Kuruntu mu yapıyorum

14 haftalik gebelik 3 aya tekabbul eder neredeyse ve benim amerikada yasayan kuzenim bu haftalarda bebeginin cinsiyetini ogrendi.
bebek yapma eylemi kadar bir nebze de eylem sonrasinin getirilerine vakif olunsa?
hamile degilsiniz!
Gayet bilgili olduğumu düşünüyorum ve başlıkta da belirttiğim gibi kuruntu yaptığımın farkındayım. Size ve Amerikada yaşayan kuzeninize sevgiler.

Şubat 18 regl
Mart 18 regl
Bu ikisinin arasında 1 martta 2 farklı testi aynı anda yapıp negatif tek çizgi görmek. .

Terslik olsa martta filan regl olmazdim sanırım ,aynı tarihte oldum, genelde 3 gün önce gelirdi ama mart ayında aynı günde oldum..

Bazen başkalarından duymayı insan istiyor, telkin gibi bisey bu.. Saçma ,belki aptalca ama bu da bi psikoloji gerçeği,

Şubat 18 regl
Mart 18 regl
Bu ikisinin arasında 1 martta 2 farklı testi aynı anda yapıp negatif tek çizgi görmek. .

Terslik olsa martta filan regl olmazdim sanırım ,aynı tarihte oldum, genelde 3 gün önce gelirdi ama mart ayında aynı günde oldum..

Bazen başkalarından duymayı insan istiyor, telkin gibi bisey bu.. Saçma ,belki aptalca ama bu da bi psikoloji gerçeği,
Kesinlikle anlıyorum seni ben de başkalarından duymak istiyorum bi nebzede olsa rahatlatıyor. Ben de 3 defa olmam gereken günlerde adet oldum. Bugün 4. testi de yaptım yine negatif çıktı. Ama burda ki bi arkadaş idrar testinde çıkmayabilir değerler düşüp sabitlenir yazdı daha çok tedirgin oldum. Yaşlandığımı hissediyorum bu konu yüzünden.

Şimdi herkesin yaşadığı farklı, milyonda veya çok nadir de olsa olan bazı şeyler burada üye arkadaşlarımızın başına gelmiş veya ordan burdan duyup söylemiş olabilirler, bu da etken tabi, acaba acaba demek hayat kalitesini dusuruyor , yoğunluğunu benim gibi başka şeylere vermen gerek,

Ben niye taktim söylüyorum, isim varken işsiz kaldım, ewe tıkıldim yine, ne güzel sosyal gezip tozuyodum şimdi kısıtlandı, eskisi gibi yapamıyorum, eee nolcak söylemi oldu böyle mi oldu dolan dur, yaptığın iştende zevk alamiyosun , anlamı kalmıyor...

Şimdi herkesin yaşadığı farklı, milyonda veya çok nadir de olsa olan bazı şeyler burada üye arkadaşlarımızın başına gelmiş veya ordan burdan duyup söylemiş olabilirler, bu da etken tabi, acaba acaba demek hayat kalitesini dusuruyor , yoğunluğunu benim gibi başka şeylere vermen gerek,

Ben niye taktim söylüyorum, isim varken işsiz kaldım, ewe tıkıldim yine, ne güzel sosyal gezip tozuyodum şimdi kısıtlandı, eskisi gibi yapamıyorum, eee nolcak söylemi oldu böyle mi oldu dolan dur, yaptığın iştende zevk alamiyosun , anlamı kalmıyor...
Bende sorunlu bi evliliğim olduğu için bu kadar takıyorum. Yalnızım oyalanacak hiç bir şey bulamıyorum ev işleri dışında. Umarım o milyonda 1 ihtimal bizi bulmaz.

Diğer konum kapatılmış ama tekrar yazıyorum ben de hamile olmadığımı düşünüyorum ama kendimi ikna edemiyorum bir de bunların üstüne çıkmayabilir diyen arkadaşlar olunca acabalarım daha da artıyor. Gerçek olamaz vs. diyen arkadaşlar için tek diyeceğim umarım istemediğiniz hiç bir konuyla karşılaşıp böylesi endişelere kapılmazsınız. Yaşanmadan anlanabilecek bi durum değil. Herkese cevapları için zaman ayırdıkları için teşekkür ederim. İyi forumlar.

Back
X