- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.907
- 248
- Konu Sahibi Badeligunler
-
Sorma valla artık gün saymayı bıraktım saatler sayıyorum meraktan :) umarım güzel haberlerle gelebilirim:18: sen daha kalp atışları için gitmemiştin dimi? Seninde haberlerini bekliyorum mutlaka günlermiz çok yakın biilgilendirelim birbirimizi
inşallah güzel haberlerinle gelirsin canım bekliyorum haberleriniben daha gitmedim bayramdan sonra gideceğim haberleşiriz tabi bak mesela kalp atışlarını duyacağımı bilsem sorardım gerçi doktorda bişey demedi:26: amaaan neyse sabırla bekliyorum ne yapayım
inşallah güzel haberlerinle gelirsin canım bekliyorum haberleriniben daha gitmedim bayramdan sonra gideceğim haberleşiriz tabi bak mesela kalp atışlarını duyacağımı bilsem sorardım gerçi doktorda bişey demedi:26: amaaan neyse sabırla bekliyorum ne yapayım
Sabır sabırrrr :))) geç olsun temiz olsun napalım :)) 6 haftalık duyanda var 8 haftada zarzor duyanda.. Hayırlısı olsun inşallah. Bu arada ben bugün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım kan testlerinin filan çoğunu orda yaptırabiliyormuşuz. Onlarda zaten gebelik sırasında olacağın aşılar yada gereken ne varsa seni haberdar ediyorlarmış. Haberin var mı bilmiyorum ama bende buradan okuyunca bi gideyim dedim. İyide oldu sanırım.
Amin cnm benim çok sagol. Yardımcı olbildiysem ne mutlu bana. İnşallah bi an önce adetin gelirde rahatlarsın sende. Sakın ihmal etme hormonlrını. Ben iki ay prolaktinle uğraşmıştım. Tedavisi kolay geçti ama insan sinir oluyor o sırada iştedualarım seninle en kısa zamanda güzel hberlerini almak dileğiyle
Sabır sabırrrr :))) geç olsun temiz olsun napalım :)) 6 haftalık duyanda var 8 haftada zarzor duyanda.. Hayırlısı olsun inşallah. Bu arada ben bugün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım kan testlerinin filan çoğunu orda yaptırabiliyormuşuz. Onlarda zaten gebelik sırasında olacağın aşılar yada gereken ne varsa seni haberdar ediyorlarmış. Haberin var mı bilmiyorum ama bende buradan okuyunca bi gideyim dedim. İyide oldu sanırım.
çok haklısın bekleyeceğiz bakalım napalım:)) ben özel bir hastanede takipli hastayım ama sağlık ocağınada kayıt yaptırsammı bilemedim şimdi:26: hastanede yaparlar gibi ama :44:neyse az biraz düşüneyim haberim yoktu benim, bu arada bugün perşembeeene yaptın merak ettim inşallah güzel haberlerle gelirsin bekliyorum
çok haklısın bekleyeceğiz bakalım napalım:)) ben özel bir hastanede takipli hastayım ama sağlık ocağınada kayıt yaptırsammı bilemedim şimdi:26: hastanede yaparlar gibi ama :44:neyse az biraz düşüneyim haberim yoktu benim, bu arada bugün perşembeeene yaptın merak ettim inşallah güzel haberlerle gelirsin bekliyorum
Canım bende özel hastaneye gidiyorm ama sağlık ocağınada kayıt yaptırmak lazmmış. Sen bi araştır istersen kolaylık oluyor.
Veeee evet dün gittim hastaneye bide baktık pıt pıt pıtt orda bi fasulye varrrr :))) 1 cm olmuş bacaksıziçim rahatladı biraz ne yalan söyliyeyim gidipe bebişi göremezsek görüpte kalp atışını duyamazsak diye 40tilki dolanıyordu kafamda. Çok şükür attık sıkıntlarımı. Darısı başına inşallahhhh :) sen ne zman göreceksin fasulyeni
Canım bende özel hastaneye gidiyorm ama sağlık ocağınada kayıt yaptırmak lazmmış. Sen bi araştır istersen kolaylık oluyor.
Veeee evet dün gittim hastaneye bide baktık pıt pıt pıtt orda bi fasulye varrrr :))) 1 cm olmuş bacaksıziçim rahatladı biraz ne yalan söyliyeyim gidipe bebişi göremezsek görüpte kalp atışını duyamazsak diye 40tilki dolanıyordu kafamda. Çok şükür attık sıkıntlarımı. Darısı başına inşallahhhh :) sen ne zman göreceksin fasulyeni
temam canım madem kolaylık olacak bir ara bende kayıt yaptırayım şu sağlık ocağına
senin adına çoook sevindim demek gördün fasulyeniiibüyümüşte 1 cm mi olmuş hayırla kucağa alalım kuzucukları inşallah meraktan böle olucam ama ben ancak 23-24-25 gibi yani malum bayramdı tatildi derken neyse hastalık sıkıntı dert olmasında beklerim kuzucuğumu dün biraz korkuttu beni yaramaz:18: az biraz kanamam vardı kesildi devam etse dr a gidecektim ama çoook şükür iyiyiz inşallah bende atarım şu sıkıntıları beklemeye devam fasulyemiiii
temam canım madem kolaylık olacak bir ara bende kayıt yaptırayım şu sağlık ocağına
senin adına çoook sevindim demek gördün fasulyeniiibüyümüşte 1 cm mi olmuş hayırla kucağa alalım kuzucukları inşallah meraktan böle olucam ama ben ancak 23-24-25 gibi yani malum bayramdı tatildi derken neyse hastalık sıkıntı dert olmasında beklerim kuzucuğumu dün biraz korkuttu beni yaramaz:18: az biraz kanamam vardı kesildi devam etse dr a gidecektim ama çoook şükür iyiyiz inşallah bende atarım şu sıkıntıları beklemeye devam fasulyemiiii
Çok saol teyzesi büyüdük bile biz
Aman Allah korusun dikkat et kendine zorlandın mı acaba kendini? Bi dahaolursa mutlaka görün doktora. Doktorum kokusuz renksiz akıntı sıkıntı yaratmaz ama kanaman olursa haber ver vedi. O yüzden tetikte olmak lazım. Çok şükür geçmiş ama Allah korusun kuzunu inşallah.. Gittiğinde baya şok olacaksın bence :) düşünsene sadece keseyi görmüştün bu sefer bebişi şekillenmiş olarak bile görebilirsin. Beninmki şuan bildiğin fasulye başı kıçı nerde bilemedim
kızlarr cevaplarsanız sevinirim ..1 yıllık evlıyım . 5 gun önce korunmayı bıraktık . adet dongulerım cok duzensız olduğu ıçın yumurtlama zamanımıda bılemıyorum . bugun kan tahlılı ıcın doktora gıttım dayanamayıp,, 0,100 cıktı yanı gebe değildım . çok mu erken davrandım yoksa 5 günde kanda cıkarmıydı beklemelımıyım bıraz daha ama doktorum da farlutal verdı adet sokturucu bıtırınce yıne gel dedı . ne yapmalıyım . düşüncelerınızi paylaşır mısınız lütfennnnnnnnnn
Canım 5 günde çıkması imkansız ama ya. Ben 13. Gün öğrenmiştm. Taş çatlasa 10 . Gün öğrenirmişim ama daha erken yaptırsaydım emin ol bende de çıkmazdı. Sen ilişkiye girdiğin güne bi 10-12 gün ekle öyle test yap. Sonuç daha garanti olur.
Adet döngülerinin düzensiz olmasının sebebi neymiş söyledi mi doktor? Bi de ovulasyon testini dene bence ozaman yumurtlama gününü çok daha kolay belirleyebiliyorsun. Ben mesela geçen ay 23.gün yumurtlamıştım hamile kaldığım ay ise 14. Gün yumurtladım. Test sayesinde bulmam daha kolay oldu.
Ahlascım merhaba umarm herşey yolundadır. Özel msj atamadığım için burdan yazayım dedim. Pek girmiorsun sanırım, grersen kendnden haberdar et olurmu meraktayım :) öperim senide fasulyeyide :)
Ahlascım merhaba umarm herşey yolundadır. Özel msj atamadığım için burdan yazayım dedim. Pek girmiorsun sanırım, grersen kendnden haberdar et olurmu meraktayım :) öperim senide fasulyeyide :)
canım arada bir bakıp çıkıyorum bazen, elim yazmaya varmıyor.... ben bebeğimi kaybettimbu hafta alacaklar benden, veren Allah alan Allah sabretmeye çalışıyorum, hem üzgünüm hem korkuyorum ( inşallah sen ve diğer arkadaşlar sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi...
canım arada bir bakıp çıkıyorum bazen, elim yazmaya varmıyor.... ben bebeğimi kaybettimbu hafta alacaklar benden, veren Allah alan Allah sabretmeye çalışıyorum, hem üzgünüm hem korkuyorum ( inşallah sen ve diğer arkadaşlar sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi...
Cnm inan çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, Allah sabır versin inşallah.. Hepimiz aynı korkular içindeyiz çoğumuzun başınada geliyor malesefveren Allah sabrınıda verir inşallah.. Tüm kalbimle dua edeceğim en kısa zamanda yeni bi meleğin sağlıkla sana gelmesi için. Kendine çok iyi bak konuşmak istersen hep burdayım.. Öpüyorum seni..
yeni öğrendim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeğimizi inş. :)
Rabbim tüm isteyenlere aratmadan versin inş.
Cnm inan çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, Allah sabır versin inşallah.. Hepimiz aynı korkular içindeyiz çoğumuzun başınada geliyor malesefveren Allah sabrınıda verir inşallah.. Tüm kalbimle dua edeceğim en kısa zamanda yeni bi meleğin sağlıkla sana gelmesi için. Kendine çok iyi bak konuşmak istersen hep burdayım.. Öpüyorum seni..
canım duan ve iyi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah....geçmiyor ama zamanla alışıyor insan, insanız başa herşey geliyormuş insan benim başıma hiç gelmez zannediyor... hala inanamıyorum yaşadıklarıma aslında o kadar yaygın bir durummuş ki neyse Rabbim en iyisini bilir, tek dileğim yeni meleğimle yaralarımı sarmak(( sen neler yapıyorsun sağlığın nasıl, kuzucuğun nasıl, mutlaka haber et olurmu merak ediyorum seni, şimdilik öpüyorum canım...
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
canım duan ve iyi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah....geçmiyor ama zamanla alışıyor insan, insanız başa herşey geliyormuş insan benim başıma hiç gelmez zannediyor... hala inanamıyorum yaşadıklarıma aslında o kadar yaygın bir durummuş ki neyse Rabbim en iyisini bilir, tek dileğim yeni meleğimle yaralarımı sarmak(( sen neler yapıyorsun sağlığın nasıl, kuzucuğun nasıl, mutlaka haber et olurmu merak ediyorum seni, şimdilik öpüyorum canım...
Doğru diyorsun herşeye hazırlıklı olmak lazım ama insan o ihtimalleri düşünmek bile istemiyor. Ne kadar korunma süresi verdi doktor? Biraz daha zaman lazım eminim tekrar bebiş için çalışmalara başlayınca yeni heyecanlarla kendini çok daha iyi hissedeceksin. Ve lütfen meleğine kavuşunca müjdeni ver bana mutlaka, unutma sakın beniii
Ben en son ikili teste girdim cnm doktor fiziksel olarak bi sıkıntısı olmadığını ama kan testine göre kesin sonucun çıkacağını söyledi. Onu bekliyorum şimdi. Birde kız olacağını öğrendik değişmezse.. Benden de böyle cnm çok şükür bi sıkıntı şimdilik.. Okul ev yuvarlanıp gidiyoruz işte :)
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?