- Konu Sahibi Badeligunler
-
herkes için hayırlı olsun arkadaşlar
sağlıkla sıhhatle hayırla güzel bir süreç geçiririz inşallah
sağol cnm allah razı olsun 5. haftaya 1 gün kala öğrendim. 4.4 mm miniğimin kesesi. bu cumartesi tekrar gideceğim.
Aminnn canım sana da hayırlı olsun sende aynı dönemdesin bizimle sana da hayırlı olsun. Neler yaptın şimdiye kadar bebeği filan görebildin mi? Benim bi hafta sonra randevun içerde neler olup bitiyor hiç haberim yok :)))
sağol canım, ben battan 1 gün önce test yapmıştım negatiftidedim herhalde bişey yok aradan 2-3 gün geçti testler pozitif çıkmaya başladı bunun üzerine doktora gittim, vajinal ultrason istemediğim için kan değerlerimdeki yükselişe baktı, yükseliş fazla olduğu içinde bu hafta görmek istedi karından bakıcak yarın gidicem bakalım ölüyorum meraktan
Bende 2 gün önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Bugün doktora gittim. 6 haftalık kese var sadece dedi. 10 gün sonrası için randevu verdi. Tahlil istedi benden. Fakat tahlil sonuçlarında sizler gibi hcg değerlerin yok. Acaba gerek mi duymadı doktor?
Aminnn canım sana da hayırlı olsun sende aynı dönemdesin bizimle sana da hayırlı olsun. Neler yaptın şimdiye kadar bebeği filan görebildin mi? Benim bi hafta sonra randevun içerde neler olup bitiyor hiç haberim yok :)))
sağol canım, ben battan 1 gün önce test yapmıştım negatiftidedim herhalde bişey yok aradan 2-3 gün geçti testler pozitif çıkmaya başladı bunun üzerine doktora gittim, vajinal ultrason istemediğim için kan değerlerimdeki yükselişe baktı, yükseliş fazla olduğu içinde bu hafta görmek istedi karından bakıcak yarın gidicem bakalım ölüyorum meraktan
Anladım canım hadi hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallahh. Ben gittiğimde vajinal baktı doktor 4 hafta 5 günlükken gördü keseyi çok şükür. Değer 3000 üstündeyse karından görünür zaten bildiğim kadarıyla sıkıntı etme. Bekliyorum güzel haberleriniii
Hyırlı olsun cnm önceliklekan tahlilini ben kendim yaptırmıştım doktora gittiğimde keseyide görünce o da istemedi. Kese göründüğü için gerek duymamıştır endişelenme. Zaten kesen görünmüş mis gibi ne gerek var kana tahlile
Anladım canım hadi hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallahh. Ben gittiğimde vajinal baktı doktor 4 hafta 5 günlükken gördü keseyi çok şükür. Değer 3000 üstündeyse karından görünür zaten bildiğim kadarıyla sıkıntı etme. Bekliyorum güzel haberleriniii
inşallah canım ya darısı bana pazartesi değerim 3000 üstüne çoktan çıkmıştıo kadar merak ediyorum ki görebilecekmiyim, tek mi çift mi diye yarın yazarım inşallah:)
Hyırlı olsun cnm önceliklekan tahlilini ben kendim yaptırmıştım doktora gittiğimde keseyide görünce o da istemedi. Kese göründüğü için gerek duymamıştır endişelenme. Zaten kesen görünmüş mis gibi ne gerek var kana tahlile
inşallah canım ya darısı bana pazartesi değerim 3000 üstüne çoktan çıkmıştıo kadar merak ediyorum ki görebilecekmiyim, tek mi çift mi diye yarın yazarım inşallah:)
He anladım senin bide öyle bi telaşın varr :))) ay hadi inşallah merakla bekliyor olacağım bendeben giderken eşimde çok heves etti bide iki kese görürmüşüz diye doktorda tek kese görünce düştü suratı şaşkalozun
canım müjdem var bebeğim benimle beslenme keseside oluşmuş minik de olsa bebeği de gördük kalp atışıda var kesem 11 mm olmuş. cuma tekrar gideceğim. rabbime sükürler olsunAminnn canım sana da hayırlı olsun sende aynı dönemdesin bizimle sana da hayırlı olsun. Neler yaptın şimdiye kadar bebeği filan görebildin mi? Benim bi hafta sonra randevun içerde neler olup bitiyor hiç haberim yok :)))
Ohh ohh süper gerçekten çok sevindim ya :) gidersen haber ver banada olur mu ilk randevumda benimde 0.81 cm di kesem. Diğer randevuyu haftaya perşembeye aldım ama merak içindeyim :)
canım müjdem var bebeğim benimle beslenme keseside oluşmuş minik de olsa bebeği de gördük kalp atışıda var kesem 11 mm olmuş. cuma tekrar gideceğim. rabbime sükürler olsun
Ayy ne güzel maşallah yaaben daha kese hariç diğerlerini ne gördüm ne duydum biraz geç aldım sanırım randevuyu. Hep aklımda soru işaretleri ya bebek yoksa ya kalp atışını duyamazsam diye.. Darını başıma diyeyim bari :)) perşembe bende gidince ayrıntıları yazarım inşallah. Seninde güzel haberlerini bekliyorum yine.. :)
selam arkadaşlar öncelikle bebeklerinizi Allah sağlıcakla kucaklarınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin
benim eşimin ileri hareket sperm sayısı sıfır.
ve ben bir kaç ay önce bir internet sitesinden preseed aldım.
onu iki ay kullandıktan sonra enfeksiyon kaptım ve hamilede kalamadım.
şu an enfeksiyonla savaşıyorum
benim size sormak istediğim siz bu preseedi orjinal sitesinden mi spariş verdiniz yada nerden aldınız?
acaba benim aldığım sahtemi?
çünkü elimde halen var ve bir daha kullanmakta tereddütlüyüm.yardımcı olursanız sevinirim.
Canım çok geçmiş olsun. Ben gittig.... adlı siteden aldım herhangi bi yan etki olmadı bende. İki ay kullandım . Enfeksiyondan sonra doktora göründün mü? Belki ondan olmamıştı diyeceğim ama?... Bilemedim valla. İstersen orjinal sitesinden sipariş verip yeniden dene. İçin rahat olr en azından.
cevap için tşk ederim canım bende aynı yerden spariş ettim benimki 89 tl olanlardandı.ambalajında en üst kısmında babystar...t yazıyo seninkide aynı mı acaba?
bilemedim şimdi tekrar kullansam mı..
birde acaba sen nasıl kullandın ne kadar sürdün tarif edermisin bende aynısını yapıyım belki bu sefer işe yarar :))
cevap için tşk ederim canım bende aynı yerden spariş ettim benimki 89 tl olanlardandı.ambalajında en üst kısmında babystar...t yazıyo seninkide aynı mı acaba?
bilemedim şimdi tekrar kullansam mı..
birde acaba sen nasıl kullandın ne kadar sürdün tarif edermisin bende aynısını yapıyım belki bu sefer işe yarar :))
bu arada doktora gittim enfeksiyon için fitil ve tablet verdi tedavim devam ediyor.
ama hamile kalamama sebebim enfeksiyon mu onu da bilmiyorum.
iki ayı geçti adet olamadım.adet söktürücü kullandım işe yaramadı yine olamadım.pzt progestana başlıcam bakalım hayırlısı.
ama preseedi kullandığım aylarda düzenli adet oluyordum.
He anladım senin bide öyle bi telaşın varr :))) ay hadi inşallah merakla bekliyor olacağım bendeben giderken eşimde çok heves etti bide iki kese görürmüşüz diye doktorda tek kese görünce düştü suratı şaşkalozun
ayyy nihayet gidebildim doktora kesemiz 1,23 cm olmuuuşbakalım 2 hafta sonra tekrar gideceğim rutin bazı testler için bide kalbini dinlemek için. belki iki kese görürüm demiştim ama Rabbim en iyisini bilir, ailede ikiz çok olunca dedim acabaa sen neler yaptın bakalım varmı bir gelişme
ayyy nihayet gidebildim doktora kesemiz 1,23 cm olmuuuşbakalım 2 hafta sonra tekrar gideceğim rutin bazı testler için bide kalbini dinlemek için. belki iki kese görürüm demiştim ama Rabbim en iyisini bilir, ailede ikiz çok olunca dedim acabaa sen neler yaptın bakalım varmı bir gelişme
:)) hayırlısı olsun ikiz gebelikler biraz korkutuyr beni. Aynı anda iki tane aradan çıkması fena olmuyr ama zordur heralde yaabende perşembeyi bekliyorum bebiş ve kalp atışı için. Çok merak ediyorum valla :) senn kesede büyümüş maşallah kuzuyaaa :)
Canım bende ondan aldım yani tam enin değilim ama belkide şans eseri onu kullandığın zamana denk gelmiştir enfeksiyn?.. Yani zaten bi enfeksiyon başlangıcın vardı belkide onu kullandığın zaman denk gelince ondan sandın. Bilemedim bende :) ben yaklaşık iki gram şırıngaya çekiyordum jeli yatağa uzanırken enjekte ediyordum. İlişkiden bi 15 dakika filan önce yapıyordum. Bi kaç dakka sonra ıkınır gibi fazlasını itiyordum. Oyle yazıyodu yanılmıyorsam prospektüsünde.
Enfeksiyon hamile kalmaya engel oluyormuş canım doktorlar önce onu çözmeye çalışıyorlar sonra bebek çalışmalarını öneriyolar. Zaten şuan tedavi görüyorsun azalmıştır heralde değil mi? Hormon testlerin filan yapıldı mı belki başka bişeyden gecikiyordur adetlerin. Prolaktin pko yada kist gibi sebepler de adeti geciktirebiliyor. Doktor iyice baktımı sebebinin ne olabileceğine??
canım evet enfeksiyon azaldı çok şükür.doktor adetin 3.günü gel hormon tahlili yapalım dedi adet söktürücü verdi
ama adetim gelmedi adet söktürücüye başlayalı 13 gün oldu ama hala adet olamadım.progesteron hormonuma baktı 0.1
çıktı:26:yani bu ay yumurtlama olmamış dedi.sanırım hormonlarımda bir eksiklik var ve progesteron hormonum eksik diye tahmin ediyorum.genel olarak bakarsak daha önceleride (son aylarda düzenli olmakla beraber) adetimin geç olduğu olurdu arada ancak en azından adet söktürücü ile olabiliyordum bu kez neden böyle oldu anlamadım(
hayırlısı artık bir adet olsam önce hormonlarıma baktırcam ve bal tarçın çörekotu kürünü denemek istiyorum bir kaç ay bakalaım hayırlısı.
birde preseedi senin anlattığın gibi tekrar uygulamayı düşünüyorum inşaallah
ilgin için teşekkürler sana ve evlatlarına sağlık dilerim
:)) hayırlısı olsun ikiz gebelikler biraz korkutuyr beni. Aynı anda iki tane aradan çıkması fena olmuyr ama zordur heralde yaabende perşembeyi bekliyorum bebiş ve kalp atışı için. Çok merak ediyorum valla :) senn kesede büyümüş maşallah kuzuyaaa :)
sağol canım hayırlısı elbette ama bir taşla iki kuş hiç fena olmaz hani düşünsene iki kuzucuukdemek sende perşembe gidiceksin ayyy bişeyde kalmamış ki perşembeye merakla bekliyorum, bakalım senin kuzucuk ne yapıyo:))
sağol canım hayırlısı elbette ama bir taşla iki kuş hiç fena olmaz hani düşünsene iki kuzucuukdemek sende perşembe gidiceksin ayyy bişeyde kalmamış ki perşembeye merakla bekliyorum, bakalım senin kuzucuk ne yapıyo:))
Sorma valla artık gün saymayı bıraktım saatler sayıyorum meraktan :) umarım güzel haberlerle gelebilirim:18: sen daha kalp atışları için gitmemiştin dimi? Seninde haberlerini bekliyorum mutlaka günlermiz çok yakın biilgilendirelim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?