- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
benim kadar sıkıntılısı kırk yılda bir görülür .aynı durumda arkadaşlarım da oldu.hiç birinde bu tür bir sevgi açlığı olmadı.hepimiz sevgi peşindeyiz ama mantıklı sevgililer.kazık yediğimiz ilişkilerin başlangıcında bile vardı bir mantık bir denklik vs.Anne baba ayriligi degil de, babayla kurulan iliski de sikinti olmasindan kaynakli olabilir
Erkek algisi sikintili, illa kasli masli adamlar olsun istiyo, o tipler bana beyinsiz gibi gelir meselabenim kadar sıkıntılısı kırk yılda bir görülür .aynı durumda arkadaşlarım da oldu.hiç birinde bu tür bir sevgi açlığı olmadı.hepimiz sevgi peşindeyiz ama mantıklı sevgililer.kazık yediğimiz ilişkilerin başlangıcında bile vardı bir mantık bir denklik vs.
bana da.taa ortaokulda lisede platonik beğendiğim çocuklar sınıfın en çalışkanı gözlüklü asosyal tiplerdi.zekaya hayranmışım galibaaErkek algisi sikintili, illa kasli masli adamlar olsun istiyo, o tipler bana beyinsiz gibi gelir mesela
Ceycey, bizler boş bir levha olarak doğuyoruz. Dünya görüşümüzü, karakterimizi çekirdek ailemizden alıyoruz. Ebeveynler ayrılır ama çocukla görüşmeye devam ederlerse sorun yaşamayabilir. Ama anne ya da baba sevgisi, ilgisi görmeyen bir bireyin bunu hasarsız atlatması pek mümkün değil bence.ben buna tamamen katılmıyorum.her anne babası ayrı genç sorunlu değil ki.biraz konu sahibi bu bahaneye sığınıyor.aslında yaşadığı hayattan hoşlanıyor.aksi olsa bu insanlarla flörtleşiyorum sonra da pişman oluyorum ne yapabilirim diye sorardı.
ben varım nihal mesela.sıfır baba sevgisi sıfır ailedeki erkeklerden sevgi gördüm.hatta yüzlerini kırk yılda bir gördüm desem daha doğru.tonla sosyal erkek arkadaşım oldu ama ilk sevgilim üniversite bittikten sonra oldu mesela.fellik fellik beni sevsinler diye peşlerine düşmedim kimsenin.ne zaman sevgilim olmasını istedim o zaman oldu.Ceycey, bizler boş bir levha olarak doğuyoruz. Dünya görüşümüzü, karakterimizi çekirdek ailemizden alıyoruz. Ebeveynler ayrılır ama çocukla görüşmeye devam ederlerse sorun yaşamayabilir. Ama anne ya da baba sevgisi, ilgisi görmeyen bir bireyin bunu hasarsız atlatması pek mümkün değil bence.
Ama diğer konuda haklısın. Yaşadığı ilişkilerden pişmanlık yaşamıyor.
Ceycey şöyle bir şey olabilir. Annen çok güçlü bir kadındır. Babanın eksikliğini sana hissettirmemiştir ve seni doğru yönlendirmiştir. Tabii bunlar detaylı bir psikolog analizinde ortaya çıkar. Ama bir terapiye gittiğinde senin çocukluğuna iniyor. Demek ki bağlantılı.ben varım nihal mesela.sıfır baba sevgisi sıfır ailedeki erkeklerden sevgi gördüm.hatta yüzlerini kırk yılda bir gördüm desem daha doğru.tonla sosyal erkek arkadaşım oldu ama ilk sevgilim üniversite bittikten sonra oldu mesela.fellik fellik beni sevsinler diye peşlerine düşmedim kimsenin.ne zaman sevgilim olmasını istedim o zaman oldu.
bence başkasının derdinden ziyade insanların fikir yürütmesini seviyoruz. Benzer sorunlarla bizde karşılaşabiliriz ve nasıl tavır almamız gerektiğinin pratiğini yapıyoruz.mesela kendimden örnek vereyim k.k dışında hiçbir sosyal platformum yok insta tw. teleg.... face.... .burada dertlere bakmayı ve arkadaşlıkları seviyorum diye boş insan mıyım?meredith in derdi tik....k tan daha çok ilgimi çekiyor olamaz mı?
Sekerim evde deden, dayin birileri belki senin baba sevgisi ihtiyaci, karsi cinsle atilacak iliski acisindan doyurdu bilmiyorum ki, zaten ille de sorun budur diyecek kapasitede degilim, benim ki fikir sadeceben varım nihal mesela.sıfır baba sevgisi sıfır ailedeki erkeklerden sevgi gördüm.hatta yüzlerini kırk yılda bir gördüm desem daha doğru.tonla sosyal erkek arkadaşım oldu ama ilk sevgilim üniversite bittikten sonra oldu mesela.fellik fellik beni sevsinler diye peşlerine düşmedim kimsenin.ne zaman sevgilim olmasını istedim o zaman oldu.
Kesinlikle katılıyorum, bir kez bile doktorluğun sorgulanmadı şu sitede, benimki kaç kez sorgulandı sayamadımBen senden daha doktorum farkında mısın ?
Ahsbsvvss
Dip no yok ama ahsva.
konu sahibine buradaki üyeler yıllardır çok güzel öğütler verdiler .hiçbirini uygulamadı ki.bu arada ben severim konu sahibini.kibardır kolay kolay kırmaz kimseyi eleştiri çoğunlukla kaldırır geceyle gündüz kadar apayrı ilişkileri var.hadi bir olur iki olur.devamlı da hata yapılmaz ki.Ceycey şöyle bir şey olabilir. Annen çok güçlü bir kadındır. Babanın eksikliğini sana hissettirmemiştir ve seni doğru yönlendirmiştir. Tabii bunlar detaylı bir psikolog analizinde ortaya çıkar. Ama bir terapiye gittiğinde senin çocukluğuna üniyorş
bence başkasının derdinden ziyade insanların fikir yürütmesini seviyoruz. Benzer sorunlarla bizde karşılaşabiliriz ve nasıl tavır almamız gerektiğinin pratiğini yapıyoruz.
yoktu işte hiçbiri.ayrıca rahatsız bir anneyle de büyüdüm.kişi biraz da kendi kendinin psikoloğu olmalı.bahaneler ardına saklanmak en kolayı çünküSekerim evde deden, dayin birileri belki senin baba sevgisi ihtiyaci, karsi cinsle atilacak iliski acisindan doyurdu bilmiyorum ki, zaten ille de sorun budur diyecek kapasitede degilim, benim ki fikir sadece
Sen de avatari bi parasetamol, bi steteskop falan yapaydin iyiydi, bak elin sahtesi aspirin koymusKesinlikle katılıyorum, bir kez bile doktorluğun sorgulanmadı şu sitede, benimki kaç kez sorgulandı sayamadım
Eskiden zictired vardı da yönetim degisip aspirin koydu abdbsvdvsSen de avatari bi parasetamol, bi steteskop falan yapaydin iyiydi, bak elin sahtesi aspirin koymus
Ben susayım nickim konuşsun ahdbavsvsSenin ki evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılik bence dafafa
Tam da onu kastetseydi annesi daha farklı davranırdı ama değil mi?Çocuk değiliz “hoyor onu kast etmedi kiiiii” diye gerçekleri reddetmenin kimseye faydası yok
yorumun kralını sen yaptın.saygılar da konuyla bağlantısını valla çözemedim.taksiciyi seviyordum ama ona da bu konuda kıl oldummmYorumlara koptumhepiniz ne kadar bossunuz ya gelmiş burada boş boş espiriler yapıyorsunuz . Klozetiniz ve yorganiniz kadarsiniz tamam mi
CeyceyBazı konularda annemle bana yardımı oldu. İyi bir insan ama yetişme koşullarımız, aile yapımız, evimizdeki tuvaletler-yorganlar bile farklı.
Odun kıran bir taksici işteyorumun kralını sen yaptın.saygılar da konuyla bağlantısını valla çözemedim.taksiciyi seviyordum ama ona da bu konuda kıl oldummm
aklıma cüneyt arkın geldi valla.o da konu sahibinin sevgilisi gibi odun kırardı habire.acaba taksicinin cazibesi buradan mı geliyor ki bilemedimOdun kıran bir taksici işte