Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Haydaaa, hiç yorum bile yapmadığım bir konu yine bana dönmüş 🥺 yine sitede takıldığım süre insanlara dert olmuş 🥺

Valla doktorum meredith, diploma no atayım mı? o_O:bicak:
Ben senden daha doktorum farkında mısın ?
Ahsbsvvss
Dip no yok ama ahsva.

Son düzenleme:
Konu niye burda takilma sürelerinin istatistigine dondu ki? Bu kimsenin egitim seviyesini falan belirlemez, ben gurbet ellerde sikintidan sik giriyorum ama bu benim ordinaryüs profesör oldugum gerçeğini degistirmez bence hdhdh
Bu cevap guzeldi😐😂

Hersey bitti statu
Mu yarisir oldunuz😂😐 kaldi ki statusunu begenmediginiz insanlara fikir soruyorsunuz 🙄

O zaman benimle de tanışın :)
Şahsen aşırı yoğun insanlar burada bütün gün takılamazlar diye düşünüyorum. Işteyken bazen yemek yemeye bile vakit bulamadığım oluyor.
valla devir teknoloji devri her oda da var neredeyse pc tablet telefon.işyerlerinde herkesin önünde var.işini yaparken buraya da yazabilirler.bu arada ben çalışırken sevgili bulmaya vaktim yoktu yazsam bu genelleme olur mu?siteye az giren üye de belki boş boş evlilik yemek programı izliyor evinde.yani konu sizin ilişkileriniz meredith hanım.siteye kimlerin ne kadar girdikleri değil

Bu cevap guzeldi😐😂

Hersey bitti statu
Mu yarisir oldunuz😂😐 kaldi ki statusunu begenmediginiz insanlara fikir soruyorsunuz 🙄
mesela kendimden örnek vereyim k.k dışında hiçbir sosyal platformum yok insta tw. teleg.... face.... .burada dertlere bakmayı ve arkadaşlıkları seviyorum diye boş insan mıyım?meredith in derdi tik....k tan daha çok ilgimi çekiyor olamaz mı? :işsiz: :KK53:

mesela kendimden örnek vereyim k.k dışında hiçbir sosyal platformum yok insta tw. teleg.... face.... .burada dertlere bakmayı ve arkadaşlıkları seviyorum diye boş insan mıyım?meredith in derdi tik....k tan daha çok ilgimi çekiyor olamaz mı? :işsiz: :KK53:
Ben calisirken bakiyorum buraya oraya suraya..bazen hemde telde konusurken bakiyodum.. yani kk nin bir olcut oldugunu ogrenmis olduk😐😂

Bazen cok giresim geliyo buraya bazen yazmadikca giresim gelmiyor..

Sınır nedir bilmeyen Türk erkekleri diyorum. Yıllar evvel birisi de benim anneme ulaşmıştı, annem de terslemiş bunu bir güzel. Bir daha kızımın yanında yöresinde görmeyeceğim seni demiş. Hadsiz, yol yordam bilmeyen insanları hiç sevmez kendisi. Yani sonuçta benim isteğim dışında gelişiyorsa annemden de veto yer.
Anneyle ilişki çok mühim Katip. Ben ne halt etmiş olursam olayım, benden dinlemek ister, elin adamından değil. Haksız bile olsam fark etmez. Tanımadığı birini muhatap almaz, doğrusu da bu. Yaşım da oldu 30, dünyanın hatasını da yapmışımdır şimdiye dek. :KK53:
Dar düşünen, ufuksuz adamlarda sınır tanımazlık var maalesef. Bu bahsettiğim şahıs da boş gezenin boş kalfasıydı. Kafayı bana takmıştı, elde edene kadar da ne yaparsa yapsın mubahtı. Beni ezip geçmiş, rezil etmiş, hiç umrunda değildi. Ama işte baltayı taşa vurmuştu. :)
Aynen, bir annede olması gereken özellik bu 👏🏻 Elin adamıyla değil, kendi kızınla konuşursun. Ne münasebet benim özelime müdahale edecek.
Konu sahibi gerçi beni terslediniz psikolojiye bağladım diye ama babanızla ilişkinizi yazmışsınız. Bağlarınızın kopuk olduğunu. İşte bu benim tezimi doğruluyor. Doğduğumuz evler, anne-babamızla ilişkimiz bizim kodlarımızı şekillendiriyor. Muhtemelen sizin bu sevgi arayışınız, birinde sebat etmeyişiniz bu sebebten dolayı. Tavsiyemi ciddiye alıp, bir psikologa görünün.

Aynen, bir annede olması gereken özellik bu 👏🏻 Elin adamıyla değil, kendi kızınla konuşursun. Ne münasebet benim özelime müdahale edecek.
Konu sahibi gerçi beni terslediniz psikolojiye bağladım diye ama babanızla ilişkinizi yazmışsınız. Bağlarınızın kopuk olduğunu. İşte bu benim tezimi doğruluyor. Doğduğumuz evler, anne-babamızla ilişkimiz bizim kodlarımızı şekillendiriyor. Muhtemelen sizin bu sevgi arayışınız, birinde sebat etmeyişiniz bu sebebten dolayı. Tavsiyemi ciddiye alıp, bir psikologa görünün.
ben buna tamamen katılmıyorum.her anne babası ayrı genç sorunlu değil ki.biraz konu sahibi bu bahaneye sığınıyor.aslında yaşadığı hayattan hoşlanıyor.aksi olsa bu insanlarla flörtleşiyorum sonra da pişman oluyorum ne yapabilirim diye sorardı.

ben buna tamamen katılmıyorum.her anne babası ayrı genç sorunlu değil ki.biraz konu sahibi bu bahaneye sığınıyor.aslında yaşadığı hayattan hoşlanıyor.aksi olsa bu insanlarla flörtleşiyorum sonra da pişman oluyorum ne yapabilirim diye sorardı.
Anne baba ayriligi degil de, babayla kurulan iliski de sikinti olmasindan kaynakli olabilir

X