takinti haline dönüstürdügüm görümcem, yeter artik

E o size bunlari söylerken eşiniz ne tepki veriyor acaba? Esinizin arkanızda durması gerekir. Ayrıca gercekten cok sinir bozucu bir durum bende nisanliyim benim görümcemde bu kadar olmasada cok sinir bozucu bir insan seni anlayabiliyorum ama benim nişanlım arkamda duruyo yani bana bisey dediginde eskiden susardım şimdi yapıştırıyorum cevabı sende lafını esirgeme ezdirme kendini seninde bir ailen var evlensende sende anne kuzususun sana bunları yapmaya hakkı yok resti çek biran önce eşinede bunları anlat o aramiyosa sende arama cokmu önemli

Işin garibi. Kendisi ablasının benim hakkımda ona birşey anlatmadığını söylüyor. Anlatmsz tabi diyorum.Sen niye bana anlatıyorsun diyor. Eşiniz diyorum rahatsız eden şeyi paylaşmak istiyorum diyorum. Sen beni anlamiyosun diyor.

ilk olarak kendinize yeni hobiler edinin ne bileyim kendinizi geliştirmek için kurslara fln gidin .İnsanın aklı boş olunca sürekli aynı yerde takılır kalır ve olur olmaz şeyleri dert eder burda haksızsınız demiyorum yalnızca artık olmicak insanlar yüzünden kendinizi yıpratmayın sen değerlisin ve bu dünyaya bi daha gelmiceksin .Sürekli içine onu at bunu at nereye kadar .Mesafe koyun.Görmezden duymazdan gelin .Onun söylediklerinin ve yaptıklarının sizde bi üzüntü oluşturmadığını görsün üzülseniz dahi belli etmeyin .Farklı çevreler edinin başka güzel insanlarla arkadaşlık kurun ve özellikle bunu onun gözüne sokun .

Aynen nefret ediyorum kendisinden neymis kisa boyluymusum kendisine zamaninda ne mankenlik teklifleri gelmismis. Neler yapmadi neler ve simdi bosandi basima daha büyük bela oldu. Öyle doluyumki anlatamam.

Bigün bomba gibi patlayacaksınız görümceniz şok. Eee bakınca başka da çare yok

Evet patlamaya hazır bomba gibiyim dayanamıyorum artik. Bugün esime ablan yalancı dediğime bile saskinim. Evet esim eve geldi iyi geceler diyip yatti. Konuşmadı benimle. Bende üstüne gitmedim.

Cok kurnazlar cok esimin yaninda Türkan Soray gibi gelimiz var esim yokken bana ne mankenlik teklifleri geldi vidi vidi vidi... Ama kayinvalidem bile diyorki o kendinden baskasini begenmez sevmez kizim sen onu bosver.

Cok kurnazlar cok esimin yaninda Türkan Soray gibi gelimiz var esim yokken bana ne mankenlik teklifleri geldi vidi vidi vidi... Ama kayinvalidem bile diyorki o kendinden baskasini begenmez sevmez kizim sen onu bosver.
Senin en azından kayinvalidende onu diyo. Benim kayinvalidem pohpohluyo. Kızından başka güzel hamarat yok. Kayinvalidemin hediye aldıgımda bir müddet sonra sen almadın leyla aldı diyo. Anlatmaya çalışıyorum hiç anlamaya niyeti yok ve üstüne birde pis pis gülüyor kocaman kadin anne olgun birini beklersin ama benim ki tam bir kara cahil ve nankör.

Evet patlamaya hazır bomba gibiyim dayanamıyorum artik. Bugün esime ablan yalancı dediğime bile saskinim. Evet esim eve geldi iyi geceler diyip yatti. Konuşmadı benimle. Bende üstüne gitmedim.
Söyleyiş tarzınız önemli çünkü o eşinizin kanı canı ablasına yalancı derseniz iatemsizce kendine hakaret edilmiş gibi sayar değer mi öyle bi kadın için eşinizle aranızı bozmaya ama olır da ablasıyla tartışsanız aranız bozulsa ikinizin arasında olacağı için eşinize yansımaz yada eşinize üzüldüğünüzü ifade ederek konuşursanız anlar sizi

Hic bir sey söylemeyin bence esiniz görene kadar. Esim bana dediki bosver sen onu o ayrilinca delirdi. Bende yo o hep deliydi. Ama ben sizin delinizi buraya kadar cekerim gün gelir kendi sopami cikartirim ki deli deliyi görünce sopasini saklarmis hesabi kacacak delik arar ama ucu sanada dokunur haberin olsun o yüzden delinizi benden uzak tut dedim bakalim ne olacak.

Anlattim kaç kere hoşlanmadığımi söylediği laflardan üzüldüğümü gururumun incindigini. Napayim karakteri öyle diyip gecistiriyo. Ama ben birşey dedimm mi aman allahım salterler atmaya basliyo.hemen korumaya aliyo. Koruma diyorum. Korkmuyorum sadece kendi pencerenden bakmayı bırak diyo. Ne yapacağımı sasirdim. Söyleyeyim konuşmadım diyorum. Birşey oluyor anında sinirlerim geriliyo. Tahammülüm kalmamış artık onu farkettim.

Ben deli desem bile konuşmana dikkat et o benim ablam der. Karakterine nasıl yakıştırıyorum böyle şeyleri der. Ama kendi ailesi ağzını bozup bana konuştuğunda sesi hiç cikmaz. Ne diyim diyip çıkar işin icinden.

ya gerçektende Anlamıyorum erkek tarafına kendinizi neden bu kadar çok ezdiriyosunuz biraz güçlü durun ilkeli olun

Evet benim kayinvalidem hakkaniyetlidir önceden beraber calisiyorlarmis kayinvalidem oglumu onlarin elinden kurtardin Allah razi olsun der her zaman. Simdiye kadar hep sustum namusuma bile laf etti pislik artik susamiyorum kafamdakileri susturamiyorum esime, kizima laf sokup üzgünüm yaza kadar pratikyapmam lazim dyorum gülüyorlar

Neden yapacagin her seyi anlatiyosun ona, evimi pembeye boyatacagim, sunu yapacagim vs. Sen de onunla s.dk mi yaristiyorsun. Madem kiskanc, madem seni taklit ediyor, paylasma fikirlerini, planlarini. Bir de neden sunnet ne zaman diye sorup duruyorsun. Bence o apacik bir sekilde sana mesafe koyuyor ama sen yaranmaya calisiyorsun gibi geldi. Bu halin de ona itici gelmis olabilir. Sen gorumceyi birak kocana bak. Al avucuna onu. Yogur yogur yogur. Gorumce kendi dunyasinda yasasin. Evine bi kere bile gelmemis, gidince hurmet etmiyor. Birak eksik olsun. Valla herkes boyle gorumce ister. Sen kasiniyorsun bence. Soguk ol. Mesafeli ol. Herkes sınırlarını bilirse sorun olmaz. Gorumcene gundelik planlari hakkinda fazla soru soruyorsun gibi geldi. Ararsa ara, birsey sorarsa cevap ver. Emin ol daha mutlu olacaksin.bence sen onun adimlarini takip etmeden duramiyorsun. Biraz Meraklisin sanki!

ya gerçektende Anlamıyorum erkek tarafına kendinizi neden bu kadar çok ezdiriyosunuz biraz güçlü durun ilkeli olun

O kadar şey yaşadım ki,kendime olan güvenimi kaybettim resmen. Ve şuanda aynı çark içinde dönüp dolaniyorum sanki.
Laf etsem suçlu gene ben oluyorum.esim sana yakıştıramıyorum diyo sürekli.ailene yakıştırıyorum ama diyorum. Ne alakası var diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…