takinti haline dönüstürdügüm görümcem, yeter artik

Bence eşinin sana arka çıkması gerek. Hatta çok geç kalmış.
Ya kuzum hepimizin farklı karakterleri, farklı yaşamı var şimdi sana "ben olsaydım önce kocama sonra alayına çekmiştim resti" diyeceğim, belki sana saçma gelecek.
Yani eşin kör mü ya bu kadar? Ne demek ailem yapacaksın? Resmen psikolojik şiddet yani bu.
Valla ister ailesi olsun, ister sülalesi kimseye kendini ezdirme. Bir susarsın, iki susarsın sabır taşın çatlar. Sen sağlam dur, eşinin seni zorlamasına müsade etmemeye çalış.
Diğer türlü ya sende arsızlığı ele alıp cayır cayır yapıştıracaksın lafı ya da 3 maymunu oynayacaksın. Başka seçenek gelmiyor aklıma benim.

Valla şu kısa boy şişko mevzuuna kadar bence cok abartı takıntı. Niye bu kadar peşinde koşuyorsunuz anlamadım. Hakaret ettiği yerde ağzının payını verin gitsin. Soyle demedi böyle yapmadı dediğiniz şeylerin hic birini yapmak zorunda degil yani. Ne olmuş bebek allah sana da nasip etsin demediyse?

Yapim geregi sessiz sakin, mütevazi bir insandim. Kimseye kizmaz, hep iyi yönünden bakmaya calisirdim. Ama evlendikten sonra resmen sabir tasim catladi ve sinirli insan oldum gercekten. bu kadar görgüsüzlük olamaz.

Görümcem cok pohpohlanmis zamaninda ve kendini cok begenir. Herseyin iyisi ondadir dünyanin en güzelü o sanir kendini.
Inanirmisiniz esim bana evlilik teklifi yapmak istediginde süpriz yapmak istemis. Görümceme sen turkuazin parmak ölcüsünü alirsin demis. Görümcem ben kesinlikle yapmam demis, halbuki bizim tanismamiza vesile olan insan düsünün!!!

Evine gititgimde herkes benim evimde huzur bulur, herkes beni begennir paranin cogu bizde havalarinda. ikiyüzlülüklerine sinir oluyorum.

herseyi ona kusmak istiyorum, ama yapamiyorum. Istedigi o sorun cikartmak beni kötü göstermek. Ben tabakta altin sunsam kayinvalideme görümceme bu ne diyecek tiplar. Görümcem beni veya evi hic aramaz. Sirf ya esimi yada kayinvalidemi. Hastalandigimda biraz anlatmistim konuscak birine ihtiyacim vrdi. Hmmm iyilestiginde beni arayip haber verirsin artik diyen biri. Haddini bildirmek istiyorum , ama nasil bir yol izlemem gerek bilmiyorum.

Malum siteden mesaj yazarim, kac kere girer online olur cevap yazmaz. En sonunda cevabin icin tskler yazdigimda, aaa pardonn firsat bulamadim daha mühim islerim vardi diyen biri.

ne mi olmus, insan agzinin ucuyla bile der bunu. Bunu demeyen birinden ben kesinlikle art niyet ararim.

Kızım ne takıyosun yaa! Belli ki sevmiyor seni ve sinir etmeye ezmeye çalışıyor. Umursama ve bunu belli et lütfen. Arama sorma. Gerektiğinde formaliteden konuş geç. Bizim bi yenge var, bir araya gelince gayet sıcak güler yüzlü( olması gerektiği kadar) sohbet muhabbet, ayrılınca ne arama ne sorma. Kadın seni seviyo mu sevmiyo mu anlamıyosun. Kendi hayatını yaşıyo ailesiyle, kalanıyla da gerektiği kadar muhatap. Ama nasıl hanım bi kadın anlatamam. Herkes hem çok sever hem çok çekinir çünkü yıllardır mesafeli kadın. Asla o mesafeyi kapatmamış. Öyle olmak lazım. Benim eltim de başta umursamayan, laflarıyla ezen, ablalık taslayan bilmiş tarafı oynamaya çalıştı, baktı ben gerçekten umursamıyorum, gerektiği zaman canım balım ,gerekmediğinde sen kimsin tavrı, bizimki fıs! Artık bilmişlik yapmaya çalışınca saçmalıyor, çünkü yapmacık hallerini takan yok. Sende takma. Bıyık altından gül geç saçmalıklarına. Fazla ileri giderse de sok lafını sonra gülmeye devam et.

Kusura bakmayın hepsini okuyamadim asabim bozuldu simdi gel gelelim konuya benimde takintili oldugum bir görümcem vardi evet hala var ama ben onu takinti yapmiyorum çünkü siklemiyorum ve esime de bunu yansitmiyorum kocanin kani cani neticede sen sevdigi kadinsin oda aileden atsa atamaz satsa satamaz yani ya bu deveyi gudecen yada bu diyardan gideceksin. Ben terapi bile gördüm bunun icin ya sana kisa ve net takma onun senden beklentisi seni kiskirtmak degil mi seni kiskirtiyor ki sen saldirasin sen saldirinca koseye geciyor ve esin seni kotu görüyor peki hic onu ters kose yapmayi denedin mi ? Yani seni kiskirtmaya calistigi sirada ona sicak ve samimi oldun mu ? Ben denedim boyle yagli kaziga oturuyo gibi oluyor ayni bence senede oyle yap ve arkana yaslan izle zevkine var artik ben ariyorm gicim ediyorum kapatiyorum tlfnu dalgama bakiyorum ve bu arada hayatinda ki her boku da anlatma!

Cok gerilmissiniz ama bence bunun sebebi gorumcenizin davranislarindan ziyade sizin ona yaptiklarinin karsiliginda cvp veremeyip alttan alisiniz.
Ben cok birsey goremedim cokta alttan almayin verin cevabinizi.
Bide sanki gorumceniz kocaniza asik nerdeyse bunu ima etmissiniz farkinda olmadan. Oz kardesi degilmi

evet özkardesi ama o kadar anormal davranislari var ki, esine bile bu kadar yakin oldugunu görmedim.

Bana sorarsaniz kesinlikle ayni tavri soz takinin.. Sizde gormezden gelin hal hatir sormayin. Bi yere gittiginizde zoraki bir arada olacaksiniz eger o sizd bisey sormadikca siz hic umursamayin. Esiniz neden boylesin derse cok basim agriyo vs. Gibi biseyler uydurun. Emin olun kendinizi yipratmaya degmez. Gormemek en en en guzeli. Bi sure sonra akliniza bile gelmez aramayin sormayin. Esiniz tabikide gorusucek onun kardesi sonucta. Sizde takmamayi ogrenin kendinizi yipratip sinirlerinizi bozdugunuzla kalirsiiniz .

Bir kac bu takmamayi denedim, kendimi iyi hissetmiyorum diyip odaya gecip uzanip kitap okumuslugumda oldu. Ancak bu sefer görgüsüz ve terbiyesiz olarak damalandim kayinvalidem tarafindan, neymis tatilde görümcemin yaninda kalmayip ayip etmisim! Onun yaptigi dogru, bana gelince yalnis.

O herZaman hakli olacaktir. Cunku o kizi onun. Gercekten takmayin kendinizi yipratmaktan baska bisey olmaz dedigim gibi gormemezlikten gelmeye calisin ama saygisizlik yapmayin ozellikle kaynaniza hizmette edin ona suratta asmayin . Ama gorumcenize siradan bi insan gibi yani onemsiz biri gibi hissettirin

Sende herkesin içinde şöyle deseydin problem bende deyil oğlunda bakalım o zamanda böyle güleceklermis terbiyesiz insanlar böyle hassas olan bir konuda bile böyle patavatsiz oluyorlarsa sende onlara hadlerini bildireceksin sakın kimseden çekinme esin sana kizarsa onada haddini bildir canım.peki eşine kv.söyledik'lerini soylemedin mi ne dedi peki

Kv ve görümceye ayar oldum, kocana daha fazla ayar oldum. Sende çekemedikleri ne var acaba? Cocugun olmuyor diye bu senin suçun mu? Bir bakis bile insani kahretmeye yeterken hem hakaret hem koti muamele. Takma dicem ama kim olsa takar. Pasif kalarak bisey elde edemezsin cunku bunlar arsiz tipler. Gereken yerde gereken cevabi yapistir gitsin. Varsin terbiyesiz ol.. Zaten oyle degilmisin onlarin gözunde. Hakkini ver hic olmazsa..

O kadar çok şey söyledim ki olanlar hakkinda. Beni bunalıma yıpratma diyo ailem onlar ne yapabilirim ne değiştirebilirim diyo. Beni onların yanında sahiplen diyorum kendi halinde ama. Bundan dolayı bu kadar yüz buldukları kesin.

Gorumcemin sana böyle davranmasına sen sebeb olmusun sanırım fazla değer vererek o seni takmıyorsa sende hiç takma yokmuş gibi davran bu kadar basit sonra goruceksin kendi yanasmaya baslicak bir sure sonra

Bak canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen kendin bir bireysin gerektiği yerde kendini sen savunacaksin en başta da eşine karşı bir kere bu durumlara onun yüzünden muhatap oluyorsun,,beni bunalıma sokma yıpratma demekle ben karışmam uzaktan seni bir köşede izlerim demek istiyor.Bir kere bu insanlarla sakın bir araya gelme evine davet etme onlar seni davet ederlerse sakın gitme eşine söyle artık tek başına gidiyorsun geliyorsun bu böyle artık diye söyle.sakın ben eşimi yalnız bırakmak istemiyorum diyerek eşinin arkasına takılıp gitme.sınırlılarını çiz kesinlikle taviz verme en başta eşine

Görümcem in istediginde tam da bu. Eşim gitsin gelsin, ben gitmexim. Bu yüzden onun ekmeğine yağ sürmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…