Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Şahsen benimki seks yüzünden. Duygusal anlamda biri olmasa da seks yapmak için görüştüğüm biri illa oluyor.
bana bu durum da normal gelmiyor.hiç ara vermeksizin birileriyle tanışıp sex yapmak yanii.hayatınızda biri varken yenileriyle de tanışıyorsunuz.neden hiç konunuz yok şu ülkeye sırt çantamı alıp gittim şu şehri keşfetmeye gittim .erkekler dışında yapacak binlerce şey var halbuki insanı mutlu edecek.sosyal erkek arkadaşlarınızla niye vakit geçirmiyorsunuz?niye hep sevgili ya da fb niye hep sex?

Konu sahibesi normal bir psikolojide değil asla. Yüzdür adam gibi bir doktora görün, derdin neyse çöz yoksa sağlıklı ilşkiler kuramazsın yazdım. Bu adamlar yine insan gibi, daha öncekiler hayvan gibiydi konu sahibesini cinsellik için kullanıp sonra aşağılamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Böyle gidiş olmaz, şansına bu adamlar zararsız tipler çıkmış yarın öbür gün manyağın birine denk gelir 3.sayfaya haber olur. Umarım bir an önce durumunun farkına varıp çare arar.

katılıyorum aralarında en normali bu taksiciydi.zorla hamilelik testine götüren oldu evine yerleşen kira vermeyen oldu aşağılayanlar oldu .çoğu da ne yaşça ne aile yapısıyla asla kendine uygun değildi.evlilik öncesi sex e karşı değilim isteyen yaşar ama böylesi de değil .insanın kendine saygısı kalmaz içindeki çocuk ölür yaşama sevinci ölür robotlaşır bir süre sonra.

Şahsen benimki seks yüzünden. Duygusal anlamda biri olmasa da seks yapmak için görüştüğüm biri illa oluyor.
Ben cinsellik de yaşamıyorum ama siz gibiyim neden oluyor acaba bu Kendimi dinlemeliyim vs diyip 1 sene hayatıma kimseyi almamıştım inanılmaz sıkıldım sonra. Şu an biri giderse yenisi geliyor, sıkılıyorum.

Benim bulunduğum konumda olmak istiyorsan merkez ofisi California'da bulunan uluslararası bir şirkette çalışmaya başlayabilirsin :)
Şu siteye üye olduğumdan beri S sassyassyy ve Otrera ya yapılan meslek ve statü eleştirisinin başka kimseye yapıldığını görmedim Hayır ikisini de tanıyanlar için komik oluyo bu durum hahsjwıssıxd

ssshhhh sessiz ol biraz eglensin

hayir bi de cok normal yazdim. sacma geldi soyledim yani. yine konu donup dolasip bana geldi.

O zaman benimle de tanışın :)
Şahsen aşırı yoğun insanlar burada bütün gün takılamazlar diye düşünüyorum. Işteyken bazen yemek yemeye bile vakit bulamadığım oluyor.

Sana anlatmıştım bi psikolojik deli de bende vardı, ben hamile iken babamı aramış '' O beni seviyor, bana inat evlendi. Çok büyük kazık attı bana, bunu ancak kan temizler. '' diye. Babam da bir güzel savcılığa vermiş. Haberim bile olmadı. Bana kimse söylemedi. Ben memlekete yanlarına gittiğimde tebligat buldum, ifadeye çağırma yazısı tebligatı. Babamı telefonla taciz ettiğinde cezaevinde imiş. İnşallah iyi bi okşamışlardır orda. Aile çok önemli, sana değer veren bir aile ile hayata 1-0 önde başlıyorsun, kim ne derse desin.

Şahsen aşırı yoğun insanlar burada bütün gün takılamazlar diye düşünüyorum. Işteyken bazen yemek yemeye bile vakit bulamadığım oluyor.
Ben takılıyorum, ama öyle her şeye bakamıyorum, bu mümkün değil. Anca takip ettiğim konular falan. Çoook işimiz var, üst üste işimiz var, iş işi şapıyor da diyebiliriz.

Aynen öyle Katibim. Eğer anlayışsız biri olsaydı, babama bire bin katıp anlatsaydı neler olurdu düşünsene. Seninki de korkunç biri olsaydı, evli evli ne halt yiyorsun deyip Allah korusun ya... Ne korkunç senaryolar çıkar bizim hikayelerden aslında.
Benimki de canına okumuş yalnız, bir tane kızım var, onu da senin gibilere mi yem edeceğim, kızım istese bile ben istemiyorum demiş. Benim de istediğim yoktu zaten.
Keşke konu sahibinin annesi de kızının mutluluğu ya da mutsuzluğunu elin adamından öğrenmeye kalkmadan önce yan odaya geçip neyin var deseymiş. Yüz yüze tanışmadığı birini muhatap alması çok yanlış çünkü. Benim annem olsa ben tanıştırmadıysam sallamazdı çünkü. Bilir çünkü tanıştırmadığım birini ben de "henüz" çok sallamıyorumdur.

Ne kadar yoğun olursanız o kadar iyi kariyere sahipsiniz diye bir durum yok ki, siz merkezi California olan bir yerde çalıştığınızı söylediğiniz için bu eleştiriyi yapıyorum. Ayrıca sassy zaten bu konularda kıyasa girerek kendisinden bahsedecek biri değil ama kendisi mühendis ve eğitimini Amerika'da alıyor.

Bir de normal bir gün herkes için farklı ilerleyebilir bazı insanlar pek uyumaz mesela, o yüzden sosyal medyaya harcayacakları vakit daha fazla olur falan. Kısacası bu tarz küçümsemeleri pek doğru bulmuyorum özellikle kendimizi en son kanıtlama ihtiyacı hissedeceğimiz anonim bir forumda :)

ben su an calismiyorum. cok bos vaktim oldugu icin de burada takilmaya basladim. turkiyede isim bitince muhtemelen yine giderim. kusura bakma burada cok vakit gecirdigim icin.

Haydaaa, hiç yorum bile yapmadığım bir konu yine bana dönmüş yine sitede takıldığım süre insanlara dert olmuş

Valla doktorum meredith, diploma no atayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…