Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Konu sahibini bir arkadasima benzetiyorum. Tipini huyunu suyunu bilmem ama Anna olduğu zamanlardan beri aynı vibe'i aliyorum.
Arkadaşım platin sarısı saçlı, ufak tefek, kırmızı rujunu silmeyen, her ortamda kısacık elbisesini giyen, eskort hesabi gibi sadece şuh fotolardan oluşan bir instagrami olan ama aslinda avukat, işi gücü parası yerinde, tatlı da bir kız.
Kızın yanında normal insan göremezdin (yani kime göre normal? Bana göre). Tüm sevgilileri 190- kurtadam gibi. Adamların ortak özelliği hanzo olması. Hem tinderda,barda, one night standlarda tanışıyor, hem adamlarla sabah akşam kiskanclik kavgasına girişiyor.
Tüm ilişkileri birbirinden toksikti..
O yüzden konuları bana hiç yabancı gelmiyor çünkü benim arkadaşım da ne zaman kizkiza sohbet etsek hep benzeri konular açıyordu

* Bu arada arkadaşım birkac ay içinde tanıştığı boysuz, possuz, kassız, saçsız, iyi gelirli biriyle evlendi bu yaz. Artık ıg hesabı eskort hesabı gibi değil pembik gelin hesabı gibi. Adamın jestlerini,çiçeklerini, içilen şarapları falan paylasiyor
Neden yazdım bilemiyorum ama her konumda yazmak istiyordum , şimdi paylaşayim bari dedim.

Koruyup,sahiplenici bir erkek modeli istiyorsunuz işte bu yüzden hayatınızda.Babanıza rahmet diliyorum.
Babam yaşıyor. Evli, çocuğu var. Maddi olarak hep yanımda. Ama benim bir mezuniyet törenime bile gelmemisken diğer çocuğunun uyduruktan koşu yarışına bile gider.

Belkide anasida biliyosa kizini

Bakalım bizimkiler de beni biriyle tanıştırdılar. Deniz subayı. Çok nazik, kültürlü biri. Boysuz possuz. Nezih bir semtte doğup-yetismis.
Sarıldık. Hayatimda ilk defa bir sarılmadan bu kadar zevk aldım. Yaptığım tüm sekslerden daha zevk verdi.

Babam yaşıyor. Evli, çocuğu var. Maddi olarak hep yanımda. Ama benim bir mezuniyet törenime bile gelmemisken diğer çocuğunun uyduruktan koşu yarışına bile gider.
Taksicinin ilgisi, şefkati hoşunuza gitmiş. Babanızda olmayan ne varsa, onda var gibi geliyor.
Ama bir erkeğin ilgisi ile baba sevgisi aynı şey değil, birbirinin yerine geçemez.
Bu durum oldukça sağlıksız, evet. Yardım almanız iyi olacaktır, yanlış anlamayın, kızdırmak için söylemiyorum. Bu durumu çözmeden sağlıklı bir ilişki kurmanız çok zor çünkü.

Offf ya,en nefret ettiğim baba modeli bu.Be diyeceğimi bilemedim şimdi.Ama şu denizci ile bir şansınızı deneyin,hazır öbürünü hayatınızdan çıkarmışken.

Offf ya,en nefret ettiğim baba modeli bu.Be diyeceğimi bilemedim şimdi.Ama şu denizci ile bir şansınızı deneyin,hazır öbürünü hayatınızdan çıkarmışken.
Teşekkür ederim.
Saçma sapan beni anlamadan yerden yere vurmaya çalışan bazı üyelerin yorumlarından sonra iyi geldi.

Belki sizin algılama duyularınızda problem vardır? Kaba saba bir şekilde yazdığın her şey saçma bla bla bla demeden önce bunu bir düşünseniz önce.
S sassyassyy ' nın sordugu soruların aynısını düşündüm konuyu okurken. Algılamamda ya da okudugumu anlamamda da bir sorun yok. Sizin tabirinizle yaptığım iş, bulunduğum konum, aldığım eğitim sebebiyle okuduğumu çok çok iyi anlayabilen biriyim. Sizin anlatımızında bir problem olmasın ?

Ya yaşadıklarınızı tam anlamlandıramıyorsunuz ve bu sebeple buraya yazarken de olay örgüsünde boşluk oluyor ya da bilerek bazı kısımları atlıyorsunuz.

Annenizin verdiği cevapları yazmamışsınız mesela, anneniz sormamış mı bana bu fotografları neden attın diye? Ya da bunları anneniz nasıl anlattı size ?

Cizdiginiz anne profili hem flörtün hikayeni ilerde sana karsi kullanmak icin almis olabilir diye dusunen fazla korumacı bir anne hem de kızının yüz yüze bile tanismadigi flörtüyle sizin bile gereksiz gördüğünüz bir konusma yapacak kadar sevecen. Bunu insanlarin anlamaması normal degil mi ?

Yani konunuzu anlamayan insanlara hakaret etmeden önce, dönüp yazdıklarınızı, olayı bize aktarma şeklinizi bir kontrol etseniz keşke.

Sürekli her konumda bana saydıran üyelere karşı nasıl bir tavır takınacağımı ben bilirim.

Anlamadığı bir noktayı pöffffff aşırı saçma diye değişik hallere girip yazmak yerine kibar insanların yaptığı gibi sorsa aynı şekilde karşılık verirdim zaten.

Diger konularınız ya da ikili iliskilerinizle, kime nasil davrandiginizla ilgilenmiyorum.

Konuyu anlamayan, soru soran üyeye algılamanda sorun olabilir yazmissiniz, ben de diyorum ki konunuz anlasilmiyor, bunun önceki konusma ya tartismalarinizla alakasi yok.

ben bu foruma neredeyse 5 yila yakindir uyeyim, sen de hep bu sekilde birbirinden kopuk, kendi isine gelen kisimlari yazdigin konular aciyorsun. diger seyleri yazmiyorum bile beni ilgilendirmez.

foruma yeni bir ozellik gelmis, beni engelle konularindan sekerim. sinir harbi yasayip hakarete basvurmazsin boylelikle.

Nerede hakaret var? Asla kimseye hakaret etmem ben sizin gibi.
Bu arada eski konularını da biliyoruz gibi gibi şeyler yazmışsın. Kendi hayatımla ilgili kendimce yanlış seçimler yapmış olabilirim. Herkes aynı ortamda doğup, yetişmediği için farklı psikolojik sebeplere vs sahip oluyor. Bunu da akıl etmek zor olmasa gerek.
Küçük Emrah moduna girmek istemiyorum ama hatırladığım kadarıyla hayatında baban hep yanında olmuş. Benim babam yanımda olmadı. Sadece maddi olarak vardı. O bile çok güvenilir değildi. Sence seninle benim erkeklere karşı bakış açımızın, davranışlarımızın aynı olmasını ummak mantıklı mı?
Eski ben ile de şu anki ben arasında dağlar kadar fark var. Kütük gibi aynı kalan insanlardan değilim. Hı kalsam dahi bu beni ilgilendirir.

Sadece soru soran mı? Sorunun altında offf çok saçma gibi bir şey de vardı.
Siz mesela anlamadığınız yeri sorun anlatayim. Çoğunluk anlamış, 2 kişi anlamamışsınız.

iyi de ben senin benimle herhangi bir konuda ayni olmayi gectim benzer olmani dahi beklemiyorum ki. oyle bir iddiam yok yani. neden benzeyelim? onceki iliskilerinin de beni ilgilendiren bir tarafi yok. sadece evet sacma cunku actigin her konuda yeni bir erkek yeni bir sorun ve sanki bu sorun dunyanin sonuymus veya dunyanin merkezi o erkekmis gibi konusuyorsun.

simdi dusundum hani hic hayatim olmasa, mesai gibi surekli bu flortculuk isleriyle ugrassam galiba maksimum senin su an bulundugun konum gibi bir yerde olurum, her hafta ask acisi cekerim, bugun onunla yarin digeriyle tanistirilirim vs. iliskilerin icerigini falan kast etmiyorum bu arada.

neyse, hala anlamadim konuyu ama anlamak icin caba gostermeme gerek olmadigini anladim en azindan. ben seni goz ardi edeyim en iyisi. benim bunyeye fazla bu kibarligin (!)

Benim bulunduğum konumda olmak istiyorsan merkez ofisi California'da bulunan uluslararası bir şirkette çalışmaya başlayabilirsin :)

Şu yorumunla insanları ezmeye çalışıp öyle kendini iyi hisseden toksik biri olduğuna emin oldum.
Her hafta aşk acısı çektiğim konulu bir mesajımı hatırlamıyorum :)

En azından yakınlarıma anlatsam derdini seveyim Mer diyecekleri ay kahvaltılık takımı mı alsam sevgilim öyle yemeyi seviyor bla bla gibi konularım yok.

Başlığa bakınca..sanki hayatınızda başka birisi de var gibi geliyor..Bu taksici takildiginiz biri miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…