Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

peki bu kibar şahısla ne durumdasınız şu an?
Ek olarak da tercümanım. Dilimi özenli kullanmak benim için çok önemli. Konu başlığını da dikkat çekmesi, okunup, yorum yapılması için böyle yazdım.
bence site yönetimi bu tarz şeylere izin vermemeli. tam clickbait olmuş. taksici ile yolun ortasında yaşanan amansız bir kavganın, kıro taksici flört ve tercüman genç kadın ilişkisinden daha fazla dikkat çekeceğinin sen de farkındaydın :)

Asker olduğu için çalıştığı şehire dönecek ama 2-3 haftada bir ailesini görmeye geliyormuş. Gitmeden önce bir görüşelim dedi. Şu an sadece sohbet ediyoruz.

Asker olduğu için çalıştığı şehire dönecek ama 2-3 haftada bir ailesini görmeye geliyormuş. Gitmeden önce bir görüşelim dedi. Şu an sadece sohbet ediyoruz.
bir dönem ben de deniz kuvvetlerinden biriyle konuşuyordum. ama bana göre dostça bir konuşmaydı, kendisi bunu flört hatta ilişkiye taşımak istiyor, o konuda ona şans vermemi talep ediyordu. düzgün, efendi, nezih yerlerde büyümüş ve yaşamını iyi semtlerde sürdüren, ailesi eğitimli, centilmen, mantıklı hatta zeki, oturması kalkması yerinde, nerede ne konuştuğunu bilen biriydi. tip olarak vaov çok hoş diye tabir edilen, tv'lerden dergilerden fırlamış tarzdan değildi hatta buna çok uzaktı. ama tatlı bir adamdı. ben aramızdaki yaş farkı sebebiyle kendisine bişey hissedemedim ve dost kaldık. düşünüyorum da ilişkimiz olsa zorlanırdım zira denizlere açılıp aylarca gelmiyor adam. nezihlik, görgü, nezaket konusunda farklı insan her daim farkını belli ediyor bence.

Teşekkür ederim öncelikle yorumun için.

Bakalım, akışa bırakacağım denizciyle olan durumu. Olacaksa zaten bir şekilde olur diye düşünüyorum.

Anlayamadım sizi. Bu taksici bir süredir görüştüğüm kişi.
Yani başlık sanki hayatınızda birden fazla kişi var taksici de bunlardan biri gibi olmuş.Cunku insan erkek arkadaşından böyle bahsetmez.Bu daha cok az önem verilen kişiler için kullanilir

Vallahi onların evindeki yorgan kütük gibi ağırdı, hakeza yastıklar da tuğla gibiydi. Eskiden öyle olurmuş sanırım.
Anneanne yorganı

Adam hiçbir yerden nüfuz edemeyince çaresiz bir şekilde konu sahibinin annesinden medet ummuş.
Sınır nedir bilmeyen Türk erkekleri diyorum. Yıllar evvel birisi de benim anneme ulaşmıştı, annem de terslemiş bunu bir güzel. Bir daha kızımın yanında yöresinde görmeyeceğim seni demiş. Hadsiz, yol yordam bilmeyen insanları hiç sevmez kendisi. Yani sonuçta benim isteğim dışında gelişiyorsa annemden de veto yer.
Anneyle ilişki çok mühim Katip. Ben ne halt etmiş olursam olayım, benden dinlemek ister, elin adamından değil. Haksız bile olsam fark etmez. Tanımadığı birini muhatap almaz, doğrusu da bu. Yaşım da oldu 30, dünyanın hatasını da yapmışımdır şimdiye dek.
Dar düşünen, ufuksuz adamlarda sınır tanımazlık var maalesef. Bu bahsettiğim şahıs da boş gezenin boş kalfasıydı. Kafayı bana takmıştı, elde edene kadar da ne yaparsa yapsın mubahtı. Beni ezip geçmiş, rezil etmiş, hiç umrunda değildi. Ama işte baltayı taşa vurmuştu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…