- 18 Kasım 2019
- 5.290
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.990
- 173
- Konu Sahibi Mysterywoman
İnşAllah canım kalırsam haber ederimInsallah yakin bir zamanda cocuk sahibi olursun , hamile kalirsan haberinizi almak isterim sizin adniza cok sevinirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canım kalırsam haber ederimInsallah yakin bir zamanda cocuk sahibi olursun , hamile kalirsan haberinizi almak isterim sizin adniza cok sevinirim
On hafta ve üzeri bebekleri özel hastane on bin tl bile versen almaz onuda ekleyetim bslkş maddi anlamda imkanın çoktur bu boyutunu düşünMuhtemelen lise son yada üniversite birsin zaten şuan okuma zamanın senle yaşıt kardeşim var söyleyeyim olurda hamile kalırsan başın çok ağrır bunun günah boyutu var haram ama inançlımısın bilmediğimden sana hocalı taslamam olurda sürtünmeli daha önce hamile kalmadım diye ilerletirsen önümüzdeki zamanlarda bikere o anın zevki ile devamımı getirir hamile kalırsın ha diyince kürtaj olunmuyor devlet hastanesi yapmaya yanaşmıyor bebek sağlıklı ise özellerde üç bin beş bin arası kürtaj ücreti öğrenci olduğundan böyle bir paran yoktur varsayalım sevgilinde de yoksa evlenmeyede niyet yoksa sende ziyan olursun bebeğinde şuanlık evlenene kadar hatta cinsel hayattan uzak durmanı öneririm tabi karar senin...
Inancliyim o anin etkisiyle oldu zaten aklimda boyle bir sey yoktu bidahada olmaz gozum yok sevgilimle ilkokuldan beri tanisiyoruz yani ikimizde ciddiyiz o bendende ciddi hatta insallah sonu evlilige gider de her sey cok guzel olur hayirlisiylaMuhtemelen lise son yada üniversite birsin zaten şuan okuma zamanın senle yaşıt kardeşim var söyleyeyim olurda hamile kalırsan başın çok ağrır bunun günah boyutu var haram ama inançlımısın bilmediğimden sana hocalı taslamam olurda sürtünmeli daha önce hamile kalmadım diye ilerletirsen önümüzdeki zamanlarda bikere o anın zevki ile devamımı getirir hamile kalırsın ha diyince kürtaj olunmuyor devlet hastanesi yapmaya yanaşmıyor bebek sağlıklı ise özellerde üç bin beş bin arası kürtaj ücreti öğrenci olduğundan böyle bir paran yoktur varsayalım sevgilinde de yoksa evlenmeyede niyet yoksa sende ziyan olursun bebeğinde şuanlık evlenene kadar hatta cinsel hayattan uzak durmanı öneririm tabi karar senin...
İnşAllah canımInancliyim o anin etkisiyle oldu zaten aklimda boyle bir sey yoktu bidahada olmaz gozum yok sevgilimle ilkokuldan beri tanisiyoruz yani ikimizde ciddiyiz o bendende ciddi hatta insallah sonu evlilige gider de her sey cok guzel olur hayirlisiyla
Yorumlarin dusuncelerin icin cok teseklur ederim icimi rahatlattin gercekten zamanini ayirdiin icin hakkini helal et insallah en yakin zamanda hayirlisiyla cocuk sahibi olursunİnşAllah canım![]()
Bunu ilerde olursa diye söylüyorsunuz degil mi su an hamile olma ihtimalim oldugu icin degil ?On hafta ve üzeri bebekleri özel hastane on bin tl bile versen almaz onuda ekleyetim bslkş maddi anlamda imkanın çoktur bu boyutunu düşün
İnşAllah sağol sende güzel duaların için. Rahat olabilirsin test yapmanada gerek yok bide testle ailene falan yakalanma yok yere kötü olma soğan suyuna devam et adetinde düzene girer elbet sende bir gün çocuk sahibi olmak isticeksinYorumlarin dusuncelerin icin cok teseklur ederim icimi rahatlattin gercekten zamanini ayirdiin icin hakkini helal et insallah en yakin zamanda hayirlisiyla cocuk sahibi olursun
Yok kız ilerde yaparsan diye dedim şuan yok bak kaç oldu diyorum yok yokBunu ilerde olursa diye söylüyorsunuz degil mi su an hamile olma ihtimalim oldugu icin degil ?
Testi sevgilim aldi ellayida o aldi 94 tl ye kucuk ilaç ictim ya hatta kusarsam tekrardan almam gerekiyomus sevgilimle fiyatini duyunca kusucagibi zannetmiyorum diye de sakalasmistikİnşAllah sağol sende güzel duaların için. Rahat olabilirsin test yapmanada gerek yok bide testle ailene falan yakalanma yok yere kötü olma soğan suyuna devam et adetinde düzene girer elbet sende bir gün çocuk sahibi olmak isticeksin![]()
Ay tamam o zmann cok sagolunnYok kız ilerde yaparsan diye dedim şuan yok bak kaç oldu diyorum yok yok![]()
Durum ne hamile kaldınız mıHayir ben sevgilimle olmustu ilk defa kizlik zarim bozulmadı oda ustume bosaldi ama cevresine gelmek ihtimali olabilir dye 12 saat icinde ella kullandim