- 11 Nisan 2020
- 64
- 2
- 6
- 24
- Konu Sahibi Mysterywoman
Iliskiden sonra mi adet oldunuz yaniHergun oldugu icin tarih bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iliskiden sonra mi adet oldunuz yaniHergun oldugu icin tarih bilmiyorum
Peki yaparken korunuyomusunuz hep yoksa korunmadan mi oluyoHergun oldugu icin tarih bilmiyorum
19 martta oldum en sonIliskiden sonra mi adet oldunuz yani
Iliski olurken icine bosalma oldu mu ?19 martta oldum en son
KorunmuyoruzPeki yaparken korunuyomusunuz hep yoksa korunmadan mi oluyo
OlduIliski olurken icine bosalma oldu mu ?
23 yasindasin 5 aylik evlisin nerdryse her gun ilisli yasiyosun korunmadan ve icine bosama gerceklesti iliski yasadiktan sonra 19 martta adet oldun ve doktora gittin test yaptirdin negatif cikti doktor sana adet sokturucu verdi 4 gun kullandin ve bitti ama hala adet olmadin , hamile oldugundan supheleniyosun degil mi? Yanlis bi yer varmı direm boyle yaziyorum
Ewet olabilorimiyim dyrm23 yasindasin 5 aylik evlisin nerdryse her gun ilisli yasiyosun korunmadan ve icine bosama gerceklesti iliski yasadiktan sonra 19 martta adet oldun ve doktora gittin test yaptirdin negatif cikti doktor sana adet sokturucu verdi 4 gun kullandin ve bitti ama hala adet olmadin , hamile oldugundan supheleniyosun degil mi? Yanlis bi yer varmı direm boyle yaziyorum
Düğün nikah yakındaysa stres yapma biz olmuyor diye sıkıntıdayız çektiğimizi çekmezsin hiç değilse ama merak etme hamile değilsindir arkadaşım kullanmıştı düzenli olmasına rağmen adetleri görmesi gereken ay görmedi sonraki ay gördü adet düzenini alt üst ediyor o ilaçInsallah kalmamışımdır. Ellayı kullanmamdan 10 gün geçti hala tık yok. %2lik kısma girmemis olmayı diliyorum
Ben ellayi kullanmamdan nerdeyse 4 hafta gecti nirmalde 2 hafta once adet olmam gerekiyodu ama hala olmadim kizlik zarim bozulmadı icime bosalma gerçekleşmedi sadece sürtunmeyle oldu . Iliskidrn sonra 3. Haftada test yaptim ndgatif cikti hsmile degilimdir degil miDüğün nikah yakındaysa stres yapma biz olmuyor diye sıkıntıdayız çektiğimizi çekmezsin hiç değilse ama merak etme hamile değilsindir arkadaşım kullanmıştı düzenli olmasına rağmen adetleri görmesi gereken ay görmedi sonraki ay gördü adet düzenini alt üst ediyor o ilaç
Yok canım hamile değilsin kesin merak etme ella adet düzenini bozuyor bidaha ki aya olursun adet ama dünde biri sürtünme yoluyla ilişki yaşamış sevgilisi üzerine boşalmış bakireymiş oda ama hamile kalmış çok kadında doğuştan kızlık zarı yok zara güvenip böyle sürtünmeli ilişki yaşamayın bugün yazmadı kız hiç ailesinin yanında kusuyormuş falan aldırcakmış çok tehlikeli bu işler dikkat edinBen ellayi kullanmamdan nerdeyse 4 hafta gecti nirmalde 2 hafta once adet olmam gerekiyodu ama hala olmadim kizlik zarim bozulmadı icime bosalma gerçekleşmedi sadece sürtunmeyle oldu . Iliskidrn sonra 3. Haftada test yaptim ndgatif cikti hsmile degilimdir degil mi
Simri once degilsiniz diyip sonra kizin hamile kalmasi beni urkuttu biraz . 2.5 hafta oldu adet olamadim ilsiki yasayali 4 hafta oldu ama bi belirti yok bendr sadece arada sirada kasiklarimda yanma oluyo biraz, kesin hamile degilimdir degil mi ? Bu ay adet olmasam korkmam gerekmiyo degil miYok canım hamile değilsin kesin merak etme ella adet düzenini bozuyor bidaha ki aya olursun adet ama dünde biri sürtünme yoluyla ilişki yaşamış sevgilisi üzerine boşalmış bakireymiş oda ama hamile kalmış çok kadında doğuştan kızlık zarı yok zara güvenip böyle sürtünmeli ilişki yaşamayın bugün yazmadı kız hiç ailesinin yanında kusuyormuş falan aldırcakmış çok tehlikeli bu işler dikkat edin
Dediğim kız hap kullanmamış ella içmemiş yani nasılsa bişey olmaz diye davranmışSimri once degilsiniz diyip sonra kizin hamile kalmasi beni urkuttu biraz . 2.5 hafta oldu adet olamadim ilsiki yasayali 4 hafta oldu ama bi belirti yok bendr sadece arada sirada kasiklarimda yanma oluyo biraz, kesin hamile degilimdir degil mi ? Bu ay adet olmasam korkmam gerekmiyo degil mi
Anladim , o zaman degilimdir degil mi bu ay adet olmasam korkmam gerekmiyorDediğim kız hap kullanmamış ella içmemiş yani nasılsa bişey olmaz diye davranmış
Ella hapi kesin cozum o zaman degil mi korkmam gerekmiyorDediğim kız hap kullanmamış ella içmemiş yani nasılsa bişey olmaz diye davranmış
Korkma arkadaşım da kullanmıştı bebek istemediği için adet düzenini bozuyor hap buda sorun ama hamile değilsinAnladim , o zaman degilimdir degil mi bu ay adet olmasam korkmam gerekmiyor
Icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim yorumunuz icinKorkma arkadaşım da kullanmıştı bebek istemediği için adet düzenini bozuyor hap buda sorun ama hamile değilsin
Korkma sendemi nişanlınla beraber oldun az önce bi kız yazmıştı nişanlısıyla böyle bişey yaşamış hamile kalmaktan korkuyoduElla hapi kesin cozum o zaman degil mi korkmam gerekmiyor
Adetim duzensiz zaten bide polikistik over sendromum var iyice bozuldu desenizyaKorkma arkadaşım da kullanmıştı bebek istemediği için adet düzenini bozuyor hap buda sorun ama hamile değilsin
Hayir ben sevgilimle olmustu ilk defa kizlik zarim bozulmadı oda ustume bosaldi ama cevresine gelmek ihtimali olabilir dye 12 saat icinde ella kullandimKorkma sendemi nişanlınla beraber oldun az önce bi kız yazmıştı nişanlısıyla böyle bişey yaşamış hamile kalmaktan korkuyodu