- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
İçime fesatlık perileri kaçtı galiba, ben de uleyn anneciğime mi yürüyor diye dertlenmiştim :/Annenizin o çekici fotoğrafları görünce bu damadı kaçırma, gidin barışın diye size baskı yapmasını istemiş olabilir
Sanmıyorum ya öyle değildir, umarım yaniİçime fesatlık perileri kaçtı galiba, ben de uleyn anneciğime mi yürüyor diye dertlenmiştim :/
Annem de belki ileride sana karşı kullanmak için ekran görüntüsü almış olabilir dedi. Bak sen erkek arkadaşlarınla dışarı çıktın gibi gibi.Eski konularınızı bilmiyorum o yüzden belki yaptığım yorum çok havada veya alakasız kalacak. Ama annenize sizden için kırgınım demesi, sizin ekran görüntünüzü atması veya kendi fotoğraflarını atması bana garip geldi. Mağduru oynuyor gibi :) siz daha iyi bilirsiniz tabi ki
Erkekli arkadas grubunda sizi kıskanmıs belli ki.Ss almis incelemis?annenize de ss i atarak sikayet etmis gibi sanki..kendi fotolarini atmasina ne desem bilemedim ama " hey yavrum hey ne anasinin gözü delikanliyi kacirdi" mı diye düsünsün istedi nedirAkşamdan beri düşünüyorum. Niye anneme fotoğraflarını atıp, yukarıda dediğim şeyleri yazdı diye. Bir türlü makul bir cevap bulamadım
Ay bi de fotolar da şimdiye kadarki en çirkin fotolarıydı. 15 yaş daha yaşlı görünüyorduErkekli arkadas grubunda sizi kıskanmıs belli ki.Ss almis incelemis?annenize de ss i atarak sikayet etmis gibi sanki..kendi fotolarini atmasina ne desem bilemedim ama " hey yavrum hey ne anasinin gözü delikanliyi kacirdi" mı diye düsünsün istedi nedir
Askı memnu misali ya da?Balık tutabilirdik ve odun kırarken terimi silebilirdin aptal!!mi demek istedi yoksaAy bi de fotolar da şimdiye kadarki en çirkin fotolarıydı. 15 yaş daha yaşlı görünüyordu
Onu demek istemiş bence de, kendi fotoğraflarını göndermesini aklım hiç almadı."Kızın ara verme sürecinde erkeklerle birlikte mutluluk pozları veriyor. Bense yalnız başıma zaman geçiriyorum." mu demek istedi acaba?
Annenize yürüyeceğini sanmam. Kaç yaşında beyefendi?Onu demek istemiş bence de, kendi fotoğraflarını göndermesini aklım hiç almadı.
Haklısın. Ben de ilk duyduğumda rahatsız oldum ama adamın mizacı bu. Ondan dolayı biraz uzaklaşıp ilişkimizi vs gözlemlemek istedim.Boş durmuyor ne ya terbiyesiz.
Annem de belki ileride sana karşı kullanmak için ekran görüntüsü almış olabilir dedi. Bak sen erkek arkadaşlarınla dışarı çıktın gibi gibi.
27.Annenize yürüyeceğini sanmam. Kaç yaşında beyefendi?