniyorum ama kendi adıma bir üzüntü kaplıyor içimi sizin yaptıklarınızı bende yaptım aylarca ama olmayınca olmuyor işte sizin hissettiğiniz güzel duyguları ben ne zaman hissedeceğim
canım üzme kendini rabbim bekletiyor öyle bir zamanda veriyor ki o zman anlıyorsun doğru zamanı mesala ben 5 aydır istiyordum olmadı üzüldüm ama isyan etmedim bu ay denizliye atandım artık eşimle ayrı yaşayacaktık ve yumurtlama günlerinde belki denk gelmeyecekti bende bari aşılama yaptırak dedik garantisi daha fazla diye adetim bitti 1 hafta sonra eşim gitti yumurtlama günüme denk gelmedi hesaplamaya göre ama erken yumurtluyormuşum meğerse. rabbim nasip etti hemde tam zamanında. tayin sansımız yoktu ama şimdi 6-7 ay sonra onun yanındayım. ama eşimin gittiği gece çok ağladım rabbim eşim yanımda yok bari bebeğim benimle olsun ki mücadele vereyim dedim şükürler olsun duam kabul oldu inşş sağlıkla sorunsuz kucağıma aldığım günleride görürürüm.
seninde söylediğin gibi duygu bambaşka. çift çizgi görmek harika 5 aydır görmeyince ben inanamadım önce. meryem süresini okudun mu ben okudum 1 ay sonra hamile kaldım. dualarım hep sizinleydi hala sizinle
yok cnm tapuda memurum daha bugün 1 ay oldu. inşlah bir an önce geçer zaman. haftaici sorun yok ama haftasonu zaman geçmek bilmiyor yaa.Canım zaman su gibi geçsinde en kısa zamanda eşinin yanına dön inşallah.. Öğretmen misin yoksa sende.?? :)
canım senin bebeğin kaç günlük benim 4+1 günlük ama 5 hafta yazıo imza kısmında. nelere dikkat ediyorsun nasıl beslenmeye calışıyorsun felanCanım zaman su gibi geçsinde en kısa zamanda eşinin yanına dön inşallah.. Öğretmen misin yoksa sende.?? :)
yok cnm tapuda memurum daha bugün 1 ay oldu. inşlah bir an önce geçer zaman. haftaici sorun yok ama haftasonu zaman geçmek bilmiyor yaa.
canım senin bebeğin kaç günlük benim 4+1 günlük ama 5 hafta yazıo imza kısmında. nelere dikkat ediyorsun nasıl beslenmeye calışıyorsun felan
Haklısın haftasonu zor olur uğraşacak şey olmazsa neyse artık bebeğinle meşgul olursun patik, kazak filan örersin ohh geçer zaman su gibişaka bi yana Allah kavuştursun inşallahhh canım..
sağol cnm rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı
Bende şuan 4+4 yazıyor canım 5. Haftamdayım yani bende. 4. Haftandan bi gün bile alsan 5. Haftanın içinde görünüyorsun oyüzden 5 haftalık görünüyor. Şimdilik çok dikkat edemiyorum ne bileyim kalp atışlarını filan dinlemeden çok havaya sokmak istemiyorum kendimi. Bugün sabah sütümü içtim amadoktora danışıp birazda araştırma yapınca hepsini söylerim sanada.
bende salı günü gideceğim o zman kesin öğreneceğim iki haftaya da keseyi de kalp atışlarınıda görürürz insallah
canım üzme kendini rabbim bekletiyor öyle bir zamanda veriyor ki o zman anlıyorsun doğru zamanı mesala ben 5 aydır istiyordum olmadı üzüldüm ama isyan etmedim bu ay denizliye atandım artık eşimle ayrı yaşayacaktık ve yumurtlama günlerinde belki denk gelmeyecekti bende bari aşılama yaptırak dedik garantisi daha fazla diye adetim bitti 1 hafta sonra eşim gitti yumurtlama günüme denk gelmedi hesaplamaya göre ama erken yumurtluyormuşum meğerse. rabbim nasip etti hemde tam zamanında. tayin sansımız yoktu ama şimdi 6-7 ay sonra onun yanındayım. ama eşimin gittiği gece çok ağladım rabbim eşim yanımda yok bari bebeğim benimle olsun ki mücadele vereyim dedim şükürler olsun duam kabul oldu inşş sağlıkla sorunsuz kucağıma aldığım günleride görürürüm.
seninde söylediğin gibi duygu bambaşka. çift çizgi görmek harika 5 aydır görmeyince ben inanamadım önce. meryem süresini okudun mu ben okudum 1 ay sonra hamile kaldım. dualarım hep sizinleydi hala sizinle
Canım benim seni çok iyi anlıyorum inan.. Bende çok düşündüm aylarca neden olmuyor herşeyi yapıyoruz diye ama demekki bi zamanı varmış hakkaten. Tam bi sene önce bebek çalışmalarına başladığımız ay eşimin, kuzeninin eşinin korunurken hamile kaldığını öğrendim. Bi sene boyunca isyan etmek değil ama Allahım diyordum neden biz isterken bize değilde onlara verdin hiç çocuk planları yokken üstelik.. hiç olmayacak mı benim diye düşünüp duruyordum. Rabbimin var elbet bir bildiği bak bende tam bi sene sonra verebildim haberi. Bak eyicanda tam ümitleri biterken almış güzel haberini. Sende alacaksın elbet , beklemsei zor biliyorum ama biraz zaman gerekiyor sadece. Dilerim Allah en kısa ve en hayırlı zamanda bebişini kondurur göbeğine.. Dualarım seninle..
güzel sözlerin için tşkler. günde 1 tane 41 gün okuorsn adet döneminde de bir başkasına okutuyorsunzaten en umulmadık zamanda geliyor yaramazlar canım ne güzel sana sürpriz yapmış sevindirmiş seni.Bende üzülüyorum ama çok şükür isyan etmiyorum ama çook üzülüyorum çevremde bebekleri ve hamileleri görünce benimde olsun diyorum Allah'ım benimde bitanem baba olsun.Meryem suresini okumadım canım bu ay okumayı düşünüyorum adetim yeni bitti.
günde kaç defa okumak gerekiyor?
duaların için sagol Allah kabul etsin sende hayırlısıyla kacağına al bebeğini inşallah.
Arkadaşlar herkese merhaba.. Bir senedir bu forumdaki topikleri sürekli okudum ama çok nadir yazdım. Her hamile haberindeki belirtileri okuyup kendimde bulmaya çalıştım. Çok şükür hiçbir zaman yalancı belirtiler olmadı ve ben hiç bir ay büyük umutlar beslemeden regl oldum. He üzülmedim mi üzüldüm elbet ama belli etmemeye çalıştım eşim dair hiç kimseye. İlginçtir bu ayda bi belirti yaşamadımhatta 22. Gün yaptığım progesteron ve prolaktin testinin sonucunu aldığımda dedim ki olmamış bu ayda. Gerçi progesteron bu ay yumurtladığımı gösteriyordu amma velakin prolaktin denen illet hormon ise bu ayda olmaz hiç ümitlenme diyordu. Progesteronum 17.3 çıkmıştı prolaktinim ise 100!!! Nasıl olur dedim kendi kendime hani prolaktin yüksekliği yumurtlamayı engellediği için hamile kalınamıyordu. Ozaman nasıl yumurtladım :26: düşündüm durdum bir haftadır. Sonra dedim ki ya yumurtladıktan sonra döllendiyse ve hamile kaldığım için bu kadar yükselmişse??? O günden sonra bi şüphe düştü işte içime. Ama inanın kendimi deli gibi dinlemesem hiç ama hiç belirtim olmazdı. Ben regl dönemlerinde hiç kasık ağrısı yaşamam hep merak ederdim acaba hamile kalırsamda mı ağrımayacak diye. Öylede oldu. Yani çok çok hafif sızılar vardı sanki ama tekrar söylüyorum sürekli kendimi dinlemesem hayatta anlaşılmazdı. Ki beni tatmin eden belirtilerde değildi o ufacık sızlamalar. Sadece bi kere o da dün bi sancı girdi rahmime o kadar o da 5 saniye filan. Onun dışında göğüslerim regl öncesi olduğu gibiydi çok fazla ağrı değişik bi acı hissetmedim hiç. Göğüs uçlarım normal.
Gelgelelim neler yaptığıma; bu ay yine ovulasyon testimi kullandım. 14. Gün çift çizgiyi yakaladım 12, 13,15,16,18. Günler ilişki oldu. Çift çizgiden bi önceki gün ilişki olduğu için o gün yapmadık 15. Gün sabah ilişki oldu. Hep kahveyi okurdum yararlı diye ilk kez kahve yaptım eşime ilişkiden yarım saat önce. Ve ilişki sırasında preseed jeli kullandım. Sanırım sadece 15 ve 16. Günlerde kullandım jeli. E sonra da tabiki hemen kalkmama ve popo altına yastık koyma fasıllarıtüm bunlar vesile tabiki ama en azından paylaşmak istedim sizlerle. Her ay olduğu gibi bu ayda umudum yoktu, bundan sonrasında da nasıl devam eder hamileliğim sağlıklı mı olur sıkıntı çıkar mı bilmiyorum ama az önce çift çizgiyi görünce paylaşmalıyım sizlerle diye düşündüm. Allah'ım inşallahhh isteyen herkese en kısa ve en hayırlı zamanda versin bebişini, bu şansı yakalayanlarada sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı evlatlat versin inşallahhh..Aminnnn...
hepinizi tebrik ederim canlarimcanım üzme kendini rabbim bekletiyor öyle bir zamanda veriyor ki o zman anlıyorsun doğru zamanı mesala ben 5 aydır istiyordum olmadı üzüldüm ama isyan etmedim bu ay denizliye atandım artık eşimle ayrı yaşayacaktık ve yumurtlama günlerinde belki denk gelmeyecekti bende bari aşılama yaptırak dedik garantisi daha fazla diye adetim bitti 1 hafta sonra eşim gitti yumurtlama günüme denk gelmedi hesaplamaya göre ama erken yumurtluyormuşum meğerse. rabbim nasip etti hemde tam zamanında. tayin sansımız yoktu ama şimdi 6-7 ay sonra onun yanındayım. ama eşimin gittiği gece çok ağladım rabbim eşim yanımda yok bari bebeğim benimle olsun ki mücadele vereyim dedim şükürler olsun duam kabul oldu inşş sağlıkla sorunsuz kucağıma aldığım günleride görürürüm.
güzel sözlerin için tşkler. günde 1 tane 41 gün okuorsn adet döneminde de bir başkasına okutuyorsun
canim nolur benimde soruma cevab ver
aynı benim düşündüklerimi düşünmüşsün canım istemeden oldu diyenleri veya karar verdiği ay hamile kalanlara öyle özeniyorum ki sorun ne diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Tüm testlerimiz yapıldı benim ve eşimin rahim filminde tüplerim açık çıktı bu ay biraz daha rahatım.Ben senin gibi bir yıl bekleyecek kadar sabırlı mıyım bilmiyorum bizim martta bir ay olacak ama o zamana kadar beklemek zor geliyor her adet olduğumda ağlıyorum,üzülüyorum,eşimde bunları görünce aşılama yaptıralım en kısa zamanda diyor sanırım aralıka kadar olmazsa aşılama deniyeceğiz ama umarım buna gerek kalmaz.
duaların için çook sağol umarım kabul olur:)sende sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.
cancanlar hamış olanların bebeklerı hayırlı olsun olmayanlarada rabbım tez zamanda versın ben su an ıkıncı bebısıme hamıleyım ve ıkısıde tedaviyle oldu cok yollardan gectım cok ılaclar kullandım ıkıncı bebegımde artık umıdı kesmıstım 3 yıl omustu gebe kaldığım ay esım sehır dışına gıdıp geıyordu ve bır ayda sadece bır defa ılıskımız oldu o ay hıc ılac da kullanmadım artık yorulmuştum vebu ramazan bayramının ıkıncı gunu adet gorecegım gun rahatsızlandım bas ağrısı bas donmesı kalp çarpıntısıyla acıle gıttım doktor dırek gebe olabılırmısınız dedı bende tedaviyle olduğunu falan durumumu anlattım hıc ıhtımal bıle vermedim doktor ılac tedavısı yapmadan once ılla bı test yapalım dedı ve yaptı kan testı yarım saat sonra ogrendımkı hamıleymısım cok kucuk dedı doktor ve ılac falan vermeden eve yolladı ıste böyle arkadaşlar allah ıstedıkten sonra her sekıde bebıs oluyo bıraz zaman lazım başka bısey yokk
,
hepinizi tebrik ederim canlarim
bir sey sorucam arkadasim meryem suresini secdesiylemi yaptin yoksa okudunmu sadeece? bende 1 yil 5 aydir bebek hasreti cekenlerdenim hic bir sorunumuz olmadigina bakmayarak sizin yazdiklarinizin aynisini yasiyorum gercekden olmayinca cok uzuluyorum hergun dualar ediyorum ama bebegim yok
sagol canim o zaman secdesiyle yapiyim mutlaka cok sagol Allah razi olsunevet canım tilaved secdesini de yaptım zaten mutlaka yapılmalı
Allah Razi olsun cok sagol canim benim Allah yureginin guzelligine gore hersey nasib etsin sana, bana dua etmissin Allah razi olsun bende sizlerin duacisiyimCanım çok teşekkürler seni takip etmiştim eylül topiğinden çok dua etmiştim inşallah vardır diye. Dua etmeye de devam edeceğim senin için.. Allah en hayırlı ve en kısa vakitte göbeğine kondursun bebişini inşallahhh Aminnnn..
Canım ya 6 ay olmuş daha üzülme bak hiç bir sorununda yokmuş ne güzel. Ben mesela ne rahim filmi çektirmiştim nede eşim için sperm testi yapmıştık. Biraz karambole olmuştu anlayacağın. O yüzden çok sıkıyordum canımı ya diyordum bi sorun varsa ve biz bu kadar zaman boşu boşuna uğraşmışsak diye.. Hatta bu ay başlayacaktım artık gereken ne varsa. Bak senin herşeyin temizmiş ne güzel bunu bilmek bile rahatlatır insanı. Eminim yakın zamanda vereceksin sende güzel haberini. Halayınıda hepberaber çekeriz artık :)))
Be güzel süprizler bnlar yaa.. Allah hayatının her döneminde böyle güzel süprizler nasip etsin inşallah. Mis kokulunuda sağsalim kucağına alman dileğiyle canım. Darısı tüm kardeşlerimizin başına inşallahhhh.. Aminnnn :)
Canım çok teşekkürler seni takip etmiştim eylül topiğinden çok dua etmiştim inşallah vardır diye. Dua etmeye de devam edeceğim senin için.. Allah en hayırlı ve en kısa vakitte göbeğine kondursun bebişini inşallahhh Aminnnn..
hayırlı olsunn canım ilk öğrendiğinde değerin kaçtı ve bebeğin ne kadarlıktıcancanlar hamış olanların bebeklerı hayırlı olsun olmayanlarada rabbım tez zamanda versın ben su an ıkıncı bebısıme hamıleyım ve ıkısıde tedaviyle oldu cok yollardan gectım cok ılaclar kullandım ıkıncı bebegımde artık umıdı kesmıstım 3 yıl omustu gebe kaldığım ay esım sehır dışına gıdıp geıyordu ve bır ayda sadece bır defa ılıskımız oldu o ay hıc ılac da kullanmadım artık yorulmuştum vebu ramazan bayramının ıkıncı gunu adet gorecegım gun rahatsızlandım bas ağrısı bas donmesı kalp çarpıntısıyla acıle gıttım doktor dırek gebe olabılırmısınız dedı bende tedaviyle olduğunu falan durumumu anlattım hıc ıhtımal bıle vermedim doktor ılac tedavısı yapmadan once ılla bı test yapalım dedı ve yaptı kan testı yarım saat sonra ogrendımkı hamıleymısım cok kucuk dedı doktor ve ılac falan vermeden eve yolladı ıste böyle arkadaşlar allah ıstedıkten sonra her sekıde bebıs oluyo bıraz zaman lazım başka bısey yokk
,
hayırlı olsunn canım ilk öğrendiğinde değerin kaçtı ve bebeğin ne kadarlıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?