- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.351
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Dip no gelsin, en sevdigimHaydaaa, hiç yorum bile yapmadığım bir konu yine bana dönmüşyine sitede takıldığım süre insanlara dert olmuş
Valla doktorum meredith, diploma no atayım mı?
Ben senden daha doktorum farkında mısın ?Haydaaa, hiç yorum bile yapmadığım bir konu yine bana dönmüşyine sitede takıldığım süre insanlara dert olmuş
Valla doktorum meredith, diploma no atayım mı?
Bu cevap guzeldiKonu niye burda takilma sürelerinin istatistigine dondu ki? Bu kimsenin egitim seviyesini falan belirlemez, ben gurbet ellerde sikintidan sik giriyorum ama bu benim ordinaryüs profesör oldugum gerçeğini degistirmez bence hdhdh
Bence beni begeniyoBu cevap guzeldi
Hersey bitti statu
Mu yarisir oldunuzkaldi ki statusunu begenmediginiz insanlara fikir soruyorsunuz
Senin ki evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılik bence dafafaBen senden daha doktorum farkında mısın ?
Ahsbsvvss
Dip no yok ama ahsva.
valla devir teknoloji devri her oda da var neredeyse pc tablet telefon.işyerlerinde herkesin önünde var.işini yaparken buraya da yazabilirler.bu arada ben çalışırken sevgili bulmaya vaktim yoktu yazsam bu genelleme olur mu?siteye az giren üye de belki boş boş evlilik yemek programı izliyor evinde.yani konu sizin ilişkileriniz meredith hanım.siteye kimlerin ne kadar girdikleri değilO zaman benimle de tanışın :)
Şahsen aşırı yoğun insanlar burada bütün gün takılamazlar diye düşünüyorum. Işteyken bazen yemek yemeye bile vakit bulamadığım oluyor.
Ulkemizde cidden bi kompleks var.. yurt disinda bunu kolayca goremezsin. Ulkemde masallah herkes bir etiket pesinde…konu sahibide californiada subesi olan bir sirkette calisiyormus oh ohBence beni begeniyo
mesela kendimden örnek vereyim k.k dışında hiçbir sosyal platformum yok insta tw. teleg.... face.... .burada dertlere bakmayı ve arkadaşlıkları seviyorum diye boş insan mıyım?meredith in derdi tik....k tan daha çok ilgimi çekiyor olamaz mı?Bu cevap guzeldi
Hersey bitti statu
Mu yarisir oldunuzkaldi ki statusunu begenmediginiz insanlara fikir soruyorsunuz
Hayır, nickte sahtecilikSenin ki evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılik bence dafafa
Ben calisirken bakiyorum buraya oraya suraya..bazen hemde telde konusurken bakiyodum.. yani kk nin bir olcut oldugunu ogrenmis oldukmesela kendimden örnek vereyim k.k dışında hiçbir sosyal platformum yok insta tw. teleg.... face.... .burada dertlere bakmayı ve arkadaşlıkları seviyorum diye boş insan mıyım?meredith in derdi tik....k tan daha çok ilgimi çekiyor olamaz mı?
Maasina zam yapip seni sirkete ceo yapmadilarsa sebebi kk'ya giriyo olmanBen calisirken bakiyorum buraya oraya suraya..bazen hemde telde konusurken bakiyodum.. yani kk nin bir olcut oldugunu ogrenmis olduk
Bazen cok giresim geliyo buraya bazen yazmadikca giresim gelmiyor..
Gözümde direk yaz dizileri canlandıUlkemizde cidden bi kompleks var.. yurt disinda bunu kolayca goremezsin. Ulkemde masallah herkes bir etiket pesinde…konu sahibide californiada subesi olan bir sirkette calisiyormus oh oh
Ne guzel deeee sirketi kendisi mi
Kurdu aceba
Ben seni beğeniyorum hayatım, boş ver, yetmez mi?Bence beni begeniyo
Aaa kız, seni sevmeyen taş olurBen seni beğeniyorum hayatım, boş ver, yetmez mi?
Beni beğenen yok mu?
Aynen, bir annede olması gereken özellik buSınır nedir bilmeyen Türk erkekleri diyorum. Yıllar evvel birisi de benim anneme ulaşmıştı, annem de terslemiş bunu bir güzel. Bir daha kızımın yanında yöresinde görmeyeceğim seni demiş. Hadsiz, yol yordam bilmeyen insanları hiç sevmez kendisi. Yani sonuçta benim isteğim dışında gelişiyorsa annemden de veto yer.
Anneyle ilişki çok mühim Katip. Ben ne halt etmiş olursam olayım, benden dinlemek ister, elin adamından değil. Haksız bile olsam fark etmez. Tanımadığı birini muhatap almaz, doğrusu da bu. Yaşım da oldu 30, dünyanın hatasını da yapmışımdır şimdiye dek.
Dar düşünen, ufuksuz adamlarda sınır tanımazlık var maalesef. Bu bahsettiğim şahıs da boş gezenin boş kalfasıydı. Kafayı bana takmıştı, elde edene kadar da ne yaparsa yapsın mubahtı. Beni ezip geçmiş, rezil etmiş, hiç umrunda değildi. Ama işte baltayı taşa vurmuştu. :)
Çocuk değiliz “hoyor onu kast etmedi kiiiii” diye gerçekleri reddetmenin kimseye faydası yokBen aranıyor da dediğini düşünmüyorum ama sizin kastınız tam da bu diye anlaşılıyor..
ben buna tamamen katılmıyorum.her anne babası ayrı genç sorunlu değil ki.biraz konu sahibi bu bahaneye sığınıyor.aslında yaşadığı hayattan hoşlanıyor.aksi olsa bu insanlarla flörtleşiyorum sonra da pişman oluyorum ne yapabilirim diye sorardı.Aynen, bir annede olması gereken özellik buElin adamıyla değil, kendi kızınla konuşursun. Ne münasebet benim özelime müdahale edecek.
Konu sahibi gerçi beni terslediniz psikolojiye bağladım diye ama babanızla ilişkinizi yazmışsınız. Bağlarınızın kopuk olduğunu. İşte bu benim tezimi doğruluyor. Doğduğumuz evler, anne-babamızla ilişkimiz bizim kodlarımızı şekillendiriyor. Muhtemelen sizin bu sevgi arayışınız, birinde sebat etmeyişiniz bu sebebten dolayı. Tavsiyemi ciddiye alıp, bir psikologa görünün.
Anne baba ayriligi degil de, babayla kurulan iliski de sikinti olmasindan kaynakli olabilirben buna tamamen katılmıyorum.her anne babası ayrı genç sorunlu değil ki.biraz konu sahibi bu bahaneye sığınıyor.aslında yaşadığı hayattan hoşlanıyor.aksi olsa bu insanlarla flörtleşiyorum sonra da pişman oluyorum ne yapabilirim diye sorardı.