Tam bir sene sonra... Bende hamileyim..

( üzülme nolur .. 2-3 ay ne ki göz atıp kapayıncaaya kadar geçer.. Bi daha düşünme aynı şeyleri yaşarım diye. İlk hamlileliklerde çok yaşanıyormuş böyle şeyler, benim çok arkadaşım da yaşadı, hatırlarsan ilk zamanlar bende bu yüzden çok endişeliydim. Ama eminim meleğin geldiğinde sağsalim kucağına alacaksın bu kez hiç tedirgin olma lütfen.. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hrpimize inşallah dualarım seninle

duaların ve güzel dileklerin için sağol arkadaşım, inşallah dediğin gibi olur:) ilk zamanlar hatırlıyorum sen çok tedirgindin çok şükürki hiç olumsuzluk olmadı inşallah sonuna kadarda öyle devam eder benim ise hiç aklıma bile gelmedi kötü birşey olabileceği ama başa geldi işte neyse Rabbim en iyisini bilir, yeni meleğimi beklemeye devam şimdilik

Buraya nerden nasıl geldim bilmiyorum :) ama mesajını okuyunca biz kadınların ruh halinin ne kadar değişken olduğunu bir kez daha teyid ettim. Ben de uzun zamandır KK'ya uğramamıştım. Bir bakayım dedim, giriş o giriş.. Çıkamadım. :)) hayırlı olsun hamileliğin. Darısı başımıza

Tek başına değilsin biliyorsun heyecanla bende bekliyorum güzel haberi vereceğin zamanıııı

Aminnn canım Allah inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin sizlerede..
Bende buraya nasıl denk geldim diye çok kızdım zamanında kendime ama çok şeyde öğrendim ne yalan söyleyeyim kısacası kk dan önce kk dan sonra diye ikiye ayrıldı şu fani ömrüm umarım seninide ennn kısa zamanda güzel haberlerini alırız merakla bekliyor olacağız kk eşrafı olarak

okudugum yazilar banada umut oldu ins bende en kisa zamana yazarim (

okudugum yazilar banada umut oldu ins bende en kisa zamana yazarim (

Yazacaksın inşallah hiç üzme kendini.. Bak ilk başlarda yazan bi kaç arkadaş vardı "ben ne zaman hamileyim diye yazıcam" deyip üzülüyorlardı, şimdi sanırım 2 yada 3 tanesi hamile bile :) zamanı gelince olacak elbet sakın düşünerek yorma kendini.. Benim bi sene sonra oldu ama oldu işte, bunları düşün ve üzülme lütfen olur mu? Dualarım seninle arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…