Tam bir sene sonra... Bende hamileyim..

iyi dileklerin için teşekkürler
seninde her şey gönlünce olsun

kızlarr cevaplarsanız sevinirim ..1 yıllık evlıyım . 5 gun önce korunmayı bıraktık . adet dongulerım cok duzensız olduğu ıçın yumurtlama zamanımıda bılemıyorum . bugun kan tahlılı ıcın doktora gıttım dayanamayıp,, 0,100 cıktı yanı gebe değildım . çok mu erken davrandım yoksa 5 günde kanda cıkarmıydı beklemelımıyım bıraz daha ama doktorum da farlutal verdı adet sokturucu bıtırınce yıne gel dedı . ne yapmalıyım . düşüncelerınızi paylaşır mısınız lütfennnnnnnnnn

Son düzenleme:

yeni öğrendim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeğimizi inş. :)
Rabbim tüm isteyenlere aratmadan versin inş.

Son düzenleme:
yeni öğrendim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeğimizi inş. :)
Rabbim tüm isteyenlere aratmadan versin inş.

Hayırlı olsun canım :) inşallah sağlıklı bi gebelik geçirir, sağlıklı bi şekilde de kucağına alırsın bebişinii :)) güzel dileğinede kocaman bi aminnnnnn

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

Canım biraz geç gördüm msjını kusura bakma ama hep dualarımda olacaksın, inşallah tez zamanla rabbim sanada bu mucizeyi yaşatır..

canım doktor 2-3 ay dedi bakalım bekliyoruz biraz korku var, ister istemez tekrarı olurmu acaba diyorum yeni meleğim geldiğinde mutlaka haber ederim

sende beni habersiz bırakma olurmu, inşallah senin sonuçlarda temiz çıkar demek kızın olacak ayyy ne güzel şimdi benim meleğimde dursaydı bende öğrenirmiydim acaba cinsiyetini neyse Rabbim hayırlısını versin napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…