-
- Konu Sahibi Meredith Grey
peki bu kibar şahısla ne durumdasınız şu an?Babasız büyüdüm. Annem de çok travmatik bir kadın. Dediğin gibi muhtemelen bunlarla ilgisi var.
Arkadaşlarımın tanıştırdığı kişi, fiziksel olarak da ilgi duyduğum gibi boylu poslu kaslı biri değildi. Ama bu sefer bir şans vereyim böyle kibar bir adama dedim. Sarıldık ve ona sarılmak bile yaptığım bütün sekslerden vs daha büyük zevk verdi sanki.
bence site yönetimi bu tarz şeylere izin vermemeli. tam clickbait olmuş. taksici ile yolun ortasında yaşanan amansız bir kavganın, kıro taksici flört ve tercüman genç kadın ilişkisinden daha fazla dikkat çekeceğinin sen de farkındaydın :)Ek olarak da tercümanım. Dilimi özenli kullanmak benim için çok önemli. Konu başlığını da dikkat çekmesi, okunup, yorum yapılması için böyle yazdım.
Anlayamadım sizi. Bu taksici bir süredir görüştüğüm kişi.Başlığa bakınca..sanki hayatınızda başka birisi de var gibi geliyor..Bu taksici takildiginiz biri miydi
Asker olduğu için çalıştığı şehire dönecek ama 2-3 haftada bir ailesini görmeye geliyormuş. Gitmeden önce bir görüşelim dedi. Şu an sadece sohbet ediyoruz.peki bu kibar şahısla ne durumdasınız şu an?
bence site yönetimi bu tarz şeylere izin vermemeli. tam clickbait olmuş. taksici ile yolun ortasında yaşanan amansız bir kavganın, kıro taksici flört ve tercüman genç kadın ilişkisinden daha fazla dikkat çekeceğinin sen de farkındaydın :)
bir dönem ben de deniz kuvvetlerinden biriyle konuşuyordum. ama bana göre dostça bir konuşmaydı, kendisi bunu flört hatta ilişkiye taşımak istiyor, o konuda ona şans vermemi talep ediyordu. düzgün, efendi, nezih yerlerde büyümüş ve yaşamını iyi semtlerde sürdüren, ailesi eğitimli, centilmen, mantıklı hatta zeki, oturması kalkması yerinde, nerede ne konuştuğunu bilen biriydi. tip olarak vaov çok hoş diye tabir edilen, tv'lerden dergilerden fırlamış tarzdan değildi hatta buna çok uzaktı. ama tatlı bir adamdı. ben aramızdaki yaş farkı sebebiyle kendisine bişey hissedemedim ve dost kaldık. düşünüyorum da ilişkimiz olsa zorlanırdım zira denizlere açılıp aylarca gelmiyor adam. nezihlik, görgü, nezaket konusunda farklı insan her daim farkını belli ediyor bence.Asker olduğu için çalıştığı şehire dönecek ama 2-3 haftada bir ailesini görmeye geliyormuş. Gitmeden önce bir görüşelim dedi. Şu an sadece sohbet ediyoruz.
Teşekkür ederim öncelikle yorumun için.bir dönem ben de deniz kuvvetlerinden biriyle konuşuyordum. ama bana göre dostça bir konuşmaydı, kendisi bunu flört hatta ilişkiye taşımak istiyor, o konuda ona şans vermemi talep ediyordu. düzgün, efendi, nezih yerlerde büyümüş ve yaşamını iyi semtlerde sürdüren, ailesi eğitimli, centilmen, mantıklı hatta zeki, oturması kalkması yerinde, nerede ne konuştuğunu bilen biriydi. tip olarak vaov çok hoş diye tabir edilen, tv'lerden dergilerden fırlamış tarzdan değildi hatta buna çok uzaktı. ama tatlı bir adamdı. ben aramızdaki yaş farkı sebebiyle kendisine bişey hissedemedim ve dost kaldık. düşünüyorum da ilişkimiz olsa zorlanırdım zira denizlere açılıp aylarca gelmiyor adam. nezihlik, görgü, nezaket konusunda farklı insan her daim farkını belli ediyor bence.
O yüzden yakanı silk at bu er kişiden bacımTabii canim adam kanit biriktiriyo, belge topluyo aleyhine, gerektiginde kullanmak üzere
Yani başlık sanki hayatınızda birden fazla kişi var taksici de bunlardan biri gibi olmuş.Cunku insan erkek arkadaşından böyle bahsetmez.Bu daha cok az önem verilen kişiler için kullanilirAnlayamadım sizi. Bu taksici bir süredir görüştüğüm kişi.
Yok kk olarak biz adami taksici olarak belledikYani başlık sanki hayatınızda birden fazla kişi var taksici de bunlardan biri gibi olmuş.Cunku insan erkek arkadaşından böyle bahsetmez.Bu daha cok az önem verilen kişiler için kullanilir
Bende başlığı görünce uber çağırın bırakın taksi beklemeyi diye yazıcaktım ki konuyu okudumTaksiciyle deyince dedim ne yaşadı acaba takside
Adam hiçbir yerden nüfuz edemeyince çaresiz bir şekilde konu sahibinin annesinden medet ummuş.Valla sinsi sinsi annenizin kulağına su kaçırmayı biliyor.
Sonuçta annemi aşırı derecede tanimiyor. Belki annem bana problem çıkaracaktı o hikayem için. Çok düşüncesizce bir davranış..Adam hiçbir yerden nüfuz edemeyince çaresiz bir şekilde konu sahibinin annesinden medet ummuş.
O anlamda mı dedi hiç sanmıyorumHemen zihnin kötü yanlarını açığa çıkarmayın.. Evde oturmuyor, geziyor da demek boş durmuyor demek..
Şey, yorgan nasıl farklı?Bazı konularda annemle bana yardımı oldu. İyi bir insan ama yetişme koşullarımız, aile yapımız, evimizdeki tuvaletler-yorganlar bile farklı.
Vallahi onların evindeki yorgan kütük gibi ağırdı, hakeza yastıklar da tuğla gibiydi. Eskiden öyle olurmuş sanırım.Şey, yorgan nasıl farklı?
Bence de sizin dediğiniz gibi erkeklerle görüşüyor anlamında dedi. Ya annem bana problem çıkarsaydı o hikaye için, hiç böyle bir ihtimali dusunmemis bile.O anlamda mı dedi hiç sanmıyorum
Anneanne yorganıVallahi onların evindeki yorgan kütük gibi ağırdı, hakeza yastıklar da tuğla gibiydi. Eskiden öyle olurmuş sanırım.
Ben aranıyor da dediğini düşünmüyorum ama sizin kastınız tam da bu diye anlaşılıyor..O anlamda mı dedi hiç sanmıyorum
Güldürdünüz beni çok yaşayın emiAnneanne yorganı
anneanne evindeki 30 kiloluk beton yorgan
bir tür kabus. evet, hatta en büyük kabusumdu bu benim. ne zaman anneanneme gitsem hep bu yorganın altında yatmak zorunda kalırdım, o günden beri yorgan fobim var benim ve yaz kış üstüm açık yatıyoru…eksisozluk.com
bir kadın neden bir kaç ay hayatında kimse olmadan yaşayamıyor bunu hiç anlayamayacağım.O yüzden yakanı silk at bu er kişiden bacım
Sınır nedir bilmeyen Türk erkekleri diyorum. Yıllar evvel birisi de benim anneme ulaşmıştı, annem de terslemiş bunu bir güzel. Bir daha kızımın yanında yöresinde görmeyeceğim seni demiş. Hadsiz, yol yordam bilmeyen insanları hiç sevmez kendisi. Yani sonuçta benim isteğim dışında gelişiyorsa annemden de veto yer.Adam hiçbir yerden nüfuz edemeyince çaresiz bir şekilde konu sahibinin annesinden medet ummuş.