Bence eşinin sana arka çıkması gerek. Hatta çok geç kalmış.aynen öyle hep ic ice iyi olalim istiyordum, ama görümcemde kayinvalidemde birbirlerine cok benziyorlar. Tatilde geldiginde, inanirmisiniz ikisi benimle konusmadi ve dipdibe oturup beni uzaktan seyrettiler ve sürekli güldüler.
icim aciyor. Görümcem hamile kalinca kayinvalidem bana gelip, herkesin icinde! Leyla bile o yasta cocuk yapti bir sen beceremedin dedi. Görümcemde orada agzi kulaklarinda kahakalar atiyor. Böyle kisiliksiz insanlar olamaz ya!!! Ben nasil bir aileye denk geldim böyle
ne mi olmus, insan agzinin ucuyla bile der bunu. Bunu demeyen birinden ben kesinlikle art niyet ararim.Valla şu kısa boy şişko mevzuuna kadar bence cok abartı takıntı. Niye bu kadar peşinde koşuyorsunuz anlamadım. Hakaret ettiği yerde ağzının payını verin gitsin. Soyle demedi böyle yapmadı dediğiniz şeylerin hic birini yapmak zorunda degil yani. Ne olmuş bebek allah sana da nasip etsin demediyse?
Ya arkadaslar diger konularimdan bilenler bilir. Bir görümcem var ki tabiri caizse düsman basina.
Ya nasil bir kadin oldugunu cözemedim, her seferinde beni sinir etmeyi basariyor. Artik öyle bir raddeye geldim ki resmen takinti yaptim. Icimde ki tüm nefreti, migde bulantimi hepsini ona kusmak istiyorum. Bunun yerine hep esimle sorunlu oluyorum.
Biktim bu iplemez, iki yüzlü, yalanci görümcemden. Bu kadindan kurtulamiyacagim hayatim boyunca ailem sonucta, ama biktim yaptiklarindan sahtekarliklarindan yalanlarindan. Igreniyorum artik resmen!!!
Simdi ye kadar o kadar sey oldu, yinede ailemdir diyerek sürekli aradim sordum gittüm geldim. Evine gittigimde beni öyle bir agirladi ki sanki bin kat yabanciyim. Hicbirsey yapmamisti caydan haric. Evime bir kere bile gelmisligi yoktur, o kadar davet etmeme ragmen. Hamile kalmayi planladigimizi söyledigimde hemen hamile kaldi ve dogum yapti. Bebegi dogmadan ismi ne olacak dedim bilmiyorum diyip durdu. HIc söylemedi. Zaten bana hicbirsey anlatmaz. Onunla konustugumda yüzüme bakmaz. Yokmusum gibi davranir. Yemek masasini hazirladigimda sürekli bir eksik arayip hemen laf carpar.Evimi pembe yapacagimi söyledigimde evine gittigimde tüm evini yeniledigini ve ne yaptigini begenirsiniz tahmin edin bakalim hangi renk yaptigini? Hic cocugum olmadigi halde, bana cocuk esyalarina baktigini vs yaptigini cok zorlandigini anlatti sirf. En son olan sey ise artik sinir yapti beni, hic beni aramayan görümcem beni ne icin aradi dersiniz, aaa tabii ki bana nispet yapmak icin. Aylardir sordum ne zaman sünnet yapicaksiniz diye. Bugün beni aramis dedigi su yarin sünnet olucak. Yav yabancimiyim gelinmiyim cözemedim. Benim ama kina elbiseme kadar karisti. Tam bir serefsiz cok sinirliyim bir kasik suda bogmak istiyorum.
Insan olamaz. ben bu kadinla nasil basa cikacagim?? Hediye alip götürdüm tsk bile etmedi. Anneler gününde kutladim, allah sanada nasip etsin demedi. Herkes cocuk yap dedi, bir kere onun agzindan duymadim. Evlendim bir kere bile tebrik etmedi.
Biktim gercekten biktim. Esimle evlendigimde neden elele tutusmuyorsunuz diye sordugunda, suanda böyle iyi diyerek gecistirdik. Kendi esi yanindayken geldi esimin yanina onun elini tuttu. BU nasil birseydir arkadas. Hallerinden hareketlerinden hep bir sogukluk ve ksikanclik seziyorum. Hep iplemez bir gülüsü var. Herkesin icinde beni kücük düsürdü. Ben utaniyorum artik hareketlerine.
Ben bu kadinin böyle rahat davranmamasi icin napmaliyim. Yeter artik sinir oluyorum sürekli. BIktim görmek bile istemiyorum ama mecburum.
Dügünümde ben o kadar zorluk yasarken ailemi agirlayacaklarina hanimefendi süslenme derdindeydi. Dügünümde bile benden dikkat cekici olmayi istedi. Kinamda bile!
Sürekli kisa boylusun, siskosun diyip duruyo. Dogum yaptim hemen zayifladim senin gibi hep sisko degilim diyip duruyo. Ya bu patavatsizlikta degil artik. Bilerek yapilan birsey. Ben bu kadin sayesinde kafayi yiyecegim. Tek gayeside zaten esimle arami bozmak. offff offfff
o kadar cok seviyodum ablam sayiyordum, artik nefret eder hale geldim. Tüm sevgimi silip süpürdü. Esimlede tam tersi, o kadar iyiler ki sanarsin sevgililer. Herseyini ilk ona anlatir hep onu arar hep onunla konusur. deli olcam artik. Ben dis kapinin dis mandali!
dahasini anlatayim isterseniz belki o zaman daha iyi anlasilir, dert edilecek birseylerin olup olmayacagini.
Calisiyorum ve iznimiz oldugu dönemde kendisinde annesinin yanina geldi tatile. Ailesiyle. Hersey güzel hos. Kendisi gitti tatilini yapti geldi anne evine. Biz tatilimizi onlarin yaninda gecirdik hemde nasil bir sekilde dersiniz. Benimle o üc hafta boyunca bu kadin bir laf konusmadi! Esimin kuzenleri bana cok bagliydi turkuaz ablacim turkuaz ablacim diyip dururlardi. BU yaz geldiklerinde benimle bir kelime konusmayip hep görümceyleydiler niye hamiyleymis! Bir kere bile izninizi yapin tatil yapin zaten balayinizi yapamadiniz demiyo, kocam tatile gitti burda bir erkek kalsinda engelli ogluma baksin diyebilen bir kadin! KOcan nerde tatilde, o baksin. Siz tatilinizi yapmissiniz biz mecburmuyuz. Herneyse anliyacaginiz iznimizin hepsi onlarlar gecti, kahvalti masasina oturuyorum gelip oturmuyor. Ben yemiyecem diyo, ben kalkinca gelip oturuyo. Beraber ayni masada yemek yemisligim bile 1-2 dir. Kayinvalidem bile görümcem gelince benimle üc hafta konusmadi. Neden niye bilmiyorum. Buna esim bile cok kizmisti.
Görümcemin esi bize görümcemin hamile oldugunu anlatti. Biz bize düsmez diye kimseye anlatmadik. Baskalarinada anlatmis görümcemin esi. Neyse bu duymus birilerinin daha duydugunu görümcem ne der begenirsiniz. Hemen yetistirmizsin! Pardon ama biz kimseye birsey anlatmadik ki. Herseyi benden biliyo.
Malum sitelerde bile ne dügün ne kina ne nisan resimlerimi bile ne begenmisligi ne tebriki vardir. Ben gene icap ettiginden hep iyi davrandim ama artik yeter!!!Sistim resmen yaaa. Resim cekiniriz, yanina giderim, beni resimden kirpip öyle ekler.Anliyacaginiz ayni resim karesinde bile bulunmak istemeyen bir insan!
Ama asil komik olan ise bizim tanismamiza vesile olanda o. Asil bu beni deli ediyor.
Esim yanimda olur, sarilir, görümcem hemen surat asar, esimde ne yapar yanina gider leyla üzgün yalniz birakmayim der, ve hopppp zgün leyladan eser kalmaz ona sarilip durur hahahahah diye kahkahalar bana iplemez bakislar.
Biktim bu hareketlerinden. Hep bana laf sokmalarindan. Sayamadigim o kadar sey oldugu ki. Tiksiniyorum.
evet özkardesi ama o kadar anormal davranislari var ki, esine bile bu kadar yakin oldugunu görmedim.Cok gerilmissiniz ama bence bunun sebebi gorumcenizin davranislarindan ziyade sizin ona yaptiklarinin karsiliginda cvp veremeyip alttan alisiniz.
Ben cok birsey goremedim cokta alttan almayin verin cevabinizi.
Bide sanki gorumceniz kocaniza asik nerdeyse bunu ima etmissiniz farkinda olmadan. Oz kardesi degilmi
Ya arkadaslar diger konularimdan bilenler bilir. Bir görümcem var ki tabiri caizse düsman basina.
Ya nasil bir kadin oldugunu cözemedim, her seferinde beni sinir etmeyi basariyor. Artik öyle bir raddeye geldim ki resmen takinti yaptim. Icimde ki tüm nefreti, migde bulantimi hepsini ona kusmak istiyorum. Bunun yerine hep esimle sorunlu oluyorum.
Biktim bu iplemez, iki yüzlü, yalanci görümcemden. Bu kadindan kurtulamiyacagim hayatim boyunca ailem sonucta, ama biktim yaptiklarindan sahtekarliklarindan yalanlarindan. Igreniyorum artik resmen!!!
Simdi ye kadar o kadar sey oldu, yinede ailemdir diyerek sürekli aradim sordum gittüm geldim. Evine gittigimde beni öyle bir agirladi ki sanki bin kat yabanciyim. Hicbirsey yapmamisti caydan haric. Evime bir kere bile gelmisligi yoktur, o kadar davet etmeme ragmen. Hamile kalmayi planladigimizi söyledigimde hemen hamile kaldi ve dogum yapti. Bebegi dogmadan ismi ne olacak dedim bilmiyorum diyip durdu. HIc söylemedi. Zaten bana hicbirsey anlatmaz. Onunla konustugumda yüzüme bakmaz. Yokmusum gibi davranir. Yemek masasini hazirladigimda sürekli bir eksik arayip hemen laf carpar.Evimi pembe yapacagimi söyledigimde evine gittigimde tüm evini yeniledigini ve ne yaptigini begenirsiniz tahmin edin bakalim hangi renk yaptigini? Hic cocugum olmadigi halde, bana cocuk esyalarina baktigini vs yaptigini cok zorlandigini anlatti sirf. En son olan sey ise artik sinir yapti beni, hic beni aramayan görümcem beni ne icin aradi dersiniz, aaa tabii ki bana nispet yapmak icin. Aylardir sordum ne zaman sünnet yapicaksiniz diye. Bugün beni aramis dedigi su yarin sünnet olucak. Yav yabancimiyim gelinmiyim cözemedim. Benim ama kina elbiseme kadar karisti. Tam bir serefsiz cok sinirliyim bir kasik suda bogmak istiyorum.
Insan olamaz. ben bu kadinla nasil basa cikacagim?? Hediye alip götürdüm tsk bile etmedi. Anneler gününde kutladim, allah sanada nasip etsin demedi. Herkes cocuk yap dedi, bir kere onun agzindan duymadim. Evlendim bir kere bile tebrik etmedi.
Biktim gercekten biktim. Esimle evlendigimde neden elele tutusmuyorsunuz diye sordugunda, suanda böyle iyi diyerek gecistirdik. Kendi esi yanindayken geldi esimin yanina onun elini tuttu. BU nasil birseydir arkadas. Hallerinden hareketlerinden hep bir sogukluk ve ksikanclik seziyorum. Hep iplemez bir gülüsü var. Herkesin icinde beni kücük düsürdü. Ben utaniyorum artik hareketlerine.
Ben bu kadinin böyle rahat davranmamasi icin napmaliyim. Yeter artik sinir oluyorum sürekli. BIktim görmek bile istemiyorum ama mecburum.
Dügünümde ben o kadar zorluk yasarken ailemi agirlayacaklarina hanimefendi süslenme derdindeydi. Dügünümde bile benden dikkat cekici olmayi istedi. Kinamda bile!
Sürekli kisa boylusun, siskosun diyip duruyo. Dogum yaptim hemen zayifladim senin gibi hep sisko degilim diyip duruyo. Ya bu patavatsizlikta degil artik. Bilerek yapilan birsey. Ben bu kadin sayesinde kafayi yiyecegim. Tek gayeside zaten esimle arami bozmak. offff offfff
o kadar cok seviyodum ablam sayiyordum, artik nefret eder hale geldim. Tüm sevgimi silip süpürdü. Esimlede tam tersi, o kadar iyiler ki sanarsin sevgililer. Herseyini ilk ona anlatir hep onu arar hep onunla konusur. deli olcam artik. Ben dis kapinin dis mandali!
O herZaman hakli olacaktir. Cunku o kizi onun. Gercekten takmayin kendinizi yipratmaktan baska bisey olmaz dedigim gibi gormemezlikten gelmeye calisin ama saygisizlik yapmayin ozellikle kaynaniza hizmette edin ona suratta asmayin . Ama gorumcenize siradan bi insan gibi yani onemsiz biri gibi hissettirinBir kac bu takmamayi denedim, kendimi iyi hissetmiyorum diyip odaya gecip uzanip kitap okumuslugumda oldu. Ancak bu sefer görgüsüz ve terbiyesiz olarak damalandim kayinvalidem tarafindan, neymis tatilde görümcemin yaninda kalmayip ayip etmisim! Onun yaptigi dogru, bana gelince yalnis.
Sende herkesin içinde şöyle deseydin problem bende deyil oğlunda bakalım o zamanda böyle güleceklermis terbiyesiz insanlar böyle hassas olan bir konuda bile böyle patavatsiz oluyorlarsa sende onlara hadlerini bildireceksin sakın kimseden çekinme esin sana kizarsa onada haddini bildir canım.peki eşine kv.söyledik'lerini soylemedin mi ne dedi pekiaynen öyle hep ic ice iyi olalim istiyordum, ama görümcemde kayinvalidemde birbirlerine cok benziyorlar. Tatilde geldiginde, inanirmisiniz ikisi benimle konusmadi ve dipdibe oturup beni uzaktan seyrettiler ve sürekli güldüler.
icim aciyor. Görümcem hamile kalinca kayinvalidem bana gelip, herkesin icinde! Leyla bile o yasta cocuk yapti bir sen beceremedin dedi. Görümcemde orada agzi kulaklarinda kahakalar atiyor. Böyle kisiliksiz insanlar olamaz ya!!! Ben nasil bir aileye denk geldim böyle
Sende herkesin içinde şöyle deseydin problem bende deyil oğlunda bakalım o zamanda böyle güleceklermis terbiyesiz insanlar böyle hassas olan bir konuda bile böyle patavatsiz oluyorlarsa sende onlara hadlerini bildireceksin sakın kimseden çekinme esin sana kizarsa onada haddini bildir canım.peki eşine kv.söyledik'lerini soylemedin mi ne dedi peki
Bak canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen kendin bir bireysin gerektiği yerde kendini sen savunacaksin en başta da eşine karşı bir kere bu durumlara onun yüzünden muhatap oluyorsun,,beni bunalıma sokma yıpratma demekle ben karışmam uzaktan seni bir köşede izlerim demek istiyor.Bir kere bu insanlarla sakın bir araya gelme evine davet etme onlar seni davet ederlerse sakın gitme eşine söyle artık tek başına gidiyorsun geliyorsun bu böyle artık diye söyle.sakın ben eşimi yalnız bırakmak istemiyorum diyerek eşinin arkasına takılıp gitme.sınırlılarını çiz kesinlikle taviz verme en başta eşineO kadar çok şey söyledim ki olanlar hakkinda. Beni bunalıma yıpratma diyo ailem onlar ne yapabilirim ne değiştirebilirim diyo. Beni onların yanında sahiplen diyorum kendi halinde ama. Bundan dolayı bu kadar yüz buldukları kesin.
Görümcem in istediginde tam da bu. Eşim gitsin gelsin, ben gitmexim. Bu yüzden onun ekmeğine yağ sürmüş olurumBak canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen kendin bir bireysin gerektiği yerde kendini sen savunacaksin en başta da eşine karşı bir kere bu durumlara onun yüzünden muhatap oluyorsun,,beni bunalıma sokma yıpratma demekle ben karışmam uzaktan seni bir köşede izlerim demek istiyor.Bir kere bu insanlarla sakın bir araya gelme evine davet etme onlar seni davet ederlerse sakın gitme eşine söyle artık tek başına gidiyorsun geliyorsun bu böyle artık diye söyle.sakın ben eşimi yalnız bırakmak istemiyorum diyerek eşinin arkasına takılıp gitme.sınırlılarını çiz kesinlikle taviz verme en başta eşine