• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim, yaptıklarım, belirtiler :)

Merhaba kızlar bsnide alın aranıza bir mol gebelik yasadim bir yıldır korunuyordu biraktim bat 4 yada 5 mayıs benimde insallah tutmuştur 1 yıldır bekliyorum bu günü ilk defa bu ay korunmayı bıraktım banada dua edin hep beraber kirkimiz karissin insallah:-)

Merhaba kızlar bsnide alın aranıza bir mol gebelik yasadim bir yıldır korunuyordu biraktim bat 4 yada 5 mayıs benimde insallah tutmuştur 1 yıldır bekliyorum bu günü ilk defa bu ay korunmayı bıraktım banada dua edin hep beraber kirkimiz karissin insallah:-)
Benim bat da senle aynı, hadi inşallah hayırlı haberler paylaşırız o tarihte sibelcim :-)

Benim bat da senle aynı, hadi inşallah hayırlı haberler paylaşırız o tarihte sibelcim :-)
Inşallah canim Allaha dua etmekten başka yolu yok hayirli sağlıklı bir hamilelik ve hayirli sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen herkese dileyen gönlünden gecirene insallah icindede bizlere sevinçten ağlamayı nasip etsin

Canım, sen hassas testle mi bakmıştın ilk. Bende normal test var perşembe regl günüm eğer olmazsam cuma sabah test yaparım diye düşünmüştüm. Hem korku var hem heyecan, Allah hayırlısını nasip etsin de bebiş de versin inşallah. Bir an önce şu bir haftanın geçmesini bekliyorum gün sayınca geçmiyor işte. Halbuki çalışıyorum da zamanın daha hızlı geçmesi lazım. Aklım regl gününde takılı kalınca günler çok ağır geçiyor. Dua et, inşallah hamileyimdir.
Ayyy canım bilmezmiyim o geçmeyen günleri :mad:
ben erken testle öğrendim canım battan 3 gün önce hemen kan testi yaptım , hcg değerim 56 çıkmıştı. Ertesi gün normal test yapmıştım negatif çıkmıştı. anca bat da silik pozitif çıkmıştı normal testle.
inşallah inşallah hamilesindir :anneadayı::KK200: dualarım seninle...
Güzel haberlerini bekliyorum ;)

merhaba canım, ben de aranızda yeni olanlardoğum ve bebiş isteyenlerdenim. Öncelikle gözün aydın, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Rabbim bizlere de nasip etsin. Benim bi sorum olacak sana. Adet zamanım geldiğinde 2 gün kahverengi akıntı vardı 3.gün kırmızı gördüm. Ben adet başlangıcı olarak ilk günü mü saymalıyım yoksa kırmızıyı gördüğüm 3.günü mü? Ovulasyon zamanını hesaplamak istiyorum bilemedim. Ben de ovulasyon testi sipariş ettim reglim bitti artık test uygulayacam inşallah. Bir de testleri nasıl uyguladın onu öğrenebilir miyim? Tekrar hayırlı olsun :)
Canim sana bi onerim var play store den pepapp diye bir uygulama var onu indir o hesaplayip sana söylüyor

merhaba arkadaslar aranıza yeni katılıp cok okuyup az yazanlardanım :) herkesin tecrübesine bilgisine saygım var . 3 yıllık evliyim ve eşimle gecen ay karar aldik ailemizi 3 leyelim diye rabbim kısmet ederse tabi insallah en kısa sürede olur hayırlısı bakalım dr gittim hersey normal calismalara baslayabilirisniz dedi :))..
kızlar benim adetim 28-29 günde bir olur ve adet olmadan yaklasık bir hafta önce benim sinirler gerilir gögüs ucunda hassasiyetim artar dokunamam bile sonra adetten 1-2 gün öncede bacağımda ağrım olur . önceleri (yasim 29) yumurtlama zamanı diye tahmin ettiğim zamanda sıcak basar ve sumuksu bir akintim olurdu .akıllı telefonuma yaklasık 7-8 ay once bir uygulama yukledim ve uygulamaya göre yumurtlama zamanımı hesap etmisti gecen ay ona göre çalıştık sonuc husran(hayırlısı) onun standart oldugunu düşünüyorum ben adetime yakın bir zamanda yumurtluyorum dedim ve bu ay bi internet sitesinden bu sitede önerilen bir marka ovulasyon testi aldim ve yaklasık 2,5 haftadır bazen 2 bazen her gün test yaptım ve hic cift cizgiyi yakalayamadım ama ortalama hergün eşimle birlikte oldum bugun adetim 3 gün gecti 2-3 gün once kan testi yaptırıdm aile sağlık merkezinde değerler gecen ay gibi 0,25 1 bile değil :( ben sakin kalmaya calisiyorum ama eşim cok heyecanlı ilk kararı aldiğimizdan beri gezmedik site izlemedik video bırakmadi sağolsun benide azıcık gerdi :) insallah bu ay adetim olmazda hamileyimdir dua edin arkadaslar rabbim herkese gönlüne göre versin .
değerli yorumlarınızı bekliyorum ....

Canim sana bi onerim var play store den pepapp diye bir uygulama var onu indir o hesaplayip sana söylüyor
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hamileyimdir dediğin gibi :-) hatta bazen batma hissettiğimde heyecanlanıyorum kalbim çarpıyor. Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. Heyecanı bile paylaşmak güzelken hamile olduğumu öğrenirsem inşallah onu paylaşmak çok daha güzel olacak. Heyecanıma ortak olduğun için teşekkür ederim :-)

Bende 5-6 mayis regli olabilirim.yumurtlama günü çift çizgiyi gördüm ama sadece o günü değerlendirme bildim diğer günler bos geçti.eşim şehir dişinda bu ayda olmadi hic belirtim yok

Bende 5-6 mayis regli olabilirim.yumurtlama günü çift çizgiyi gördüm ama sadece o günü değerlendirme bildim diğer günler bos geçti.eşim şehir dişinda bu ayda olmadi hic belirtim yok
Canım, inşallah hamileyizdir. Allah nasip ettikten sonra her şekilde olur. Ben de bir belirti hissetmiyorum biraz batma haricinde, hatta bugün batma da yok ümitsizliğe düştüm :( rabbim nasip etmiştir inşallah, bekleyecez mayısı

Canım, inşallah hamileyizdir. Allah nasip ettikten sonra her şekilde olur. Ben de bir belirti hissetmiyorum biraz batma haricinde, hatta bugün batma da yok ümitsizliğe düştüm :KK43: rabbim nasip etmiştir inşallah, bekleyecez mayısı
Bende biraz agri var ya bugun basladi bakalim adet mi degilmi bu nedir en gec bir haftaya ogrences

Canım, inşallah hamileyizdir. Allah nasip ettikten sonra her şekilde olur. Ben de bir belirti hissetmiyorum biraz batma haricinde, hatta bugün batma da yok ümitsizliğe düştüm :KK43: rabbim nasip etmiştir inşallah, bekleyecez mayısı

İnş. Canim valla zaman geçtikçe benimde umudum bitiyor hakkimiza hayirlisi olsun beklemekten ve dua etmekten başka caremiz yok

Kizlar bende yeni hamilelerdenim rabbim kucagimiza almayi nasip etsin sagsalim dogmalarini hamile arkadaslara bi onerim var once onu soyleyim her gun niyet edip bi fatiha okuyup bagislayin dogumunuz kolaylasir rabbimin izniyle ben martin 9 doktora gittim rahim yapisikmis o acildi adeti otuz gunden hesaplayip bana gun verdi o gune kadar iliskiye girme dedi yaklasik 8 gun girmedik sonra 3 gun ust uste girdik iki ucgun sonra benim akintilarim basladi beyaz akinti adet gunu gelince kasik agrilari ve bel agrilari basladi gogus ucu hassasiyeti basladi bi hafta sonrada hamile oldugumu ogrendim ben dokuz az bosa bekledim doktora gitmedim gittigim ilk aydada rabbimin izniyle gebe kaldim. Bunu soylemek istedim sizde gecikmeden gidin bazen kucucuk bisey bile engel olabiliyor

Canım selam, biraz geç gördüm ama çok sağol amiiin :nazar::nazar:, her isteyene nasip olur inşallah.:anneadayı::KK200:
mide bulantısı henüz yok ama benim geç döllenme oldu yani daha mide bulantılarım başlamamışda olabilir.
Bu gün keseyi gördüm daha yeni ve kese ebatına göre 4+5 desin dedi doktor oysa sata göre 6+5 di.
Sen hamilemisin?

inş olmaz dilerim güzel her şey yolunda gider. kese de görünmüş çok sevindim. evet doktorların hesaplamaları bizden biraz daha farklı oluyor. zaman akıp gidiyor, dilerim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

inş olmaz dilerim güzel her şey yolunda gider. kese de görünmüş çok sevindim. evet doktorların hesaplamaları bizden biraz daha farklı oluyor. zaman akıp gidiyor, dilerim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Amiin amiiin :nazar::anneadayı: tüm bekleyiş onun için zaten ;) ama hamile olduğumu ogrendigimden beri zaman yavaşladı sanki :KK48: heyecandan galiba bian evvel kavuşmak istiyorum :KK46: ama tabi sağlıkla gelsinde:nazar: ;)

Selam Kizlar Bizde Degerlendirdik Ovulasyon gunlerimi Gun asiri diyebilirim Adetim gecen hafta cumartesi olmasi gerekiyordu olmadm ve o gun akintintim oldu mide eksimesi ve yanmasida tabi sonra onlar gecti sanki surekli gazim varmis gibi karnim gurulduyor ve kasik bel agrim var test yaptm gecen gun negatif cikti yarin yine yapayim mi sizce

Selam Kizlar Bizde Degerlendirdik Ovulasyon gunlerimi Gun asiri diyebilirim Adetim gecen hafta cumartesi olmasi gerekiyordu olmadm ve o gun akintintim oldu mide eksimesi ve yanmasida tabi sonra onlar gecti sanki surekli gazim varmis gibi karnim gurulduyor ve kasik bel agrim var test yaptm gecen gun negatif cikti yarin yine yapayim mi sizce
Tabi yap canim gec döllenme olabilir ;)

Kizlar bisi sorcam ya gecen ay hamile kalmistim bu martta yani dusuk yasadim ozamanda sabahlari agzima ka tadi gibi bjsi gelordi simdi gene ayni oluyo sabahlari agzima kan tadi gibi degisik bi tad geliuo sizce neden olabilor :(

Back